עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב כרגע אתם רואים בחתימה איזה זיכרון יש לי... הוא די מגביל מבחית אוברקלוק אבל הוא עובד ב-T1 2.5-3-3-6 אני יכול להביא את ה OCZ EL DDR PC-4000 Gold GX XTC 2GB Dual Channel ב-1200 בערך חדש. שווה לי? עד כמה יהיה השיפור ומה יהיה ניתן להשיג עם הזכרונות באוברקלוק?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by harelfar2,

אני חושב שיש לי בעיה במעבד ישל י core to duo וכשאני מריץ את הדבר הכי קטן חצי מהמעבד עובד ב100% והחצי השני עובד על כ-5% ואחרי כשעה שהוא עובד קשה הוא פתאום נכבה. לפי דעתי זה כיבוי מבוקר למניעת נזק למעבד מה דעתכם? האם הבעיה במאוורר? יש אפשרות לבדוק את ביצועי המעבד או המאווררים שלו? חוץ מזה גם כשאין תוכנה אחרת מהמחשב עובד מאוד לאט. עומס על הזיכרון הוא לא הבעיה.. (עומד על 40%)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני בדרך לקנות מחשב והגעתי למסקנה ששווה לחכות לליבה הזאת אבל אני רוצה לדעת מתי זה יקרה וגם אם היא מורה להיות יותר יקרה מה-WINCHESTER.... אם מישהו יודע ממקור אמין אז שיעזור לי...

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. Started by E71,

היי, בעקרון החלטתי כבר שאני רוצה ללכת על Skylake, פחות בזכות המעבד ויותר בשביל הפיצ'רים של הלוחות החדשים, תמיכה ב-M.2 חדשים ו-USB3.1, זכרונות ובאופן כללי ארכיטקטורה חדשה יותר למחשב שאולי יסיים את חייו בעוד 7-8 שנים (זה מה שהחזיק האחרון ). רק זה כבר שווה לי את ההפרש הלא ממש גדול לעומת לוח ומעבד מסדרת 97 (בערך 300 שקל, לדעתי). בהתחלה חשבתי על ה-MSI הבסיסי, אבל ירדתי ממנו וכרגע ההתלבטות היא בין הלוחות האלה: הראשון - Gigabyte GA-Z170-HD3P http://ksp.co.il/?uin=28089 השני - Asus Z170-K http://ksp.co.il/?uin=27942 איזה מהם הייתם לוקחים? אולי משהו אחר, בתקציב דומה? ואשמח גם להתייחסות לגבי אמינות המותגים, שזה משהו שמן הסתם לא מוצאים בשום אתר ביקורות... אסוס או גי'גהביי…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by alexta-z,

הזמנתי היום את הלוח הזה :Gigabyte GA-7N400 Pro , מה אתם אומרים עליו ? מישהו כבר קנה ? ד"א מתוכנן אוברקלוק חזק של לפחות 800 MEGAHERTZ למעבד (1700 XP +) ולמי שאומר שהלוחות של גיגהבייט ח** באוברקלוק THINK AGAIN ! http://www.abxzone.com/reviews.php?op=showcontent&id=12 אהה ! :P 8)

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  6. מבחינת FSB עד 130 דולר ככה. שיעשה לפחות 265,האמת שאני צריך יותר אבל אני לא מצליח למצוא שמה משהו שעושה יותר מזה... אני מנסה למצוא משהו שמגיע ל 280 בערך כדי למקסס את המעבד שלי... תודה רבה!! http://www.newegg.com

• 11 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by rom747,

חג שמח הלוח בסכום של עד 1100 ש"ח הוא נועד, עבור מעבד AMD 3500 הלוח צריך לתמוך ב 2 כרטיסי מסך ושאלה נוספת אני עומד לרכוש מחשב עם 512 מ"ב זיכרון והשאלה האים צריך להגדיל את הזיכרון בגלל שאני משתמש ב 2 כרטיסי מסך תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by tomer99r,

שלום , כרגע אני משתמש במחשב עם מעבד Intel® Core2 Extreme CPU X9650 @ 3.00GHz , לח אם P5K של אסוס ו4 ג'יגה זיכרון DDR2 , רציתי לדעת האם שווה בכלל להחליף את המעבד או לפחות את לוח האם והזכרון בכדי להשיג ביצועים טובים יותר אודה לכם מראש על תגובה מהירה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הרכבתי לא מזמן מפרט בשבילי ואני יתעצתי אם בן דוד שלי וגם בפורום אחר... אמרו לי בפורום שתהיה התאמה , אבל בן דוד שלי אמר שלא תהיה. רציתי לשאול כאן אם הלוח אם המעבד והזיכרון הזה מתעימים אחד לשני: מעבד: ‏Core 2 Quad Q9650 לוח אם: GA-EP45-DS3L זיכרון: 800MHz DDR2 ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition‎ דגם: OCZ2RPR800C44GK הנבתי שיש דבר כזה שצריך להתעים את הBIOS למעבד או משעו כזה אם גם צריך לעשות את זה ואם כן אז איך? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by show_biz,

שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג מעבד לוח זיכרון ב-2000 ש"ח בערך רצוי מבוסס אינטל. חוצמזה יש לי שאלה...... אם אני קונה שני סטיקים של 256 MB ז"א 512 כדי שיתמוך בDUAL DDR - ובעתיד אני ארצה לשדרג לזכרון כולל של 1GB אז אני אצטרך למכור את הסטיקים של ה256 ולקנות שני סטיקים של 512 או זה אפשרי שיהיו לי 4 של 256 שיתמכו בDUAL DDR ?? תודה רבה לכולם.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by rony1880,

היי ראיתי שאפשר לעשות מכלה של 11 כפול 0.5 ואז בימקום 2.93 , זה נותן לי 3.06 , האם זה עובר קלוקינג קטן ותקין כך?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  12. בלוח אם רשום שאני יכול לשים רק עד 266 מגה הרץ? האם זה נכון? מכיוון שהלוח הינו די חדש ואין סיכוי שזוהי המגבלה שלו, כאילו מה אני לא יוכל לשים סטיק 2700 ויותר??? כיום יש לי 256 מגה של די די אר ומהירות עבודה של 266mhz השאלה היא במקרה ואני יוכל לשים זיכרון מהיר יותר אז עלי יהיה להחליף סטיק או פשוט לשים אותם שיעבדו יחד???

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  13. ???

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  14. שלום רב 1) כרגע בנייח שלי (שנשרף לו הלוח) נח לו מעבד Q9550S ו8GB זיכרון האם ניתן לעבוד עם שילוב שכזה עם 4 מכונות וירטואליות בו זמנית מבלי לפגוע בעבודה בדסקטופ במקביל? 2) לאיזה מעבד הQ9550 משתווה מסדרת הCORE\AMD? אשמח

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  15. אומרים כאן אנשים בפורום שמעבד i5 יותר טוב למשחקים מאשר i7. למה זה? ואם כבר i5 אז מה הטוב ביותר? העניין הוא שאני לא מחפש רק למשחקים אלא גם ליכולת עיבוד גבוהה לצורך קידוד סרטים ועבודה שאני עוסק בה. מה עדיף אם כך? תודה.

• 35 תגובות
    • 8.2k צפיות
  16. Started by penny_hardaway,

לחבר שלי יש מחשב בעל פנטיום 4 ישן (אני לא יודע אם זה 423 או 478) וזיכרון RDRAM 128 והוא רוצה להוסיף אבל זה יקר מדיי ולא כדאי אז חשבתי על להחליף לו לוח אם ולקנות זיכרון DDR חדש וזול יותר. איזה לוח אם ואיזה זיכרון כדאי לו לקנות. בתודה מראש פני

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  17. לאינטרנט, סרטים ואופיס. חייב שיהיו מובנים גם TVOUT (ואין לי פלאזמה או LCD אלא TV רגילה ופשוטה) ולכן הDVI לא מספיק; לפחות 5.1 יציאות שמע (ולא 3 רגילות שהיציאה של הרמקולים "יודעת" לחלק את זה!) חייב שיהיה מקום להכניס 6 כבלים לפחות; לא צריך OC; שיהיה מסוגל לשאת זיכרון עד 1066 (אלא אם זה בעיה, ואז זה זניח יחסית). מעבד חזק אבל לא למות. גג 450 ש"ח. ושכל החלקים כולל זיכרון 1G לא יעברו את ה-900 ש"ח. אנא, עשו טובה, אחים יקרים- חייב תשובה עוד הלילה-בוקר כי רוצה אותו לסופ"ש. אה, ואני באיזור ת"א, אז המלצות על חנויות בהתאם, בבקשה. ים תודות!!!

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  18. דיווחים מדברים על השקת מעבד Xeon מבית אינטל בתדר פעולה של 5.1 ג'יגה-הרץ במהלך השנה. האם מחסום התדרים יישבר סוף סוף? דיווחים מהאתר הסיני MyDrivers מדברים על השקת מעבד Xeon מרובע ליבות בעל תדר פעולה של 5.1 ג'יגה-הרץ מאוחר יותר השנה ודגם זה יתבסס על מעבדי ה-Broadwell-EP, על פי הדיווח. עוד על פי הדיווח, המעבד יגיע עם זיכרון מטמון של כ-6MB. הסברה ההגיונית ביותר כרגע היא שמעבד זה יהיה חלק ממשפחת מעבדי Xeon E5-26xx v4, אם כי לא ברור לפי שעה אם זה יושק מההתחלה יחד עם שאר המעבדים שבמשפחה או מאוחר יותר באותה השנה. שוב, ישנה אף סבירות שמעבד זה לא ישתייך למשפחת E5-26xx דווקא. 5.1 ג'יגה-הרץ, היתכן? מהפן האישי, קשה לנו שלא להאמין לדיווחים. ניכר בשנים הא…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by ClioSport,

שלום לכולם אני מנסה להבין כיצד אני מתכנן את קניית הזיכרון לפי המעבד ולוח האם אותו אני הולך לרכוש מכל המאמרים שקראתי הבנתי שמאחר והמעבד הוא quad pump והזיכרון הוא double rate אז את מהירות הFSB אני מחלק ב 4 ואת מהירות הזיכרון ב2 ככה שלדוגמא core 2 duo עם FSB של 1066 הוא 1066/4=266 וזיכרון של 667/2=333 כלומר אם אני עובד עם 2 מודלים של זיכרון בdoual channel של 667 אז אני מספק 4*333 למעבד שבעצם בתצורה בסיסית מבקש 4*266 ככה שגם עם OC אני עדיין יכול להעלות את מהירות המכפלה ל333 ולספק למעבד את מה שנחוץ לו ומכאן זיכרון של 800 ומעלה נחוץ רק אם אני מתכנן OC של מעל ל333 האם הבנתי נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by RoyShefy,

חייב הצעה ללוח אם טוב לOC ושיהיה טוב למיחשקים והביצועים שלו גם אין לי הגבלה כספית... עם מעבד 2500+

21. ברצוני לשדרג את לוח האם שלי ואני מבקש המלצה לחיית FSB, אני מתכוון לרכוש את הלוח Abit IP35 Pro XE הביקורות על הלוח הזה מעולות ואיכותו הולכת בפניו. השאלה שלי האם יש לוח שיכול להתחרות איתו בסכום 900ש"ח. ? אני מעוניין גם להחליף את הזכרונות שלי ל-OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 שמחירם 690ש"ח, האם יש לכם המלצה לזכרונות מתחרים בטווח מחיר זהה - דגש על 4ג'יגה ו-1066MHZ ? המטרה שלי היא לסחוט את ה-E8400 באוברקלוק מרבי. תודה.

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by croetro,

גרסת הביוס שלי היא F3 וראיתי באתר של Gigebyte שיצא גרסא F6 הקובץ עצמו הוא SFX חילצי את הקבצים ויש שם 3 קבצים : הסתכלתי על שלבי העדכון דרך פה : http://forums.tweaktown.com/f69/bios-flashing-how-qflash-guide-27576/ רק תקנו אותי אם אני טועה.. להעתיק את שלושתם לדיסקט. להיכנס לQ-flash: ולעשות UPDATE, לבחור את הדיסקט ואיזה קובץ להריץ שם ? ושאלה אחרונה. אני צריך ללחוץ על CLR CMOS באיזה שהוא שלב מהתהליך ? יש משהו שפספסתי שצריך לעשות ?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by compman112,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בעוד 3 חודשים בערך אני מחשב חזק למשחקים אז אני רוצה להחליט על מעבד מה כדאי INTEL או AMD איזה דגם, מחירים, השוואות, המלצות תודה רבה לכל העוזרים זה חשוב

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by Timewalker,

אני מתכוון לקנות זכרונות ב newegg במהלך השבוע הבא. אני מודע לכל הקשיים (תשלום ומשלוח) ולכולם יש פתרון. הזכרנות מיועדים ל E6600 שיבוא עלי לטובה בעתיד הלא רחוק. סביר להניח שבשלב מסויים יגיע OC (לא קיצוני). התקציב 250$ ל 2GB. יש לי כמה מועמדים: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145034 (בתקווה שיהיה במלאי) http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231065 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227139 מי עדיף? כולם נראים מרשימים למדי. יש לכם הצעות לזכרונות אחרים? יש לכם הצעות לחנויות אחרות?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by amit22,

פנטיום 4 1.8 2.4oc 256 ddr 333 טרה בייט עוד 256 ddr 333 geil ממש קיבוץ גלויות geforce 4 mx 64 sdrm אין כסף למשהו יותר טוב asus p4533-e אבא ניסה לחסוך

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.