מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע זוג זכרונות של TWINMOS 512MB DDR400 CL2.5 אני חייב להזמין עוד שני סטיקים של 512 כ"א, על מה הייתם הולכים במקומי? TakeMS 512MB DDR400 CL3 או Kreton 512MB DDR400 CL2.5 הקאץ' הוא כזה, שניהם באותו מחיר, רק שאת הKRETON זה מחנות בתל אביב וייקח כמה ימים עד שזה יגיע, ואם חס וחלילה זה פגום או משהו, זה סיפור לסוע אליהם... הTAKEMS זה מחנות שהיא ממש מתחת לבית שלי ואני יכול ללכת ברגל במידה וקורה משהו כמה הבדל יש כבר בין התזמונים האלה ? (על שניהם יש אחריות לכל החיים אגב)
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב תראו... קודם אני אתן את המפרט הנוכחי כולל הכל(הכל הועתק מאברסט פרימיום 2006.): לוח אם נוכחי: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 08/08/2005-SiS-655FX-6A7I5G0AC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8S655FX(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 201 MHz (QDR) Effective Clock 804 MHz Bandwidth 6432 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:6 Real Clock 168 MHz (DDR) Effective Clock 335 MHz Bandwidth 2680 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Socket 478 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP RAM Slots 4 DDR DIMM Inte…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה עדיף מצטער שאני ניכנס לנושאים שחפרו עליהם בעבר פשוט החיפוש לא עובד לי מה עדיף?... מה שהבנתי מחבר וע"פ הבנצ'ים בtomshardware שעדיף את ה8400 (השימוש העיקרי שלי הוא משחקים) מה אתם ממליצים?? כי עדיין יש אפשרות להחליף את המעבד שלי
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה הרכבתי מחשב חדש עם המעבד Phenom II 955, קרור סטוק עם המשחה Antec Antec Formula 6. שאני בדוק טמפ' בeverest אני רואה שהטמפ' תקועה על 49, גם בבדיקת מאמץ. רק הטמפ' של הליבות זזות. הליבות נמצאות על 32 במנוחה ו50 במאמץ. זאת בעיה בבדיקה או שבאמת המעבד על 49 מעלות? מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המחשב הבא: Pentium 4 1.4 socket 423 Intel 850E Motherboard 384MB RDRAM במשחקים חדשים הוא מקרטע (עם R9800PRO), ולדעתי זה בגלל שאין מספיק זכרון ואולי גם המעבד חלש. קניית עוד זכרון RDRAM היא חסרת טעם, אם כבר זורקים כסף עדיף על משהו שיהיה שימושי לשנתיים הקרובות לפחות. אז לצורך העניין אני מוכן להשקיע כ-2000 ש"ח, חשבתי על הרכיבים הבאים: CPU AMD AMD Athlon64 2800 (Box) 901 Mainboard for AMD Gigabyte GA-K8NS 501 Memory Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling 546 Sum 1948 יש איזה הצעות לשיפור ? אני אולי יהיה מוכן למתוח את התקציב בעוד 200 ש"ח אבל רק אם התמורה תהיה משמעותית תודה
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, אני לקראת קניית מחשב מבוסס מעבד Ivy Bridge, למיטב הבנתי דגמים ראשונים של מעבד Haswell צפויים לצאת באיזור חודש יוני. למיטב ידיעתכם, האם בעת יציאת מעבד מדגם חדש מחירי לוחות האם לדגמים הקודמים יורדים? (כלומר האם כדאי לחכות חודש ואז לקנות את לוח האם לIvy Bridge)? תודה רבה לעונים עידן
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
איזה זיכרון כדאי לקנות למחשב 2של 1 גיגה או סטיק 1 של 2גיגה? בתקציב עד 170 שח ללוח אם אם 2 סלוטים לזיכרון?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה בקשר ללוח הנ"ל כמו שאתם רואים הוא נמצא ברשותי אחריי קניית מחשב חדש סוף סוף השאלה שלי היא כזאת: כמו שכתוב כאן: http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2456&ProductName=GA-965P-DS3 הלוח תומך בE6320 בגרסת הF11 קיבלתי את הלוח עם F10 קודם כל איך הגיוני אם ככה שהמעבד עובד בלי שום בעיות מיוחדות? או איך הוא מזוהה ע"י הלוח בכלל? השאלה השנייה היא עד כמה העדכון הזה נחוץ לי שהרי המעבד שלי נתמך רק מגרסת F11 והגרסא הנוכחית שלי היא F10. לעדכן או לא לעדכן? האם יש תוכנה שעושה את זה דרך הוינדוס? או שהדבר לא מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד Amd 64bit 3200 עכשיו רציתי לדעת (אני יודע שזה לא בדיוק עובד ככה אבל פחות או יותר) מה המעבד המקביל שלו מבחינת פנטיום...
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (אינטל) והמליצו לי לקנות את המעבדים עם חיבור ה lga וראיתי שהלוחות שמתאימים נראו לי זה ה- asus p5p800 intel 865pe או לוח אם אחר עם הצ'יפסטק 915 אך ראיתי שאי להם חיבור agp רגיל אלא חיבור pci express מה זה אומר... איזה לוח יותר טוב? ואיזה כרטיסים יותר טובים? והאם כרטיס agp מתאים לכניסה החדשה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe ועליו יש את הכרטיס מסך הזה X1900 XTX 512MB עכשיו לשאלה הכרטיס מסך מחובר בPCIE הראשון והוא מפריע לי לדיסק הקשיח יש לי P180 קצת צפוף עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוריד את הכרטיס מסך ל- PCIE השני ?
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה של מעבד - לוח אם - זיכרון למטרת שידרוג המחשב למטרת עיסוקים משרדיים כגון אופיס אינטרנט וכו' ובנוסף גם למטרת קידוד סרטים (בלי משחקים בכלל) כרגע חשבתי על הקומבציה הזאת של AMD AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1213 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪491 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1097 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ לקחתי מעבד 3 ליבות (עם פוטנציאל תיאורטי ל4) ולוח אם תומך DDR3 לאפשרות שדרוג עתידי יש קובינציה עדיפה בתקציב? (טובה י…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הלוח אם, Gigabyte GA-P55-UD3L H55 CHIPSET Rev 2.0 הזכרון, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 מתאים?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ניסיתי להחליף מעבדים בין שני מחשבים. המעבדים הם: Intel Pentium 4 1.6Ghz Intel Celeron 2.66Ghz כמובן שהתושבת של שניהם היא 478. כאשר העברתי את הסלרון למערכתבו ישב האינטל (אמנם זה סלרון אבל הבדל של 1Ghz), המערכת הפעלה לא עלתה. מה שכן- המחשב עצמו נדלק אבל אפילו לא היה פוסט. בנוסף, לא ניתן היה לכבות אותו(גם לא ע"י לחיצה ארוכה), אלא ע"י הוצאת כבל המתח. מה לא עשיתי נכון?
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה GA-X48-DS5 אני נכנס ל EVEREST ורשום שהוא לא מזהה את הלוח אם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על הלוח של גיגה בייט:K8NF-9,האם זה לוח חזק וטוב לאוברקלוקינג
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי שלשום מחשב חדש מאוד חזק (core i7 3770 gtx 680 וכו') עכשיו הזמנתי אותו עם לוח אם msi B75MA-P45, ולאחרונה הבנתי משהו. הזמנתי כונן SSD של אינטל (520) וכונן HDD רגיל של 2 טרה. עכשיו שניהם תומכים חיבורי SATA 3 וראיתי באתר של MSI שללוח אם יש רק יציאה אחת. השאלה שלי היא האם זה אפשרי לחבר בטור את 2 הכוננים לאותו חיבור SATA 3? אם זה בלתי אפשרי, בבקשה תמליצו לי איזה לוח אם הכי טוב לקנות למחשב כזה, כי אני צריך להתקשר לאייבורי ולשנות את פרטי ההזמנה לפני שהם ירכיבו את המחשב. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב AMD A64 3000+ עם סוקט 754. קניתי אותו לפני כיותר מחצי שנה. לפי מה שהבנתי פה בפורום ממה שקראתי, די נדפקתי עכשיו שיש לי 754 וגם לוח אם שרק תומך ב-754. בכל מקרה, יש לי 512DDR של סמסונג, ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זכרון, שיהיה לי 1536. אני חייב זכרון של סמסונג? או של חברות אחרות? אפילו לא מצאתי זכרון של ג'יגה בזיגזג (של סמסונג), אז מה אתם מציעים לעשות? גם בזה נדפקתי עריכה: המחשב שלי למשחקים.
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כאמור מפרט המחשב הסופי. מארז בעל 2 מאווררים אחד גדול מאד והוא נמצא בדופן המארז והשני קטן יחסית אליו מותקן מעל לוח האם . {EZ COOL} ספק כח 500 וואט REAL של טרמנטק {יקר מאד} לוח P35 של גיגה בייט מעבד Q6700 כרטיס מסך NX 8600 GT של MSI זיכרון 4 גיגה של קיגסטון הר דיסק 500 גיגה 32 MB צורב DVD x 20 פשוט טיל המחשב הזה לא ייאמן אני עובדת עם תוכנות עריכה יחד גולשת באינטרנט מתקשרת בICQ ואפילו שיחקתי במשחק תוך כדי עבודה והמחשב פשוט מדהים אני מאד מאד מרוצה. יש לי הרושם מבלי לפגוע באף אחד מכם שכל העיניין שאתם מגלים במחשב הוא: תחרות למי יש מחשב הכי מהיר וזאת מבלי שיהיה צורך כל שהוא לכך. ונניח ולאחד יש מעבד Q9XXX עם כרטיס מסך המהיר והטוב בעולם מה בדיוק הוא מתכוון לעשות עם זה חוץ מאשר …
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שמעתי שבDDR כשעובדים עם 3 סלוטים המהירות יורדת ל333MHZ האם זה נכון גם בקשר לעבודה עם 3 סלוטים בזכרונות SDRAM כמו שאני יודע המהירות בSDRAM היא 100MHZ האם זה יכול לרדת עוד לאנשהו? או שזה נשאר ולא משפיע? לפני כמה שבועות שאלתי כאן בפורום על מעבד שבמקום 3GHZ כותב 1.71GHZ אמרו לי שזה הלוח והבנתי שזה הלוח רק רציתי לשאול האם המעבד שלי עובד בדיוק אותו דבר כמו מעבד 1.71GHZ או מהיר יותר? את השאלה שלי הקודמת אפשר למצוא כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=130053.0 בכל מקרה רק רציתי לדעת האם המעבד שלי עובד בדיוק כמו מעבד 1.71GHZ. תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות רגילים בלי OC של ג'יגה....ומוכן להשקיע עד 800 שקל ככה...ושיהיו VALUE...ותזמון טוב כSTOCK.. מה דעתכם עליהם??
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה מיוחד כל כך במעבדי קונרו 6300 ? לבין מעבדים רגילים של AMD ? איך הוא מהיר עם 1.8 GHZ ?
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-