עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by joniii,

ראיתי במדריכים של האוברקלוקינג שרשום > המונח "ליבה" מתייחס לסוג ספציפי של מעבד, כאשר מעבדים בעלי ליבות שונות יכולים להיות שייכים לאותה משפחה, גם אם לשניהם תכונות שונות לחלוטין (לדוגמא, מעבדים המבוססים על ליבת Conroe שייכים למשפחת Core 2 Duo, כמו גם מעבדים המבוססים על ליבת Allendale). השאלה היא מה ההבדל בין Core 2 Duo ל- Allendale כי יש לי מעבד קונרו ואני לא מבין למה רשום לי בתוכנה CPU-Z ניים קוד Allendale. לא הבנתי כל כך מה שהסבירו במדריך אם תוכלו לענות לי תודה..

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by POISEN,

את סוג הלוח האם דגם.. אני יודע רק שיש לי ASUS 133

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  3. האם ה-CACHE במעבד משמעותי בין 2MB CACHE לבין 4MB CACHE? כלומר האם ההבדל בביצועים של משחקים ממש משמעותי?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  4. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, מישהו יודע אם Q9770 שעובד ב-BUS של 1600 יעבוד על לוח ASUS P5K-E שעובד ב-BUS של 1300?? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by JohnClark,

שלום אני עדיין מתלבט בין הABit IC7 והAsus P4P800 deluxe אז שאלה: באסוס יש PAT או שהם ויתרו?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by alextomin,

שלום לכולם!!! הבאתי כאן פרטים חדשים על המעבד AMD Athlon FX-60!!!: קודם כל המעבד יהיה כפול ליבה (!!!). המהירות שלו תהיה 2.6GHZ. 1MB קאש לכל ליבה... :xyxthumbs: מתוך AMDZONE.

7. Started by ביז'ו המוס,

מה ההבדל בין DDR לDDR2? נגיד DDR2 במהירות 533MHZ לDDR 1 שעובד באותה מהירות. ממה שראיתי הDDR2 עובד בתיזמונים ממש רעים אבל צורך מעט מאוד מתח ויש לו 240 פינים (מה זה בכלל?) אז מה בעצם השיפור הגדול בין DDR 2 לDDR1?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  8. מה ההבדל מה יותר טוב למה לאיזה שימושים ומה עדיף?בקיצור כל השטיות האלה...

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  9. יש הבדל מורגש בין CL5 ל CL4 במהירות 667 1ג'יגה ??

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  10. הרצתי חיפוש כי משום מה זכרתי שהיה כאן ת'רד בנושא, אבל לא מצאתי אותו. השאלה היא: יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3. עד כמה שידוע לי, יש לו שני revים - 1 ו-3.3. איך אני יודע איזה מהם יש לי? רק פתיחה פיסית של המארז, או שיש תוכנה שיכולה להציג את זה?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by PhP dUdE,

מעבד+לוח אם+זכרונות.. 2500 אפשר לחרוג קצת חשבתי על זה: 512 a-data Athlon 64 3000+ (S-754) (box) K8NPro (s754),GBL,Fwire הכול יוצא ביחד 2600 בדיוק ;D אשמח לשמוע הצעות נוספות..

• 13 תגובות
    • 764 צפיות
  12. נתקלתי בלוח הזה http://tms.co.il/product/10127 שהוא מצ'יפסט P67 ומציע תמיכה בOC ובמערך כרטיסים בתצורת X8 X8. המחיר שלו מאוד קורץ, יש כאן איזשהו קאץ'? בביקורת עליו http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/biostar-tp67xe.html הם טוענים בין היתר שיכולות הOC קצת מוגבלות ושאין בו יותר מדי פונקציות, אבל אם שתי הדרישות העיקריות מלוח לסוקט 1155 הן תמיכה בOC ובמערך כרטיסים, הוא הרבה יותר משתלם מבחינת יחס עלות-תועלת מלוחות שיקרים ממנו במאות שקלים כמו P67A-UD4-B3 של GIGABYTE או P8P67 Pro B3 של ASUS וגם מלוחות זולים יותר כמו P67 EXTREME 4 B3 של ASROCK או DP55WG של INTEL או P67A-GD53 B3 של MSI, או שאני מפספס כאן משהו?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by DarkIDevil,

OK אז ככה לפני 4 שנים שהמחשב שלי היה נקרא סוס ועלה לי 4700 שקל, אבא שלי קנה לי אותו במחיר הזה ושאלתי אם זה פנטיום 4 (שהיה סוס חשבתי בזמנו) ולא, הוא אמר לי שזה מעבד חדש שקוראים לו דואל קור אבל היום אני מבין לפי כמה פורומים שזה לא אז לעזאזל איזה מעבד זה בבקשה? הנה תמונה:

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by moranhoresh,

אני מעוניין לקנות מחשב לצורך משחקים, אינטרנט וקצת OC. מעבד פנטיום 4 800 2.8. לוח אם אסוס P4P800, זכרון 512MB. שאלתי היא איזה זכרון עלי להעדיף? 1. GEIL 3500 256X2 2. TWINMOS 3700 256X2 3. האם עדיף ציפ אחד של 512 או שניים של 256? 4. האם עדיף לי זכרון אחר מהנ"ל, בהנחה שאין ברצוני להוציא יותר מכ-900 ש"ח על זכרון? תודה

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by ma4351,

אני רואה שבכל המפרטים באתר נותנים לוח של ג'יגהבייט ורציתי לדעת אם יש לזה סיבה..הם יותר טובים מאסוס?? ראיתי פה איזה ת'רד שדיבר על המדבקה שיש בלוחות של אסוס וזה גורם להתחממות (ככה הבנתי, לא בטוח שהבנתי נכון) בכל מקרה האם יש יתרונות מסוימים ועקרוניים של ג'יגהבייט על אסוס? אני למשל כרגע מתלבט בין ep43-ds3 לבין p5ql-e מה אתם אומרים?

16. מבחינת מחיר הוא כמעט חצי ראו: http://www.zolsale.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=255&catId=197 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=54&category_id=525cb3973c747ebf90bd7ac35e13e2fd& ומבחינת ביצועים הוא זהה לו ולפעמים אפילו עובר אותו . לא מאמינים ? ראו בעצמכם את מבחני ביצועים: http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=921&model2=877&chart=422 http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=921&model2=877&chart=425 http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=921&model2=877&chart=424

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  17. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני קונה ממש בימים הקרובים מחשב חדש, איזה מעבד כדאי? אינטל או AMD? למי יש ביצועים יותר טובים? מהירות? פחות בעיות? בקיצור מי יותר משתלם? ועם כן אז איזה מעבד? עד 1250ש"ח. תודה מראש, gonzila

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  18. רק רציתי לדעת ולברר מהי באמת החשיבות של פלטופרמת הi5 העתידית, לאלו שמתכננים לקנות מחשב. האם ההמתנה לצאת המעבדים האלו שווה את דחיית קניית המחשב? מהי הפלטפורמה הזו, ועד כמה משמעותיים השינויים שתביא לעולם המעבדים?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  19. אם אני יגידר שליבה אחת של המעבד תמיד תעבוד על כל התהליכים הרגילים שרצים ברקע באופן קבוע (כל התהליכים של ה-Windows, AV וכאלה). והליבה השנייה תעבוד רק עם מה שקורה על המסך (דפדפנים, משחקים, תוכנות וכל אלה). זה יהיה יעיל ? כי זה לא נשמע לי כ"כ יעיל, אבל סתם התענינתי |: ואני מודע לאפשרות ה"Affifinty" שקיים ב-Task Manager ב-Windows אבל היא לא מספקת יש תוכנה חיצונית כלשהי שתעשה את זה?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  20. שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6300 לוח אם: MSI MS-7173 כרטיס מסך: 8500GT אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד, לE8400 ו9800GTX, קיבלתי כבר הצעת מחיר והכל, השאלה היא האם הלוח יסחוב את כל זה? תודה, דוד.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by tibia,

ובכן , אחרי כמה שנים טובות הלוח אם שלי נשרף ועברה האחריות , הלוח אם שהיה : gigabyte k8nf amd 3000 a-data 1 g עכשיו האם שווה שלדרג כבר הכל ? [ התקציב 1500+-] או בעצם שווה לחפש לוח אם כזה ופשוט להחליף? פשוט אני כבר לא בעיניינים אז מי שמציע להחליף הכל שיגיד בבקשה תחליף תודה מראש לכל העזורים

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  22. השאלה בכותרת..

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by Burning Ice,

מתלבט מאוד בין השניים . ראיתי המון אנשים עם האסוס ומשום מה לא ראיתי אף אחד עם הגיגבייט... יש סיבה לזה ? יש משהו לא טוב בלוח של גיגבייט ? הם בעיקרון כמעט אותו מחיר , ואני לא יודע מה עדיף .

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by yuvalt,

היכן אני מוצא לוח אם שתומך ב-AMD 690G החדש כולל HDMI? תודה, -יובל

• 1 תגובה
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים