עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gameplan,

יש כבר משחקים שרשמית מנצלים/ינצלו כפולי ליבה? וכמה אתם חושבים שזה ישפיע/משפיע על המשחקים? בכמה אחוזים?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sroolik,

האם הם אותו דבר ? כשנכנסתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה מעבד כפול ליבה של אינטל הם אמרו לי שזה בעצם המעבד עם ה- 64 ביט עם 2M Cache נראה לי שזה לא אותו דבר כי אני יודע שכפולי הליבה הם יקרים וראיתי 64 ביט ב- 1400 שקל

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by johnyG,

אני רואה מבצעים שונים בחנויות של ניידים עם מעבדים כפולי ליבה שנמכרים עם XP HOME EDITION. זה נראה לי מוזר. אני יודע שהגרסה הזו תומכת במעבד אחד בלבד ושהPROFESSIONAL תומך ביותר ממעבד אחד. האם אני טועה או שהמפיצים פשוט עושים צחוק מהאנשים?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  4. הליבה תיוצר בתהליך של 65 נ"מ לעומת 90 נ"מ בדותנים הנוכחיים, ותעבור מקצה שיפורים קל בעיקר ל SSE ולנקודה צפה, שני דברים חלשים בדותן. כפולי הליבה יחיו ביחד עם הדותנים הנוכחיים בינתיים, לפחות בחודשים הראשונים הייצוג של היונה הוא נכון לעכשיו xYY כאשר YY זה הדגם בסדרה, ו x מייצג את קוד הסדרה (כמו 3 ב Celeron D ו Celeron M, ו 8 ב Pentium D) (שימו לב לכתבה השנייה שהבאתי על שינוי השמות, כנראה שה x הזה יתגלה בתור T1YYY - עוד על הדגם בכתבה השנייה) לפי הכתבה הזאת (שהיא מתאריך מוקדם יותר מהכתבה על שינוי השמות) יש כבר OEMים שהדביקו להם את הסדרה 800, כמו ה Pentium D הנוכחיים, כמו שעשו עם ה Celeron M וה Celeron D (שניהם נכללים בסדרה 300) דגמים פחות מעניינים אך כבר יצאו: 780 עם ליבת דותן,…

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by בזיק,

האם כפולי הליבות של AMD יוכלו לשבת על לוח עם nforce3 ultra 939 או אולי רק על nforce4 ultra ? או אולי בכלל על צ'יפ -סט אחר?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. המעבד שלי הוא אינטל 2.53 אני קונה לוח אם אני רוצה לוח טוב חזק לאברקלוק תקציב 600 700 לאינטל הלוח הקודם הצלחתי להגיע לה 3.06 אני רוצה לוח אם טוב לאינטל שיכל להחזיק מעמד גם בעתיד שאני ילחליף מעבד .

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by HingedEmu2,

שלום, בטעות לחצתי על כפתור שרשום עליו memok בלוח אם ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך לא מכיב ואחרי 10-15 שניות המחשב מכבה ומפעיל את עצמו מחדש (וככה חוזר על עצמו כל הזמן). בשביל מה הכפתור הזה? ניסיתי ללחוץ עליו שוב כדי לבטל אבל שה לא תיקן את הבעיה... תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כרגע אני יודע ש AMD יותר טובים למישחקים..לאומת זאת אינל עדיפה בפעולות אחרות....אם אני קונה מחשב למישחקים ליקנות עכשיוו AM2 או שבאמת מישתלם לי לחכות לקונרו?! אניי יודע שאת רוב האומס של המישחק מקבל ברטיס מסך אבל בכל זאת המעבד משפיע...וחשוב לי שיהיה לי מחשב טוב למישחקים! תודה!

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  9. כך שבארץ זה בטח יהיה יותר מאוחר. ואני אשמח אם מישהו יתן פה לינק לחנות שאומרת שיהיה לה קודם (או כזאת שכבר יש לה).

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  10. Started by RazorJunior,

כמו שחלקכם בטח יודיעם, החזרתי את ה NF7-S שלי לאחריות בגלל מאוורר לא תקין ויציאה אופטית לא תקינה. אבל עכשיו פתאום אני שם לב - שהL12 מוד נשאר שם!!!!! : : : : : : : : :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ אתם חושבים שהם לא יתנו אחריות בגלל זה? :( :( :'( :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. Started by israelolcha,

שלום לכולם, הייתי אתמול ב-CHIP והם נתנו לי הצעה עם ה-MOTHERBOARD שכתוב בנושא ההודעה. המ דעתכם עליו? במפרטים שך INTEL כתוב שהוא תומך SATA אבל לא כתוב כלום על SATA 2. הבחור בחנות אמר לי שכבר אין SATA אלא רק SATA 2. הוא מתחמן אותי ? חוץ מזה, האם לדעתכם הכרטיס הנ"ל טוב יותר מכרטיסים מקבילים-ASUS? על איזה כרטיסים כדאי לי להסתכל? אני בונה נחשב במקסימום 4000 ש"ח 2G זכרון עם מעבד E6600. יש לי תחושה שהם דוחפים לי מה שנוח להם.... כל חנות טוענת אחרת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  12. שלום , ברשותי מארז DEFINE R4 אשר יש בו 2 יציאות USB3 מקדימה אולם בלוח אם שלי יש USB3 רק בחיבורים מאחורה , אין HEADER ל-USB3 מקדימה. נתקלתי בכרטיס PCI-X אשר ניתן לחבר אליו את הכבל של ה-USB3 של המארז ככה שאוכל להשתמש ביציאות מקדימה. רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם כרטיסים מהסוג בלינק והאם הם עובדים כמו שצריך (במהירות האופטימלית כמו יציאות USB3 רגילות בלוח אם מאחורה) ? http://www.ebay.com/itm/PCI-Express-USB-3-0-2-Ports-Front-Panel-with-4-Pin-20-Pin-Control-Card-Adapter-/310764401105?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item485b0071d1

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by MadGhost,

מאחר יש לי בנייד(dell n3010) חריץ לSD שאני אף פעם לא מנצל, חשבתי לשים שם זכרון SD במקום החתיכת פלסטיק שחוסמת אבק... השאלה היא עד כמה מהיר הכרטיס צריך להיות בשביל שבאמת יהיה שיפור בביצועים (ולפי זה אני גם אדע אם זה בכלל משתלם) ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by saarxee,

בנוסף לכרטיס המסך, יחובר כרטיס טלוויזיה ללוח האם, כנראה לחיבור PCI רגיל.. בנוגע ללוח MSI H77MA-G43, כרטיס הטלוויזיה יוכל להתחבר לאפיק PCI-E השני? במידה ולא, מה בנוגע ללוח GIGABYTE H77M-D3H? תודה.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  15. Started by nabot,

שלום, ברצוני לקנות כרטיס USB 3 ולחבר אותו למחשב, הבעיה שאין לי מושג איזה סוג יתחבר לי ללוח אם. מצורפת תמונה של החיבורים, אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by alonavra,

האם כדאי לקנות כרטיס אם של GigaByte 8i915PLG ?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  17. אז ככה, הבנתי שמעבדי i3 ו i5 באים עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל איתם, ואפשר לקחת לוחות אם Chipset H55 או H57 שבאים עם תמיכה גרפית בכרטיסים אלה. אז ככה: האם הכרטיס הגרפי של אינטל מתאים לגיימינג? עד כמה הוא חזק? כי אם אני לוקח מעבד i5 750 שבא בלי כרטיס מובנה, ואז לוח אם וכרטיס גרפי, הפרש המחירים משמעותי מאוד. אשמח לתשובות תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7787 יש לי כרגע 512 ראם ובדיוק אותו דגם של מה שמוכרים בחנות הזאת, אבל אני לא יכול אותו לקנות עכשיו כי אני צריך לעשות איזו עבודה קטנה קודם בשביל להשיג את הכסף. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה שיש ב logicpc כבר לא יימכר בחודשים הקרובים בגלל שהוא דגם יישן מדי? או שהם עדיין ימשיכו למכור אותו לפחות לעוד חצי שנה? דרך אגב זאת החנות היחידה שראיתי דגם שתואם למה שיש לי עכשיו, אם תמצאו את אותו מוצר שיש בחנות הזאת, בחנות אחרת, זה מאוד יעזור. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by סער_שי,

לפי מה שקראתי, לא זכור לי היכן, אינטל מתכוונים להשיק ביחד עם הצ'יפסט החדש 965 גם כרטיס גראפי ONBOARD שאמור להשתמש בטכנולוגיה חדשה. מישהו יודע על זה משהו?

• 14 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by ZiX,

GA-EP45-DS3R זה הלוח אם שלי , התקנתי תכרטיס קול וחיברתי תאוזניות 5HV2 (לא USB) וכשאני עושה את הבדיקה של ה5.1 ערוצים מהתוכנה של הכרטיס קול אז זה מגיב כמו 2CH ולא 5.1 :\ זה בגלל הכרטיס קול או מה?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  21. גם אני רשום לסאגת הקנייה הקבוצתית של- SSD שנמתחת לטעמי כמו מסטיק..בכל אופן יש לי בעיה שאולי לעוד יש, אין לי חיבור SATA3 בלוח אם. עכשיו הדגם עליו תתבצע הקנייה (אם תהיה כזו בסוף ) יהיה עם SATA3 ולי כמו לעוד פה אני מניח, אין SATA3 בלוח אם. ממה שהבנתי ובדקתי אכן יש הבדל במהירות קריאה/כתיבה בין חיבור SATA2 ל-3. לכן חפשתי כרטיס הרחבה ומצאתי את זה אצל KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13814 הוא נותן SATA3 ו- USB3 דרך PCIE X1. של חברת Transcend שהיא אמינה. אז כמה שאלות: 1)הוא יצליח לשמש כ- SATA3 ממש כמו מובנה בלוח (וכך גם USB3)? 2)האם יש עוד אנשים שצריכים כזה בעקבות הקנייה של SSD אם תצא לפועל? 3)אולי ניתן לפנות ל- KSP שיעשו מחיר טוב לקנייה קבוצתית אם יהיו הרבה וכל אחד יי…

• 57 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. Started by HaJ-B,

שלום רב. לאחרונה רכשתי כונן בנפח 3TB, ורק אחרי שניסיתי לחברו ללוח האם גיליתי כי עלי לרכוש בנוסף כרטיס הרחבה. מבדיקה ברשת ראיתי כי קיימים כרטיסים כאלה עם יציאות נוספות, ועל כן מבקש את עזרתם במציאת כרטיס כזה. המטרה למצוא אחד כזה עם שלוש יציאות SATA3 ושלוש USB3.0/3.1 (מקווה שאכן קיימת חיה כזאת). ברשותי לוח אם ישן ASUS Commando. לא מכיר חברות שמתמחות בתחום, אבל כן ראיתי את הכרטיס הזה של ASUS. כמו כן, קראתי המלצה על Rocket של חברת HighPoint. תודה רבה, חגי.

• 29 תגובות
    • 6.9k צפיות
  23. Started by simonldj,

שלום, רציתי להתייעץ לגבי כרטיס הרחבה להוספת יציאות USB 3.0 אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני, ואני מנייח שאם כבר אז אני רוצה שהוא יעבוד כמו שצריך עם usb 3, כרגע יש לי במחשב רק usb 2, וגם חצי מהם לא עובדים/עובדים כמו usb 1, (בעיות של דרייבירים/ווינדוס?) אז אני רוצה להוסיף יציאות usb 3 חדשות, השאלה מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? הדרך היחידה שחשבתי עליה בינתיים זה כרטיס pci-e, משהו בסגנון הזה http://www.ebay.com/itm/New-PCI-e-PCI-Express-Super-High-speed-4-port-USB3-0-VLI-USB-hub-Card-adapter-/181266517074?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item2a34538c52 יש לי כבר כרטיס הרחבה של pci-e שמוסיף לי SATA, שאני מוכן לוותר עלו. האם יש עוד דרכים? להוסיף כרטיס pci רגיל, מתחת …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Yanai_Gaf,

אז ככה, המפרט שלי (חלקי, אם צריך לדעת עוד משהו תגידו)- לוח אם ASUS P7H55-M LX מעבד intel i5 760 כונן קשיח חיצוני WD Mybook Essential 1130 2TB במחשב שלי יש רק חיבורי USB2 והיות והכונן תומך בUSB3 אני רוצה לקנות כרטיס הרחבה כזה http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-HUB-to-PCI-E-Expresscard-Card-Adapter-2-Port-/270886030117?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1210cb25#ht_2329wt_1185 השאלה היא, האם הכרטיס בכלל יכול להתחבר ללוח שלי (יש לי גם כרטיס מסך שמתחבר לאחד הסלוטים)? ואם כן האם זה באמת יתן את מלוא המהירות שהכונן יכול לעבוד בה? בקיצור האם שווה לקנות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by thealon,

מה עדיף אחד של 1g או שניים של 512mb ? ולמה?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.