עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. במפגש IDF (כנס שנתי של אינטל) אינטל הציגה מעבד כפול ליבות מבוסס ליבת P4, מנתח שוק של חברת "Insight 64" טוען בעקשנות שמדובר בהונאה מסוימת ומה שהוצג הוא סוג של חלטורה ולא מעבד כפול ליבות אמיתי. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20040922170242.html הערה: לי זה נשמע מאוד הגיוני, אי אפשר להמציא מעבדים מהיום למחר, אינטל עובדת במרץ על תחליף לליבות הפנטיום 4 שקרסה ועד שהתחילף הזה יהיה מוכן (מבוסס על ליבת פנטיום M) עשן ומראות, חלטורות והרבה יחצנות ישחקו תפקיד עיקרי.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by פייכלה,

שלום חברים הסימולטור תומך בריבוי מסכים , אם אני משתמש במחשב אחד 2 כרטיסי מסך יש ירידה ב fps ויכול להיות שאין טעם בכלל ללכת על 4 מסכים ומחשב אחד. לעומת זאת יש כאלה שמשתמשים עם 2 מחשבים אחד חזק והשני חלש יותר ואז הגרפיקה היא סבירה. עם 4 מסכים השאלה שלי היא האים אני יכול להשתמש בכפולי הליבה במקום 2 מחשבים האם אפשר שכפולי הליבה יתנהגו כאלו הם 2 מחשבים חד ליבתיים תודה

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by Omerole,

אצל נועה מוכרים כבר את ה4400X2!!!!! המחיר מופקע, 4.3K! אבל זה כאן http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3636&catcode=386

• 53 תגובות
    • 4k צפיות
  4. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=65395

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by avi2014,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3740&catcode= מחיר מפלצטי של 7000 שקל המעבדים האלה שווים משהו?

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by HydroIT,

מבין כפולי ליבה, מי הכי חזק? ולמה? ומי הכי משתלם מבחינת עלות/תועלת?

7. Started by gameplan,

יש כבר משחקים שרשמית מנצלים/ינצלו כפולי ליבה? וכמה אתם חושבים שזה ישפיע/משפיע על המשחקים? בכמה אחוזים?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sroolik,

האם הם אותו דבר ? כשנכנסתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה מעבד כפול ליבה של אינטל הם אמרו לי שזה בעצם המעבד עם ה- 64 ביט עם 2M Cache נראה לי שזה לא אותו דבר כי אני יודע שכפולי הליבה הם יקרים וראיתי 64 ביט ב- 1400 שקל

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by johnyG,

אני רואה מבצעים שונים בחנויות של ניידים עם מעבדים כפולי ליבה שנמכרים עם XP HOME EDITION. זה נראה לי מוזר. אני יודע שהגרסה הזו תומכת במעבד אחד בלבד ושהPROFESSIONAL תומך ביותר ממעבד אחד. האם אני טועה או שהמפיצים פשוט עושים צחוק מהאנשים?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  10. הליבה תיוצר בתהליך של 65 נ"מ לעומת 90 נ"מ בדותנים הנוכחיים, ותעבור מקצה שיפורים קל בעיקר ל SSE ולנקודה צפה, שני דברים חלשים בדותן. כפולי הליבה יחיו ביחד עם הדותנים הנוכחיים בינתיים, לפחות בחודשים הראשונים הייצוג של היונה הוא נכון לעכשיו xYY כאשר YY זה הדגם בסדרה, ו x מייצג את קוד הסדרה (כמו 3 ב Celeron D ו Celeron M, ו 8 ב Pentium D) (שימו לב לכתבה השנייה שהבאתי על שינוי השמות, כנראה שה x הזה יתגלה בתור T1YYY - עוד על הדגם בכתבה השנייה) לפי הכתבה הזאת (שהיא מתאריך מוקדם יותר מהכתבה על שינוי השמות) יש כבר OEMים שהדביקו להם את הסדרה 800, כמו ה Pentium D הנוכחיים, כמו שעשו עם ה Celeron M וה Celeron D (שניהם נכללים בסדרה 300) דגמים פחות מעניינים אך כבר יצאו: 780 עם ליבת דותן,…

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by בזיק,

האם כפולי הליבות של AMD יוכלו לשבת על לוח עם nforce3 ultra 939 או אולי רק על nforce4 ultra ? או אולי בכלל על צ'יפ -סט אחר?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. המעבד שלי הוא אינטל 2.53 אני קונה לוח אם אני רוצה לוח טוב חזק לאברקלוק תקציב 600 700 לאינטל הלוח הקודם הצלחתי להגיע לה 3.06 אני רוצה לוח אם טוב לאינטל שיכל להחזיק מעמד גם בעתיד שאני ילחליף מעבד .

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by HingedEmu2,

שלום, בטעות לחצתי על כפתור שרשום עליו memok בלוח אם ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך לא מכיב ואחרי 10-15 שניות המחשב מכבה ומפעיל את עצמו מחדש (וככה חוזר על עצמו כל הזמן). בשביל מה הכפתור הזה? ניסיתי ללחוץ עליו שוב כדי לבטל אבל שה לא תיקן את הבעיה... תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כרגע אני יודע ש AMD יותר טובים למישחקים..לאומת זאת אינל עדיפה בפעולות אחרות....אם אני קונה מחשב למישחקים ליקנות עכשיוו AM2 או שבאמת מישתלם לי לחכות לקונרו?! אניי יודע שאת רוב האומס של המישחק מקבל ברטיס מסך אבל בכל זאת המעבד משפיע...וחשוב לי שיהיה לי מחשב טוב למישחקים! תודה!

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  15. כך שבארץ זה בטח יהיה יותר מאוחר. ואני אשמח אם מישהו יתן פה לינק לחנות שאומרת שיהיה לה קודם (או כזאת שכבר יש לה).

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  16. Started by RazorJunior,

כמו שחלקכם בטח יודיעם, החזרתי את ה NF7-S שלי לאחריות בגלל מאוורר לא תקין ויציאה אופטית לא תקינה. אבל עכשיו פתאום אני שם לב - שהL12 מוד נשאר שם!!!!! : : : : : : : : :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ אתם חושבים שהם לא יתנו אחריות בגלל זה? :( :( :'( :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  17. Started by israelolcha,

שלום לכולם, הייתי אתמול ב-CHIP והם נתנו לי הצעה עם ה-MOTHERBOARD שכתוב בנושא ההודעה. המ דעתכם עליו? במפרטים שך INTEL כתוב שהוא תומך SATA אבל לא כתוב כלום על SATA 2. הבחור בחנות אמר לי שכבר אין SATA אלא רק SATA 2. הוא מתחמן אותי ? חוץ מזה, האם לדעתכם הכרטיס הנ"ל טוב יותר מכרטיסים מקבילים-ASUS? על איזה כרטיסים כדאי לי להסתכל? אני בונה נחשב במקסימום 4000 ש"ח 2G זכרון עם מעבד E6600. יש לי תחושה שהם דוחפים לי מה שנוח להם.... כל חנות טוענת אחרת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  18. שלום , ברשותי מארז DEFINE R4 אשר יש בו 2 יציאות USB3 מקדימה אולם בלוח אם שלי יש USB3 רק בחיבורים מאחורה , אין HEADER ל-USB3 מקדימה. נתקלתי בכרטיס PCI-X אשר ניתן לחבר אליו את הכבל של ה-USB3 של המארז ככה שאוכל להשתמש ביציאות מקדימה. רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם כרטיסים מהסוג בלינק והאם הם עובדים כמו שצריך (במהירות האופטימלית כמו יציאות USB3 רגילות בלוח אם מאחורה) ? http://www.ebay.com/itm/PCI-Express-USB-3-0-2-Ports-Front-Panel-with-4-Pin-20-Pin-Control-Card-Adapter-/310764401105?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item485b0071d1

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by MadGhost,

מאחר יש לי בנייד(dell n3010) חריץ לSD שאני אף פעם לא מנצל, חשבתי לשים שם זכרון SD במקום החתיכת פלסטיק שחוסמת אבק... השאלה היא עד כמה מהיר הכרטיס צריך להיות בשביל שבאמת יהיה שיפור בביצועים (ולפי זה אני גם אדע אם זה בכלל משתלם) ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by saarxee,

בנוסף לכרטיס המסך, יחובר כרטיס טלוויזיה ללוח האם, כנראה לחיבור PCI רגיל.. בנוגע ללוח MSI H77MA-G43, כרטיס הטלוויזיה יוכל להתחבר לאפיק PCI-E השני? במידה ולא, מה בנוגע ללוח GIGABYTE H77M-D3H? תודה.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  21. Started by nabot,

שלום, ברצוני לקנות כרטיס USB 3 ולחבר אותו למחשב, הבעיה שאין לי מושג איזה סוג יתחבר לי ללוח אם. מצורפת תמונה של החיבורים, אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by alonavra,

האם כדאי לקנות כרטיס אם של GigaByte 8i915PLG ?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  23. אז ככה, הבנתי שמעבדי i3 ו i5 באים עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל איתם, ואפשר לקחת לוחות אם Chipset H55 או H57 שבאים עם תמיכה גרפית בכרטיסים אלה. אז ככה: האם הכרטיס הגרפי של אינטל מתאים לגיימינג? עד כמה הוא חזק? כי אם אני לוקח מעבד i5 750 שבא בלי כרטיס מובנה, ואז לוח אם וכרטיס גרפי, הפרש המחירים משמעותי מאוד. אשמח לתשובות תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7787 יש לי כרגע 512 ראם ובדיוק אותו דגם של מה שמוכרים בחנות הזאת, אבל אני לא יכול אותו לקנות עכשיו כי אני צריך לעשות איזו עבודה קטנה קודם בשביל להשיג את הכסף. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה שיש ב logicpc כבר לא יימכר בחודשים הקרובים בגלל שהוא דגם יישן מדי? או שהם עדיין ימשיכו למכור אותו לפחות לעוד חצי שנה? דרך אגב זאת החנות היחידה שראיתי דגם שתואם למה שיש לי עכשיו, אם תמצאו את אותו מוצר שיש בחנות הזאת, בחנות אחרת, זה מאוד יעזור. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by סער_שי,

לפי מה שקראתי, לא זכור לי היכן, אינטל מתכוונים להשיק ביחד עם הצ'יפסט החדש 965 גם כרטיס גראפי ONBOARD שאמור להשתמש בטכנולוגיה חדשה. מישהו יודע על זה משהו?

• 14 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים