עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Satlan,

חברה, ראיתי באתר את הלוח SLI X16 ... מה אתם אומרים לחכות טיפה או לקנות כבר את הלוח שהייתי אמור לקנות (Asus a8n sli premium( מה עושים ?:\ בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, קניתי לא מזמן מחשב דיי יקר והלוח אם שברחתי היה הDS4 של ג'יגה בייט, המחשב עשה לי המון בעיות מוזרות [כיבוי והדלקה עצמית, לא עובר BOOT סתם ככה וכו' וכו'] מחר מגיע היום הגדול וסוף סוף הוצאתי מהחנות אישור להחליף את הלוח, האופציות שלי הן: ASUS P5B Deluxe DFi Infinity 975X/G ששניהם בתקציב שלי, אני נמשך יותר לDFI למרות שזה מסדרת הINFINITY, בגלל שהצ'יפ שלו הוא 975X ולא 965P, כי יש מצב שהזכרונות שלי לא עובדים כלכך טוב עם ה965P. מלבד זה שהDFI זול יותר וככה ישארו לי איזה 200 שקל זיכוי שאני אוכל לקנות בהם משהו [ויש לי מה לקנות... ] בעיקרון אני ממש לא סגור על ההחלטה שלי כי אני לא מכיר ת'לוח בכלל, והוא נחשב למין אנדרדוג כזה משום מה[כי הוא אינפיניטי], אבל האסוס בנוי דיי דומה …

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by rom747,

מדובר בלוח dfi LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 זה נכון שקשה להשיג אותו בארץ ? 2 איך הכרטיס קול שלו ? Karajan Audio(Theater like7.1 /8ch supported) 3 יש לו רק 2 יציאות pci רגילות זה יתרון או חיסרון ? 4 מערך היציאות שלו מבוסס על pcie למה הם נועדו חוץ מכרטיסי מסך . 2 PCI Express x16 slots 1 PCI Express x1 slot 1 PCI Express x4 slot 2 PCI slots ואשמח לשמוע על יתרונות וחסרונות של הלוח תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by ccc,

לכמה באס הגעתם עם הלוח מקסימום? האם יש לכם טווינמוס? לבעלי 1700 1800 + יש לכם בעייה להגיע ל2300 מה"ץ ? יש לכם בעייה עם מתחים של מעל 1.7 ?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by Bashash,

הצ'יפסט החדש של אינטל (X58) יתמוך גם ב-CF וגם ב-SLI!!!! http://www.nordichardware.com/news,7949.html

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  6. מאיזו סיבה זה נובע? האם זה בגלל שפאי בודק ביצועים פר ליבה אחת ומהצד הזה אינטל עדיין לוקחת בגדול? כי אפילו מעבדים ישנים יותר של אינטל מסידרת EXX00 לוקחים את הפנומים II היקרים ביותר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האם יש הבדל גדול בביצועים בין המעבד ?Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO? לבין המעבדים[ ?Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE כי ההבדל במחירים הוא בין 200 ל500 שקל...?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. נשמות\עוזרים יקרים הנודדים\נודדות בפורום זה בשעה עגומה כזאתי, נשמתי לא יכולה לנוח בימים האחרונים ואחד הדברים שמטרידים אותה זה הדבר שנקרא DUAL CHANEL, ובכן יש לי שאלה על הנושא: קראתי ואני יודע מה זה עכשיו, השאלה שלי זה אם למשל יש לי KINGSTONE 1GB DDR2 667MHZ CL5.0 ואני שם עוד זיכרון של 1GB מחברת PQI נגיד או CORSAIR בעל אותו תדר 667MHZ ואותו CL5.0, האם יופעל הDUAL CHANEL, או שאני מחוייב לשני זכרונות זהים מכל ההגדרות כולל חברה? בתודה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by Tom3bar,

מעבד A64 למשל אני מתקין משחק אז המעבד עובד ב 100%.. זה נראה לי הגיוני אבל אולי לא ? זה בסדר ? תודה תום.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. לחבר שלי יש מחשב לעריכה אודיו הוא משתמש בקיובייס והוא רוצה לדעת האם הוא יוסיף עוד 2X512 יעזרו לו בפעולה של המחשב....בתוכנה... מפרט שלו: P4 2.8GHZ 487 Nortwood ASUS P4P800-DLX 512X2 KINGSTON VALUE CAS3 עכשיו האם עדיף למכור את ה2 של ה512 ולקנות 1024X2?? האם זה יהיה יעיל יותר... המחשב לא בOC והוא מתוכנן לOC עם ביגטייפון/פרייזר4 למשהו באיזור ה3.2 ולא מחייב לעבוד ביחס של 1:1...

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by orental5,

צריך חוות דעת לגבי הזיכרונות הנ"ל בתצורה של 4GB האם הם זיכרונות טובים? או עם השקעה של 100-200 אפשר למצוא יותר טובים , דרך אגב הזיכרונות עולים 416 ש"ח בגיבור מחשבים לא מתכוון לבצע OC תודה,

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  12. אני בודק כרגע לוחות למעבד שלי - לא שיש לי כסף אבל לכשיהיה בכל אופן אני רוצה לוח טוב לOC , טוב מאוד! לצערי הASROCK איכז אותי קשות עוד משהו אני רואה שאין לוחות עם תמיכה בDDR!? (שיעשו 2,2 =\) אני סתם קניתי תFX =\ זכרונות כאלה מעולים בOC ולא נהנתי בהם , לא היתה לי האפשרות להנות מהם אם יש אני רוצה גם כרטיס קול איכותי מובנה -כמו של הGA זה שהאתר סיקר אותו לא מזמן.. כמובן שיהיה ביוס עשיר אפשרויות תציעו את כל מה שיש (אם בכלל =\) גם זולים וגם יקרים כמובן תומך PCIE ולא AGP

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  13. לפני שנה קניתי את הלוח אם הנ"ל Gigabytes GA-X99P-SLI: http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-X99P-SLI-rev-10#ov עכשיו בלוח אם ראיתי שיש לי הגבלה שאני יכול לחבר עד 6 כוננים וכל הכניסות אצלי בשימוש.( Two ssd\Four hard disk) האם זה נכון? כי קראתי בכמה מאמרים שיש קומבינציה לחבר עד 8. (אני לא מדבר על אופצית ה-usb).

14. Started by X7-007,

איזה לוח אם כדאי לקחת, מסידרת ASUS, http://ksp.co.il/?select=.1030..52..1358..64..346.&list=1&sort=3&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני לא מחפש משהו יקר יקר, אבל צריך שיהיה אוורקלוק טוב

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  15. Started by mr.Man,

שלום לכולם.. עד עכשיו התעסקתי רק עם מעבדי INTEL.. (לא להתנפל עלי... זה העדפות של מקום העבודה) עכשיו אני מחפש מחשב לבית ומתעניין על AMD... השאלה שלי היא כזאת... יש כל כך הרבה סוגים... מה זה אומר? יש VINCE ויש WINCHESTER ויש גם SAN-DIEGO... מה ההבדל בניהם? מה הכי שווה? מה ההבדל בין TRAY ל BOX? ראיתי שיש גם דגמים עם BW-E6.. מה זה? מה אומר המספר ליד הדגם? 3000, 3200...? תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by shmini8,

יש לי עכשיו במחשב 2 זיכרונות של כל אחד 512MB והם של החברה CEON והם DDR400 CL2.5 אז אני רוצה לקנות זיכרונות חדשים של כל אחד 2G ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה חברה אני צריך לקנות וכמה MHZ הם צריכים להיות תודה לעוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ברשותי לוח האם ASUS A7NVM 400 כאשר אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד/לוח בעזרת HWINFO, אז לאחר לחיצה על SENSORS הוא מודיע לי שאין סנסורים. מוזר מאוד, לדעתי בלוח הזה יש סנסורים, מה גם שבהגדרות ב BIOS ניתן לראות את הטמפרטורה...

• 12 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by azsxazsx,

DDR3 XMP EVO ONE 1600MHz DUAL CHANNEL KIT---- http://www.geil.com.tw/products/show/id/131 OCZ PC3-10666 ReaperX HPC Enhanced Bandwidth----- http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_10666_reaperx_hpc_enhanced_bandwidth המחשב blitz extreme q9450 8800gt הזכרונות הם בעיקר בשביל O.c תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  19. הכירו את דגמי ה-Celeron וה-Pentium המוזלים שימתינו לכם במחשבים ניידים ונייחים בקרוב מאוד לכתבה

20. Started by d5326,

אני רוצה לוח עם יציאת S-VIDEO לAMD מתלבט בין ASUS M2A-VM HDMI NVIDIA GeForce 6100 - Gigabyte A-M61VME-S2/ ALBATRON KM61S/ Foxconn 6100K8MARS איזה עדיף?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by yonatan112233,

מה אתם אומרים? אני קונה מחשב חדש.. כדאי לשדרג את ה-Q6600 ל-Q9300 ב-210 ש"ח??

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by eyal1983,

ראיתי שרק מעבדים מתקדמים יותר תומכים בזה.. כלומר חלק ממעבדי האיי3 בכלל לא תומכים בזה. השאלה, האם כשאני מחבר את המחשב למסך חיצוני,(ולא משנה את הגדרות הגרפיקה במחשב) - האם יראו יותר טוב תוכן 720p במסך חיצוני, בגלל הפיצ'ר הזה במעבד ? או שזה נועד אך ורק למי שרוצה לשנות את הגדרות התצוגה במחשב?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by benyben,

שלום. האם השילוב של מעבד AMD Phenom X4 9750 וכרטיס 8400GS עם 256MB של DDR2 מספקים לעבודה משרדית "אינטנסיבית"? קרי - מעבר מהיר בין אתרי ווידאו, שימוש בריבוי טאבים בדפדפן, מסמכי וורד ואקסל, צפייה בתכני ווידאו (לא HD). אשמח לשמוע האם הקונפיגורציה מספקת, או עצלה. בנוסף (ואני מקווה שאפשר לשאול בפורום הזה) - האם המעבד דנן ניתן להמהרה (OC) במידת הצורך? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם! אני במהלך בניית מפרט לHTPC, עכשיו אני צריך המלצה ללוח אם לAMD (כנראה 4850E), שתומך בלפחות 4 PCI (מודם 56K, כרטיס טלויזיה, כרטיס קל ואחד נוסף), 4 סטה (צורב DVD, בהמשך BLUE RAY, שני הארדיסיקים), וכניסת IDE אחת לפחות. 450 ללא חריגה (בטווח הסביר זה בסדר) עד לעמוד 2 תגובה ראשונה דובר על לוח MICRO ATX נ.ב אם אפשר לוח גם בעל אפשרות תמיכה בCF HYBRIDE (שילוב של הכרטיס מסך של הלוח אם יחד אם כרטיס מסך אחר), זה יהיה נחמד אפשר לחרוג ל550 אם יש את הכרטיס.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by doron747f,

שלום, יש לי כרגע במחשב זכרון של 1024MB בשתי כרטיסים. אני רוצה לשדרג את הזכרון.האם אני יכול "לערבב" בין DDR2 לבין DDR3 וDDR או בין מותגים שונים? והאם רק צריך לחבר את הכרטיסי הזכרון למיקום שלהם בלוח האם כדי שהם יעבדו או צריך גם להתקין תוכנה מסוימת. אני צרכן די כבד של סימולטורי טיסה לכן אם יש לכם המלצה לזכרון ממולץ לתחום הזה אני ישמח,התקציב עד 500 ש"ח. תודה דורון

• 6 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.