עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לפי הנתונים כל ההבדל ביניהם הוא פחות מ400 מגה הרץ, אז איך האחד מחירו 1550 והשני 6800, בקיצור מה הפסדתי פה בהבנת התמונה?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  2. שלום, אני רוצה להוסיף זיכרון (512MB)למחשב די עתיק (2001) . המפרט שלו (ציטוט מהחשבונית): מעבד Intel P3 866 מה"ץ זכרון 128 מגה GENERIC לוח אם ל- VGA\SB 815 EASTON DEAA INTEL סי די 48*AOPEN דיסק קשיח IBM 30GB 7200 מודם קריאטיב BLASTER איזה סוג זיכרון צריך להוסיף? האם צריך להחליף את הקיים או שאפשר להוסיף עליו? תודה

3. Started by guy_intel,

ב-18 לינואר אמורה לצאת הסדרה של המעבדים שעובדים ב-35W בלבד. האם זה אומר בהכרח שעם ה-Q9550s יהיה אפשר להגיע לתדר גבוה יותר ב-OC לעומת ה-Q9550 הרגיל ?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  4. אהלן. כרגע יש לי במחשב: OCZ DDR2 PC2-6400 GOLD GX XTC DUAL CHANNEL 800MHz DDR2 CL 5-5-5-15(CAS-TRCD-TRP-TRAS) Volts 1.8V אני רוצה להוסיף את הזכרון הזה וזה הפרטים שמצאתי עליו באתר היצרן: האם צפוייה להיות בעיה בין הזכרונות החדשים לישנים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by comablack,

אני מתכנן לקנות 4 גיגה זכרונות אני לא מתכנן אוברקלוק השאלה שלי אם שווה לי להוסיף עוד 50 שקל בשביל זכרונות עם סינקים מאלומיניום או שזה מיותר תודה

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  6. אני מדבר על Pentium D 2.8. פשוט הרשימה שבאתר של ABIT לא כ"כ ברורה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  7. השאלה בכותרת..

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59555

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by פייכלה,

מה אתם ממליצים DFI NF4 SLI INFINITY או MSI K8N SLI Platinum nForce4 מה ההבדלים בינהם פרט למחיר. ה - MSI עולה יותר האם הוא שווה את זה ?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  10. Started by pakariel,

מה ההבדל בין cl9 לcl11? ומה ההבדל בין זיכרון 1 של 8 ג'יגה לעומת 2 זיכרונות של 4 ג'יגה בייט ? במחשב שמשמש לעבודה רב תכליתית (לא משחקים כבדים) האם אני ירגיש בכלל בהבדל?

11. Started by פייכלה,

יש תקן sli ללוחת אם שתומכים ב 2 כרטיסי מסך של nvidia אם אני הולך על כרטיסים של ati x800 אני צריך לוח תומך בתקן אחר ? אפשר לקבל המלצה\לינק ללוח כזה ?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by Genom_g,

מה אתם מעדיפים מבין שני המעבדים הללו?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by Moo^Moo,

הגי פורס 4 MX שיש על הלוח משתמש בזיכרון המערכת או בזיכרון יעודי לו??? ועם הוא משתמש בזיכרון המערכת, מה הבדלי הביצועים בינו לבין כרטיס MX אחר?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by alexta-z,

שלום חברה , אחרי היעדרות של חודשיים (ניתקו לי את האינטרנט ) חזרתי וכעת אני כותב את ההודעה מחדר מחשבים בבית ספר (עוד אין לי אינטרנט) . טוב אז השאלה שלי היא כזאת : קיבלתי את הלוח אם שהזמנתי ABIT NF7-SL ועל ה PCB של הלוח רשום ABIT NF7 ועל המדבקה שמודבקת על ה SERIAL ATA CONTROLER רשום ABIT NF7-S , אני בטוח שהלוח הוא לא NF7 כי ללוח שלי יש SERIAL ATA ! אז השאלה שלי היא איזה לוח זה ואיזה ביוס צריך בישבילו ? מקווה שתוכלו לעזור לי כמה שיותר מהר ?! :'(

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by m.l,

איך הדגם? (?GA-945P-S3?) לא מתוכנןOC ולא CF....אבל בכללי... למשל ראיתי שיש לו רק 4 חיבורי USB...למה זה? תנו חוות דעת אם אפשר...ואני דיי נעול על הדגם הזה...הוא בסביבות המחיר שקבעתי לעצמי לקנית לוח אם...(600ש"ח) אבל אם יש לכם הצעות יותר טובות במחיר הזה הן ייתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by Dima99,

INTEL CORE 2 DUO E6300 1066מישהו יכול להגיד לי כמה GHZ יש למעבד הזה כי אני רוצה לקנות מחשב עם המעבד הזה(סורי על הנוביות) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  17. קראתי כמה הודעות בפורום וראיתי כל מיני הודעות שהיה כתוב בהם ש DUAL CORE נותן ביצועים פחות טובים במשחקים 1. זה נכון ? 2. מה זאת אומרת ביצועים ? אני לא מבין.. מהירות אולי ?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  18. אני מתכנן כבר שבועיים לקנות NF7-S ואיזה 2500+ והיום נכנסתי לאינטרנט וראיתי דבר ראשון שלKSP נגמר המלאי של 2500+ ודבר שני שיש שם 2 לוחות חדשים של אביט ?NF7-S2 ב440 שקל ?NF7-S2G ב480 שקל לפי התמונה שניהם מגיעים בלי קירור לNB (האא, WTF) והדגם של הG זה עם כרטיס רשת של GIGA... הNF7-SL עולה שם 460... מה אלו הלוחות האלו? שווה או לא?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by DownLoad_Master,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 אני מחפש משהו בטווח מחירים הזה לOC, ממוצע ואולי קצת יותר.. הם ישולבו במערכת הבאה : E6400+ Tuniq Tower P5B DLX וככל הנראה P150. ואם אני קונה אותם.. לאיזה מהירות אני אוכל בערך להגיע? אני אעבור ת3.0?

20. Started by סער_שי,

כולכם כבר בטח יודעים: E6400 Gigabyte 965P DS3 Compucas 6A21 הוא כרגע מפרמט את הדיסק. בכל מקרה יש לי שאלה. ביקשתי מאיש המכירות זכרונות mushkin ddr2 800 EM6400 2GB. הוא שם לי משהו שנקרא ceon. זה מודולות זיכרון שנראות רגיל, בלי ציפוי לקירור או משהו. האם מישהו שמע על כזה דבר? אמרתי לו שלא מקובל עלי והוא אמר שאין להם של חברה אחרת, רק זכרונות 667 של חברה אחרת. ...אני מתכוון להריץ את הזכרונות ל-820 או 840. יש מצב שהם יצליחו? כלומר, ייתכן ונפלתי על לוחות טובים דווקא ולא תיהיה בעיה או שבכל מקרה כדאי לי להחליף? (אני לא מתכוון להחליף ל-667 בכל מקרה, אלא לסדר איזה משהו). השאלה היא - אם אני אצליח להאיץ אותם ל-840, האם להסתפק בזה ולהודות שנפלתי על לוחות טובים, או שבכל מקרה כדאי להחליף?…

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by TalG,

ערב טוב, נדפק לי אחד מכרטיסי הזכרון במחשב ואני מעוניין להחליף אותו וכבר גם לשדרג את הכמות באותה ההזדמנות. המחשב שלי לא חדש, אבל נכון לעכשיו הוא עושה את העבודה ואינני מעוניין להוציא הרבה כסף על שדרוג של שלשה. אשמח לעצה, האם קיים זכרון טוב שאני יכול לקנות כעת שישמש אותי בלוח הקיים (גיגהבייט, מצ"ב תמונה) ואשר גם אוכל להעביר ללוח מודרני יותר וישרת אותי נאמנה שם? תודה רבה וחתימה טובה.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  22. תוספת של בין 200MHz ל-300MHz לתדרי הבסיס ותדרי ההמהרה המירביים לצד מחירים מומלצים נמוכים יותר תעשה את העבודה אל מול משפחת המעבדים החדשה מבית אינטל? לכתבה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by Cynicoren,

שלום, לרגל רכישת מערך CF חשבתי לקנות ASUS P5Q pro, אבל הוא X8X8. מכירים לוח אם באותה רמת מחיר שהוא X16X16 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by RT2,

Hey guys, something's wrong here.. i'm able to run my memory at 260FSB with 3.3V, its 2+ hours stable on memtest86+..problem is that when i run pcmark04, it fails on memory test on test called Write 8mb. i'm getting blue screen and reboot. tried 3.4V, blue screen without reboot..3.5V error msg and stuck. (didnt try higher). is it pcmark04 isssue ? mother board issue? what can it be..then i tried putting the mem back to 200, default timings, default voltage..default EVERYTHING (no OC at all) and still same blue screen on 8MB write test...the machine is 100% 3+ hours prime95 stable. strange! אנשים מצטער שההודעה באנגלית..פשוט כתבתי את הטרד הזה באקסטרים סיסטמס ואף אחד לא ידע…

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by hai97,

אני מתכוון לשדרגל4 ג'יגה זיכרון ויש לי שתי שאלות 1:האם אקספי 32 ביט יפעל רגיל עם 4 ג'יגה? 2:אני מתלבט בין זיכרונות של http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm cl4 שעולים 275 לבין שלoczCL5 ב300 (ksp) מה עדיף? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים