מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מצאתי באינטרנט זיכרונות שני ג'יגה TWIN2X2048-6400C5 ב200 שקל וזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה שלי היא האם זה לא מסוכן לקנות זכרונות אלה אחרי שהם עבדו שנתיים והם ללא אחריות (לפי מה שהמוכר אומר).?הוא אמר שיש לו שני סטים כאלה. אני פוחד שאני אבוא הביתה ואבדוק את הסטיקים והם חס וחלילה לא יעבדו אבל יהיה כבר מאוחר מדי. תודה רבה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם VIA P4M266(VT8751) ויש לי זכרון במהירות 100MHZ , אז רק רציתי לדעת עד איזה מהירות זכרון הלוח אם הזה תומך, זה דחוף!!!!
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1) מה ההבדל בין : Asus P5B-VM לבין Asus P5B-V ? 2) מה ההבדל בין: Asus P5B לבין Asus P5B-E ?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת מהו psb parkind בהגדרות הביוס? והאם עליו להיות מופעל או מושתק והאם קביעת aprture size על חצי מכמות הזכרון במחשב היא נכונה ומועילה?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה יותר טוב? intel core i5 4670 או intel quad core i5 3470 לגיימינג כבד
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה הפוטציל שלו וההפקטיביות וחוות דעת למי שעשה זאת
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד חדש רק אינטל .. אני לא כל כך מבין במה שיצא לא מזמן אינטל קסאון או דואל קור אני צריך המלצה של סביבות ה2500 שקל פחות או יותר ותעזבו את הלוח אם בשקט הוא לא חשוב עכשיו ... תמליצו לי על המעבד של אינטל הכי טוב בסביבות ה-2500 שקל ... תודה לכולם ...
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=S-LZkp428qo ברור שהכל בערבון מוגבל ....
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
זכרונות DDR2 עובדים ב-default על 1.8V , אך יש זכרונות שנמכרים שעובדים ב-default על מתח של 2.2V השאלה האם המחשב "נדלק" בכלל עם זכרונות כאלה ? , יש לי בכלל גישה לביוס בשביל להגדיר את המתחים ?
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
החברה האמריקאית לא מבזבזת אפילו דקה מיותרת - ומשיקה כבר עתה את הנייד היוקרתי הראשון שמציע מעבדי Ice Lake ב-10 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה לוחות אם פותחים לבד את המכפלה של מעבדי AMD ולאיזה מעבדים? איזה TB הAXP1700+ ה"חדש"?(AאוB) תודה לכל העונים ;D
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
מה זה הלוח אם הזה? הוא טוב? ישן\חדש? אפשר קצת מידע :-|?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי שתי כרטיסי RAM אחד של 2 Giga ועוד אחד של 512 ולוח P5vd2-MX, משום מה הוא מזהה לי רק 1 Giga מהכרטיס של ה2, עידכון BIOS יעזור במצב הזה?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ה ADATA DDR400 שמוכרים ב ksp הם CL3 ראיתי בכמה מקומות שיש גם DDR400z שלהם שהוא CL 2.5 מה התזמונים שלכם ואיפה קניתם?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
סוף סוף אני הולך לקנות שרת חדש, כנראה שזה יהיה Xeon 2.4ghz x2... עכשיו, אני עדיין מחפש איזה לוח אם לקנות, ראיתי את ה ASUS PR-DLS אבל הוא ל ATX, ואני צריך ל 1U/2U המחיר אמור להיות בין 3000-4000 וחייב להיות עם SCSI אבל לא של ג'גהבייט. מקווה שלמישהו יש ידע בזה,
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה זו בדיוק טכנולוגיית ה64 ביט של amd?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום! בחופשת פסח יום ראשון,אני עושה את הפרויקט שלי ;D עכשיו,בתכנון גם יש הוספת יו אס בי קידמי למארז אז שאלתי היא האם אפשר לחבר יו אס בי קידמי בלוח ששמו intel d845wn תודה מראש לעזורים!
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
השרבורטורים שלו לא עובדים כמו שצריך והבוחונות לא מסתובבות כמו שצריך תקוע שם מסטיק בין הMhz הראשון לשני ואין לי מושג איך מוצאים אותו? cpu-z אמרה לי שהבוחנות שלי לא מסתובבות כמו שקניתי אותם. "your bochnot arn't working well check this problem out please before" מה לעשות בבקשה? הלוח אם שלי ב60מעלות כל הזמן. (נכון שווה? יש לי 5מאווררים) בבקשה עזרה!! אני חייב עזרה ויש לי עוד דבר. קניתי את הamd64 ושלחתי E-mail ל AMD הם אמרו שamd נוטים להיתחמם ולפעמים הבוחנות לא שוות) (עולות 20 שקל בטירה. סתם) והם אמרו גם שהשרבורטורים הם זולים מאוד בלי שום תוספת SSE 8. והקירור שמגיע עם זה הוא קירור מים ובטעות השתנתי פנימה אך זה לא עזר אם אמא שלי מוצאת את זה אני מת... לא נורא 600 שקל הלך... ואי…
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
במקסימום זה יצא 6 ג'יגה בכל מקרה אפשרי אם כרטיסי הזיכרון לא באותו נפח? אני לא עושה או משהו רק בשביל התאוריה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
השימוש יהיה רגיל + משחקים חדשים וכבדים. OC לא מתוכנן כרגע, אלא כשאני אשדרג לבארטון עם באס 200 (כשהמחירים ירדו). או ל 2500+, נראה. אולי אנסה OC על הפאלומינו הלוהט שלי (1800+). ההפרש הוא 50~ ש"ח הלוח שלי מת (פירוט ב"מפרט מחשב") , ויש לי אפשרות להחליפו. אז מה כדאי\עדיף לי ? תודה HF
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כיום אני עם מעבד AMD Athlon 64 3000+ 1.8Ghz על סוקט AM2, ספק כוח של 450W. אני רוצה לשדרג למעבד כפול ליבה של AMD, ה -5400 Athlon 64 X2. בדקתי ווידאתי שהוא מתאים ללוח האם שלי. השאלה שלי היא אם בעקבות שדרוג כזה אני יצטרך להחליף את הספק כוח שלי או את הגוף קירור שיש לי עכשיו על המעבד (קיבלתי אותו עם המעבד אז אני חושב שזה סטוק AMD) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לברר אם בסטיק אחד יש גם את הדגמים של CL2, CL3 והאם במחיר של 600 שקל יש הבדלים בין הסטיקים....ושל איזה חברה הכי משתלם לקנות סטיק של 1024, ומה הדגם המומלץ..... ואני מעוניין בסטיק של 1024 כי אני רוצה לשדרג בעתיד אז לא להציע דואל צ'אנל ...
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם הלוח asus maximus ינצל את הזכרון DDR4 של HD3870 או האם יש לוח שמנצל את זכרונות אלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
לוח אם מבית MSI דגם P35 Neo Combo או GIGABYTE GA-P35-DS3L איזה מבין השניים עדייף
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-