עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofcourse,

היי אני מחפש לוח אם ל AMD 1700. לוח עם כרטיס מסך מובנה. אני לא מתכנן OC ולא משחקים על המחשב. מהם הלוחות הזולים שאני יכול למצוא היום ?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by the_saint,

אני זקוק ללוח אם שיתאים לאטלון, כמה שיותר זול ושיכלול כמה שיותר דברים עליו תמורה מקסימלית למחיר מינימלי

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by liav12,

היי, חשבתי על בנייה של מחשב עם לוח אם שיתאים ל CF עתידי, לבנתיים לקנות 4850X1 ואולי להרחיב להבא...או עם 4870. יש חיה כזו? (המחשב שאני אקנה מגיע גם דרך יבואן אז בסופו של דבר מחיר יוצא מקוצץ כמעט באלפייה, בהתייחס לזה שאני משקיע 2800+-בסה"כ)

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by Boomer,

כנראה שאני אצרטך לקנות לוח אם חדש. אני לא רוצה לוח מבוסס על nFoce 2 כי הם עולים הרבה יותר... אז לוח מבוסס KT600 יהיה לי טוב...? Giga-Byte GA-7VT600-L יהיה לי טוב...? הוא מתאים ל-Athlon XP 1600 נכון? אני מאמין שבכל זאת הביצועים שלו יהיו יותר טובים מה-GA-7VTXH (KT266A( שהיה לי לפני יש הבדל גדול בכלל בין KT600 ל-nForce 2 בביצועים? במה הם מתבטעים?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לכם הצעות ללוח אם זול (לא יותר 550 שח ואפילו פחות) שתומך בAMD 64BIT? אבל לא לוח מחורבן... בנתיים אני כנראה לוקח את Epox EP-8KDA3J Nvidia Nforse 3 250GB Motherboard שהוא עולה 660 שקל אבל אתם לא מאמינים בכמה עברתי את התקציב המקורי... אין יותר זול? או שעדיף פשוט לחסוך ולקחת AMD Athlon XP 2800+ עם הלוח ABIT NF7-S2 nForce2 Motherboard?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by d.k.,

החודש אני מתכנן לקנות מחשב והתחלתי לבדוק את הphenom II 710/720, בינתיים ראיתי שאין מבחר גדול של לוחות אם בשביל המעבדים האלה... מצאתי את: Asus M3a http://www.skypc.co.il/pl_product~31620~83~0.htm DFI Infinity Ultraii-M2 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=728 שלגביהם אני לא סגור אם הם תומכים בX3 phenom II... יש את GA-m61 Gigabyte http://www.skypc.co.il/pl_product~38458~83~0.htm שכאן השאלה, אם הוא מספיק טוב? בכל מקרה אשמח לראות עוד אפשרויות...

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by bluemail,

תאימות לSATA ל AGP X8 ל DDR2 שיתמוך גם ב533 800 וב במעבד האחרון שיצא אם אפשר גם ל PCI EX...

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

אהלן. אני כרגע בעל המחשב הנ"ל D805 P5LD2 2X512 PQI Turbo 667 7600GT. אין לי הרבה כסף, אני בסה"כ רוצה לשדרג את המערכת לC2D. E5300 כבר קניתי. אני מחפש לוח זול ככל האפשר, לשימושים משרדיים, אבל שלא יגביל כמובן באיזשהי צורה את ה7600. לוח באיכות סבירה כמובן. מבקש לקבל תשובות לאורך ספקטרום ה200-400 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by Jenia24,

אני עדיין בשלבי גישוש , אז ככה אני מחפש אם יש לוח אם זול(כמה שיותר יותר טוב בגלל זה אני לא שם תקציב הכי זול שאפשר). שמומלץ למטרות OC. אני לא צריך עליו כרטיס מסך מובנה וגם רק 2 סלוטים לזכרון יספיקו העיקר שהוא יהיה בנוי טוב לOC . הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב ההכי מינמלי. המיפרט שלי. AMD 4000X2 לוח אם חרא של FOXCONN 1GB OCZ X1600P 300W HEC ART

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. שלום, אני צריך לקנות 10 מחשבים למשרד. המחשבים יהיו מסוג אינטל סלרון. המחשבים ישמשו לפעולות מאוד בסיסיות וממש אין צורך שיהיו חזקים. כמו כן התקציב לכל מחשב כולל מסך הוא בסביבות ה-2500 שקל. אני מחפש כרגע לוח אם למחשבים. אני צריך לוח אם שיכלול כרטיס מסך מובנה, מחיר עד 400 שקל, והכי חשוב שיהיה לוח אם אמין ככל האפשר בהתאם למגבלות. על מה אתם ממליצים? האם יש לי סיכוי להשיג לוח עם צ'יפסט של אינטל? איך הלוח הזה לדעתכם: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=700010&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=99&aff=zap

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  11. זקוק להמלצה לגבי לוח אם זול מבוס X58 עם תמיכה ב-SATA6 וב-USB3 . יש הרבה דגמים מתוצרת חברות שונות ומשונות במחירים שמתחילים ב-800 שקל ונגמרים בסכומים אסטרונומיים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  12. Started by reyrey_200,

שלום בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש, עם מעבד E6550 ורציתי לדעת האם יש איזשהו לוח אם שהוא ברמה טובה במחיר זול,אני מחפש משהו בין 200-350 ש"ח .

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  13. Started by InFecT[0]r,

אני צריך עצות וחוות דעת על המוצרים האלה לוח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5596 זיכרון http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 ומעבד אני צריך אתה עצתם מחשב לאוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. Started by veladis,

קניתי לפני כמה ימים לוח אם חדש שהוא DZ68BC ובשבילו כמה כרטיסי זיכרון 1600Mhz שזה מה שהוא דורש עכשיו השאלה שלי היא כזאתי האם אני צריך לקנות מעבד שעובד גם על 1600Mhz או שאני יכול לקנות 1333 שמותאם ללוח אם כמובן

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. שלום לכולם. המקרה הוא כזה: יש לי מחשב ישן, ואני רוצה להחליף לו רכיבים, להלן המפרט: Motherboard Name ASRock 775VM800 CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) ראם: לא מצאתי איפה בEVEREST אני רואה את שם הדגם אבל יש לי 2 של חצי ג'יגה כונן CD: צורב DVD וכונן DVD רגיל, שניהם חיבור IDE כונן קשיח: 80 ג'יגה ו160 ג'יגה, שניהם חיבור IDE. כרטיס מסך מובנה בלוח אם. ספק כוח: 300W העינין הוא כזה: אני רוצה להחליף רכיבים, אלו השאלות שלי: א) האם יש מציאות שלוח אם חדש (שמתאים למעבד בסיגנון i3 או i5) יוכל להתחבר לדיסק הקשיח\כונן DVD\הראם שיש לי (בין ע"י חיבור IDE בלוח עצמו, בין ע"י מתאם? (שני הראשונים כדי לחסוך בכסף, האחרון כדי לקנות יותר מאוחר, להשאר עם ראם גרוע וכרטיס מסך חדש יתן לי …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by אבינר,

שלום אני מעוניין לקנות לוח אם חדש שיתאים לי למעבד חזק לגיימינג (למשחק witcher 3 wild hunt לדוגמה) כרגע יש לי לוח אם של ג'יגהבייט P55M-UD2 בן 5 שנים בערך.. ספק כח יש לי של 600w אז זה לא בעיה, זיכרון יש לי 2g ו4g סה"כ 6G, כרטיס מסך AMD Radeon HD6870 שהוא לא הכי חזק אבל זה נושא אחר.. המעבד הנוכחי הוא I3 530 2.93GHz מומהר ל3.30GHz נקנה עם הלוח.. אבל הוא כבר לא מספיק חזק, במיוחד שהוא לא מרובע ליבות. אני צריך משהו שיהיה טוב למשחקים (לא חייב אפשרות לאוברקלוק, אני לא יודע להתעסק בזה..) ואם אפשר עם ערכת שבבים שתישאר בשוק שיהיה אפשר לשדרג עוד כמה שנים.. תודה

• 38 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by Dan1919,

אהלן חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אך הלוח שלי לא תומך בPCI-E,חבר שלי המליץ לי לקנות את הלוח הזה asrock 775Dual-880Pro שיש בו PCI-E והוא עולה 250-350 שקל,מה אתם חושבים על הלוח הזה? הוא יותר טוב מהלוח שיש לי עכשיו (חוץ מהעניין של הAGP)? יש עוד לוח מומלץ בטווח מחירים הזה? הוא מתאים לשאר חלקי המחשב שלי? מפרט בחתימה. בתודה מראש,דן.

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by elad the master,

אני רוצה לקנות את הלוח הזה:?ASUS P-4C800Deluxe(875P) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2085 ויש לי מעבד פנטיום 4 2ג'יגה ליבת נורטווד שעובד על 400 מגה הרץ או אפ-אס-בי. עכשיו אני רוצה לדעת איך יהיה השילוב עם המעבד והלוח אם ? המעבד והלוח אם האילו טובים לאובר לפי מה שאני יודע ואני רוצה לעשות אובד של בין 600 -1000 מגה הרץ ל2.6 בין 3.0. מה יהיו התוצאות ? המעבד יהיה מספיק קר בכל זאת זה לא אובר רציני ויהיה לי קירור xp90 ביחד עם מאוורר נחמד שעוד לא החלטתי עליו.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by miki891,

שלום לכולם מישהו מכיר לוח אם דגם P5s800 - Vm יש בו כרטיס מסך O/B + כרטיס קול O/B + כרטיס AGP + 3 PCI האם הוא טוב? כדאי לקנות כזה? אומרים לי שהוא עושה בעיות, האם זה נכון? מיקי

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by alphadog,

שלום אני צריך לוח אם חדש למחשב משהוא נורמלי עד 600 שקל יש לי מעבד AMD אטלון 1200 יש לכם הצעות טובות??

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  21. Started by BuNKeR,

שלום לכולם לחבר שלי התקלקל הלוח אם יש לו מחשב יחסית חלש אבל הוא לא רוצה לשדרג הכל רק להחליף את הלוח אם אני צריך המלצה ללוח טוב אמין רצוי עם כרטיס קול איכותי עליו כמו שיש בEpox המעבד שלו Duron 1700 זיכרון DDR רצוי כמובן שהלוח יהיה זול 300 - 400 שקל

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by bommer,

חבר'ה אני הולך לקנות לוח אם חדש כי אבא שלי רוצה את הישן איזה אתם מציעים לי משהו לא יקר וטוב ... למעבד amd 2500 athlon xp?

23. Started by Grave Digger,

שלום - אתם בטח זוכרים אותי עם המחשב עם ATHLON XP 1800 ולוח אם של SOLTEK מארה"ב... אז ככה - כנראה שההרכבה של אבא שלי הייתה קצת דפוקה וחדר דבק טרמי למעמד של המעבד בפנים אבל לא משנה, הלכתי לחנות פריבל מחשבים פה בשכונה למטה, והוא בדק לי את המחשב ואמר לי שאני צריך לוח אם חדש אז קניתי לוח אם, הוא המליץ לי על לוח של ELITEGROUP בצבע סגול עם 5 PCI 'עם ATA133 וכנראה עם RAID. אני שואל איך הלוח הזה??? הוא גם תומך ב-DDR 333, המוכר חבר של אבא שלי אז ככה שהוא לא יעבוד עליי. נ.ב: המוכר הופתע שיש לי לוח אם של SOLTEK, הוא אמר שהם (SOLTEK) שולחים לו כל יום הודעות שיתחיל לשווק אותם בארץ והוא לא רוצה כי הוא חושב שבארץ לא יקנו לוחות כאלו כי כולם הולכים על ASUS - GIGABYTE וכו'... אז אמרתי לו …

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by amit22,

PCChips M906 HLU CPU - Socket 478 for Intel Pentium 4 processor FSB - 800/533/400 MHz Chipset - 845E / ICH4 Memory - 2 x 184-pin DIMM sockets support two 2.5V DDR SDRAMs (DDR400/333/266) Expansion Slots - 1 x AGP 4X; 4 x PCI; 1 x CNR LAN - Realtek RTL 8100C 10/100 Mbps Fast Ethernet controller Audio - CMI9739A 6-channel CODEC Compliant with AC97 2.2 specification איך הלוח הזה ? חשבתי לקנות אותו כי אם בעתיד אני ירצה לקנות מעבד חדש אז זה ברור שהבס שלו יהיה 800 בכול אופן המפרט שלי פנטיום 4 1.8 @ 2.4 512 ddr 333 asus p4533-e geforce 4 mx

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by mentikor,

לוח אם חדש הגיע לי היום הלוח http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3609&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA הורדתי מהאתר את הדרייבר הכי חדש וזה עדיין נשמע ככה. אני לא יכול ממש להסביר איך אני שומע, אבל אני שומע ממש מוזר, כאילו שומעים אבל כאילו הבס מוזר או שפשוט שומעים מוזר ולא שומעים חד בשירים. כשנכנסתי למשחק שאני משחק בו CS אז בכלל הסאונד היה מוזר לגמריי ונשמע מוזר חבל שאין דרך להסביר או לשמיע את זה [אם כן תגידו ואני אעשה] אני משתמש באוזניות אייסמט סיבריה ככה שאין שום בעיה וגם חיברתי את הרמקולים הישנים והפשוטים שלי וגם איתם נשמע מוזר... למישהו יש רעיונות? ד''א התקנתי דרייברים גם מהדיסק וכששמעתי איזה מוזר זה הורדתי מהאתר את הגירסא ה…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.