עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב רציתי בבקשה חוות דעת על לוח האם Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET ומה זה ה -UD3P תודה רבה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by mma01,

שלום לכולם - אני מרכיב מחשב וגיבשתי מפרט אבל הבעיה שלי היא לוח אם שיתמוך בכל הרכיבים - ניסיתי לחפש ברב האתרים שמציעים את הקטלוג באינטרנט אבל הם לא מנדבים הרבה מידע - אז ככה: זיכרון ddr 2 533mghz hd sata 2 16mb cache cpu amd athlon 64 bit box 939 pin graphics card ati x550 256 mb 128bit תודה רבה לכם על העזרה . ביי

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  3. היי איזה לוח אם+זיכרונות+מעבד דרושים בשביל עריכת וידאו HD ב adobe premiere cs4 ו Adobe After Effects CS4 ? אני מדבר על מערכת 32 ביט

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  4. היי יש לי מחשב עם מעבד אינטל פנטיום סלרון ישן המאוורר שלו התחיל להרעיש ולהסתובב לאט.... איזה מאורר בדיוק אני צריך לקנות? (אודה אם מישהו יתן לי לינק ישיר לחנות) כמובן מאורר ג'נרי פשוט תודה

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  5. האם הלוח אם DFI LANPARTY UT nF4-D מסוגל לתפקד עם זוג כרטיסי מסך במערך SLI? אני שואל את זה מכיוון שאני רואה שני חיבורי PCI-E על הלוח, אך לא מצוין שהלוח תומך בSLI. לעומת זאת, לגבי לוחות אחרים של DFI יקרים יותר בעלי שני חיבורי PCI-E מצוין שהם כן תומכים בSLI. קישור: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3602&catcode=172 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  6. ראיתי שתי כרטיסי זיכרון אחד מהם התדר פעולה(MHZ) גבוה יותר והשני התיזמון(CL) טוב יותר, איך אני יודע איזה כרטיס מהיר יותר?

7. איך מעבד barton 2500 נותן ביצועים בסנדרה אשר מקבילים ל2200 מבחינת נתונים יבשים חלקכם אמרו לי שזה לפי תוכנה מראה ביצועים ירודים אבל הביצועים בשטח בתאלכס מהירים יותר מ2400 axp אבל אני עדיין לא מבין איך זה? המעבד עובד על 1830 קיבלתי בתוכנה פי סי מארק 2002 רק 5500 על המעבד בעוד שלחבר שלי יש מעבד 2400 axp והוא מקבל 6500 איך זה הגיוני? אני אשמח אם מישהו שיש לו ברטון 2500 יפרסם את התןצאות שלו וישווה אותן לשלי תודה רבה משתמש מודאג

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  8. שלום לכולם, אחרי חיפושים בפורום אחר הצעות למערכת מחשב אני צריך את עזרתכם לגבי בחירת המערכת הבאה שלי השאלה שלי היא, מה עדיף מערכת אשר מבוססת על לוח עם ציפסט של אינטל (925) או לחלופין מערכת אשר מבוססת על מעבד AMD 64. הבנתי שהרבה יישומים לא תומכים ב 64BIT עדיין...אבל מצד שני 64BIT הרבה יותר חזק... אני צריך מעבד - לוח - זיכרון תקציב 4000 ש"ח

• 12 תגובות
    • 761 צפיות
  9. קניתי זכרון של MICRON 256 333MHZ אני רוצה לדעת איך אני יכול לכוון בביוס שהזיכרון יוציא את כל התפוקה שלו אני שמעתי על CAS 2.5 2.0 ,T1 וכו אבל אני לא הבנתי מה צריך לעשות אם יש עוד דברים שיעזרו לי תגידו לי בבקשה יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP תודה רבה IDD

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  10. קניתי לפני שבועיים או 3 שבועות מעבד פרסקוט 2.8 ואני רוצה עכשיו להחליף אותו למעבד 2.8 512 הדגם היותר ישן נורתווד משהו כזה עכשיו אני רוצה לדעת אם אני עדיין יכול להחליף אותו למעבד אחר בבקשה תנו לי כמה תגובות!

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  11. אני צריך לוח אם שתומך ב CF ומעבד של אינטל זה יכנס ב 1500 שקל? עכשיו יש לי AMD 4400+ ו לוח EPOX MF4 J3 וכרטיס 4850. אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד.חשוב שהלוח יתמוך ב CF ושהיה לאינטל.מעבד רק אינטל.מתכנן OC שימוש בעיקר למשחקים. ועוש שאלה הלוח אם והמעבד החדשים יצרחו יותר חשמל מעכשיו?ואם כן אני יצטרך להחליף את הספק?EZCOOL PS1000 500WATT אם צריך להחליף אז התקציב עומד על 2000 על הכל

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by shlomi_il,

יש לי שתי כרטיסי RAM אחד של 2 Giga ועוד אחד של 512 ולוח P5vd2-MX, משום מה הוא מזהה לי רק 1 Giga מהכרטיס של ה2, עידכון BIOS יעזור במצב הזה?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  13. בלוח אם שלי יש אופציה להלביש את ה AM2 רק שהזכרונות שלי בלוח מותאמים לDDR400 , השאלה אם המעבדים של SOCKET AM2 יעבדו על DDR2 או הרגילים? וגם, מה זה מהירות רגילה למאווררים של מעבד ולוח אם והאם המהירות שלהם היא פונקציה של כמה שהמעבד מתחמם או שהוא פשוט עובדים על מקסימום קירור מהתחלה?

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by InspiteL,

שלום, תוכלו להמליץ לי על לוח אם איכותי עד מחיר של 500 ש"ח (עדיף כמה שיותר זול) בהתאם לרכיבים הבאים? OC לא יבוצע. AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI שאלה נוספת - בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה - יש חסרונות כלשהם? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  15. שלום רב לכם חברים, המחשב הנייח שלי התאבד והותיר אותי עם הנייד האומלל שלי...זקוק באופן דחוף להמלצה זריזה על לוח אם ומעבד במחיר כמה שיותר נמוך על מנת שאחזור במהרה לעבוד מול כל התכנים ששוכבים בהארד דיסק שם....... זכרון 1GB DDR2 400MHZ...אם אאלץ להחליף זכרון בשביל לוח אחר..וGB יעלה מחיר סמלי אז אין בעיה אז יאללה חברים, זקוק לעזרתכם

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by Sake,

היי....אז ככה...רציתי לדעת..מה עדיף או יותר טוב..מעבדי הamd או הIntel עם כל הדיבורים האלה אני מבולבל ובדקתי בתרדים אחרים גם...חפשתי מידע..ומצאתי..אבל כל פעם משהו אחר... אז בבירור אני רוצה שמישהו יענה לי בבקשה.....ואותו הדבר לגבי הלוח אם...איזה לוח אם יותר טוב abit ic7 Gigabyte GA-8INXP או asus p4p800 איזה מהם מתהים יותר למעבד intel pentium 4 2.66 800 mhz תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by Merovingian,

1) מישהו מכיר את הזיכרון: LD-T1024-6400 1GB DDR2 - PC-6400 800Mhz (2x512MB) Memory kit CL5 - OEM אני יכול להשיג אותו ב- 754 ש"ח. שווה? 2) מה ההבדל בין CL5 ל- CL4? האם עדיף לקנות זיכרון במהירות 533 ו- CL4 או 667 ו- CL5?

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  18. מפתחת השבבים חברה לחברת Inventec בכדי להמחיש לנו את הפוטנציאל הגדול שגלום במוצריה החדשים עבור עולם השרתים והעיבוד עתיר העוצמה לכתבה

19. Started by danieln9,

שלום יש לי AMD Athlon XP 2500+ והטמפרטורה מגיעה ל43-47 כאשר המחשב סגור עם פאן אחד (ועוד HSF שבא עם המעבד) וכאשר הוא פתוח זה בערך מקסימום 40 מה אני עושה????? האם לשנות את הHSF של המעבד? ולמה ואם מישהו יודע מה ההבדל בין volcano 9 ,volcano 11? בתודה דניאל נורמן

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by pizzaguy,

מה שבכותרת... עשיתי חיפוש ולא מצאתי

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by big_vulva,

אהלן האים זה נכון שיש תוכנות שרצות על מעבדי INTEL אבל לא ירוצו או שיעשו "בעיות" על מעבדי AMD ?? האים בכל הנוגע למוצרי MicroSoft (כמו וינדוס , אופיס , אקספלורר וכו') יש הבדל אים הם רצים על "אח שלהם" - INTEL או שירוצו אותו הדבר גם על מעבדי AMD (האים יש מעבדי AMD ספציפיים שידוע שיש בעיות תאימות וצריך להיזהר ???) תודה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  22. בראיון זה אנו יושבים אחד על אחד עם שחף קיזלשטיין שהוא סמנכ"ל באינטל ומנהל קבוצת ולידציית המעבדים. הכירו את הצד שסוחב על כתפיו את האחריות לוודא שמעבדים מתוחכמים מגיעים בזמן, באיכות ובביצועים מירביים לשוקלכתבה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  23. היי בקרוב אני מקבל את הPHENOM X3 8550 B3 האם ניתן לפתוח אותו לQUAD בלוחות 780G\690G? או שאפשרי רק בלוחות ה790GX\FX

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by orkir,

באיזה לוח לבחור? GIGABYTE 945P-S3 או INTEL® LEMONT DP965LTCK ? אני לא מעונין בOC... בתודה מראש, אור

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  25. לדברי ספק המחשבים שלי, יש לדילר שלו Asus P4C800 Deluxe במלאי !!! מחיר - $258 (לפני מע"מ כמובן) המעוניינים יכולים ליצור קשר עם /צונזר - אין פירסום בפורום!/ אני ועוד שני חברים הולכים על הלוח הזה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים