עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לבעלי GA 890GPA UD3 H REV 2.1 יש עידכון ל AM3+ ניבדק ועובד עם 4170 AMD ביוס בטה שדלף על אחריות המעדכנים בלבד עכשיו לא רק בעלי 3.1 יכולים להשתמש בבלודוזר http://www.helpdrivers.com/motherboards/Gigabyte/Socket_AM3/GA-890GPA-UD3H_%28rev._2.1%29/ ולגרסה 2.0 http://www.helpdrivers.com/motherboards/Gigabyte/Socket_AM3/GA-890GPA-UD3H_%28rev._2.0%29/

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  2. Started by stingeR-,

שלום לכל בעלי הלוח הנ"ל.. התקנתי את הביוס החדש F19 והוא עשה לי אך ורק בעיות.. קודם כל בעיות שחשבתי שנבעו מהספק.. כיבה לי הארדיסק משני כל שעה בערך... ניסיתי להוריד את האוברקלוק ב200MHZ(שזה דיי הרבה בשבילי) והבעיות אולי הפחיתו..(ההארדיסק נכבה רק אחרי שעתיים והמחשב זרק אותי ממשחקים כל 10 דקות) בכיבוי הארדיסק האחרון הדבר הזה גם דפק את הוינדוס. החזרתי לסטוק וניסיתי להתקין וינדוס מחדש - ללא הועיל - קיבלתי מסכים כחולים על ימין ועל שמאל עוד לפני שהתחילה ההתקנה (ההתקנה הזאתי היפה של XP לא הכחולה הראשונית) אז ניסיתי להחליף ספק..(ל400W ג'נרי) החלפתי - הכל עבד על סטוק.. ניסיתי עוד פעם אוברקלוק.. ועוד פעם זורק אותי מסכים כחולים וכל מה שהיה לפני זה.. אז אמרתי לעצמי "הממ.. הספק שלי לא ח…

• 13 תגובות
    • 859 צפיות
  3. יש לי בקשר ללוח כמה שאלות, מקבלים מעיין פינצטה כזאת מישהו יכול להסביר לי למה היא משמשמת? חוץ מזה יש שכמה סוגים שונים של חיבורים קטנים כאלה שאפשר להלביש על פינים, אותו דבר, מזה? החוברת שמקבלים ממש דלה בקושי יש הסברים :\ ועוד משהו קטן, אמורים לקבל מדבקה של LAN PARTY עם הבאנדל? חוץ מזה מה דעתכם עדיף G.SKILL PC3200 1GB http://www.gskill.com/pc3200-2-3-3-6-dc.html או A-DATA VITESTA DDR500 שני הזכרונות עולים אותו דבר, השימוש הוא לאוברקלוק, לא משהו סופר רציני אבל בכל זאת להגיע למהיריות יחסית גבוהות. יש תשובה ;D ? thx עריכה: עוד שאלה אחת, הלוח תומך בהארד דיסק עם NCQ?

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  4. לא שאני רוצה להשתחצן אבל זה עוד לא קרה לי שמחשב לא מאט שמריצים עליו כמה דברים במקביל(ועכשיו לא בגלל הכפול ליבה), רציתי לדעת אם גם לדבר המטורף הזה גם יש גבול?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני חושב על לקנות את הלוח ולהחליף את הקירור המקורי באחד פסיבי. למעשה באחד ספייר שיש לי כאן של Alpha שאמור לקרר מעבדי 1U: http://www.alphanovatech.com/c_pal153e.html הגודל הוא 60X60 והגובה הוא 15 מ"מ. האם יש מספיק מרווח מסביב לצ'יפסט כדי להתקין אותו? ומה הגובה של הקירור המקורי? צריך לדעת שהוא לא יתנגש בכרטיס מסך. חשבתי להדביק אותו עם דבק טרמי, כי לא נראה לי שיש דרך אחרת להצמיד אותו ללוח. אני חושב אולי ללכת על ה-K8N Neo4 Platinum לחלופין שנראה יותר מרווח מסביב לצ'יפסט.. ועם צבעים קצת פחות צעקניים..

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  6. שלום לכולם, שאלה לבעלי הלוח shuttle AV61 - האם מישהו הצליח להפעיל אותו עם מעבד פנטיום 3 800 ומעלה, סלוט 370, באמצעות מתאם? אם כן, אני מעוניין לדעת איך הגדרתם את הג'מפרים על הלוח. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  7. יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו Bios בעזרת התוכנה WinFlash יש את הקובץ הזה N4D623-3.zip שפותר את הבעיות: 1. Patch Dual-Core CPU performance problem. 2. Add Errata 123 option. 3. Add ACPI SRAT option יש מישהו שעידכן לעידכון הנ"ל?

• 40 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. כמה יצא לכם תודה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by bobby323,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=mopcmark05&Number=5358058&page=0&view=expanded&sb=5&o=0&fpart=1 נראה לי שזה חשוב

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/core2duo-memory-guide.html

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by NETANELKOREN,

שלום. 1.האם זה נכון שהחל מה22 ביולי המחירים ירדו. 2.כמה יעלה מעבד QX6700 והמעבד Q6600 בארץ. 3.חוץ ממעבדים ירדו מחירים של חלקים אחרים של המחשב(לוחות-אם,כרטיסי מסך ועוד) 4.ומה ההבדל בין E6600 ל Q6600. 5.ומה ההבדל בין ליבה כפולה ל4 ליבות.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by maazg,

שלום.... אני עוד מתלבט לגבי המעבד... שאלתי לגבי ביצועים וקיבלתי תדובה ש AMD טוב יותר......אבל אמרו לי ש AMD מתחמם וכל תקלה קטנה במאוורר דורמת להישרפות המעבד... האם זה נכון? וגם מה זה SOCKET? ומה הלוח המתאים לכל אחד משני המעבדים.. תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by NETANELKOREN,

שלום. האם ASUS P5B DELUXE מגיע עם כרטיס רשת וכרטיס קול והאם הוא מגיע עם עוד דברים. תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by Prophecy,

אני קורא עכשיו (יותר נכון כל הלילה תראו תשעה ) את המאמרים שהיו כתובים באחת החדשות באתר על הLGA 775 הצ'יפסטים והפיצ'רים החדשים. בקיצור במאמר באנאנד-טק הראו בנצ'ים בלוח אם של ג'יגהבייט (שדרך אגב הקפיץ בצורה משמעותית את הביצועים של שני הDDRים, אותם זכרונות קיבלו תוצאה יותר טובה מלוח 925X) עם הצ'יפסט 915 שתומך גם בDDR וגם בDDR2 עם זכרונות DDR2 533 וזכרונות DDR 400. בקיצור מה שאני רוצה לשאול זה האם זה כל מה שהDDR2 מסוגל לו? לפי דעתי ההבדלים בין הDDR והDDR2 לא שווים את השדרוג (המחיר?). ראיתי שדובר כאן על זכרונות DDR2 667 ו DDR2 800, מבחינת מה שכנראה הולך להיות המחיר, שווה לקנות אותם בכלל? הם כן ייתנו ביצועים משמעותיים בין הDDR הרגיל והDDR2? דרך אגב משהו שאני מרגיש שהוא קצת …

• 11 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by NETANELKOREN,

שלום. אחרי כמה סקירות ראיתי שה-GHZ של CORE 2 DUO E6600 הוא 2.44. בעוד כמה חודשיים ה-GHZ יגיע ל3.00 GHZ ומתי יגיע ל3.2 GHZ ומתי יגיע ל3.4 GHZ ומתי יגיע ל3.6 GHZ תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by PCguy,

ככה: האים המעבד הזה של אינטל תומך במערכות 64 ביט? איך לדעתכם הכרטיס מסך הזה למישחקים אצל אדם ממוצע שלא ממש משחק כל היום? והחשוב מכולם זה האם הלונגהורן של מיקרוסופט זאת מערכת הפעלה שעובדת ב 64 ביט?

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  17. Started by tagada0071,

הI7-2700K הוא לכשעצמו מספיק עוצמתי גם לפני OC למשחקים כמו COD3 MF וBF3 וכאלה .. נכון ? פשוט זה מסקרן אותי

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by NETANELKOREN,

האם צריך לקנות זיכרונות מיוחדים בשביל שיהיה דואל צ'ינל. מה זה בכלל דואל צ'ינל. מה ההבדל בין זיכרונות של 667 MHZ לבין 800 MHZ מה יותר מהיר ומה יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by alextomin,

6600 רגיל קנית יש את 6600 הרגיל לSLI אבל לא באלבטרון אני חושב... אתה צריך גם לוח תומך SLI... ממש לא שווה כל העסק. עדיף כבר לקנות כרטיס אחד חזק במקום שני חלשים

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by noamborisov,

מתי בדיוק יוצא הDDR3 והלוחות שתואמים לו, בכתבה לא מצאתי תאריך.. כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש אז אני מחכה לDDR3.. שמעתי שגם יהיה PCI-E 2 כאילו חדש יותר, הוא גם יצא עם הלוחות החדשים? ואיזה כרטיסים יהיו PCI-E2 משזה לא יהיה... [glow=red,2,300]תודה[/glow] [shadow=red,left]תודה[/shadow] [move]תודה[/move]

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by NTT,

קראתי על דבר שנקרא MULT,שבטח כולכם שמעתם עליו, (אני מדבר כאן הכל על Q9450) ויש לו מולט של 8, אז קראתי גם שמהירות המערכת היא המולט כפול הFSB,(במקרה הזה יש למעבד FSB של 1333 מגה-הרץ) אז מי קובע את הFSB?המעבד או הלוח אם?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ran-erez,

חצי שעה קראתי ולא ממש הבנתי בסוף, הבעייה ב SATA 2 הי אם מחברים 3 התקנים ומעלה או שיכולה להיות בעייה אפילו אם יש לי רק הארד דיסק אחד וצורב ?

23. Started by aofer,

איך זה הולך לקרות בארץ? למישהו יש מושג? החל מה22 השינוי במחירים גם יהיה בישראל או שייקח איזה שבוע שבועיים עד שיגיע מלאי חדש של מעבדים? אני כבר ממש לחוץ על לקנות מחשב חדש ואני מחכה חודשיים לירידת מחירים הזאתי...

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  24. Started by NETANELKOREN,

חשבתי היום על העתיד ופתאום אמרתי לעצמי בעוד שנה,שנתיים ומעלה נצטרך כבר להשתמש ב4 GB אם לא יותר אז השאלה שלי יש לי בלוח-אם 2 סלוטים שכול אחד מכיל 1 GB אז השאלה שלי היא האם אני יוכל להכניס עוד 2 סלוטים בעתיד שכול 1 מהם בנפח 1 GB הנה סוג של הלוח-אם: GIGABYTE GA-8I945PS3 תודה נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  25. Started by Scorpion17,

שמכניסים כרטיס זיכרון כזה . השאלה שלי היא עם המחשב מזה את זה אוטומטי או שצריך לסדר בביוס משהו אחרי חבור הזיכרון? או שרק מכניסים את הסיק הזה וזהו?

• 2 תגובות
    • 450 צפיות

דיונים חדשים בפורומים