מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
-
שלום! ברשותי לוח אם של z77 asus maximus v extreme ברצוני לעשות מערך sli של שני כרטיסים gigabyte gtx 680 oc 2gb על הלוח יש 5 חריצי pci וברשותי שני גשרים 3way ו-4way ואין ברשותי גשר של 2way עם איזה גשר אני אמור לחבר את שני הכרטיסים ובאיזה חריצים למקם את שניהם על מנת שתהיה סגירת מעגל ויעבדו כמו שצריך באותה מהירות? ???
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
-
-
-
-
-
מישהו יודע איך אני בודק של איזה חברה הלוח אם שלי..??? אין לי מערכת הפעלה על המחשב הזה ככה שאני יכול לבדוק או דרך הביוס או אם כתוב על הלוח עצמו...(או שיש לכם עוד רעיונות....). אני צריך לדעת את זה בגלל שיש לי מחשב דיי ישן (מהתקופה של Intel p3 450mhz) ואני צריך לקנות כונן קשיח אז אני יודע שיכולות להיות בעיות אם הכונן לא יתאים ללוח(כונן חדש ולוח ישן...)...אלא אם זה אינטל ואז סביר להניח שהכל יהיה בסדר... *אם יש לכם עוד רעיונות איך אני יכול לבדוק את התאימות בין הלוח לכונן תרשמו בבקשה.. 10X
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
-
-
איזה לוח אם בשווי 2000-2500 שקל אני יכול לקנות בשביל להפעיל פנטיום 3.06
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
שלום חברים! אני חבר חדש, אך מבקר וקורא זה זמן רב באתר ו הייתי רוצה לבקש עזרה לגבי דעות על לוח אם ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) - ATX מטרתו היא ל גיימינג כרטיס מסך 8800 GTS LEADTEK כרגע מעבד 6400 E מטרת הלוח הנ"ל הוא לשימוש עתידי ב SLI ו ב QUAD CORE. למרות זאת,אשמח לשמוע דעות תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
-
-
-
-
לוח אם ASUS P5WDG2 WS PROFESSIONAL תודה על כל אינפורמציה [glow=red,2,300]בעברית[/glow] כמו כן האם הוא מתאים למערכת עריכה? תודה: מראש BARAKUSH
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח P-3 עם 3 חריצי זיכרון sd ram האם אפשר להרכיב 3 כרטיסים של 128 MB כל אחד וזה יעבוד טוב... מישהו אמר לי שיכול להיות בעייה של לסגור בנק מפני שזה עובד ב 32 BIT אז שאלתי אותו איך זה שיש שלושה הוא אמר שהוא לא זוכר האם זה באמת משנה או שאפשרי לשים 3 כרטיסים בלי בעייה ?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר קשיש ואני מעוניין לקנות מחשב חדש. עד שאני אקנה מחשב חדש, אני חושב להאיץ את שלי עם כונן SSD וזאת לאור הקנייה הקבוצתית המתגבשת באתר. האם המפרט שלי תומך בSSD? Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L 4GB RAM
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה לוח שכדי לקנות? האם מישהו יכול להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה ללוח אם + מעבד במחיר של עד 1700 לשניהם תודה!
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אבקש המלצה לשידרוג מחשב בלוח אם + מעבד + זיכרונות כל השאר יש לי כמובן שמיועד עבור משחקים אך לא בצורה הסטרית יש לי כרטיס מסך R9200 שאני לא מתכוון לשדרג בשלב זה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-