עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shlompis,

היי, אני מתכנן לרכוש מחשב לקראת סוף החודש הקרוב, המחשב ישמש אותי ל- 3 עד 4 שנים הבאות. המעבד שיבחר לקראת סוף אפריל יהיה מרובע ליבות, דגם מדויק יבחר לפי המחיר בזמן הרכישה. עיקר השימוש במחשב יהיה בסיסי - אינטרנט, אופיס, מוזיקה, וצפייה בסרטים, מעבר לשימוש הבסיסי, עריכת תמונות בתוכנות גרפיקה כגון Corel Paint Shop Pro או Photoshop ומשחקים. אני בהחלט חושב לנסות לעבוד עם מערכת ההפעלה Vista. אין לי ידע ב- O.C לכן כרגע איני מתכנן לבצע, יתכן בהמשך כאשר היה לי ידע מתאים. בכול אופן אם יהיה הוא יהיה בסיסי. אני זקוק לעזרתכם בבחירת לוח אם, חשוב לי שיהיה איכותי ואמין (האם יש בתקציב של עד 900 ש"ח ? ) הכיוון הוא לרכוש לוח שתומך גם בזיכרונות DDR2 ו- DDR3, להרכיב בזמן הרכישה 2G של DDR2 ובעוד…

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by Gil28,

איך הוא ב-OC ואיך הוא בכלל?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  3. החלקים של המחשב החדש שלי הגיעו (חוץ מהכרטיס מסך.. ) בכל מקרה רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך לבדוק איזה סטפינג המעבד מדבור ב Q6600 ודרך אגב הוא לא הגיע לי עם קירור סטוק כחול אלא שחור... לא שזה משנה אני מתקין עליו קירור אחר... בקיצור האם זה רשום על הקופסא או משהו?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by LTE,

שלום לכולם !!! יש לי לוח אם מסוג K7N2 של MSI רציתי לדעת אייך אני יודע איזה סוגי זכרונות יכולים להתאים לו כמה מהירות אפשר והאם הנתון שמראה על CL על מה הוא משפיע והם אני יכול לקנות משהו עם CL גבוה וזה לא ישפיע על המחשב בצורה רעה או שאפשר לשים מה שרוצים. נ.ב יש לי מחשב עם מעבד AMD XP 2500 תודה !!!

5. תקציב 500-600 2GB יש לי מחשב חדש אבל הזיכרון שלי ג'נרי ואני לא יודע אם הוא יהיה מסוגל לעמוד באובר קלוק אז אני רוצה לקנות

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by ajl,

קניתי מעבד (Q6600) ןהרצתי את Intel processor Id וגם את CPU-Z הראשונה אמרה שהגירסה היא B6 והשניה אמרה GO, איך אני יכול לדעת מי מהם נכונה ושלא קיבלתי את הגירסה הישנה של המעבד. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

המעבד DOU CORE T2130 הוא 64/32BIT?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by ofirrjd,

לדוגמא X1600Pro מגיע עם DDR2 HD2600Pro מגיע עם GDDR2 זה הבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  9. Started by manga05,

שלום, רציתי לדעת מה יכולות להיות הבעיות כשרוצים להעביר מעבד מתוך מחשב אחד לשני בשני המחשבים היה מחובר מעבד עד עכשיו, אני זורק את המעבד של המחשב הישן, ושם בתוכו את המעבד של המחשב השני האם קשה להוציא את המעבד מהמחשב השני? האם קשה להכניס למחשב מעבד ? שימו לב שלא מדובר ברכיבים חדשים, שני המחשבים מתפקדים כבר 3 שנים אז אם המשחה כבר נדבקה או מרוב החום המעבד נדבק ללוח אם - זה ייתכן?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  10. איך זה הגיוני שזכרונות DDR2 יותר זולים מ DDR רגיל הרצתי חיפוש בזאפ והזיכרון DDR2 בהרבה יותר זולים מהDDR הרגיל מישהוא יכול לתת לי לזה הסבר?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by pain_killer12,

איזה מהם יותר חזק?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  12. שלום רב, אני מתלבט ברכישת מחשב חדש עם מעבד מסדרת Dual 2 core. מה שמטריד אותי הוא מהירויות התקשורת (FSB) בין המעבד, לוח האם והזכרון. האם קיים הבדל משמעותי במהירות הביצוע בין: 1. מעבד 1066Mhz על לוח אם 800Mhz וזכרון 667Mhz 2. מעבד 1066Mhz על לוח אם 1066Mhz וזכרון 1066Mhz תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  13. אני רוצה לקנות את הרכיבים הבאים: Q6600 Stepping G0 זכרונות (כמות של 4): KINGSTON 1g 667mhz ddr2 cl5 ולוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R יהיה הפרש גדול בין זכרונות 667mhz ל 800 ?

• 11 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by Inzagi,

השאלה בגדול: איך הם עובדים? ובפירוט: נניח שיש לי מעבד עם 4 ליבות. אני מפעיל תוכנות במחשב שסך הכל צורכות 20% מיכולתה של ליבה אחת. האם ליבה אחת מהארבע תעבוד ב20%, והשאר ב0%, או שכל אחת תעבוד ב5%? אם זו האופציה הראשונה, מתי הליבות האחרות יתחילו לעבוד גם? תודה.

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  15. כמו שאמרתי *כותרת* התחדשתי בלוח אם והוא יגיע עוד כמה ימים הזמנתי אותו לפני שעתיים בערך.. פתחתי את הת'ארד כדי לשאול שאלות על הלוח. דרך אגב קניתי את הלוח על פי המלצתו של barel (נראה לי ככה כותבים את זה..) מומחה למעבדים לוחות אם וזכרונות. (נשמע מצחיק חייבים לשנות את התארים האלה...) האם הצ'יפסט הזה טוב לOC? האם הלוח אם בא עם ביוס צרוב F2? האם אני אראה המון הבדל בביצועים בין לוח ה-E-machine שהיה לי (MS-7173 RC410M-L) לבין הלוח? הזה שהוא בין הצ'יפסטים החדשים (המתקדמים) בשוק. אני לא לא ישאל אותכם אם היה אופציה יותר טובה וכאלה שאלות כי חבל על הזמן כבר הזמנתי אין זמן להתייסר ולהלקות את עצמי

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  16. יש לי כרגע 2 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד קניתי זכרונות חדשים , 2 סטיקים של 4 במטרה לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון השאלה היא , האם אולי בעצם כדאי לי להשאיר גם את זה וגם את זה ולעבוד עם 4 סטיקים שיתנו ביחד 12 ג'יגה? כמובן שמדובר ב2 סוגים שונים של זכרונות מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  17. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 ועליה מורכב G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS, אני רוצה להוסיף עוד 4GB, איזה זיכרונות אתם ממליצים לקנות שיתאימו למערכת (לא עושה OC), עדיפות לחנות IQPC?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by hashafanhakatan,

שלום לכולם אני מחזיק בבית Bare metal hyperviser (מריץ citrix xenserver ) שכיום רץ על ep45t-ud3lr של gigabyte , מעבד Q9400 ו 16 גיגה RAM של פטריוט. אני מעוניין לשדרג את רכיבי החומרה . כרגע על הפרק מעבד+ לוח ( יתכן גם זכרון). אני מתלבט בין i7-2600 ( לא K , אין לי צורך ב OC ויש לי צורך ב VT ) לבין FX-8150. רוב הזמן ירוצו על ה hyperviser כ 4-8 VM ש 4 מהם יהיו ideal רוב הזמן. למישהו יש המלצה לכיוון זה או אחר ? מעבר לזה אני מחפש גם לוח אם פשוט ויציב, אין צורך ב sli,raid וכו' , אבל יש צורך בתמיכה במינימום 4 סטיקים של RAM סה"כ 16 גיגה. יתרון תמיכה ביותר RAM אשמח להמלצות על לוח אם מתאים לכל אחד מהמעבדים. תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by treva42,

האם בלוח האם הבא-Gigabyte GA-H77-D3H יש כרטיס קול אינטגרלי?

20. Started by Snake_Eater,

עד לאחרונה הזיכרון הפנימי של המחשב היה היה מורכב משני סטיקים של G.Skill 2GB DDR3 1333 Mhz, סה"כ 4GB. במטרה לשדרג את ביצועי המחשב שלי, קניתי סטיק חדש של G.Skill 4GB DDR3 1333Mhz. מרגע שהתקנתי אותו החלו הבעיות. ברגע שאני מפעיל משהו קצת כבד, עניין של זמן עד שהוא קורס לשולחן העבודה עם הודעת "stopped working". מדובר במשחקים MechWarrior Online, L4D2 ו-PlanetSide 2, שלפני התקנת הסטיק החדש עבדו בסדר. השאלה שלי היא מה יכול להשתבש? זאת לא הפעם הראשונה שאני מתקין סטיק אז אני משער שהבעיה אינה בחיבור הפיזי למחשב, עובדה שהוא מזהה אותו. מהסתכלות בתוך המארז, הסימן היחיד שיכול להעיד על אפשרות לטעות מצידי בהתקנה היא שמתוך 4 הסלוטים, שניים צבועים באפור ושניים בכחול כאשר הסטיקים הישנים ישבו…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by HingedEmu2,

שלום, יש לי לוח אם של asus על המחשב, וקראתי שאני צריך להוריד את התוכנה asus update כדי לעדכן אוטומטית את הbios (ברור שיש את הדרך הידנית אבל אני מעדיף לא להסתכן). הורדתי את התוכנה, אבל כשאני פותח אותה מופיעה לי התראה שטוענת כי אין לי לוח אם של אסוס הנה תמונת specs של הלוח אם ושל ההתראה לאחר פתיחת התוכנה אשר מנוגדות אחת לשנייה. Uploaded with ImageShack.us איך אני אמור לפתור את הבעיה? יש דרך חדשה/פשוטה יותר לעדכן את הbios? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. Started by none77,

בסוקט 1155 צויין בנתוני הלוחות gb שיש תמיכה בquick sync, ב1150 לא מצויין אזכור, האם ה1150 תומך בquick sync בחברה? בחברות אחרות יש לוחות שזה מצויין, המעבדים עצמם תומכים, שלחתי גם פניה לgb

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  23. שלום לכולם, אני בונה עכשיו שרת ביתי, המתוכנן להחזיק כ3,5 שנים. השרת הקודם שלי, היה דיי חלש, והכיל כמה דיסקים קישחים, עם מערכת הפעלה Windows Home Server. הוא עשה הרבה פעולות, חלק מהן: שרת מיילים קטן, airvideo, DAAP, utorrent ושרת קבצים כללי. השרת שאני בונה הולך לרוץ על VMWare ESXi5.5 או XenServer (כנראה Xen) והוא יריץ שתי מערכות הפעלה בהתחלה: UnRaid ו windows server. (אח"כ, כנראה, אריץ בו עוד שתי מערכות הפעלה נוספות) אני הולך לשים כמה דיסקים קשיחים SATA מסוג WD Red שיחוברו לכרטיס PCI. בכל מקרה, אני צריך מכם המלצה ללוח M ומעבד שיתמכו ויעבדו טוב עם התכנון שלי למעלה. 1) אני צריך לוח M עם פונקציות מתקדמות כגון WOL, כיבוי אוטומטי עם טמפרטורה עולה ועוד. 2) אני צריך גם מעבד מתאים…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by shar00750,

האם יש הבדל בפיסיקה עם QUAD לעומת DUAL ?

25. Started by Yaron-Cohen,

כמובן שבעדיפות ראשונה זה FF ואחרי זה LE...אבל הLE עולים מלא אצל נעה...1850 וצל זיגזג 1750...בולבול...וFF...לא מוצאים אצל אף אחד...חוץ מאצל מישהו שזה לא בטוח שזה זה... אז בעדיפות שלישית...מה כדאי...FR או LA... עם המפרט שבקרוב יהיה לי...ראו למטה...

• 8 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים