עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חייב להחליף זכרונות במחשב של הבת, סטודנטית לגרפיקה. צריכה 4 GB ללוח אם קיים אינטל DG31PR. האם כל ה- 4GB יוכרו על ידי XP PRO? מהכתוב באתר אינטל למדתי שצריך זכרונות עם SPD. (תכונה זו לא רשומה ב- זאפ) non-ecc dimms מקסימום 800mhz בבקשה רשמו זכרונות שמחירם סביר. לא חייב אחריות לכל החיים! מצ"ב קישור למפרט יצרן לוח האם: http://downloadmirror.intel.com/15064/eng/DG31PR_TechProdSpec.pdf תודה. אבא צביקה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  2. Started by manga05,

שלום, רציתי לדעת מה יכולות להיות הבעיות כשרוצים להעביר מעבד מתוך מחשב אחד לשני בשני המחשבים היה מחובר מעבד עד עכשיו, אני זורק את המעבד של המחשב הישן, ושם בתוכו את המעבד של המחשב השני האם קשה להוציא את המעבד מהמחשב השני? האם קשה להכניס למחשב מעבד ? שימו לב שלא מדובר ברכיבים חדשים, שני המחשבים מתפקדים כבר 3 שנים אז אם המשחה כבר נדבקה או מרוב החום המעבד נדבק ללוח אם - זה ייתכן?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by McJ,

שלום לכולם.... אבא שלי בחול עכשיו(ארה'ב) והוא שאל מה אני רוצה שהוא יביא לי..... כמובן שאמרתי כ.מסך חדש.....עכבר MX 500 או 700 וכמה מאווררים ושטויות כמו לדים וכד...... עכשיו,חשבתי שאולי שווה לי להחליף כבר גם לוח אם....כי הלוח שלי יחסית ישן...וממה שאני יודע.... ללוחות חדשים יש תמיכה במהירות זיכרונות גבוהה יותר וכד.... זה הלוח שלי: Gigabyte ga-7vaxp via kt400 תנו את דעתכם, מי שיכול בבקשה שיתן לי גם הסבר קטן... ....בקשר לתקציב....אני לא ממש יודע....אבל אני לא רוצה משו מוגזם מידיי נגיד...מקסימום 100 דולר....

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by sh2006,

האם כל מעבד שקונים מחוייב להגיע עם גוף קירור (הכל כלולל במחיר המעבד כמובן) ?

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by curdi1,

יום טוב ברשותי מעבד e6320 שבהחלט מספק את השימושים שלי. קונה מחשב לאח שלי - יש לו שימושים דומים - אם אני אקנה e5200 הוא ישתווה למעבד שברשותי או שיהיה צורך לקנות e7200 ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  6. מי שיודע שיענה.

7. הי, אני בדיוק בקטע של להתקין את WINDOWS על המחשב, ושניה לפני שאני עושה את זה - למישהו יש מושג לגבי DS3 REV 3.3 אם רק הפורטים הסגולים של ה-SATA (אלה שאיזה צ'יפ של ג'יגה בייט מפעיל) תומכים ב-RAID או שכל הפורטים תומכים ב-RAID? ואם בכלל כדאי לי לחבר את שני ההארד דיסקים על זוג חיבורי SATA (הם תמיד באים בזוגות) או שעדיף כל הארד דיסק על חיבור אחר? תודה!

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by kobibo,

מחפש לוח למעבד AMD בסוקט 939 שיתמוך גם ב AGP וגם ב PCI-E יש חיה כזאת ? אם כן מה העלות ? ומהיכן ?

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  9. שלום לכולם. אני אחד מאלה שגילו את הפורום לקראת קניית מחשב חדש. ובכן, שלא כהרגלי, נראה שהפעם אקנה מחשב עם מעבד כבכותרת, ולא פנטיום. אחת הסיבות לכך היא עניין 64 הביטים. לאחר שתצא מערכת הפעלה (של מיקרוסופט, מה לעשות...) של 64 ביטים, אוסיף למחשב זיכרון כך שבסה"כ כמות הזיכרון בו תגיע ל 4GB. הבעייה היא שלפי www.kingston.com, נראה שעדיין אין לוחות אם התומכים בכמות כזו של זיכרון במהירות 400MHz, אלא רק בכזה של 333MHz. מישהו יודע מדוע זה כך והאם זה עומד להשתנות? ואולי בכ"ז ישנו לוח אם המאפשר אופצייה זו? תודה, אלי

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by JSK,

שלום. ראיתי שיש את המעבד של AMD ה FX-62 לסוקט AM2 שעולה 10000 ש"ח. 10000 ש"ח למעבד? למה מי מת? מה כל כך מיוחד בו שהוא כל כך כל כך יקר (יותר מפי שתיים מהתקציב של כל המחשב החדש שלי)? לאיזה מעבד קונרו הוא משתווה והאם בכלל? ועוד שתי שאלות: 1.אם אתם אומרים שהתדירות כבר לא משנה, אז מה ההבדל בין לדוגמה E6600 ל 6700? הם עם אותו קאש ורק התדירות שונה (למיטב ידיעתי). מה באמת ההבדל בין הקונרויים (ולא האלנדיילים) השונים? 2. קראתי את המאמר על ה X6800 ועדיין לא הבנתי, מה מבדיל מעבד קונרו/אלנדייל בנגיד סתם 2GHZ לבין Pentium D 2GHZ? תודה רבה לעונים ;D

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by AndreyH,

שלום, בזמן הקרוב ארכוש מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לבחור. המפרט: מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black ספק כח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk אני לא יודע אם ללכת על לוח אם זול יותר - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata/USB 3.0 או לוח אם יקר יותר - Gigabyte GA-B75M-D3H‬ המחשב מיועד לגיימינג ולא ולא מתוכנן OC. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  12. תודה רבה למי שיכול לעזור לי אני צריך לדעת בבקשה אם הלוח אם הזה תומך בכרטיסי זיכרון שעובדים על 2400Mhz, באתר הבית של המוצר רשום שהוא עובד על 2400 אבל יש בסוגריים O.C ראשי תיבות של overclocking ליד האפשרות הזו של מהירות הזיכרון.השאלה שלי האם הלוח מתאים לזיכרון כזה או שהוא פשוט יכול לעשות O.C ל1866Mhz ובכך להגיע ל2400Mhz?הנה אתר הבית של המוצר http://www.asus.com/ROG/RAMPAGE_IV_EXTREME/#overview

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by amit71,

שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים .למפרט הנ"ל האם 2GB זכרון של 667MHZ מספיק או צריך 800MHZ האם אני יבחין בהבדל (מערכת הפעלה VISTA)אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .

14. Started by RubberDuck,

הי לכולם, יש לי 2 מעבדים PIII : PIII 800/256/133/1.7v PIII 600eb/256/133/1.65v זכרון Kingstone 128Mb/133Mhz/CL3 אני מנסה להתקין אותם על לוח חדש מהשקית ??? של SOLTEC עם צ'יפסט של VIA694T. הלוח הוא socket370. המחשב לא נדלק.אולי עשיתי יותר נזק מאשר תועלת אבל שיחקתי עם cpu bus ratio במחשבה שזה יפתור את הבעיה. לפי החישובים שלי צריך שהמכפלה תהיה למעבד 800 6.0X ו 4.5X ל600EB. השאלה שלי היא האם אני צודק, או שאני בכלל לא בכיוון של הבעיה?

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  15. דגמי Ryzen 3200G ו-Ryzen 3400G עתידים להפוך רשמיים בקרוב לכתבה

16. Started by tronado,

יש לי 2GB RAM איך אני גורם למחשב להשתמש קודם ב2GB ואחר כך בזיכון וירטואלי ???

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  17. איזה לוחות אם פותחים לבד את המכפלה של מעבדי AMD ולאיזה מעבדים? איזה TB הAXP1700+ ה"חדש"?(AאוB) תודה לכל העונים ;D

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי יש לי מארז של p4 עם החיבור הנכון ללוחות אם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לP4 השדרוג הוא בעבור משחקים וגרפיקה כמן פטושופ ודומים לה וכמובן אינטרנט וכו אני רוצה לקנות : לוח אם מעבד זכרונות כרטיס מסך את השאר יש לי על מה כדאי ללכת? שיתן לי את מירב הביצועים התקציב עד 3000 שח תודה

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by j-cool,

אני היית רוצה לדעת אל איזה דריברים אתם הכי ממליצים ל-nf7 של abit תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  20. שלום חבר'ה, רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים מה האופציות הבאות ב BIOS עושות: USB Park Mode USB TD Reads USB Periodec Data Reads USB Asyn Data אני שואל זאת בעקבות בעיות שהמודם USB שלי עושה על המחשב הזה בלבד, ואני מסה אולי לפתור אותן, לפני שאני קונה מודם חדש. תודה!

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by mayeast2,

כאשר המחשב עולה, המעבד אינו מזוהה כ 2500 אלא כ 1900. משיחה עם טכנאי, מסתבר כי הלוח מזהה את המעבד כ FSB 133 ויש לתקן ידנית ל 166 - ואז באמת המעבד מזוהה כ 2500 גם ב STARTUP וגם ב win xp. כמובן ששינוי זה יש לו השפעה על הטמפרטורה של המעבד. שאלתי: האם זה נורמלי שלוח כזה לא יזהה נכון את המעבד ? יש JUMPER בבורד שבא אוטומטי על 100MHZ ובספרות כתוב כי מהירות זו היא עבור מעבדים ב 200FSB (או משהוא כזה) ואם לא משתמשים בכזה , צריך להעביר את ה JUMPER ל AUTO - וכך עשיתי. מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by bd,

משחקים קידוד סרטים פוטו שופ ערכית מוזיקה יצרית מוזיקה משחקים בערך כל יום קידוד סרטים כמה פעמים בשבוע וכך גם יצרת המוזיקה בזמן הפנוי...... השקע עד 1200 שקל...... מה לקחת AMD או אינטל ואיזה דגם המליצו לי על AMD64 3000+ .. עם קירור של זלמן

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by tom123,

יש לי במארז יציאות USB וצריך לחבר את זה ללוח אז יש לי בלוח כמו בתמונה פה... עכשיו אני לא יודע אם לחבר ל-5 פינים או ל- 4 תעזרו בבקשה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  24. תקציב 500-600 2GB יש לי מחשב חדש אבל הזיכרון שלי ג'נרי ואני לא יודע אם הוא יהיה מסוגל לעמוד באובר קלוק אז אני רוצה לקנות

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by alias,

משהו שמע על החברה twiness משהו כזה איך הם ??

• 10 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.