עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RT2,

Hey guys, something's wrong here.. i'm able to run my memory at 260FSB with 3.3V, its 2+ hours stable on memtest86+..problem is that when i run pcmark04, it fails on memory test on test called Write 8mb. i'm getting blue screen and reboot. tried 3.4V, blue screen without reboot..3.5V error msg and stuck. (didnt try higher). is it pcmark04 isssue ? mother board issue? what can it be..then i tried putting the mem back to 200, default timings, default voltage..default EVERYTHING (no OC at all) and still same blue screen on 8MB write test...the machine is 100% 3+ hours prime95 stable. strange! אנשים מצטער שההודעה באנגלית..פשוט כתבתי את הטרד הזה באקסטרים סיסטמס ואף אחד לא ידע…

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  2. שלום חברים, רציתי לשאול האם יש הבדלים משמעותיים בביצועים בין דגמי סלרון די וסמפרון עם החיבור הישן לבין המקבילים שלהם עם החיבורים החדשים 775 ו-754? ומה ההבדלים ביניהם בכלל? תודה !

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. משהו יכול לתת לי מידע על הצ'יפסטים Bh-6........??? הם נחשבים ליותר טובים מקודמם bh-5? הם בכלל נחשבים לצ'יפסטים טובים? הם טובים בעיקר לאוברקלוקינג או גם נותנים ביצועים טובים מאוד??? תודה מראש לכל מי שיעזור לי!!!! :-* :-* :-*

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  4. חנות לדוגמא: http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=10396215&SearchEngine=LSchannelintelligence&SearchTerm=10396215&Type=LS&dcaid=1688 רשימת חנויות למוצר הנ"ל: http://www.intel.com/buy/desktop/boxed-processor/embedded.htm?sSKU=BX80547PG3600F רשימת המעבדים: http://www.intel.com/buy/desktop/boxed-processor/all.htm הערה: סדרת ה 600 היא התואמים של אינטל לתקן ה AMD64 עם תוספת של 1 מ"ב זכרון מטמון, כלומר 2 מ"ב זכרון מטמון L2.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by Wreckovski,

כשהמחשב עולה הוא עושה IDE detection שלוקח די הרבה זמן, לטעמי... יש דרך לבטל את זה? לגרום לו *לא* לעשות בדיקה ולדעת בדיוק מה נמצא איפה? כמדומני יש אפשרויות כאלה בביוס, לא? אני לא בטוח

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by k_700,

אהלן, רציתי לברר אם בסטיק אחד יש גם את הדגמים של CL2, CL3 והאם במחיר של 600 שקל יש הבדלים בין הסטיקים....ושל איזה חברה הכי משתלם לקנות סטיק של 1024, ומה הדגם המומלץ..... ואני מעוניין בסטיק של 1024 כי אני רוצה לשדרג בעתיד אז לא להציע דואל צ'אנל ...

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  7. שלום לכולם! אני רוצה להוציא ת'יחידת קירור סטוק של המעבד שלי ושמתי לב שאפשר בטעות לשבור את הפלסטיק בצד של הסוקט(זה שמחזיק את היחידת קירור) כמו בתמונה פה איפה שהמברג מצביע עליו... ראיתי לא פעם אחת ולא פעמיים אנשים ששוברים את הסוקט בגלל זה ורציתי לדעת אם יש איזה דרך להוציא את זה בלי שזה ישבר או ינזק איכשהו כי זה נראה ממש עדין... תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  8. שלום.. אני רוצה לקנות זיכרון חדש (DDR400 512MB) ואני צריך לדעת מה-CL/CAS של הזיכרון שיש לי עכשיו.. איך אני יכול לדעת ?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  9. שלום רב! מה אומר הREV ליד שם הלוח? מה ההבדל לדוגמא בין 2.0 ל3.3? תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. יש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים ויכולות אוברקלוקינג (אוברקלוקינג גם של הזיכרונות, המעבד, הלוח ואפילו הכרטיס מסך) או אחר בין זיכרונות: G.skill 2X1GB CL5 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ לבין G.skill 2X1GB CL4 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK ?

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  11. הרצתי חיפוש כי משום מה זכרתי שהיה כאן ת'רד בנושא, אבל לא מצאתי אותו. השאלה היא: יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3. עד כמה שידוע לי, יש לו שני revים - 1 ו-3.3. איך אני יודע איזה מהם יש לי? רק פתיחה פיסית של המארז, או שיש תוכנה שיכולה להציג את זה?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by roylu,

אני לוקח את ה6600 או 6700 התור מעבד אבל אני לא יודע איזה זיכרון ולוח כדי לי (corsair זיכרון)

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by T-Flash,

ליבת ה-Penryn באה להחליף את ליבת ה Conroe עליה מבוססים מעבדי ה Core2Duo המצליחים. השיפור שהליבה החדשה תביא זה היכולת להגדיר תדר מעבד גבוה יותר ללא בעיות שנגררות כתוצאה מכך כגון חום או קריסות. כל זאת ניתן מפני שליבה מיוצרת בתהליך ייצור חדשני של 45nm לעומת תהליך ייצור של 65nm בליבת הדור הנוכחי. ההבדל הוא גדול, תהליך הייצור מסמל גודל של טרנזיסטור יחיד, לדוגמא תהליך ייצור של 65nm אומר שהטרנזיסטורים ברכיב שווים בערך לגודל של 65 ננומטר (אלפית המיקרון) וכדומה. ככל שהטרנזיסטור קטן יותר הוא יצטרך למעט יותר חשמל על מנת לבצע את עבודתו וכתוצאה מכך גם פליטת החום של הטרנזיסטור יורדת בהתאמה. צריכת החשמל של המעבד היא כלל שחשוב לשים לב אליו בעיקר במחשבים הניידים, מכיוון ששם זמן אספקת הח…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by shugi,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה לוח אם בעיקרון יותר טוב (למרות שנראה לי שהם אותו הדבר)? הלוח אם הראשון מחברת ASUS: ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E הלוח אם השני מחברת ABIT: ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E המעבד שהולך להיות הוא: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore אני ירצה לדעת מה ההבדלים ביניהם, איזה מביניהם יותר טוב, ועל איזה מהם אתם ממליצים. תודה.

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by dd7,

עשיתי פורמט למחשב של אחי הקטן עכשיו אין לי מוסג איזה לוח זה בשביל להתקין לו דרייברים (אין לי את הדיסקים של הדרייברים) תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by tmpusr,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-quad-fx.html הלינק בסדר עכשיו - תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by hosham,

אני קונה מחשב : D805 וכו'.. אני מתלבט בין 2 זיכרונות בבקשה תייעצו לי מה עדיף לקחת הבדל המחיר לא משחק לי. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7065 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 שמתי לב שבשניהם התיזמונים אותו דבר ויש לשניהם קירור פאסיבי. תודה חבר'ה.

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by Shlagr,

יש לי מעבד כזה.. הוא מיוצר ב 65 ננומטר?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by tronado,

יש לי 2GB RAM איך אני גורם למחשב להשתמש קודם ב2GB ואחר כך בזיכון וירטואלי ???

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by shimtey,

לאחרונה קניתי לוח אם ג'יגהבייט GAP35DS3L וגם מעבד Q6600 שהתדר שלו אמור להיות 2400MHZ ,משום מה בתוכנה PC WIZARD 2008 הוא מראה לי שהמהירות האמיתית של המעבד היא 1600 MHZ . מישהו מבין מה הסיבה לכך ויכול לתת לי תשובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by ilil,

מה הקונפיגורציה המבוססת AMD שמקבילה בביצועים לשילוב הבא? לוחם אם: Gigabyte GA965P-DS3 מעבד: Intel E6420 2.13GHz

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by sofix4,

שאר המפרט: Intel e6600 2.5 GHz Leadtek winfast GeForce PX8800GTS 320mb wd3200aaks ocz 2048mb DDR2 667 CL5 ENERMAX LIBERTY 400W אגב, מה ההבדל בין GA-965P-DS3 לGA-965P-DS3 REV3.3 ?

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by sdyanir,

שלום לכולם, שלשום ניסיתי להדליק את המחשב, ולהפתעתי, הוא לא פעל... בדיקה קצרה העלתה שספק הכח התקלקל (הבדיקה כללה את שקשוק הספק, שהשמיע צלילים שהעידו על חלקים שהתפרקו בפנים. פתיחת הספק אישרה את החששות). כשהחלפתי ספק, המחשב אכן התחיל לפעול, אבל לא נראה שקורה משהו פרט לפעולת המאווררים. גם המסך לא נדלק. ככל הנראה, לוח האם שבק חיים גם הוא, כי ניסיתי לפרק את כל מה שלא נחוץ להפעלת המחשב, גם ניסיתי כרטיס מסך אחר, ועדיין - כלום. אתם חושבים שיש משהו שאפשר עוד לעשות? אם לא, אז אני צריך המלצה ללוח אם שתומך בזכרון RDRAM, פנטיום 4, וכרטיס מסך AGP. או שאולי כדאי לקנות לוח אם וזכרון DDR2. ואולי גם להחליף את המעבד בדרך. ואם כבר, אז למה לא לשדרג כרטיס מסך. בקיצור, אני מחפש את הדרך הזולה ביו…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by alexbmw,

כמהgigaflops עושה ה amd Athlon 3000+ ?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by Mr Gadget,

חברים שלום, למי שיש ניסיון עם הלוח הנ"ל או גירסת ה LT... משום מה לוקח ללוח מרגע הדלקת הלוח בערך 5 שניות עד שהמסך נדלק. האם זה תקין? הלוח תקין אין שום בעיות עריכה: ה Debug של ה 7seg מראה C1 למשך זמן מה, ואז 25 , 26 ואז נדלק המסך אחרי כל התהליך שלוקח בערך 5-6 שניות

• 2 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים