עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני כרגע מעוניין לרכוש מחשב ואני רוצה להתייעץ איתכם מה כדי לי לקחת : הנה ה AMD: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤461 כמות:1 לוח אם ASUS M2A-VM ¤344 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤330 כמות:1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤990 כמות:1 INTEL: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤411 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤436 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤330 כמות:1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤990 כמות:1 כמה שאלות: *האם המפרט של ה INTEL ינצל את הכרטיס מסך? ז"א נראה לי שהמעבד חלש והוא לא ינצל את הכרטיס מסך .... *איך המעבד של INTEL לעומת המעבד של ה AMD ? *חשוב …

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by nicirnTAL,

יש 4 כניסות למאווררים על הלוח. 1 מאוכלסות במקור ( מאוורר מעבד ). עכשיו קניתי שני מאווררים ג'נריים 80MM, אני מחבר את שניהם, ורק אחד עובד! ניסיתי בכניסה אחרת, גם כן. ניסיתי מאוורר/יציאה אחרת, גם כן רק אחד עובד! הוצאתי את החיבור ספק של כונן סידירום אחד, לבדוק שזו לא בעיה בספק, עדיין לא עובד. אני מדליק את המחשב, 3 מאווררים מחוברים ללוח, אחד מארז+אחד מעבד פועלים, השילישי עושה סימני חיים, כלמור מסתובב טיפה, וזהו! בבקשה עיזרו לי!

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  3. הגיע לידי כרטיס של 1G DDR266 DIMM2.5-3-3 של חברת TRNSCEND עם צ'יפסט של סמסונג ובמחשב שלי יש 2X CEON 512 400MHZ DDR 2.5 שפועלים בדואל עכשיו במה כדי להישתמש ה 1G הוא עם 266 העים זה טוב או רע אבל הוא מחברה ידועה בקיצור תמליצו לי אתם

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  4. ידיד שלי אמר לי שרצוי לקנות זכרונות עם כמה cl שיותר נמוך כי ככה זה משפיע על המהירות הביצועים של המחשב. אפשר לקבל קצת פרטים? והנה דוגמאות: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3202&Pname=Gskill http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2628&Pname=TWINMOS

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אני מעונין לקנות את הלוח אם הנראה לעיל אבל זיכרון אני לא רוצה יותר מ 4 גיגה 2X2 יש בלוח שלושה חריצים בזוגות המאפשר עד שלושה זוגות של זיכרון האם יהיה אפשרי לחבר רק זוג אחד?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by E-T 24,

ערב מצויין לכולם החלטתי לקנות מערכת חדשה בדיקה מהירה באינטרנט אמרה לי דבר כזה: זמן = כסף כסף = כוח כוח (בCPU TIME) = חסכון בזמן חסכון בזמן = חסכון בכסף לפיכך החלטתי: כמה שיותר כסף = כמה שפחות כסף בדקתי מערכות מוכנות בכמעט כל מקום ומה שהבנתי זה שאין בישראל אנשים שאוהבים מחשבים מהירים (כי אחרת ישראלי אחר כבר היה עושה מזה כסף, והרבה) אז הצלחתי לעשות ערמה של מעבד/לוח/כ.מסך כדלהלן: AMD ATHLON 64 3500+ 939PIN MSI K8N Neo4 Platinum SEAGATE 120/7200 SATA 8MB POINT OF VIEW 6200 256MB PCI-EXPRESS זה בתוספת מארז נורמאלי, ספק נרמאלי וצורב DVD זו מערכת של כמעט 6 אלף שקל (הזכרון הגיע מהמחשב הקודם - 1GB DDR400) והישן ישאר "רק" עם 512 בבעלותי לוח MSI כבר שנה, וחוץ מתקלות מכאניות (ה…

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by shibby15,

השאלה דיי ממצה את עצמה בכותרת. מדובר על אחד מלוחות ה P965 מאביט/גיגה בייט

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by yuval001,

שלום לכולם. קניתי לפני כשבועיים מחשב כפי שמתואר במפרט הבא. כנראה שיש בעיה בלוח אם מכיוון שלפעמים המחשב לא מצליח לעלות (להגיע לשלב ה-BOOT). בASUS יש מספר עידכונים שאמורים לפתור את הבעיה, והטכנאי של החנות לא צליח לפתור אותה למרות הכל.סקר קצר בלוחות של אסוס שמתחילים עם P5K העלה שיש לכל הדגמים את אותה הבעיה (זו הנחה שלי שלא נבדקה עד תום). 1.יום ראשון אני צריך ללכת לחנות ולהזמין לוח חדש למחשב אשמח אם תוכלו להציע לי משהוא תחליפי כאשר עדיפות גבוה ל ASUS ואם אין ביררה גם gigabyte.. 2.אין לי בעיה להוסיף עוד-150 ש"ח בשביל משהוא איכותי. 4.מומלץ(לא חייב) שיהיו 2 יציאות PS2 5.המחשב משמש בעיקר לעבודות כמוSOLID WORKS MATHLAB וכד' 5. אשמח אם תוכלו לסביר לי מה המשמעות של כל הסיומות הק…

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  9. שלום. הבעיה שלי כזאת. רציתי להרחיב את זיכרון המחשב שלי. לוח האם שלי לא תומך בDDR2 וכו'.. אלא רק בDDR DDR266 DDR333 DDR400 . ראיתי שכבר אין הרבה מבחר והרבה מלאי מזכרונות כאלה (דור ישן) וגם הם עולים יקר ביחס למקבילים שלהם בDDR2. לכן רציתי לשאול מה כדאי לעשות לקנות זיכרון DDR שהוא במהירות נמוכה של 400 מגה הרץ ולהסתפק בזה או להשקיע בלוח אם חדש ולקנות זיכרון יותר זול ועם מהירות ונפח גדול יותר? האם יש סיכונים בקניית לוח אם חדש? זה יצרוך התקנות חדשות של דרייברים וכו'? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%90-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9e/

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

הבנתי שFSB זה השעון המרכזי של הלוח שבעצם כל רכיב בלוח משתמש השעון הזה כדי לקבוע לעצמו לעצמו מהירות בכפולות שונות. עכשיו רציתי להבין משהו הבנתי שמעבד מכפיל את ה FSB כפול 4 ויוצר את הBUS עליו הוא יושב כלומר 100X4 או 133X4 זה 400 ו 533 בהתאמה : אזה רציתי לדעת מה זה בעצם אומר על המעבד והעבודה שלו כלומר מה מסמל המספר הזה לאומת המהירות של המעבד שזה FSB כפןל המכפלה של אותו מעבד. בתקווה לתשובה מהירה או לינק להסבר מלא דן :saint:

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  12. http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=19-104-224&ATT=Processors&CMP=OTC-d3alt1me

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by NuXeR,

שלום , יש לי לוח Epox 8RGA+ והחיבורי USB שלו ממש ממש ממש חלשים ואחד כבר שבור אצלי ! רציתי לדעת אם למישהו זה ככה ?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by guy_intel,

Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ב- 460 שח ב-foxpc. האם העובדה שמדובר ב-Geil משנה משהו ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by רביד,

http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm נחמד

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  16. מתלבט בין קירור למעבד של מוגן או נוקטואה מהדגמים החדשים , מה הכי מומלץ? הלכתי לאיבוד כבר בכל הביקורות...

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by *R.S,

יש לי הרבה שאלות על ה Penryn אז סליחה על החפירות... אז ככה: 1. מתי ה Penryn יצא? 2. ל Penryn יש אותה ארכיטקטורה כמו של Core 2 Duo בעצם הPenryn הוא Core 2 Duo רק עם נתונים טובים יותר (כמו קאש גבוה יותר, ננומטר קטן יותר, באס גדול יותר-> מהירות גבוהה יותר...) הבנתי נכון? 3. לפי 2: אם הבנתי נכון וה Penryn זה בעצם Core 2 Duo אז מה זה לכל הרוחות Wolfdale י?? 4. לפי 2: אם הבנתי נכון וה Penryn זה בעצם Core 2 Duo אז סידרת ה 965 (כמו 965DS של ג'יגבייט) יתמכו במעבדי ה Penryn י? 5. מה זה SSE4 י? יהיה בגלל זה שיפור גדול? 6. בגלל שהPenryn עובדים בתדר באס של 1333mhz אז הם יעבדו עם זיכרונות 667 בצורה ישירה כ 1:1 (תקנו אותי אם אני טועה) כתוצאה מכל יהיה שיפור גדול / קטן / לא יהיה (במה…

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  18. אז ככה , אבא שלי פירק מהמחשב הנייד תוספת זיכרון שהייתה לו (256mb.), השאלה אם אני יכול להוסיף אותו למחשב שלי ...(יש לי כבר 512...), והאם בכלל כדאי להוסיף? אני מצרף תמונה של הכרטיס, (שמתי את האצבע ליד , כדי שוכלו לדעת מה הגודל של הכרטיס - העובי של האצבע הוא בערך 1.2 ס"מ...למרות שהיא נראית שם יותר גדולה...) http://danayr.googlepages.com/DSCF0065.JPG תודה רבה על העזרה...

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  19. שלום, יש לי זיכוי ב ivory של 220 שקל. הרבה זמן אני כבר רוצה לשדרג(כמובן ש220 זה רק חלק)ועכשיו אני מתלבט. יש לי לוח אם ישן לפני 4 שנים ככה שאני לא יכול לקנות i5\i7 וכאלה אז אני צריך AMD כנראה(תקנו אותי אם אני טועה). אז איזה מעבד כדי לי ? או שכדי כבר לקנות לוח אם ב220 ואז לקנות i5 ? צריך המלצות חברה. תקציב 220 + כמה שצריך למעבד בקנייה ב אייבורי. בשביל האופציה השניה (לוח אם באייבורי ומעבד במקום אחר) משו כמו 1200 כולל הזיכוי. תודה :} אגב הכרטיס מסך שלי זה nvidia 260GTX.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה: X58 PRO-E 7.1 1GLAN MSI מישהוא אמר לי שאני לא בטוח יצליח לבצע OC למעבד בגלל הלוח אם כי הוא 90% לא יתן לי ושכמעט בטוח שאני לא יצליח. האם זה נכון? והוא גם אמר לי שאני לא בטוח יצליח בגלל שהוא של חברת MSI ושהם גרועים ולא טובים כל כך ל- OC. האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  21. במקביל לעליית הביקורת החדשה על לוח האם ובעתיד הקרוב על לוחות אם נוספים ורבים החלטנו לפתוחל ת'רד מיוחד אשר יעסוק בלוחות אשר יוצגו בביקורות, מהדעתכם עליהם, מה הניסיון שלכם איתם, הצעות שיפורים, וכמובן עידכונים שוטפים על מהלך הביקורות והפתעות נוספות בדמות לוחות נוספים שיחשפו בקרוב כאן אצלינו בפורום, אז יאאלה, בואו נתחיל...

• 74 תגובות
    • 11.8k צפיות
  22. Started by tal.t,

אהלן! מדוע אני לא מוצא בחנויות את המעבד amd X3 720 SOCKET

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  23. איך בודקים... (קניתי את המחשב לפני הרבה זמן שעוד לא הבנתי במחשבים וגם אחר קח החלפתי את הלוח ומשהו אני רק יודע שהלוח של MSI) ואני רוצה לדעת גם איפה אני בודק טמפרטורה....

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by lmlm,

כולם יודעים בטוח שקונרו יושק ברבעון ה3 שזה יולי,אוגוסט וספטמבר. לפני כשבוע פירסמו שקונרו יושק ב23 ביולי. אבל אין לזה אישור מאינטל מסתברר. http://www.bit-tech.net/news/2006/06/08/core_2_duo_launch/ למה אינטל לא מאשרת איזה תאריך יציאה וזהו?!

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by eliXir,

אחת ולתמיד בבקשה תענו לי על השאלה חד וחלק: אם לא מתוכנן OC, עדיף לקחת לוח אם סביר, בסביבות ה-400 ש"ח, ולא איזה ASUS M2N-E שעולה 500+? ואם כן, ואפשר לתת דוגמא לדגם כזה, אני אהיה אסיר תודה.

• 4 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים