מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום. הציעו לי כאן לרכוש מחשב עם מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX המחשב מיועד לתוכנות אופיס, אינטרנט וקצת משחקים (בעיקר אסטרטגיה- בסגנון WOW). אני לא כ"כ מבין במעבדים. האם זהו מעבד מתאים לצרכים שלי? מה המשמעות של: "+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX"? האם הוא משתווה ל UNTEL DUAL CORE או שעדיף להוסיף קצת ולקנות INTEL? תודה, ניר.
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
איזה זיכרון נחשב איכותי יותר (לשילוב במערכת מבוססת AMD): KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz או TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz בנוסף, האם יש לכל אחד מהזכרונות הללו "תת-דגמים", או שברגע שביקשתי יצרן, נפח ומהירות מסוימים -יש רק דגם אחד כזה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט מכיוון שאני קונה איוורור למעבד בנפרד האם לא כדאי לי לקנות את המעבד ב TRAY או OEM ולחסוך כסף
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הוא מעבד שעושים יש לו מכפלות גבוהות נכון? זה טוב לOC נגיד שאני עושה OC ל3GHZ לאיזה ביצועים אני יגיע בהשוואה לE6400??
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יהיה בעתיד פנטיום 5 או שכבר זה לא הולך לפי מספרים?\ אני לא יודע מה קובע מעבד כדאי שיקרא ככה..
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה, לא סוד שלמלך היו בעיות ומחלות ילדות ואי התאמות בגרסאות ה BIOS הראשונות, אך שבוע שעבר יצא לי לקרוא כתבה באתר חדשות רוסי שישר על ההתחלה בביקורת שלו כתב ששנייה לפני פרסום הכתבה הוא נאלץ כמעט לשכתב אותה עקב יציאת BIOS 0901 . השבוע יצא אותו ה BIOS ואני גאה לומר שבדיוק כשחשבתי שזרקתי לפח 2000 ש"ח,על מלך בלי ביצים, קיבלתי באושר את הניסיון עם הBIOS החדש. הכל נמחק ! כל הבעיות הועפו. לקח להם כחודשיים לשבת ולתכנת אני חושב את הBIOS מחדש כי זאת כמות השיפורים הכי גדולה שראיתי ב BIOS כולשהו בחיים שלי . . . בכל מקרה, קבלו את השיפורים: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=Striker%20Extreme Version 0901 2007/02/14 update Description Striker E…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני כרגע מחפש את הגדרות האוברקלוק הכי טובות שאני יכול להוציא עם הקירור הנוכחי ולמרות שחשבתי שאני מבין מספיק בנושא פתאום צצה לי שאלה: יש לי פנטיום 4 שעובד על באס 533 מה"צ בלוח שתומך ב-800 מה"צ. אם אני מעלה מהירות ה-FSB מעל ל-533 שהמעבד תומך בו האם צריך לשים קירור גם לצ'יפסט (אני יודע שזה רעיון טוב בכל מקרה, אבל בואו לא נסטה מהנושא) או לא? כלומר, האם הבאס שהמעבד תומך בו משפיע על כל הלוח או שאם הלוח תומך ביותר אז לא צריך כי הוא כביכול רץ לאט יותר?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם כיף לגלות שיש אתר לחומרה כל כך טוב בעברית. אני מחפש אתרים/כתבות בהם יש השוואות ביצועים עם גרפים והכל כמו פעם, בין המעבדים השונים בצורה מרוכזת ואני לא מוצא והבילבול אצלי חוגג למרות כל הכתבות שקראתי גם כאן באתר בעצם מחפש טבלאות מרוכזות של פ 4 של אינטל ואטלון 64 של AMD עד למעבדים שיש היום תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בתקציב של 4,000 אחרי ציוד היקפי ומערכת הפעלה (4,000 נטו למחשב) ורציתי האם זכרון במהירות של 800mhz יעבוד כמו 553 בלי אוברלוק? ואיזה זכרון בתקציב כזה כדאי לקנות בשביל להריץ את ויסטה טוב אם אני לא הולך לעשות אוברקלוק? עכשיו לגבי חברות: - g.skill נחשבים חברה טובה? - cosair יותר יקרים? אם כן הם שווים את המחיר?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את הזכרון הנ"ל חדש ב 1250 ש"ח כשדרוג למחשב. היה לי קינגסטון 1GB 2.2.2.5 ועכשיו קניתי את זה. חדש דנדש בקופסא מקורית - אני יודע שהמחיר קצת הזוי אבל זה אמיתי. הזכרון לא מזויף או משהו למי שתהה, הוא נקנה בארץ פשוט בהנחה. מה אתם אומרים? שווה או לא?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב לוח חדש לקונרו שלי שמגיע לאוברקלוק יציב של לפחות 400 והאפשרויות הם : 1.גיגהביט 965p-s3 2.abit ab9 3.abit ib9 אני הייתי מעדיף לקנות את האביט בגלל שיש לי הערכה אליה אבל ביקרתי באתר של newegg ושמה יש ביקורות על הלוחות מצד לקוחות כמו זאפ וראיתי שהרבה מתלוננים על אביט כמו למשל בעיית תמיכה בזכרונות (אני אישית ראיתי אחד בטרייד זון שרצה למכור את הלוח בגלל זה ) או תלונה אחרת נשמעה היא - שכאשר עושים אוברקלוק אז אפיק ה pci שבמקור 33 mhz גם הוא עולה עם הבאס אז נוצר מצב שאם יש כרטיסי pci מותקנים אז המחשב לא עולה בגלל זה . יש פתרון לבעיות האלה ?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה עדיף יותר מכל הבחינות אינטל או AMD הסיבה : אני עוסק במוזיקה כך שאני צריך מערכת יציבה {שתעמוד בלחץ }
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שמעו, אני שוקל לקנות 2GB DDR1 בשביל הויסטה יש לי כרגע 512-2 ז"א 1 גיגה הלוח שלי יותר מדי פשוט, כך שיש לו רק 2 חריצים לזכרונות אז אני שוקל לקנות 2-1024, ז"א 2 גיגה אני לא רוצה משהו משוכלל, יוקרתי ויקר אני מחפש משהו דיי זול, שיהיה מספיק אמין, ולא מהיר משהו, נו... שיספיק לויסטה אולי 1.5 יספיקו ואצטרך רק 1GB לקנות? ואולי בכלל לוח איכותי ב700+זיכרון 1GB יעלה כמו 2GB אבל 1 גיגה יש לי כבר לוח חדש וטוב אבל השאלה אם יש לוחות עדיין של DDR1 AGP IDIE... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כלשהיא לחיבור הכרטיס מסך המובנה בלוח אם Gigabyte GA945G S3, לטלויזיה או שצריך לקנות כ.מסך בנפרד? תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום אנשים למישהו יש מושג איך אפשר לברר את הדגם המדוייק של המעבד שקניתי מבלי לפתוח אותו (הוא יושב כבר על הלוח ומודבק למאוורר). מדובר על מעבד dual core 3800 64x2 עד כמה שידוע לי ישנן לפחות 3 גרסאות של המעבד הנ"ל והאחרונה היא גרסת ה- EE בעלת צריכה מופחתת 35W במקום 65W יש דרך לברר את זה מבלי לראות את המעבד?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? איזה עדיף לOC? והאם משתלם ההפרש הכספי בינהם? אני רוצה לבנות מערבת אם הE6600 או ה-E6400 תודה!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום! לכל אלו שכמוני רכשו VISA התקינו ונתקלו בבעיות ושגיאות של זכרון ותקיעות ובקיצור אי אפשר לעבוד! עדכנתי ביוס של הלוח אם ל09XX והכל סודר כמו קסם!!! אבל פתעום היה לי מסך כחול של DUMP אז בטלתי בביוס את הפונקציה "MEMORY SLI" שזה גורם למסכים כחולים להרבה אנשים...וזהו הכל פיקס!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מה ההבדל תכל'ס ביניהם שאינטל הרבה יותר יקר ? והשאלה אם יש אחרים ברמה גבוהה או אפילו יותר במחיר של אינטל ? אם יש הצעות למחשב ממוצע של חברות אחרות רק שאני יבין או איזה השווהה בין אינטל לאחרים או מאמר אשמח לקבל ולקרוא . תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה על הבורות..... איזה מעבד מהיר יותר? 1. (Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB(1.86MHz Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (945).2 תודה!
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ברשותי לוח אינטל DG965SSCK ושמתי לב שבלוח יש ארבע סלוטים לזכרונות 2 כחולים ו2 שחורים. עכשין בשני הכחולים יש שני DIMM של 512M על מהירות 800. השאלה שלי היא מה תפקידם של שני הסלוטים השחורים הנוספים והאם אני יכול להוסיף עליהם עוד שני DIMM של 512M על 800 כדי להשלים ל 2G .
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה ההבדל בין: 965p - ds3 ל- 965p - s3? והאם הוא לוח מספיק טוב למשחקים (האלטרנטיבה - p5b-deluxe - לא מתכנן OC)
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של החברה ביוס עם סיומת FA ובחוברת של הלוח אם כתוב שאני צריך קובץ של FBA כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה שלו. האם הקובץ שהורדתי הוא הקובץ שאיתו אני מעדכן את הביוס של הלוח? הורדתי את הביוס המתאים בדקתי שזה של הלוח והכל. פשוט אני תוהה לגבי הסיומת של הקובץ שהיא שונה ממה שכתוב בחוברת של הלוח אם. תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
שלום לפני קניית מחשב חדש הייתי רוצה לשאול שלה או כמה 1.עד כמה GHZ הוא יכול להגיע בOC עם קירור סטוק של E6300? 2.הוא מתאים לOC? (לא מציני,משהו קטנטן) 3.הוא שווה 505 ש"ח? למי שיש את הלוח או שהתנסה בו,בבקשה תכתבו ביקורת!!! תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-