עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Baridy,

שלום! אני רוצה לקנות את המעבד AMD Phenom 2 550X2 למטרת מישחקי רשת כמו L4D ,TF2,Prototype,Assasin Creed ועוד כאלו. איך המעבד למישחקים?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by רביד,

http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm נחמד

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום ראיתי שממליצים למי שקונה מחשב חדש לקחת זיכרון של 512 אחד ולא 256*2 אבל ראיתי שאם מדברים של גיגה זיכרון ממליצים על 512*2 ולא אחד של 1024 למה זה? אומרים לא לקחת שתים של 256 כי זה פוגעה בשידרוג אם ירצו לעשות אבל אם לוקחים שתים של 512 גם זה פוגע בשידרוג תודה לכול העונים

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by liav12,

לדוד שלי יש מחשב חדש שהוא קנה רק לפני איזה שבועיים, ושהוא הפעיל את המחשב הוא הראה לו בהתחלה: cpu overclocking error והמעבד שלו על 3 ג'יגה הרץ ללא שום אובר קלוק, מה זה יכול להיות? האם המעבד שלו הוא על אובר קלוק ורימו אותו או משהו??

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by HeroesCut,

הורדתי את התוכנה CPU-Z כדי לבדוק את ערכי המערכת אך למרות שקניתי 3X2GB\1333MHZ\CL9\PC12800 התוכנה אומרת לי שיש לי זכרונות: 3X2GB\667MHZ\PC10700, עכשיו לא הבנתי מה קורה אז נכנסתי לBIOS וכתוב שם memory speed=1333MHZ ומתחת לזה היו את שלושת הסלוטים, אני ממש מקווה שזאת בעיה עם התוכנה כי אין לי כוח להסתובב עכשיו עם אחריות.. אבקש בבקשה חוות דעת.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  6. prime95 תעשה את העבודה?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by Cyron,

יש לי xp1800 ואני מעוניין להתקדם קצת. עברתי פה בפורום על מדריכים ונושאים שונים אבל אני מבולבל לגמרי ??? אני מחפש מחשב שיתן לי ביצועים טובים בכללי (משחקים \ סאונד (קיובייס) \ אופיס \ אינטרנט) - השאלה העיקרית היא על איזה מעבד ללכת, אני מרוצה מאוד מ-AMD וכבר שנים שלא קניתי אינטל, אבל יש מגוון רחב ואני לא יודע מה לבחור... אני מחפש את המעבד הכי משתלם מבחינת ביצועים\כסף (בסביבות 800-1000 שקל) - לוח-אם זה לא בעיתי כל כך כי מהשוואות שראיתי הפרש הביצועים קטן ולא משמעותי - כרטיס מסך - אני בכיוון של Radeon 9600 XT \ Geforce5700 תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 715 צפיות
  8. כך היתבטא Jim Allchin סגן נשיא בקבוצת המערכות במיקרוסופט בכנס IDF אתמול. (מערכת ההפעלה מיועדת למעבדים שתואמים לתקן AMD64 שנתמך כעת גם על ידי אינטל) למערכת ההפעלה החדשה גרסה שולחנית וגרסה לשרתים ותאיץ ביצועים של יישומי 64 ביט לפחות ב 35% ביחס ליישומי 32 ביט דומים, טען Allchin. חלק מיישומי 32 ביט עלולים להרוויח עד 30% שיפור בביצועים תחת מערכת ההפעלה החדשה אך מיקרוסופט מצפה לפחות או יותר 5% שיפור ביישומי 32 ביט. המעבר ל x64 הוא פשוט וקל, אמר Allchin. מיקרוסופט תמשיך לתמוך במעבד האיטניום למרות מסרים מנוגדים שנשמעו בעבר. Allchin סיים את דבריו בפניה לציבור המפתחים: "הגיע הזמן. הכינו את התוכנה שלכם והמירו את היישומים שלכם עכשיו" מקור: THG http://www.tomshardware.com/hardnews/200…

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  9. לוח אם M2N-E של ASUS. תושבת AM2. כרגע יש לי בו ATHLON 4400 מה המעבד הכי חזק שאני יכול לשים בו ? אני רוצה להזמין מאיביי חדש (מחירים זולים רצח) ולשדרג תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  10. שלום חג שמח ושנה טוב!! יש לי את הלוח הנ"ל http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3137&dl=1#sp ואת הזכרונות הנ"ל http://www.gskill.com/products.php?index=204 משום מה הזכרונות לא עובדים על התדר שהם צריכים 1066 ניסיתי לשנות בביוס את המחלק אבל אני רואה שזה עדיין לא עזר מה צריך לעשות כדי לשנות את התדר? הבנתי שDDR2 לא תומך בXMP ולכן לא נגעתי בו... מצורפות תמונות של CPUZ ושל הביוס תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by PuMbA,

אני צריך לקנות מעבד חדש רק אינטל .. אני לא כל כך מבין במה שיצא לא מזמן אינטל קסאון או דואל קור אני צריך המלצה של סביבות ה2500 שקל פחות או יותר ותעזבו את הלוח אם בשקט הוא לא חשוב עכשיו ... תמליצו לי על המעבד של אינטל הכי טוב בסביבות ה-2500 שקל ... תודה לכולם ...

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. פה בתמונה הזאת: http://hwzone.co.il/view-image/Computex2007/photo/IMG_8443.jpg זה לוח אם שתומך בשני מעבדים?? או שאני לא רואה אטוב?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by n1ka,

וואלה בקרוב אני קונה מחשב חדש וחשבתי לעצמי אולי עדיף לקחת את ה E6750 ? יהיה אפשר לעשות לו OC חזק ולהפוך אותו למפלצת בעוד ש Q6600 מתקשה בגלל החום וחוץ מזה עדין לא ראינו עד כמה יש שיפור במחשקים שיש 4 ליבות לעומת 2 ככה שאני דיי בהתלבטות בגלל המחיר המפתה של ה E6750 ותגידו מה עם E6850 ? מה המחירים שלו

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  14. מה ההבדל בין אופטרון לכפול ליבה רגיל (באותה מהירות) ל939?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות את ה-Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra (שהוא הnForce 4 ultra הכי זול שמצאתי בפיסילוגיק) ואני רוצה לדעת מה מצבה של Albatron בשוק,טוב או רע? ובכלל,האם הלוח אם טוב לאוברקלוק ומשחקים ובעיקרון לוח טוב?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  16. מה זה נותן והאם אפשר השוואה מקבילה עם אינטל

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by idani1983,

הלך לי הלוח אם, אני מחפש לוח אם שיתאים גםלמעבד הישן וגם לחדש שיגיע בעתיד. המעבד הישן הוא e8400 ובעתיד מעבד מסדרת i. כם אפשר מעבד שמתאים גם לזכרונות ddr2 ddr3 אין חשיבות לאובר קלוק, לא סגור על התקציב כי אני לא יודע כמה עולה. משהו בדירוג ביינים הכי חשוב אמין

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  18. Started by nim901,

לפני שאתם ישר רושמים משהו, תסתכלו על המפרט שלי. עכשיו, בעתיד אני מתכוון לשדרג את המחשב או לקנות חדש אז רציתי לשאול מה עדיף - לקנות לוח אם חדש + זיכרונות + קירור + כרטיס מסך למחשב הנוכחי או כבר לשדרג ל A64?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by Markus,

האם יש הבדל בזכרונות 1600MHZ ל- 2000MHZ. נוצר לי מצב פשוט שכל החלקים כבר כאן ולזיכרון של 2000MHZ צריך לחכות הרבה זמן. האם שווה לחכות או פשוט לסגור עניין ולקנות 1600MHZ. (מה שתכננתי זה היה OCZ BLADE SERIES) תודה.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  20. או שעדיף לנסות לעשות אוברקלוק. המעבד שיש לי עכשיו הוא 3200+ athlon ואני רוצה משהו קצת יותר חזק. המטרה היא מעבד שישמש למחשב HTPC עם (WIN-XP (3GB DDR2 שיריץ סרטים 1080P דרך XBMC ומהנסיון שלי כרגע הוא קצת מגמגם.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  21. Started by jean-paul,

מישהו אולי מכיר חברה pcchip שמיצרת לוחות אם.מדובר על לוח אם שנקנה בהונג קונג

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by PowerUser,

שלום, עיינתי במפרטי המחשב המומלצים, ושמתי לב שגם במפרטים היקרים ביותר אין המלצה למעבד prescott הכוונה לפנטיום 4 LGA775 עם L2 1MB יש סיבה לכך?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by DORAZABI,

יש מפרט מחשב בראש בתקציב של 6 אלף בערך...מה שנכנס לי בתקציב זה המעבד הזה > http://www.tms.co.il/product/12705 השאלה שלי אם שווה להשקיע עוד 100 ומשו שקל למעבד הזה שלא הכי נכנס בתקציב >http://www.tms.co.il/product/12706 המעבד השני יתן הבדל משמעותי מבחינת הגיימינג או שאפשר לוותר ולקחת את הראשון?

24. Started by justblack,

הי חברה שמעתי לפני כמה זמן על האופציה שקיימת ב VISTA לניצול ה DISKONKEY כזיכרון לויסטה. האופציה נקראת BOOST READY או משהו כזה... בכל אופן מישהו ניסה את זה כבר? יש באמת הבדל בביצועים - האם מרגישים שיש ניצול לתוספת הזיכרון? יש DOK שלא תומכים בכך... אם נתקלתם בכזה אז אנא עדכנו ואם מישהו מתכן רכישה אז שיקח את האופציה הזו בחשבון תודה רבה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by shlomimoses,

הלו, קניתי לא מזמן מחשב, והתקנתי את Intel Desktop Utilities כדי לנטר אותו קצת. קופצות לי הודעות של בעיית מתח ל-cpu, כתוב שהוא אמור לקבל בסביבות ה-2.05v ותכלס המתח שהוא מקבל הוא בסביבות ה-1.2v. השאלה היא האם מדובר במצב שבו אני חייב להחליף את הספק שלי (HEC 450W), או שיש פתרון אחר ופחות יקר... רעיונות מישהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.