עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by LynxIL,

שלום, יש לי כרגע לוח-אם P35-DS4 של GIGABYTE ומעבד DUO CORE E6750 (LGA775)Z אני רוצה לשדרג את הלוח-אם מבלי להחליף את המעבד(יקר לי), האמת שאני רוצה פשוט יותר זיכרון וקצת קשה להשיג\יקר למצוא DDR2 אז אני מעדיף כבר לעבור ל DDR3 אז אני צריך לוח-אם חדש שיתמוך בהם, אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח-אם, שתומך במעבד שלי? אני גיימר אז אני צריך שתהייה PCI-E ל GEFORCE שכרגע יש לי התקציב שלי נמוך, עד 300 שקל (450-500 שח כולל זיכרונות DDR3) אני אעריך מאוד כל עזרה שהיא, תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by shai_123,

הלכתי לאיזה אחד והוא הציע לי על הלוח הזה.. http://www.labacena.lv/products/lv/311/19992/sort/1/filter/0_0_0_0/Gigabyte-P41/ICH7-S775-ATX-FSB1333-PCI-Ex16-4xDDRII-800-4xSATAII-1xPATA-GLAN-8CH-GA-EP41-UD3L.html הלוח אם הזה טוב? אם לא תגידו לי ואני יבטל..

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  3. דיברתי עם מוכר בחנות אחת והוא התחיל לדבר איתי שעות והוא אומר שהלוחות אם של אינטל ממש ממש גרועים ואם אני אקח נגיד את הגרסא הכי זולה של ה p55 של אינטל ויש לי כרטיס מסך 5850 אז במשחקים אני יכול לקבל אפילו 30% פחות fps מאשר אם יהיה לי לוח של אסוס למשל.. מה אתם אומרים? ודרך אגב אני רוצה לוח פשוט מכיוון שאני לא רוצה OC או CF בעתיד ולא צריך פי'צרים וכו'. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5618

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by erjerjerj,

יש לי את הלוח הזה וכרטיס מסך gigabayte 5870 הבנתי שניתן להפעיל crossfire בין הכרטיס שעל הלוח אם לבין כרטיס המסך התקנתי את הדרייברים מהדיסקים שהגיעו עם לוח האם ועם כרטיס המסך, אבל האפשרות של crossfire לא מופיע תחת תפריט graphics בנוסף בצעתי את ההוראות שהיו כתובות במדריך של לוח האם: set internal graphics mode to uma set uma frame buffer size to 256mb set surround view to disabled set init display first to onchipvga האם מישהו הצליח להפעיל crossfire בלוח זה? אפשר בבקשה לקבל הנחיות (מערכת הפעלה win7) בתודה מראש לעוזרים, ערן

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by זאק,

אם מרחתי יותר מדי משחה זה יכול ליצור בעיות?

6. Started by NIR40,

מתלבט בקשר לרכישת הלוח. האם בAXTU בתוכנת המוניטורינג קיים LOG FILE שמתריע ומתעד תוצאות חריגות כגון נפילות מתח רגעיות וכיוב'?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  7. Started by Ashand,

שלום, יש לי לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-7DPXDW-P כרגע הוא תומך ב-ONBOARD ב-USB 1 האם יש דרך לעדכן ל-USB 2 ? דרך אתר החברה אין אפשרות והוא מפנה אותי לאתר של מייקרוסופט ששם הלכתי לאיבוד... יש מישהו עם אותו לוח אם שעחדכן את הדרייברים שלו או מישהו שיודע איפה אני משיג דרייברים ל-USB 2 ? תודה

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  8. קניתי סטיק של ג'יגה ע"מ לשדרג את הזיכרון הכולל ל 2GB. הסטיק הוא של GEIL PC2-5300 667 3-4-4-8, סטיק של 1GB מתוך קיט של דואל צ'אנל. רציתי לדעת אם יכולות להיות בעיות בשילוב עם הזיכרון שכבר קיים, במיוחד שילוב של סטיק יחיד ש"מיועד" לדואל צ'אנל. הזיכרון הקודם הוא קיט DC של OCZ: 2x512 PC2-5400 Gold GX XTC (4-4-4-12 מעבד ולוח: AMD X2 4200+ ASUS M2A-VM HDMI כבר הרכבתי אותו והכל ואפילו הרצתי memtest ללא בעיות, רק רציתי לדעת אם יכולות להיווצר בעיות אחרות (תזמונים, מתח). תודה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  9. שלום אני זקוק ללוח אם למעבד קונרו שיהיה בעל יציאת SPDIF שהלוח יהיה כמה שיותר משתלם.. לא מתכנן OC ולא צריך תמיכה במרובעי ליבה.

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  10. מחיר המצאתי (ולא חיפשתי הרבה אז בטח יש יותר זול) 999+משלוח

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  11. שלום ברצוני לקנות מחשב חדש אני לא כלכך מבין במעבדים והלוחות אם כיום . השימושים העיקריים יהיו אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים , הורדות) תוכנות מוסיקה כמו ableton , cubase ואולי ממש משחק או 2 חדשים שהולכים היום . הבנתי שיש היום את מעבדי ה i האם כדאי לחכות לi3 ? או לקנות כבר i5? או בכלל אני צריך c2d תודה לעוזרים !

12. Started by EpoXi,

שלום, יש ברשותי שני סטיקים של 2GB. לאחורנה התקנתי מערכת 64 ביט ואני מעוניין לקנות עוד סטיק של 8GB. השאלה האם אפשר פשוט להוסיף אותו ל 2 סטיקים שיש כרגע? (יש 4 סלוטים בלוח) וגם האם התדר של הסטיק החדש חייב להיות זהה לקיימים(1066)? תודה!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by eyaffe,

האם יש הבדל משמעותי בין השניים ? האם ההבדל בזכרון הפנימי (2 מול 4) מורגש ? האם התזמונים של הזכרונות חשובים בכלל בקונרו ? אני מתכנן OC בכל מקרה תודה

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by ofer40,

היי קניתי מחשב עם לוח MSI NEO PLATINUM ויש בו שתי יציאות דיגיטליות:אופטית וקואקסיאלית. עדיין לא קיבלתי אותו אבל אני רוצה כבר להכין כבל דיגיטלי כדי לחבר לרסיבר קולנוע ביתי. השאלה שלי היא אם היציאה האופטית היא TOSLINK והאם אני צריך לרכוש כבל אופטי סטנדרטי או שאולי עדיף בכלל קואקסיאלי? תודה

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  15. לוח-אם: MSI K8N Neo2 Platinum , ושאר המפרט בחתימה. ניסיתי הכל, לפרק זכרונות, בטריה של הלוח-אם - שום דבר לא עזר . למישהו יש רעיון מה לעשות ??

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by zipdrive,

במחשב שלי היום יש לוח אם gygabyte GA-P35-DS3 שעובד עם FSB 1333. חבר שלי קיבל מאינטל (כעובד) מעבד QX9770 שלא עובד אצלו וחשב לתת לי אותו. לפי האתר של ג'יגהבייט, הלוח יכול לתמוך במעבד הנ"ע עם שדרוג ביוס + המהרה. אני מניח שזה בגלל שה- QX9770 אמור לעבוד עם FSB 1600. השאלה שלי היא- מה הדיוק צריך לשנות בהגדרות ה- BIOS. תדר FSB? מכפיל כלשהו? להעלות מתח? והאם יהיה צריך קירור נוסף כלשהו, לדעתכם (הלוח עצמו בא עם צלעות קירור ללא מאוורר).

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by roylu,

אני לוקח את ה6600 או 6700 התור מעבד אבל אני לא יודע איזה זיכרון ולוח כדי לי (corsair זיכרון)

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by Nemesis,

שלום לכולם, אני מחפש בנרות זכרונות של Winbond. לא הצלחתי למצוא אותם בשום חנות כאן בארץ. אולי מישהו יואיל לתת לי טיפ קטן? תודה.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by TripMan,

הרכבתי מפרט בינוני שיחליף את המחשב הנוכחי שלי , הצורך שלי הוא - שימוש "משרדי - ביתי" , צפייה בסרטונים מדי פעם, אנטרנט בעיקר , הפעלת מכונות (לרוב תהיה אחת בלבד) וירטואליות ! התקציב שלי עד 2000 ש"ח - זה המפרט בינתיים : ( בנוסף סטיק 4GB של G.SKILL ומארז של קולר מאסטר.... מהמערכת הנוכחית אני אעביר את הכרטיס מסך X1950 PRO) [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]18984[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספק כח SeaSonic 430W S12II-430 Retail[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: center]260[/TD] [TD=class…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  20. יש לי במחשב חיבורים מאוחרה וחיבורים מקדימה של הרמקולים והמיקרופון ומקדימה זה לא עובד ואני רוצה שזה יעבוד מקדימה.... איך אני מעביר את זה שזה יעבוד?(לוח: asus a8n-sli) תודה!

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  21. שלום רב, פתחתי דיון עם פוסט פותח קצת ארוך מדי כאן אז שאלות רלוונטיות משם אני אשאל כאן : (אני באמת לא כ"כ בעיניינים בכל הנוגע למה שהולך היום) זיכרון: 1. עבור משחקים ופיתוח משחקים, האם 16GB זה "יותר מדי"? ראיתי מחירים של סטיקים של 16 והמצב לא גרוע כמו שהוא היה פעם ולדעתי שווה השקעה של 1x16 או 2x8 ב1600MHZ נראה לי משתלם ביותר. 2. קירור לזיכרון נראה לי מיותר, האם אני צודק? גם ככה לא נראה לי שתהיה תועלת רבה (תקנו אותי אם אני טועה) בלעשות OC לזיכרון שגם ככה רץ ב1600. ואם כן אז לעלות את המהירות בדרגה אחת, לא צריך להגיע ל4800 או מה שלא יהיה הגבול העליון. 3. ראיתי בעמוד מפרטים נים שהמליצו בו על תוכנה שהופכת את הזיכרון לHDD ושכל פעם צריך לטעון image בשבי…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  22. בחנו את ביצועי Core i9 12900KS החדש בגרסה המוגבלת של אינטל - כיצד נראים הביצועים של מעבד אינטל המהיר ביותר לגיימנג עד כה?לכתבה

23. Started by KMA12,

מה עדיף Intel Dual core או AMD Dual core ????.....והאם זה מגביר את הביצועים בצורה משמעותית לאומת מעבדי 64ביט בעלי ליבה אחת???? (מבחנת משחקים,עריכה של סרטים,המרה וכו')

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  24. למחשב)איך אני יכול לדעת איזה ערכים הם תודה

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by Nagash,

טוב אז אני קונה מחשב חדש, שמעתי שצפוייה הורדת מחירים של אינטל ב21 לאפריל האם למעבדי due 2 core צפוייה הורדה משמעותית, e6400 ו e6600 בפרט? כבר ראיתי הורדת מחירים של AMD למעבד ה 4600+ מתוכננת נוספת? שווה בכלל לחכות או כבר לקנות בחופשת חג הפסח? תודה.

• 7 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים