עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by natanbs,

האם הוא מתאים למעבד I53450 וזכרונות של קינגסטון Hyper X KHX1600C9D3/4G? איזה מעבד גרפי יש לו, והאם הוא מספיק למשחקי אינטרנט ופעילות כללית? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by LinuxShells,

ברשותי לוח אם זה. האם אפשר לשפר למעבד מעל 2 ליבות? מצורף קישור ללוח אם שלי , ברשותי גירסה 2.x http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2926

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  3. אני מעונין לקנות את הלוח אם הנראה לעיל אבל זיכרון אני לא רוצה יותר מ 4 גיגה 2X2 יש בלוח שלושה חריצים בזוגות המאפשר עד שלושה זוגות של זיכרון האם יהיה אפשרי לחבר רק זוג אחד?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by Joshua_G,

האם מישהו התנסה בלוח אם זה של Gigabyte ?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by sirmoreno,

האם לוח אם GA8I945GZMERH Gigabyte עובד טוב עם מעבדי Intel core 2 Duo או שווה להשקיע את הכסף ב 965PDS4/3 בהנחה שאת המעבד אני קונה בכל מקרה?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  6. נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזו: אתמול הרכבתי את המחשב, הכנסתי את כל הזכרונות (1GBX4) בדואל צאנל וכאשר הדלקתי אותו הוא נדלק נכבה נדלק נכבה, ולא הבנתי מה הבעיה שכן הכל היה מורכב פיקס, המעבד היה בטמפרטורה 30 מעלות, והנחתי כי הבעיה הינה בזיכרונות מאחר והביוס שלי כל הזמן נפל, ואכן צדקתי כאשר הוצאתי 1 GB מהסלוט המחשב עבד פיקס, אבל ברגע שאני מחזיר את הזיכרון הנוסף - שוב אותה בעיה. אני מודע לעובדה שהמחשב יזהה רק 3.2 GB מאחר ואני משתמש בXP PRO ( אין לי ברירה אחרת א…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by ClleG,

האם כדאי לשקיע היום בלוח שמשלב תמיכה בDDR3 יחד עם DDR2, או שהוא יהיה פחות טוב מלוח שיתמוך רק בDDR3? חשבתי שאם אני קונה מחשב לכמה שנים אז שדרוג הזכרון בעוד שנתיים לDDR3 יוכל אולי להקפיץ את ביצועי המחשב ולתת לו עוד קצת חיים, מה גם שהיום אני לוקח 2GB של DDR2, ואילו שדרוג בעתיד לGB שלDDR2 יכול להיות יקר יותר מDDR3, בגלל בעיות זמינות כמו שקורה היום עם RDRAM וDDR400 למיניהם. האם נככון לחשוב לכיוון הזה, או שלוח עם צ'יפסט 965 יכול לעשות עבודה טובה מאוד גם בעוד שנתיים שלוש, עם זכרונות DDR2? לא מתוכנן OC לשנתיים הראשונות לפחות. רק עבודה נקיה בפוטושופ, סרטים פה ושם, ומשחקים מידי פעם. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Frozen-Ice,

האם לוח אם של GIGABYES ga8ik1100 טוב ???

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  9. שלום בחנות המליצו לי על הלוח אם הזה ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 למרות שאני רוצה לוח של Gigabyte GA-P35-DS3L מה ההבדל ביניהם והאם יש הבדל הבדל. המחשב מיועד למשחקים כבדים , ההבדל בכסף הוא 10 שח" .

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by yoc1983,

אני הולך לקנות מחשב עם הלוח Gigabyte דגם GA-MA785GM-US2H צ'יפסט למישהוא יש נסיון איתו? דברים רעים/טובים להגיד

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RAID2010,

אשמח לקבל ממכם רשימת דגמים של לוחות אם Gigabyte - שיש בהם גם תמיכה ב Raid - ועונים על הדרישות הטכניות הבאות: * תאימות למעבד: Intel Core 2 Duo \ Socket 775 * 4 כניסות SATA + 1 IDE * תמיכה בזיכרון מסוג DDR2 \ DDR3 * כרטיס קול וכרטיס מסך - מובנה * 4 כניסות USB אחוריות, ו2 קדמיות * תמיכה בRaid - בעיקר Raid1 מחיר: אם יש, רצוי לא יותר מ 350 ש"ח

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  12. Started by yanir,

שלום לכולם בקשר ללוח אם הזה: אני מבין שיש לו תמיכה רישמית בזכרונות ddr 2100 - 266 אם אני ישים עליו ddr 2700 - 333 לא יהיה שום שיפור? הוא יעבוד איתם בכלל? ועוד שאלה קטנה לא כ"כ קשורה לכותרת: כדאי עכשיו בכלל להשקיע בלוח אם כשהולך לצאת serial ata ddr 400 agp 8x וכו'? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by GONNY2,

מבקש חוות דעת על הלוח אם ? ( עם כרטיס מסך ONBOARD, ללא מטרת OC)

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by kobi10,

האם לוח האם הזה כולל חיבור לכרטיס רשת?

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  15. יש איזה הבדלים ביניהם מבחינת החיבורים מלבד Thunderbolt 3 , אם אפשר הסבר גם מה זה בדיוק החיבור הזה , הוא קשור גם לחיבור לרשת או לא ? ואם זה הבדל של 200- 300 שח , אז מה עדיף יותר ביניהם ? ויש לעומת זאת גם את הדגם master של gigabyte z390. אז מבין ה 3 האלה מה הכי מומלץ? חשוב לי מאוד ה wifi והמהירות של זה ובכלל מבחינת חיבורים אם זה הבדל של 300 שח לפה או לשם אז להשקיע בלוח אם שהכי משתלם

16. אספנו את אחד מהלוחות המתקדמים של ערכת השבבים B550 בכדי לבדוק האם יתכן שהוא עדיף על פני לוחות X570 מוזלים? המסקנות בפנים לכתבה

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  17. Started by Azmodan,

אני נתקלתי שמודמי ה-ADSL של בזק, ה-ALE070 וה-ALE130 לא עובדים עם לוח האם המצוין למעלה (גם אצלי וגם אצל חבר שלי). אני מעוניין לדעת האם מישהו אחר ניתקל בתופעה? האם הדבר כולל גם מודמי USB של הכבלים (ה-motorola SB4200 ליתר דיוק). פשוט, הלוח אם הנ"ל מצויין (למעט הקטע של המודמים, הUSB עובד עם כל דבר אחר) ואני מעוניין לקנות לוח Gigabyte לפנטיום 4 האם יש לוחות אם של חברות אחרות בהם ישנה תופעה כזאת?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  18. Started by ll1210,

שלום רב, אני מעוניין לקנות לוח אם של gigabyte Ga-7vkml במקום אחד שנשרף. האם עדיין ניתן להשיג לוחות אלו ? ואם כן היכן ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by H.I.V,

בחנות שהלכתי אליה המליצו לי על הלוח אם הזה שבא עם צ'יפסט של אינטל ב1100 שקל מה אתם אומרים על הלוח הזה?

• 101 תגובות
    • 7.3k צפיות
  20. Started by GONNY2,

ראיתי שיש ללוח 1 x CD In connector 1 x IDE connector האם זה אומר שאפשר לחבר 2 HD וצורב (IDE) ?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by GONNY2,

1. חוות דע על הלוח ( עם כרטיס מסך OB) ? 2. האם יש משמעות שהוא Micro ATX ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  22. תקציב דל למחשב בסיסי עבור אינטרנט\אופיס\מוזיקה\סרטים. לוח-אם: Gigabyte GA-EG41MF-US2H Intel מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 Processor 3.0GHz 1066FSB 3Mb זכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz או Crucial 2Gb DDR3 1333Mhz (שתי סטיקים של 2GB). מה דעתכם? יש מקום לשיפור? באותו מסגרת תקציב לא יכול לחרוג ממנה. איפה כדאי לקנות? איך המוצרים של KSP\SKYPC\RSM\PANDAS? ועוד שאלה בבקשה. איך מעבד E6550 יותר טוב מהמעבד הזה E7500? זה לא כמה דגמים לפני? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אי אפשר שלא לראות שזה אחד הלוחות היותר מומלצים... רציתי לדעת אם זה בקטע של "אפשר להסתפק" או שאם למשל זכיתי אתמול בטוטו ואני רוצה לקנות את הדבר הכי יקר אז לוח כמו GIGABYTE GA-X48-DS4 יכול לתת לי איזה יתרונות או שבכל מקרה גם אם היה בחינם אין מה לקנות משהו אחר..

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  24. בוקר טוב. יש לי מחשב המורכב מלוח אם מדגם gigabyte GA-H77-DS3H עם גרסת ה BIOS העדכנית ומעבד I5 2400 מורכב עליו. המחשב עובד כרגע עם כרטיס מסך AMD RADEON HD 7770. אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך לאחד קצת חזק יותר - GTX 650TI אך הלוח מסרב לעשות BOOT. ניסיתי גם לשים כרטיס אחר GTX 560 TI, אך גם אתו הבעיה חוזרת. עם כרטיסים של AMD, אין בעיה, ניסיתי עם 2 כרטיסים. מה לפי דעתכם הבעיה?

25. Started by yanivchik,

מבקש מפרט ללוח אם זה, מה הוא כולל ואיזסה אפשריותת יש לו.. שאלה לגבי נעבד, מהו המעבד המהיר ביותר של אינטל בטכנולוכיה של 64 ביט כבול ליבה, אבל במחיר סביר משהו כמו 1500 ש"ח? תודה רבה מראש....

• 8 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.