עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תראו לחבר שלי יש amd atlhon 2000 or 2400 ( יותר נכון היה ) המחשב בן 5 שנים עכשו לפני כמה זמן שבועים + אני רואה פתאום שהמעבד במאפינים של המחשב שלי הפך להיות amd atlhon 1800 ו 1.49ghz דבר מוזר ואני מתפדח לשאול שלא תחשבו אני מוזר זה הגיוני מה שהולך פה? אולי משהו נשרף בפנים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by rikus,

הלוח אם שלי במפרט ASROCK DUAL SATA2....הוא כרגע עובד לי על 256X4 בדואל, השאלה אם לא תהיה סתירה בגלל שזה גדלים אחרים?

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by DJO,

אהלן, אני מתכוון להשתמש בכרטיס הגרפי שעל ה Z68. אני מתלבט בין הלוחות השונים, רוצה את המומלץ ביותר. אני כנראה אעשה אוברקלוקינג בעתיד אבל לא כרגע. בנוסף, אין לי ממש שימוש כרגע בחיבורים מיוחדים (כמו פיירוייר) אבל נראה לי לא מזיק שיהיה. אשמח לייעוץ, תודה!

4. שלום,אני חושב לקנות מעבד אינטל Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray או Pentium D 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray חשבתי לקנות את הקירור האיכותי Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 אבל אמרו לי שאם אני לא רוצה לעשות אוברקלוק זה מיותר...אבל אני רוצה שהקירור יהיה מקסימלי למעבד ושלא יתחמם יותר מידיי עכשיו השאלה שלי היא כזאת "האם אפשר לסמוך על המאוורר של אינטל שיעשה את העבודה"?? עידו

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by ofird,

אתמול בשמחה התחלתי להרכיב את הלוח ;D, אבל בכל זאת זו פעם ראשונה, אז כמה שאלות ???: זה הלוח - http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=A8N-VM+CSM מצוין שם משהו לגבי מאוורר CHA_FAN, מה זה? לא קיבלתי שום מאוורר עם הלוח וברור לי שזה לא המאוורר של המעבד Optical Drive Audio, למה זה נועד (כתוב שזה INPUT AUDIO) אז מה בעצם השימוש המומלץ מניסיונכם? קיבלתי BRACKET לחיבור FireWire, מה השימושים שלו? 24-PIN POWER CONNECTOR, למארז שלי AC - http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12 יש רק 20 PIN זה מספיק טוב?

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by asaf556,

לפני כמה ימים נתקלתי בסדרה הזו במקרה ורציתי לדעת פרטים עליה שמעתי שיש להם 8 ליבות ומיהוריות מדהימות רציתי לדעת אם זה נכון ולמה הם משמשים וכל הפרטים עליהם אשמח לתשובה Intel Xeon

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by fredi157,

שלום וברכה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך R9 270X למחשבי אבל התברר שנוצר לי צוואר בקבוק. הנני רוצה לשדרג את הלוח אם, מעבד וזיכרון אני מחפש שידרוג שיחזיק לאורך זמן יחסית ארוך התקציב שלי הוא כ1000 אך אם זה לא יספיק אני מוכן להיות גמיש במחיר תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by matsmets,

אני צריך להחזיר תשובה היום בנוגע לזכנות של חברת TRANSCEND , מדובר על 2GB 800MHZ במחיר של 1325 ש"ח. הדגם אינו ידוע לי. יש לי אפשרות לבטל את זה. האם עדיף לבטל ולקנות בסכום דומה משהו עדיף לOC שאני רוצה לעשות, או להשאר עם זה? אנא עיזרו לי.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by dddd01,

שלום לכולם, ראיתי 3 מעבדים שונים ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים מי מביניהם הכי טוב ,להלן הנתונים שלהם: המעבד הראשון: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box : מס' ליבות - 4 FSB-1066 מהירות מעבד - 2400 זכרון מטמון-8000 המעבד השני : AMD Athlon 64 X2 FX-74 Socket AM2 Box : מס' ליבות -2 FSB -2000 מהירות מעבד-3000 זכרון מטמון- 2x1024 המעבד השלישי : Intel Pentium 4 660 : מס' ליבות - 1 FSB - 800 מהירות מעבד-3600 זכרון מטמון - 2048

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by Slash4,

הי יש לי לוח אם של אינטל DH61WW שהגיע לי עם מפרט חדש שקיבלתי, המעבד הוא i5 2.9 ויש לי שני זכרונות של KINGTSON 2GB DDR3 1333. יש לי כמה שאלות, הצרכים של המחשב זה גיימינג כבד ואני הולך לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס מסך חזק בתקציב של 800 שקל בערך של NVIDIA. האם הלוח אם מתאים לי? אני לא בקיא בעניין אבל האם הוא טוב ויספיק לי? אילו חסרונות יכולים להגרם ממנו והאם שווה לשדרג אותו? יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 OEM Premium32BIT ואמור להיות לי 4 GB במחשב אני רואה רק שלוש וחצי מנוצלים , למה זה ככה?

11. Started by urich,

יש אופציה במחשב נייד סלרון במהירות 1066 ו פנטיום 3 במהירות 800 מה עדיף ומה ההבדל

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  12. Started by topcat115,

צריך להחליף זיכרון במחשב, הלוח תומך בDDR3 1333, לא תהיה בעיה אם אני ישים 1600 במקום 1333? לא יהיו בעיות אחרי זה? ולמה 1333 יותר יקר מ1600?

13. מה ההבדל בינו לבין מעבדים "רגילים" כמו XP או פנטיום 4...

• 8 תגובות
    • 7.4k צפיות
  14. הי, אשמח לקבל המלצה ללוח הטוב ביותר למערך SLI. עדיפות ללוח של GIGABYTE. חשוב שחריצי ה- PCI-E, יהיו כמה שיותר מרוחקים אחד מהשני. קראתי גם שלוחות מבוססים בקר NF-200 מוצלחים יותר למערך מרובה כרטיסים, האם זה נכון? אין הגבלת תקציב, חשוב לי הביצועים מכוון שאני מתכוון לעבוד עם מסך מינימום 27" ומעלה. תודה מראש, דני

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מחפש חלקים מרמה גבוה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. צפוייה הורדת מחירים למעבדי כפולי ליבה, FXים ו OPTERONים של AMD... לפי מה ש THEinquirer אומרים, זה יהיה ב 23 בינואר... X2 4800 ירד ב 20% X2 4600 ירד ב 21% X2 4400 ירד ב 8% X2 4200 ירד ב 11% ואחרון חביב- X2 3800 ירד ב 8% FX-60 יעלה 1031$ FX-57 ירד ב 20% FX-55 כנראה שירד מהיצור... OPTERON 180 ירד ב 14% OPTERON 175 יתייקר ב 3% OPTERON 170 יתייקר ב 3% OPTERON 165 יתייקר ב 10%... http://www.theinquirer.net/?article=29095 מקווה שעזרתי למישהו

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. https://www.anandtech.com/show/16535/intel-core-i7-11700k-review-blasting-off-with-rocket-lake ולאלו שאין להם כוח לקרוא הTLDR הוא שאינטל בצרות מאד מאד רציניות. המעבד הזה הוא בגדול sidegrade מינימלי לדור העשירי והוא לא מתקרב לAMD.

18. עולם הדאטה סנטר מתחמם - ואינטל נראית מוכנה לאתגרים עם מעבדים חדשים המבוססים על ארכיטקטורת Ice Lake וכוללים עד 40 ליבות עיבודלכתבה

19. Started by urich,

בהמשך להודעת הזיכרונות שלי הגיעה הזכרון והוא מה זה מוזר הוא יותר נמוךכלומר פחות בולט מהשני יש עליו פחות זכרונות והם והם אנכיים לזכרונות רגילים שראיתי בכל מקרה התקנתי את הזכרון והא זוהה אבל שינוי משמעותי לא ראיתי אם אתם חייבים לראות אותם אני יצלם אותם במצלמת הרשת.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  20. עד עכשיו ידעתי שה550BE (שאותו אף "פתחתי" בהצלחה לחבר של אחותי) וה720BE ברי פתיחה. משיטוט בפורום כאן ראיתי שיש מעבדים נוספים שיכולים להפתח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=443233.0 יש נוספים פרט ל425?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  21. מישהו שמע ביקורת על IT7-MAX2 של ABIT

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני משתמש בתוכנה שלהם WinFlash , הורדתי את עדכון הביוס החדש ביותר וכשאני מנסה פותח אותו בתוכנה מופיעה לי ההודאה הבאה: BIOS file Size doesn't match with MainBoard BIOS! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  23. נכון בדרישות מינימליות של משחקים כתוב (למשל) : Intel 2GHZ Or AMD Athlon 1GHZ ? אז מה יקרה אם יהיה לי מעבד AMD 64 Bit 3000 בעל 2GHZ , ובאותו זמן יצא משחק שדורש יותר מ 2GHZ למעבד? הרי ל A64 3000 אין יותר מ- 2GHZ ! האם המעבד יריץ את המשחק? מישהו יכול להסביר לי?

• 57 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. :s05: ??? :s05:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Satlan,

שלום, בעוד כשבועיים אני קונה מחשב, עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איזה לוח אם לקנות אני רוצה שהוא יתמוך בAMD 64 וב-PCI EXPRESS בשביל כרטיסי מסך מסוג זה... יש משהו שאפשר לסדר ? תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים