עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Kolshamen,

איזה חברה אתם מעדיפים? אמינות הגדרות ביוס קירור של הלוח תוכנות של החברה וכו....

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  2. Started by tidan26,

שלום! ברשותי לוח אם של z77 asus maximus v extreme ברצוני לעשות מערך sli של שני כרטיסים gigabyte gtx 680 oc 2gb על הלוח יש 5 חריצי pci וברשותי שני גשרים 3way ו-4way ואין ברשותי גשר של 2way עם איזה גשר אני אמור לחבר את שני הכרטיסים ובאיזה חריצים למקם את שניהם על מנת שתהיה סגירת מעגל ויעבדו כמו שצריך באותה מהירות? ???

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. Started by ronygreene,

שלום לכולם הלך לי לוח אם גיגהבייט p-31 ds-3l האם ניתן לתקן? או להשיג לוח חלופי? עזרה בבקשה!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by shar00750,

שלום לכולם, אני רוצה לוח אם בסכום מינימאלי שיכול לענות לי לדרישות שלי : מעבד E2160 זיכרון DDR2 800 2GB כרטיס מסך 220GT 1GB כמו שאתם רואים זהו מעבד שחייב OC אז שיהיה לוח שמתאים אבל בתקציב ממש נמוך(עד 350ש"ח)

5. Started by XUNXUO,

יש לי מחשב ישן עם לוח אם M863G ואני לא מצליח להשיג להשיג אותו העם יש עדין לוח אם כזה והעם יש תחליף והיכן אני יכול להשיג אותו במחיר סביר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by אוהב מחשבים,

שלום לכולם, אני צריך לדעת נגיד ורשום בלוח אם הדבר הבא 2 x sata 6 gb/s connector האם בחיבורים הפנימיים האם זה אומר שגם סאטא 2 וסאטא 3 אפשר לשים על הלוח האם? תודה לכל שיענה.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני צריך תשובה כמה שיותר מהר תודה טוב אני צריך שתתנו לי לוח ל775 שיהיה טוב מאוד וחזק ואולי גם מאוורר טוב אבל אני צריך שיתמוך גם בDDR1 וגם DDR2 ושהיה לו פיצרים נחמדים תודה

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by Dmoney,

מישהו יודע איך אני בודק של איזה חברה הלוח אם שלי..??? אין לי מערכת הפעלה על המחשב הזה ככה שאני יכול לבדוק או דרך הביוס או אם כתוב על הלוח עצמו...(או שיש לכם עוד רעיונות....). אני צריך לדעת את זה בגלל שיש לי מחשב דיי ישן (מהתקופה של Intel p3 450mhz) ואני צריך לקנות כונן קשיח אז אני יודע שיכולות להיות בעיות אם הכונן לא יתאים ללוח(כונן חדש ולוח ישן...)...אלא אם זה אינטל ואז סביר להניח שהכל יהיה בסדר... *אם יש לכם עוד רעיונות איך אני יכול לבדוק את התאימות בין הלוח לכונן תרשמו בבקשה.. 10X

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by Regev,

תנו לי בבקשה שם של לוח אם שתומך בזכרונות DDR 333 PC-2700, ללא כרטיס קול ONBOARD, שיהיה טוב לאוברקלוקינג, תמיכה ב-USB 2.O וב-ATA-133. מחיר לא משנה. תודה.

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by ben-bassat,

תסבירו לי איך זה יכול להיות ש msi neo2 במקום הראשון בנסו ללינקhttp://www6.tomshardware.com/motherboard/20030707/i875p-61.html

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  11. Started by Arturh87,

יש לי לוח אם pc partner via apollo pro 133 chipset האם אני יכול להתקין בו זכרון DDR וכרטיס מסך readon9100 128 ram

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  12. Started by shaulking,

איזה לוח אם בשווי 2000-2500 שקל אני יכול לקנות בשביל להפעיל פנטיום 3.06

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by BHXHO2,

יש לי לוח אם של Gigabyte 8i945pg אני רוצה לשים לו מעבד של קורנו e6600 העם יש איזה דרך לגרום לו לתמוך במעבד תודה ניסים עוד שאלה קטנה מה ההבדל בין tray ל box במעבדים

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by Hakk,

שלום חברים! אני חבר חדש, אך מבקר וקורא זה זמן רב באתר ו הייתי רוצה לבקש עזרה לגבי דעות על לוח אם ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) - ATX מטרתו היא ל גיימינג כרטיס מסך 8800 GTS LEADTEK כרגע מעבד 6400 E מטרת הלוח הנ"ל הוא לשימוש עתידי ב SLI ו ב QUAD CORE. למרות זאת,אשמח לשמוע דעות תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by mazda,

שלום לכולם יש לי מעבד Intel PD30925T P-D 9XX DUAL CORE איזה לוח אם יתאים

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by hamtsani,

צריך את עזרתכם, מה עדיף (בהנחה שהכסף לא מדבר...)? לוח אם של: ASUS : p5b-deluxe או לוח אם של: eVGA: nForce 680i SLI Conroe בתודה מראש,

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by ophir555,

איך הלוח הזה במחשב המיועד לכל השימושים הרגילים +משחק ועיבוד וידאו בייתי Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P בנוסף קניתי מעבד dc820 זכרון 1 גיגה כרטיס מסך 7600gt

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by abo,

שלום! יש לי מעבד P3 866MHZ איך אני מוצא לו לוח אם מתאים?

19. Started by BHXHO2,

מחפש לוח אם שיתמוך בפנטיום 4 64 ביט 3000 גיגה הרץ עם תמיכה בUSB 1+2 + DDR2 667 כרטיס קול מובנה יציאה לכרטיס רשת SATA2 ו PCI EXPRESS בתודה ניסים עד 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by barakush,

לוח אם ASUS P5WDG2 WS PROFESSIONAL תודה על כל אינפורמציה [glow=red,2,300]בעברית[/glow] כמו כן האם הוא מתאים למערכת עריכה? תודה: מראש BARAKUSH

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי לוח P-3 עם 3 חריצי זיכרון sd ram האם אפשר להרכיב 3 כרטיסים של 128 MB כל אחד וזה יעבוד טוב... מישהו אמר לי שיכול להיות בעייה של לסגור בנק מפני שזה עובד ב 32 BIT אז שאלתי אותו איך זה שיש שלושה הוא אמר שהוא לא זוכר האם זה באמת משנה או שאפשרי לשים 3 כרטיסים בלי בעייה ?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. Started by matizami,

המחשב שלי כבר קשיש ואני מעוניין לקנות מחשב חדש. עד שאני אקנה מחשב חדש, אני חושב להאיץ את שלי עם כונן SSD וזאת לאור הקנייה הקבוצתית המתגבשת באתר. האם המפרט שלי תומך בSSD? Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L 4GB RAM

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by kkot12,

האם זה לוח שכדי לקנות? האם מישהו יכול להמליץ?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by maor-a-,

שלום אני מבקש המלצה ללוח אם + מעבד במחיר של עד 1700 לשניהם תודה!

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by dvirl,

אבקש המלצה לשידרוג מחשב בלוח אם + מעבד + זיכרונות כל השאר יש לי כמובן שמיועד עבור משחקים אך לא בצורה הסטרית יש לי כרטיס מסך R9200 שאני לא מתכוון לשדרג בשלב זה תודה לכולם

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.