מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
2 לוחות של ASUS האם מישהו מכיר או קרא על הלוחות האלו יותר לעומק ויכול לספר לי מה ההבדלים בינהם
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 X 256 DDR 266 של CRUCIAL ויש לי הרגשה שקיבלתי אותם פגומים. לעיתים אני רואה שגיאות פאטליות הקשורות לזכרון והמחשב בקושי זוחל. האם יש תוכנה אשר בודקת לא רק את המהירות של הזכרונות אלה גם את הזכרון עצמו? כמה סקטורים פגומים יש לו וכו' ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי, אני הולך עוד מעט לאסוף את המחשב, ורציתי לדעת מה כדאי לוודא לפני שאני עוזב את החנות: 1. איך אני מוודא שהזכרונות ששמו לי הם באמת DUAL CHANNEL (זה אמור להיות כתוב על המדבקה שליהם או משהו?) 2. איך אני מוודא איזה מעבד שמו? אפשרי בלי להוריד את המאוורר? 3. יש איזו דרך לוודא שהכל תקין כשאין מערכת הפעלה מותקנת? ואחרון: אחרי שהמחשב כבר יהיה בבית. יזה בנצ'מרקים מומלץ להריץ כדי לוודא שהכל תקין?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
צריך המלצה בבחירה של לוח אם למחשב חדש לעבודה עמוסה מאוד עם מוזיקה (המחשב לסטודיו) אני קונה זכרון של 2X1GB 800MHZ קשיח אחש למע' הפעלה ואחד 10000RPM לעבודה עם קבצים עזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 11 תגובות
- 627 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המעבד שהרוב ממליצים עליו Intel Dual Core E6300 יצליח להריץ משחקים כבדים (Crysis, RainBow Six Vegas וכד'), כי יש לו בסה"כ 1.8Ghz בכל ליבה... וכמו שידוע לי משחקים משתמשים בליבה אחת.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב? IN9 32X-MAX Wi-Fi או ASUS STRIKER EXTREME? למשחקים ול OC
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני הולך היום לקנות TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 מ KPS יש אולי זכרונות יותר טובים באותו מחיר? לא מתוכנן OC תודה
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
איזה לוח טוב יותר לפי דעתכם? ללא קשר למחיר!
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. שיתאים למפרט שלי (מחליף HS ל- TUNIQ בקרוב) 2. OC לסביבות 3.6GHZ ללא בעיה 3. מתוכנן לעבודה מאומצת לאורך זמן (תחנת עבודה) + גיימינג מזדמן אבל בהגדרות גבוהות. מה דעתכם על DFI INFINITY? GIGABYTE DQ6? עוד המלצות? תודה מראש TMP
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ברשותי 2 זכרונות של 256MB*2 400MHZ ורכשתי אתמול סלוט נוסף של 512 של קינגסטון, ושאלתי את המוכר אם זה יעבוד 3 סלוטים והוא אמר שכן. הגעתי לבית אני מנסה שעה להתקין את הזכרונות ולא מצליח, אז החלטתי לחפש את הספר של הלוח בבדיקה מול הספר אני מגלה שהלוח לא תומך ב 3 סלוטים של זכרונות........ איזה בעסה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות בעולם עכשיו אין לי בררה אלה לקנות עוד סלוט של 512 או להישאר עם 768MB שזה די מציק לעין תודו..... דרך אגב הלוח הוא GIGABYTE GA-K8NSC-939
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מתעניין בלוח אם אשר ניתן להתקין עלי 2 מעבדים כפולי ליבה של אינטל כדוגמאת ה- 6600. הוא מעוניין לבדוק את האלטרנטיבה מבחינת המחיר. על הבורד להכיל גם את המחברים הרגילים כמו PCIE16 אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים כאלו אני מודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני יודע שמעבדי הליבה הכפולה של אינטל חזקים יותר באוברקלוקינג על אלה של-AMD אבל האם יש הבדל משמעותי בינהם במהירות סטוק ואם כן עד כמה הוא משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
או יהיה כזה בחצי שנה הקרובה?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם .. רציתי לדעת משהו שמסקרן אותי כבר הרבה זמן .. האם ההבדל בין התדרים 667 ל 800 כל כך גדול בביצועים שבגללו הוא עולה ב 100 שקל +- יותר? ובנוסף, האם שווה לי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה בתדר 667 או סטיק של ג'יגה של 800 ובעתיד, כשאני מאמין המחירים של 800 ירדו, לקנות עוד סטיק ? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה דעתכם על זכרונות של DIGMA (באופן כללי) ? - הם טובים ? מהירים ? יש בעיות ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכם שוב. לאור קניית מחשב חדש, קרוב משפחה שלי ירצ את הישן שלי לצורכי אינטרנט ו...זהו בעיקרון. שהו מחשב P4 1.4GHZ עם 256MB RDRAM שמותקן עליו ב4 סטיקים של 64MB כ"א. השאלה שלי היא בעניין הוספת זכרון. ידוע לי שRDRAM של 16BIT עובדים רק בזוגות, ואילו 32BIT יכולים לעבוד ביחידות. ידוע לי גם שאם אתקין זכרונות של 1066MHZ אז הם יעבדו ב800MHZ כי זה המקסימום שהלוח תומך בו. אבל השאלה שלי היא קצת אחרת: האם הלוח (850GB של אינטל) יהיה מסוגל לתמוך בכמות זכרון שאינה חזקה של 2? כלומר האם אוכל להשאיר שני סטיקים של 64MB ולהחליף שניים אחרים ב512MB כ"א, למשל. סה"כ יתקבלו 1024+128=1152MB. האם אפשרי הדבר? או שעלי לדאוג לשמור על כפולות נקיות כמו 64->128->256->512->1024 .... ? אודה …
-
- 12 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן זכרונותDDR II 800MHZ ושבדקתי אותם עכשיו עם תוכנה נפלאה בשם HWINFO כדי לקבל פרטים ונתונים עליהם הופתעתי לגלות שה CLOCKTIME שלהם מופיע כ 400MHZ.... מדובר על זכרונות OCZ GOLD 800 PC6400 מישהו יכול לעעזור לי בבקשה בדחיפות?! איךזה?! דפקו אותי?! נתנו לי זבל? מה אני עושה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שקט רצוי עם יציאות firewere בעקבות ירידת המחירים של AMD מעדיף ללכת על למעבד +3800 X2 הלוח מיועד למערכת קולנוע ביתי ולקצת משחקים לא מיועד ל0C ולכן מה מה שהכי חשוב זה השקט והיציאות FIREWERE . מחפש לוח בלי כרטיס מסך מובנה + 3XPCI התקציב קריטי כי מעבר ל-700 ש"ח אני מעדיף כבר להשקיע את ההפרש כדי ללכת על 6300E תודה אנשים
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם לוח של ASUS (שמצויין בכותרת) אני מתלבט בין 2 מעבדים : סמפרון 3000 (1600MHZ) לבין אתלון 3000 (1800MHZ) . באתלון יש CACHE של 512 לעומת 256 בסמפרון . המחשב מיועד לעבודה משרדית (לא ברמה גבוהה) והלוח הוא לא OC בלשון המעטה ...שמעתי שהסמפרונים טובים ל-OC אבל נראה לי הלוח יגביל אותם ובכלל. האם ההפרש במחיר מצדיק קניית אתלון 3000 ? ההפרש הוא 150 ש"ח +- תודה .
-
- 9 תגובות
- 546 צפיות
-
-
עם יש לי זיכרון 256 mb ואני רוצה להוסיף 512 mb שיהיה768 . אז זה יכול להזיק ? זה יכול לשפר ?
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום חברים !!! אני עובד בארגון אשר צריך לקבל החלטה לגבי סוג המעבד אשר יהיה במחשבים החדשים של כיתת מחשבים חדשה. אני הצעתי להם AMD 754 - בגלל המהירות, אמינות וכו - ביחס למחיר שקבלנו - (AMD ATHLON 3000+ 754 - ב 65.5 $ + מע"מ למעבד). למנהל הארגון הגיעו "מומחים" שונים אשר אמרו לו - "לא להתקרב....זה מעבדים גרועים ולא אמינים - תקנה רק INTEL " מה אתם אומרים ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תהיתי מה ההוזלה הרצינית במחיר של ה-3800 ליבה כפולה ל-AMD בחנות SKYPC ... מוזר . המחירים בכלל של ליבות כפולות ל-AMD ירדו . מישהו יודע מה הסיבה ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-