עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/core2duo-memory-guide.html

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by NETANELKOREN,

שלום. 1.האם זה נכון שהחל מה22 ביולי המחירים ירדו. 2.כמה יעלה מעבד QX6700 והמעבד Q6600 בארץ. 3.חוץ ממעבדים ירדו מחירים של חלקים אחרים של המחשב(לוחות-אם,כרטיסי מסך ועוד) 4.ומה ההבדל בין E6600 ל Q6600. 5.ומה ההבדל בין ליבה כפולה ל4 ליבות.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by maazg,

שלום.... אני עוד מתלבט לגבי המעבד... שאלתי לגבי ביצועים וקיבלתי תדובה ש AMD טוב יותר......אבל אמרו לי ש AMD מתחמם וכל תקלה קטנה במאוורר דורמת להישרפות המעבד... האם זה נכון? וגם מה זה SOCKET? ומה הלוח המתאים לכל אחד משני המעבדים.. תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by NETANELKOREN,

שלום. האם ASUS P5B DELUXE מגיע עם כרטיס רשת וכרטיס קול והאם הוא מגיע עם עוד דברים. תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by Prophecy,

אני קורא עכשיו (יותר נכון כל הלילה תראו תשעה ) את המאמרים שהיו כתובים באחת החדשות באתר על הLGA 775 הצ'יפסטים והפיצ'רים החדשים. בקיצור במאמר באנאנד-טק הראו בנצ'ים בלוח אם של ג'יגהבייט (שדרך אגב הקפיץ בצורה משמעותית את הביצועים של שני הDDRים, אותם זכרונות קיבלו תוצאה יותר טובה מלוח 925X) עם הצ'יפסט 915 שתומך גם בDDR וגם בDDR2 עם זכרונות DDR2 533 וזכרונות DDR 400. בקיצור מה שאני רוצה לשאול זה האם זה כל מה שהDDR2 מסוגל לו? לפי דעתי ההבדלים בין הDDR והDDR2 לא שווים את השדרוג (המחיר?). ראיתי שדובר כאן על זכרונות DDR2 667 ו DDR2 800, מבחינת מה שכנראה הולך להיות המחיר, שווה לקנות אותם בכלל? הם כן ייתנו ביצועים משמעותיים בין הDDR הרגיל והDDR2? דרך אגב משהו שאני מרגיש שהוא קצת …

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by NETANELKOREN,

שלום. אחרי כמה סקירות ראיתי שה-GHZ של CORE 2 DUO E6600 הוא 2.44. בעוד כמה חודשיים ה-GHZ יגיע ל3.00 GHZ ומתי יגיע ל3.2 GHZ ומתי יגיע ל3.4 GHZ ומתי יגיע ל3.6 GHZ תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by PCguy,

ככה: האים המעבד הזה של אינטל תומך במערכות 64 ביט? איך לדעתכם הכרטיס מסך הזה למישחקים אצל אדם ממוצע שלא ממש משחק כל היום? והחשוב מכולם זה האם הלונגהורן של מיקרוסופט זאת מערכת הפעלה שעובדת ב 64 ביט?

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  8. Started by tagada0071,

הI7-2700K הוא לכשעצמו מספיק עוצמתי גם לפני OC למשחקים כמו COD3 MF וBF3 וכאלה .. נכון ? פשוט זה מסקרן אותי

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by NETANELKOREN,

האם צריך לקנות זיכרונות מיוחדים בשביל שיהיה דואל צ'ינל. מה זה בכלל דואל צ'ינל. מה ההבדל בין זיכרונות של 667 MHZ לבין 800 MHZ מה יותר מהיר ומה יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by alextomin,

6600 רגיל קנית יש את 6600 הרגיל לSLI אבל לא באלבטרון אני חושב... אתה צריך גם לוח תומך SLI... ממש לא שווה כל העסק. עדיף כבר לקנות כרטיס אחד חזק במקום שני חלשים

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by noamborisov,

מתי בדיוק יוצא הDDR3 והלוחות שתואמים לו, בכתבה לא מצאתי תאריך.. כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש אז אני מחכה לDDR3.. שמעתי שגם יהיה PCI-E 2 כאילו חדש יותר, הוא גם יצא עם הלוחות החדשים? ואיזה כרטיסים יהיו PCI-E2 משזה לא יהיה... [glow=red,2,300]תודה[/glow] [shadow=red,left]תודה[/shadow] [move]תודה[/move]

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by NTT,

קראתי על דבר שנקרא MULT,שבטח כולכם שמעתם עליו, (אני מדבר כאן הכל על Q9450) ויש לו מולט של 8, אז קראתי גם שמהירות המערכת היא המולט כפול הFSB,(במקרה הזה יש למעבד FSB של 1333 מגה-הרץ) אז מי קובע את הFSB?המעבד או הלוח אם?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ran-erez,

חצי שעה קראתי ולא ממש הבנתי בסוף, הבעייה ב SATA 2 הי אם מחברים 3 התקנים ומעלה או שיכולה להיות בעייה אפילו אם יש לי רק הארד דיסק אחד וצורב ?

14. Started by aofer,

איך זה הולך לקרות בארץ? למישהו יש מושג? החל מה22 השינוי במחירים גם יהיה בישראל או שייקח איזה שבוע שבועיים עד שיגיע מלאי חדש של מעבדים? אני כבר ממש לחוץ על לקנות מחשב חדש ואני מחכה חודשיים לירידת מחירים הזאתי...

• 1 תגובה
    • 401 צפיות
  15. Started by NETANELKOREN,

חשבתי היום על העתיד ופתאום אמרתי לעצמי בעוד שנה,שנתיים ומעלה נצטרך כבר להשתמש ב4 GB אם לא יותר אז השאלה שלי יש לי בלוח-אם 2 סלוטים שכול אחד מכיל 1 GB אז השאלה שלי היא האם אני יוכל להכניס עוד 2 סלוטים בעתיד שכול 1 מהם בנפח 1 GB הנה סוג של הלוח-אם: GIGABYTE GA-8I945PS3 תודה נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  16. Started by Scorpion17,

שמכניסים כרטיס זיכרון כזה . השאלה שלי היא עם המחשב מזה את זה אוטומטי או שצריך לסדר בביוס משהו אחרי חבור הזיכרון? או שרק מכניסים את הסיק הזה וזהו?

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  17. מחבר HDMI תמיד תואם HDCP, זאת דרישה של HDMI, לכן אין שום טעם להודיע על תמיכה בHDCP בנפרד לתמיכה בHDMI.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by gun007,

תיראו אני רוצה לשדרג את המחשב כרגע יש לי מעבד E6300 1.8MHZ כרטיס מסך 7300GS '' ספק EZCOOL 300W לוח אם של msi דגם rc410m2-l עכשיו נגיד אני משדרג את הכרטיס מסך ל 8800 או 9600GT המעבד יחזיק את הכרטיס בדוק? דבר שני כדי להחליף למשחקים כמו אססאסין קרייד וקריסיס את המעבד? או שאורלוקינג טוב נגיד ל 2.4 או משהו שהיה בטחוני לספק בלי שישרף יספיק למשחקים האלו? דבר שלישי... אני רוצה לקנות זכרנונות של 800MHZ והלוח אם לא תומך בהם ואני רוצה להחליף עכשיו השאלה שלי זה ככה.. האם זה סיפור להרכיב לוח אם? או שזה קל כמו להכניס פשוט כרטיס מסך למקום שלו, או שבשביל זה צריך מישהו מנוסה בתחום? ואם אני מחליף לוח אם נמחק לי כל מה שבמחשב וצריך להתקין בחדש או שהכל נשמר בדיסק הקשיח ולהחליף לוח אם …

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by udicol,

לאחרונה הודירו מחירים בצורה דרסטית ... מישהוא מכיר את המעבד העתידי (אני מתכוון ל- 0.13 מיקרון )? שווה לחכות לו ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by NTT,

היי, אני מתכנן מחשב חדש ואני מחכה ליציאת מעבדי הPenryn, אז ראיתי את המחירים האלה של הקוואד קורים הלאה: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=16193&catid=2 קודם כל המחשב הזה הולך להיות אצלי 3-5 שנים,למטרות משחקים,גרפיקה ושימוש ביתי גם(אממ אני עושה הרבה דברים במחשב אז אני ממש לא יכול להגיד שזה מחשב שמוקדש רק למשחקים), אז אני שם עין על שלושת המעבדים האלו: Q9550,Q9450,E8500, אז שמתי לב שהדואל קור הכי חזק עולה כמו הקוואד קור הכי חלש,אך השאלה אם הוא יתן ביצועים כמו של קואד קור Q9450(שצריך להוסיף רק עוד 100$ בשביל עוד 2 ליבות אבל כל אחת רצה ב2.66GHZ) ושיש הבדל של 200$ בשביל עוד 200MHZ בין הQ9550 לQ9450,ה200MHZ האלה,באמת יהיו הבדלים בביצועים בין שני המעבדים האלו? וב…

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by tk-hunter,

הממ אני צריך אם אפשר השוואה בין כל המעבדים של AMD 64... ואם אפשר גם הבדלים בטמפרטורות תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by GF,

שלום אנשים - יש לי שאלה: למה אנשים לא משקיעים בזכרון הRAM שלהם? - ז"א גם מי שמרכיב מפרט מעולה עם כרטיס מסך מטורף, מעבד עצבני וכו' קונה את זכרונות הA DATA CL3 -זה מספיק? אין מקום להשקיע קצת יותר בCL2.5 (או CL2 למשוגעים באמת)או של חברה טובה יותר? ומדובר לאו דוקא על קניית GEIL CL2 באיזה אלפיים שקל אלא אפילו שדרוג קל לCL2.5 של חברה נורמלית. הרי זכרון הRAM (למדתי זאת על בשרי בפנטיום 3 עם 128 MB) הוא רכיב חשוב במערכת! אודה מאוד למי שיוכל לענות!

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by Gliding,

היי, אני שוקל לקנות מחשב חדש ואחרי קריאת הכתבה על המעבדים החדשים שיוצאים בתחילת שנה הבאה..צצו מספר שאלות.. ראשית, ממה שהבנתי מדובר בתושבת חדשה לחלוטין, ככה ששדרוג ידרוש החלפה של לוח האם..האם זה נכון? שנית, האם כבר ידוע מתי יצאו ערכות שבבים מתאימות לתושבת החדשה? שלישית, האם צפויים עדכונים משמעותיים בתחום כרטיסי המסך (השאלה לא ממש קשורה לפורום..אז התנצלות מראש..היא סתם קשורה לנושא של הת'רד). כאלו שבניגוד לסדרת ה-200 החדשה של NVIDIA לא סתם יוסיפו עוד שיידרים וצינורות עיבוד, אלא ממש ישנו את הארכיטקטורה..? אם כן מתי בערך? ושאלה ארחונה מאוד מאוד לא קשורה.. האם יש לוח ממולץ לחיבור יותר מ-2 כרטיסי מסך, כרגע לא ברור אם ל CF או ל SLI..אז אשמח אם תוכלו להמליץ על דגמים מתאימים לשניהם…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by M-a-T-a-N,

יש לי את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe ועליו יש את הכרטיס מסך הזה X1900 XTX 512MB עכשיו לשאלה הכרטיס מסך מחובר בPCIE הראשון והוא מפריע לי לדיסק הקשיח יש לי P180 קצת צפוף עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוריד את הכרטיס מסך ל- PCIE השני ?

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by guym,

האם ווינדוס XP תומך ב4 ג'יגה ראם כי אמרו לי שהוא תומך עד 3 ואם אני אקנה 4 אז ג'יגה אחד סתם לא יהיה בשימוש וחבל על הכסף.. עבדו עליי או שזה נכון? למקרה שזה נכון אני יהיה חייב ווינדוס ויסטה

• 11 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.