מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש זכרונות באיזור ה 1K או טיפה מעל לOC נחמד, באיזור ה 3-2.5GHZ עם gb 965p s3 ו E4300, על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח 965P-S3 של GIGABYTE ומעבד E2160 מומהר ל3GHZ. האם שדרוג למעבד E5200 והמהרה שלו ל3.4GHZ פלוס מינוס תהיה שדרוג מורגש במשחקים, בעיקר משחקי FPS וRTS כמו CRYSIS וC&C? ברור לי שהמעבד הנוכחי שלי לא יגביל כרטיס כמו 4670 אבל האם הוא יגביל כרטיס מסך כמו 9800GT? יש איפשהו בנצ' עדכני של ביצועי מעבדים שונים בתדרי OC ממוצעים?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני והלך לקנות מחשב חדש ואני רוצה זכרונות טוהים עכשיו אני לא יודע איזה דגם לקחת כי שמעתי שCORSAIR הם מצויינים וגם GEIL עכשיו ההבדלי מחירים הם גם משחקים אני הסתכלתי על שני דגמים שונים משני החברות שמחיר הוא בערך אותו דבר לעומת הבדל של 50 שקל אז הראשוןם הוא CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory *2 או GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit או שחשבתי אפילו על ה3700 אבל זה פוחת בעייתי כי זה רק 70 שקל הפרש.... מה אתם אומרים או שאתם ממליצים בכלל על דגמים אחרים.. ולא מתוכנן OC כי אני לא אוהב להתעסק עם הרכיבים עצמם פיזית.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי היום מעבד פלומינו 2000 עם לוח אם KT400 של GIGABYTE חשבתי לשדרג לסמפרון פלרמו 64 ביט 2800 ולוח אם GA-K8NS של GIGABYTE מה דעתכם על המעבד על הלוח ועל כדאיות הדרוג בכלל
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני רואה בהמון אתרי חומרה כגון TOMS.. כתבות מפורטות על המעבד החדש בעל 4 ליבות. אבל אני לא רואה שבאתר הרשמי של אינטל הוא פורסם.. למרות שבכל הכתבות רשום שהוא הושק רשמית. מישהו יודע מתי הוא יגיע לארצנו הקטנה? ומתי המחירים ירדו?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים בין DFI lanparty UT NF4 ultra-D לבין gigabyte k8nf-9 חוץ מזה שהLANPARTY עדיף עליו בהרבה באוברקלוק אבל מה השוני בין שתי הלוחות והאם כדאי להוסיף כדי לקחת את הלאןפארטי או שהביצועים הם אותם ביצועים רק יכולות אוברקלוק שונות? לא יודע אם זה חשוב אבל המעבד שירוץ על הלוח Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף לוח אם,זכרון ומעבד, חשבתי לרכוש את ה 3750K,השאלה שלי היא האם לוח עם צ'יפסט B75 יוכל לבצע OC למעבד?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים .למפרט הנ"ל האם 2GB זכרון של 667MHZ מספיק או צריך 800MHZ האם אני יבחין בהבדל (מערכת הפעלה VISTA)אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מפתחת השבבים ממשיכה להתכונן לעידן מעבדי ה-Zen, אך במקביל משיקה דגם חדש ויכולות חדשות למשפחת ה-APU העדכנית שלה אנחנו כבר יודעים ששנת 2016 תביא לנו מעבדים ראשונים באריכטקטורת ה-Zen החדשה של AMD גם עבור עולם השרתים וגם עבור שוק הביצועים הגבוהים השולחני, דרך משפחת מוצרי ה-FX, אך מה בנוגע לדגמי ה-APU אשר מציעים ליבות עיבוד לצד ליבות גראפיות מובנות? כאן צפויה לנו עוד שנה של ארכיטקטורת ה-Bulldozer הוותיקה ונגזרותיה, אשר מתחילה עתה עם ה-A10-7890K החדש. המעבד החדש של AMD מהווה עדכון קל לדגם ה-A10-7870K המוביל של דור ה-Kaveri (או העדכון שלו Godavari, אם לדייק), עם תדר מירבי של עד 4.3GHz במקום 4.1GHz, אשר מספיק לו בכדי לקבל על עצמו את התואר 'ה-APU העוצמתי ביותר של AMD עד ה…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לשדרג מעבד + לוח + זכרונות שיתאימו ל 9800GT .. בקשר ללוח אני רוצה שגם יהיה טוב לOC ולא יגביל אותי .. אפשר לחרוג עד 1000 מה אתם ממליצים??? תודההה
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום ! האם מישהו הצליח להריץ את הסטיקים האלה - geil 6400 ultra CL4 2GB kit-במהירות הSTOCK שלהם בצורה יציבה? (MEMTEST86 ) ללא שגיאות? אם כן תחת איזה מתח? בכל מקרה אם למישהו יש רשימת מתחים ותדרים של הזכרונות האלה שבהם נשמרת יציבות אשמח אם תודיעו לי ! עד עכשיו הזכרונות הללו פעלו אצלי בצורה יציבה תחת 533MHZ - 266 mhz fsb אשמח לקבל תגובות מכל מי שיכול לעזור להגדיר את הBIOS בצורה נכונה תחת הזכרונות האלו. icq # 27086783 icq27086783@gmail.com המערכת שלי : E6600 P5B DELUXE תודה לכולם ושבוע טוב !
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
הפרט במצד...זה הגיוני ראיתי לאנשים Q6600 עים 23C... בבקשה עזרה...
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הלוח אם של GIGA-BYTE GA-7VAXP לבין הלוח אם של ABIT AT7-MAX2 VIA יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO והבנתי שבשביל להתקין אותו בלוח אם של GIGA-BYTE צריך להתקין עדכון לביוס שכיים כבר לבורדה משהו על 0.8v לא בדיוק הבנתי ובלוח של ABIT לא צריך כי הוא כבר תומך חוץ מזה בלוח של ABIT יש יותר מקום לזכרונות וזה כל ההבדלים שאני שמעתי עליהם יש עוד? ומה עדיף לי לקנות מבין שניהם? נ.ב הזכרון הזה בא ביחידה אחת או שתיים CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 Memory 400MHz - CAS2.5 ומה זה לעזעזל CAS2
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ברשותי מעבד E6300 7950GT Gigabyte EP43DS3L זיכרונות 1 ג'יגה דואל צ'אנל 667 512X2. הזמנתי את הזיכרונות האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2262 שאלתי היא כזאת: האם כשאני אתקין את הסטיקים שהזמנתי יהיה לי התנגשות בין הזיכרונות? והאם ויסטה יקרא את זה כ-5 ג'יגה זיכון?
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות לוח אם טוב.. שיתמוך לי ב DDR2 1024MB זיכרון... ^ (כמו שאמרתי DDR2) ומעבד.. שיהיה חזק.. 64bit.. שיחזיק הרבה.. יש לכם הצעות? או המלצות?? בעיקרון הבעיה היחידה שלי היא בבחירת לוח האם... תודה לכל מי שעוזר.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
השאלה בגדול: איך הם עובדים? ובפירוט: נניח שיש לי מעבד עם 4 ליבות. אני מפעיל תוכנות במחשב שסך הכל צורכות 20% מיכולתה של ליבה אחת. האם ליבה אחת מהארבע תעבוד ב20%, והשאר ב0%, או שכל אחת תעבוד ב5%? אם זו האופציה הראשונה, מתי הליבות האחרות יתחילו לעבוד גם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מחשב נייח משרדי, די ישן. אני צריך זכרון RAM. האם הזכרון הבא מתאים עבור מחשב נייח (אני חושש שאזמין עבור לפטופ בטעות): תודה מראש! 8GB [2x4GB] Fully-Buffered FBDIMM Memory RAM Upgrade for the Dell PowerEdge 1950, 2900, 2950 Systems (DDR2-667, PC2-5300F, FBDIMM)
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/?10559 http://www.theinquirer.net/?article=30863 תיזהרו.....
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שיש לו גם PCI-E וגם AGP ושיהיה גם IDE אם אפשרי מחיר עד 350 אולי 375 אה שחכתי למעבד AMD אם לא אז אינטל
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הלוח מיועד עבור משחקים בעיקר, אין כוונה לעשות OC. עוד פרטים- אם צריך: ישולב עם מעבד Core i5-2500 וכרטיס מסך HD6870 או HD6850. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שדרוג לוח אם,מעבד,וזכרונות ב1200 ש"ח, אני צריך לוח אם עם כ.מ מובנה טוב אבל גם שיתאים לכ.מ עתידי מהדור החדש. אם יש מספיק בתקציב לקירור למעבד אז אחלה. מה אתם ממליצים לי? המון תודה...
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב, פתחתי דיון עם פוסט פותח קצת ארוך מדי כאן אז שאלות רלוונטיות משם אני אשאל כאן : (אני באמת לא כ"כ בעיניינים בכל הנוגע למה שהולך היום) זיכרון: 1. עבור משחקים ופיתוח משחקים, האם 16GB זה "יותר מדי"? ראיתי מחירים של סטיקים של 16 והמצב לא גרוע כמו שהוא היה פעם ולדעתי שווה השקעה של 1x16 או 2x8 ב1600MHZ נראה לי משתלם ביותר. 2. קירור לזיכרון נראה לי מיותר, האם אני צודק? גם ככה לא נראה לי שתהיה תועלת רבה (תקנו אותי אם אני טועה) בלעשות OC לזיכרון שגם ככה רץ ב1600. ואם כן אז לעלות את המהירות בדרגה אחת, לא צריך להגיע ל4800 או מה שלא יהיה הגבול העליון. 3. ראיתי בעמוד מפרטים נים שהמליצו בו על תוכנה שהופכת את הזיכרון לHDD ושכל פעם צריך לטעון image בשבי…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב. במחירונים, כשבדקתי, היו מקומות שהמעבד היה +TRAY והיו מקומות +FAN. FAN אני יודע שזה מאוורר, אבל מה זה TRAY ???
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מהו המעבד הכי חזק של AMD שיצא למעבדים שעובדים רק עם AM3 לוח וכרונות DDR3 ואיזה זכרון DDR3 בתדר הכי גבוהה ניתן לשים לו
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-