עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

הבנתי שFSB זה השעון המרכזי של הלוח שבעצם כל רכיב בלוח משתמש השעון הזה כדי לקבוע לעצמו לעצמו מהירות בכפולות שונות. עכשיו רציתי להבין משהו הבנתי שמעבד מכפיל את ה FSB כפול 4 ויוצר את הBUS עליו הוא יושב כלומר 100X4 או 133X4 זה 400 ו 533 בהתאמה : אזה רציתי לדעת מה זה בעצם אומר על המעבד והעבודה שלו כלומר מה מסמל המספר הזה לאומת המהירות של המעבד שזה FSB כפןל המכפלה של אותו מעבד. בתקווה לתשובה מהירה או לינק להסבר מלא דן :saint:

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=19-104-224&ATT=Processors&CMP=OTC-d3alt1me

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by NuXeR,

שלום , יש לי לוח Epox 8RGA+ והחיבורי USB שלו ממש ממש ממש חלשים ואחד כבר שבור אצלי ! רציתי לדעת אם למישהו זה ככה ?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by guy_intel,

Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ב- 460 שח ב-foxpc. האם העובדה שמדובר ב-Geil משנה משהו ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by רביד,

http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm נחמד

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. מתלבט בין קירור למעבד של מוגן או נוקטואה מהדגמים החדשים , מה הכי מומלץ? הלכתי לאיבוד כבר בכל הביקורות...

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by *R.S,

יש לי הרבה שאלות על ה Penryn אז סליחה על החפירות... אז ככה: 1. מתי ה Penryn יצא? 2. ל Penryn יש אותה ארכיטקטורה כמו של Core 2 Duo בעצם הPenryn הוא Core 2 Duo רק עם נתונים טובים יותר (כמו קאש גבוה יותר, ננומטר קטן יותר, באס גדול יותר-> מהירות גבוהה יותר...) הבנתי נכון? 3. לפי 2: אם הבנתי נכון וה Penryn זה בעצם Core 2 Duo אז מה זה לכל הרוחות Wolfdale י?? 4. לפי 2: אם הבנתי נכון וה Penryn זה בעצם Core 2 Duo אז סידרת ה 965 (כמו 965DS של ג'יגבייט) יתמכו במעבדי ה Penryn י? 5. מה זה SSE4 י? יהיה בגלל זה שיפור גדול? 6. בגלל שהPenryn עובדים בתדר באס של 1333mhz אז הם יעבדו עם זיכרונות 667 בצורה ישירה כ 1:1 (תקנו אותי אם אני טועה) כתוצאה מכל יהיה שיפור גדול / קטן / לא יהיה (במה…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  8. אז ככה , אבא שלי פירק מהמחשב הנייד תוספת זיכרון שהייתה לו (256mb.), השאלה אם אני יכול להוסיף אותו למחשב שלי ...(יש לי כבר 512...), והאם בכלל כדאי להוסיף? אני מצרף תמונה של הכרטיס, (שמתי את האצבע ליד , כדי שוכלו לדעת מה הגודל של הכרטיס - העובי של האצבע הוא בערך 1.2 ס"מ...למרות שהיא נראית שם יותר גדולה...) http://danayr.googlepages.com/DSCF0065.JPG תודה רבה על העזרה...

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  9. שלום, יש לי זיכוי ב ivory של 220 שקל. הרבה זמן אני כבר רוצה לשדרג(כמובן ש220 זה רק חלק)ועכשיו אני מתלבט. יש לי לוח אם ישן לפני 4 שנים ככה שאני לא יכול לקנות i5\i7 וכאלה אז אני צריך AMD כנראה(תקנו אותי אם אני טועה). אז איזה מעבד כדי לי ? או שכדי כבר לקנות לוח אם ב220 ואז לקנות i5 ? צריך המלצות חברה. תקציב 220 + כמה שצריך למעבד בקנייה ב אייבורי. בשביל האופציה השניה (לוח אם באייבורי ומעבד במקום אחר) משו כמו 1200 כולל הזיכוי. תודה :} אגב הכרטיס מסך שלי זה nvidia 260GTX.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה: X58 PRO-E 7.1 1GLAN MSI מישהוא אמר לי שאני לא בטוח יצליח לבצע OC למעבד בגלל הלוח אם כי הוא 90% לא יתן לי ושכמעט בטוח שאני לא יצליח. האם זה נכון? והוא גם אמר לי שאני לא בטוח יצליח בגלל שהוא של חברת MSI ושהם גרועים ולא טובים כל כך ל- OC. האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  11. במקביל לעליית הביקורת החדשה על לוח האם ובעתיד הקרוב על לוחות אם נוספים ורבים החלטנו לפתוחל ת'רד מיוחד אשר יעסוק בלוחות אשר יוצגו בביקורות, מהדעתכם עליהם, מה הניסיון שלכם איתם, הצעות שיפורים, וכמובן עידכונים שוטפים על מהלך הביקורות והפתעות נוספות בדמות לוחות נוספים שיחשפו בקרוב כאן אצלינו בפורום, אז יאאלה, בואו נתחיל...

• 74 תגובות
    • 11.6k צפיות
  12. Started by tal.t,

אהלן! מדוע אני לא מוצא בחנויות את המעבד amd X3 720 SOCKET

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. איך בודקים... (קניתי את המחשב לפני הרבה זמן שעוד לא הבנתי במחשבים וגם אחר קח החלפתי את הלוח ומשהו אני רק יודע שהלוח של MSI) ואני רוצה לדעת גם איפה אני בודק טמפרטורה....

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by lmlm,

כולם יודעים בטוח שקונרו יושק ברבעון ה3 שזה יולי,אוגוסט וספטמבר. לפני כשבוע פירסמו שקונרו יושק ב23 ביולי. אבל אין לזה אישור מאינטל מסתברר. http://www.bit-tech.net/news/2006/06/08/core_2_duo_launch/ למה אינטל לא מאשרת איזה תאריך יציאה וזהו?!

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by eliXir,

אחת ולתמיד בבקשה תענו לי על השאלה חד וחלק: אם לא מתוכנן OC, עדיף לקחת לוח אם סביר, בסביבות ה-400 ש"ח, ולא איזה ASUS M2N-E שעולה 500+? ואם כן, ואפשר לתת דוגמא לדגם כזה, אני אהיה אסיר תודה.

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by ZXY1,

מחפש לוח למחשב HTPC עלות/תועלת 500 ומטה לוח ATX / MICRO ATX לוח עדיף מהחברות האלו Gigabyte / Asus / Asrock מאפיינים בלוח: כרטיס מסך מובנה במעבד (HDMI 1.4a 1920 x 1200)+(SATA3)+(USB3) יציאות טלויזיה HDMIx2 + DVI + VGA

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  17. שלום לכולם כמו שאתם יכולים לראות בחתימה שמופיעה למטה יש לי כקגע 2 זכרונות של simpletech 2X512 שלא יעשו את העבודה ב oc אני רוצה המלצה לזכרונות טובים לoc 2X512 עד 1600 שח לשנייהם.. תודה..

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מיתלבט אם ליקנות למחשב שאני בונה סטיק אחד של 1024 או שיותר עדיף שני סטיקים 512 שיעבדו בדואל?....

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by MODI,

לפני חמש חודשיים קניתי מחשב עם המפרט בצד... לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם, אז הלכתי להחליף בחנות ממנה קניתי (לא יודע אם מותר להגיד את שמה) ואחרי יומיים קיבלתי חדש, כאשר חיברתי הכול הוא נפתח למס' לכמה שניות ואז נכבה הלכתי להחליף אותו בחנות ולא נתנו לי להחליף כי אמרו שהפינים עקומים (ואני קיבלתי אותם עקומים!!!!!!!!!) והם מסרבים לקבל את הלוח. זה יעזור אם אני יפנה לספקי ג'יגה בייט או אפילו להרחיק לבית משפט לטביעות קטנות?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by BneXt,

אני רוצה מפרט טוב לגיימינג משחקים כמו WOW,Aion,Guild wars וכו'. אז זה המפרט וגם התקציב שלי : http://www.tms.co.il/preview/spec/ft9q4pnc מה אתם אומרים עליו?המפרט הזה טוב ? תודה לכולם =] עריכה : חח התבלבלתי זה לא בפורום הזה..חח התבלבלתי בין מעבד למפרט..סורי ..אפשר למחוק מנהלים

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  21. Started by amitbl,

מבית ג'יגהבייט. MA785GMT-UD2H - כרטיס גרפי 4200, תומך בhybreed, ועם תמיכת סראונד טובה מאוד. 440 שקל. MA78LMT-US2H - כרטיס גרפי 3000 (או 3200) ללא תמיכה בהייבריד. כרטיס קול סביר+. 350 שקל. אני כרגע עם 9600GT, אבל מתכוון לשדרג בעתיד הלא רחוק ל5830 או אפילו 5850 (תלוי במחירים העתידיים). האם התמיכה בהייבריד והכרטיס קול הטוב יותר שווה את ה100 שקל האלו? עצתכם בבקשה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ashand,

שלום אני מחפש לוח אם MATX או אפילו M ITX עם חיבורי סאטה 3 (6GB/S) , לא משנה איזה תושבת, חברת גיגהבייט או אסוס תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by aquarius,

הידיעה היא מYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3075828,00.html

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by Money_Man,

שלום! אני מחפש לוח אם חדש עכשיו...אני צריך שהוא יהיה מסדרת הULTRA של NVIDIA (בהנחה שאני לא עושה SLI).. השימושים הם בעיקר תוכנות רגילות כמו מסנג'ר ...איסיקיו....אופיס אינטרנט.. אך עם זאת...יריץ לא מעט משחקים...גם מהחדשים ביותר...ומדיי פעם אולי גם תוכנות של וידאו... אבל יותר שימושי משחקים ותוכנות רגילות... לא מתוכנן OC...אז אין לי בעיה שלוח לא יהיה משהו בOC....אבל...שיהיה כמה שיותר טוב ויציב במהירויות STOCK! לכן חשבתי על הלוח הנ"ל...אני מחפש את הלוח הטוב ביותר של NFORCE 4 ULTRA... מה דעתכם על הASUS? יש הצעות אחרות שיעלו אותו דבר ויתנו יותר? אשמח לתגובות..תודה! ;D

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by vbwx,

לפני כמה זמן התקשרתי לנע מחשבים, ונציג מכירות אמר לי שאם אני מעוניין בפנרין אני חייב לקנות P5E או P5K P5B בשום פנים ואופן לא יתמוך ב Q9450, קיצור, תכננתי לקנות את הלוח אם בשביל המעבד (לוח אם P5E לבד עולה 1200 שקל בנע מחשבים!) למזלי, לפני שעשיתי כל צעד, barel הביא לי הוכחות חותכות ש P5B מריץ Q9450 הודעה שלך ששווה בשבילי 1200, תודה אחי

• 2 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.