מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, רציתי לשאול האם יש הבדלים משמעותיים בביצועים בין דגמי סלרון די וסמפרון עם החיבור הישן לבין המקבילים שלהם עם החיבורים החדשים 775 ו-754? ומה ההבדלים ביניהם בכלל? תודה !
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קראתי פה תגובות של אנשים כנגד הלוחות של ASROCK אפשר לדעת מה כ"כ רע בהם שאנשים פה נגדם בצורה גורפת...? משה.
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה ימים זיכרון CORSAIR CMX512-3500C2 512MB בסטיק אחד ב-900 שקל ועכשיו אני רואה את אותו הזיכרון ב-1309 שקל! מה קורה פה? יכול להיות שנתנו לי משהו "דרעק"? (מה שהזמנתי זה מה שאני רואה שרשום על הזיכרון) דרך אגב. את הזיכרון הזה היה להם במלאי ועכשיו אני רואה שהם עידכנו את האתר(לפחות בנוגע לזיכרונות של CORSAIR).
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
טוב אז אני קונה מחשב חדש, שמעתי שצפוייה הורדת מחירים של אינטל ב21 לאפריל האם למעבדי due 2 core צפוייה הורדה משמעותית, e6400 ו e6600 בפרט? כבר ראיתי הורדת מחירים של AMD למעבד ה 4600+ מתוכננת נוספת? שווה בכלל לחכות או כבר לקנות בחופשת חג הפסח? תודה.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
ראיתי שיש בערך 4 "מהדורות" של הלוח הזה (PRO ULTRA וכו'...) אתם יכולים להגיד לי אולי מה ההבדלים החשובים בניהם (אם קיימים כאלו) האם ההבדלים האלו מצדיקים את ההבדל במחיר?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי כבר 2 סלוטים תפוסים של 1 ג'יגה כל אחד קינגסטון 667 אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה כי במחירים של היום זה שטות לא לעשות את זה וכי אני צריך את זה לתוכנה החדשה של avid עכשיו ה2 gb שלי פועלים בדואל צ'אנל ויש לי 2 סלוטים פנויים, אם אני יזמין שני סטיקים ויחבר אותם זה יפעל אוטומטית בדואל צ'אנל? או שצריך לעשות עוד משהו? שווה להסתבך עם זה או ללכת לטכנאי? כי אין לי נסיון בזכרונות בכלל. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד P4 Presscot 2.8GHz S-478, פרסקוט מאוד מוקדם (נקנה בערך שבוע לאחר ההכרזה על סידרת הפרסקוט) ולוח Intel RockLake 865PERL (מקורי אינטל). אני בקרוב הולך לשדרג אותו כנראה בחודשים הקרובים, לשים עליו מאוורר יותר טוב על המעבד, עוד אחד על המארז ולשדרג זיכרונות. השאלה היא, כיום יש לי 2 סלוטים של 256 (סה"כ 512MB בDual). אני יודע שעל מחשבי AMD מודרניים, לפחות עם הלוחות שמבוססים NF4, כאשר "סותמים" את כל 4 הסלוטים הביצועים של הזיכרון יורדים. רציתי לדעת אם אני אקנה עוד שני צ'יפים של 256 מגה יוריד את הביצועים ואז צריך להחליף אותם ב512 מגה או שלא תהיה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הלוח אם שלי (ASUS p5vd2-mx) ללוח חדש, כיוון שהוא עושה לי הרבה בעיות. המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6300. אני רוצה לוח זול יחסית. ראיתי בלוחות המומלצים ב"דביק" את ASUS P5KPL-CM שנראה מתאים, אבל בעקבות הנסיון הרע עם הלוח הנוכחי, אני לא בטוח שאני רוצה שוב לוח של ASUS. ראשית אני רוצה לשאול האם למישהו נסיון אישי עם הלוח הזה (ואם כן - מה דעתו עליו). שנית, אני מעוניין בהמלצה ללוח דומה של Gigabyte (עדיף), או חברה טובה אחרת, בסביבות המחיר של ה-ASUS הנ"ל (ראיתי את GA-73PVM-S2H ב"דביק", אבל הוא קצת יותר יקר) תודה מראש לעוזרים. רון.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הספק גנרי של פנטיום 4
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף למחשב ישן(פנטיום 4) זיכרון ע"מ שיריץ win7. בכל הזכרונות שאני מוצא בebay מצויין עליהם שהם לא לא תואמים\מומלצים ללוחות אינטל. למשל יש את זה- http://www.ebay.com/itm/NEW-1GB-PC2100-266Mhz-184PIN-DDR-SAMSUNG-BRAND-DESKTOP-RAM-MEMORY-LIFETIME-WARR-/380369424691?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588fc8d133#ht_1573wt_1064 Compatibility These are High Density memory and may not be compatible with your motherboard. We carry low density RAM that is compatible with most motherboards. WE CAN NOT GUARANTEE COMPATIBILITY OF THESE MODULES WITH YOUR PARTICULAR MOTHERBOARD.Please ensure compatibility prior to purchasing. Contact your hardware manufacturer if necessary. T…
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 865PERL של אינטל. עד אתמול היו לי שני רכיבי זכרון (קינגסטון) של 256MB / 400MHZ / CL3 כל אחד - הלוח זיהה ו'דיבר' איתם ב-400MHZ. הוספתי שני רכיבי זכרון חדשים (CORSAIR) גם הם 256MB/400MHZ אבל CL2.5, ואז הלוח התחיל 'לדבר' איתם ב- 320MHZ. ב-BIOS הוא מזהה את כל 4 הרכיבים כ-400MHZ, אבל בזמן העלייה מציין גישה ב-320MHZ. ניסיתי מספר קומבינציות חיבור, מסתבר שכאשר זוג עם אותו CL נמצא יחד אז הבורד עולה ל-400MHZ וכאשר יש ערבוב איזשהו יורד ל-320MHZ. האם אכן קיים עניין שכזה שלא מערבבים זכרונות עם CL שונה? האם מישהו נתקל ? האם יש דרך פתרון או שרק החלפת הזכרונות החדשים ל- CL3. תודה.......
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מעבדים שהם פנטיום D הם מעבדים פנטיום 4 או דואל קור? שאלה קצת דפוקה אבל חברים שלי ואני מתווכחים פה...
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן חברה. אז ככה, יש לי 2 בנקים של 400MHZ 512MB DDR1 והם נמצאים בסלוטים הנכונים בשביל הדואל צ'נל וכמובן שהלוח אם תומך... אבל אין לי מושג איך אני מפעיל את הדואל צ'נאל בביוס לא מצאתי כלום ולפי תוכנות כמו אוורסט ופיסי וויזארד אני על סינגל צ'אנל כרגע. למישהו יש מושג איך להפעיל??? אם צריך אז הלוח אם הוא: asus p5gl-mx תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ראיתי באיזה ידיעה שAMD תשווק גם את ה3800 בטכנולוגיה חסכונית בחשמל לAM2 אז השאלות שלי זה -ה3800 החסכוני בחשמל גם יהיה כפול ליבה? והשאלה השניה -מישהו יודע מה יהיה האבדל בין 3800 רגיל לAM2 לבין החסכוני בחשמל לAM2 ? מישהו יכול לתת לי לינק על הטכנולוגיה ועל מחשבים קטנים בבקשה? טוב זה לא לפורום הזה אבל אני שוקל בעתיד ליקנות מחשב קטן בגודל הפיזי ושקט אבל לא ניד ואני רוצה לדעת אם אפשר להרכיב מחשבים כאלה בלי ליפגוע הרבה בביצועים במישחקים ובעומק של הארנק?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בעסר היה פועל כבר ה DUAL CHANNEL DDR על זכרונות אחרים אבל החלפתי אותם כי הם נדפקו.. קניתי KINGSTON PC3200 512 X2 שמתי אותם בסולטים עם אותו צבע (בדיוק איפה שהיו הזכרונות הישנים שעבדו בדואל) וחרשתי את כל ה BIOS ואין בשום מקום משהו שמזכיר DUAL DDR הלוח הוא ASUS P4P800 Deluxe הינה דוח מ CPUZ hipset ------------------------------------------------------------------------- Northbridge Intel i865P/PE/G/i848P rev. A2 Southbridge Intel 82801EB (ICH5) rev. 02 Graphic Interface AGP AGP Revision 3.0 AGP Transfer Rate 8x AGP SBA supported, enabled Memory Type DDR Memory Size 1024 MBytes Channels Single Memory Frequency 199.9 MHz (1:1) CAS# latency (CL) 3.0 RAS# to…
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט, והרכבתי אחד ממש טוב, אבל נאלצתי להתפשר על הלוח הזה, במקום ה - Gigabyte ZX68-UD4 שרציתי בהתחלה (עולה 400 ש"ח יותר) בעיקר חשוב לי פוטנציאל OC, איך הוא ב - OC?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום!... קניתי זיכרון 2 ג'יגה ,ג'יגה בכל כרטיס עכשיו שמתי אותם נכון אבל המחשב קורא לי רק 800 מגה! אני לא יודע מה לעשות ניסיתי להוריד גירסה חדשה של ביוס מהאתר של אסוס שזה הלוח שלי וזה עדין לא נתן לי 2 ג'יגה מבקש עזרה דחוף תודה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בעמוד הראשי יש כתבה על nForce 4 מישהוא יודע מתי הוא יוצא לחנויות ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מה עדיף? e6400+ GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 e6300+Asus P5B איזה שילוב עדיף מכיוון שמדובר עם כל המחשב בהבדל של 100 ש"ח gb 665 e6400 1244 = 1765 / asus 729 e6300 1036 = 1909 ד"א לאחרונה אני דיי חופר פה אז סליחה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL מעונין ליקנות אותם ורציתי חוות דעת שלכם האם שווים תמחיר ותאיכות או שעדיף ללכת על משהו יותר מוכר כמו סאמסונג או קינג סטון http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 תודה
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לפי המידע הידוע כרגע, אילו CHIPSETS יתאימו להפעלת קונרו? האם בורדים של 945 יוכלו תמוך בו?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים לוח אם חדש שהוא DZ68BC ובשבילו כמה כרטיסי זיכרון 1600Mhz שזה מה שהוא דורש עכשיו השאלה שלי היא כזאתי האם אני צריך לקנות מעבד שעובד גם על 1600Mhz או שאני יכול לקנות 1333 שמותאם ללוח אם כמובן
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-