עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mikibo,

שלום רב אני מעונין להתקיו RAID 1 על מחשב איזה לוח אם מומלץ בהנחה שהמעבד הוא I3 או I5 תודה מיקי

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  2. Started by T-Flash,

ליבת ה-Penryn באה להחליף את ליבת ה Conroe עליה מבוססים מעבדי ה Core2Duo המצליחים. השיפור שהליבה החדשה תביא זה היכולת להגדיר תדר מעבד גבוה יותר ללא בעיות שנגררות כתוצאה מכך כגון חום או קריסות. כל זאת ניתן מפני שליבה מיוצרת בתהליך ייצור חדשני של 45nm לעומת תהליך ייצור של 65nm בליבת הדור הנוכחי. ההבדל הוא גדול, תהליך הייצור מסמל גודל של טרנזיסטור יחיד, לדוגמא תהליך ייצור של 65nm אומר שהטרנזיסטורים ברכיב שווים בערך לגודל של 65 ננומטר (אלפית המיקרון) וכדומה. ככל שהטרנזיסטור קטן יותר הוא יצטרך למעט יותר חשמל על מנת לבצע את עבודתו וכתוצאה מכך גם פליטת החום של הטרנזיסטור יורדת בהתאמה. צריכת החשמל של המעבד היא כלל שחשוב לשים לב אליו בעיקר במחשבים הניידים, מכיוון ששם זמן אספקת הח…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  3. יש לי מחשב יחסית ישן פנטיום 2.4, 133/333 MHZ, ואני רוצה לשדרג את הזכרון מחצי ג'יגה ל-2 ג'יגה. הבעיה היא, שרוב הזכרונות המוצעים כיום, הם עובדים בתדר שעון של 400 והשאלה היא : האם הזכרונות של 400 יכולים לתפקד באופן מושלם במחשב שמוגבל ל-333 MHZ RAM ? תודה.

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  4. אני זוכר ש"פעם" היה נהוג לדרג מעבדים פשוט לפי מהירות השעון שלהם (באינטל). ב-AMD פשוט היו מצמידים למעבד שם דגם שמקביל למתחרה שלו באינטל. למשל מעבד AMD שמקביל במהירותו לפנטיום 4 עם מהירות שעון של 3.2Ghz היו קוראים Athlon 3200. אני רוצה לשאול לגבי מעבד ספציפי אחד, ה-Q6600. לאיזה מעבד (לפי שיטת הדירוג הישנה) כל ליבה של ה-Q6600 מקבילה? תודה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  5. כרגע יש לי מחשב ישן.. ויש לי VIBRA 128 כן אני כבר שומע את הקולות....מה?????? איך אתה יכול להסתדר עם זה? אז ככה אני מתכון לקנות AUGIDY 2 VALUE שעולה 420 ש"ח ככה.. השאלה..אני עומד לקנות עוד איזה שנה ככה מחשב חדש..... אם הכרטיס קול שעל הלוח יהיה יותר מזה אז אין טעם.....אבל אם הCREATIVE הזה עדיף אז כדאי לקנות אותו לא? עצה מהמומחים! תודה רבה רבה רבה! וחג שמח לכל בית ישראל! :)

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  6. אפשר לעשות את זה מתוך דיסק ולא דיסקט? ואיך עושים את זה? המפרט של המחשב בצד..

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by Dn2k,

הלוח של MSI זכה מקום ראשון בלוחות ה 975. ואני יודע שהאסוס ב 965 גם מצויין אבל מה עדיף לי לקחת? על מעבד E6600??

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by Magen,

שלום. אני רוצה להחליף את לוח האם שיש לי עכשיו באחד שיכול לתמוך במעבד טוב יותר ממה שיש לי חשבתי אל המעבד AMD 3500+ אני צריך שהלוח אם יתמוך בכול הרכיבים שיש לי במחשב (תמונה למטה )בבקשה תמליצו לי על לוח שתומך ברכיבים האלה אם הAMD3500 http://img389.imageshack.us/img389/3308/14tk1.jpg' alt='14tk1.jpg'>/img]

• 14 תגובות
    • 740 צפיות
  9. היי, כמו שכבר ציינתי במספר הודעות אני גר במושבה קטנה ואני מתקן מחשבים באופן פרטי. עם הזמן צברתי לי מספר לקוחות קבועים ובזמן האחרון גם יצא לי למכור כמה מחשבים. המחשבים שמכרתי היו מבוססים על מעבד AMD ובכולם בחרתי את ה- NF7 של ABIT כלוח אם. קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הזה אבל זה פחות חשוב. חשבתי לעבור מעכשיו לעבוד עם לוחות KT600-A של ECS. הסיבה העיקרית למעבר ללוח הנ"ל הוא שהוא תומך ב- SATA (ה- NF7 לא תומך בזה והלוח שכן תומך בזה עולה יותר) וכמו כן הסיבה הברורה שהלוח הרבה יותר זול. רציתי לדעת האם זו אופציה בכלל ומה דעתכם על הלוח? האם להישאר עם ה NF7? להזכירכם המחשבים המדוברים הם מחשבים לשימוש ביתי ולא לגיימרים או אוברקלוק אז נא להתחשב בזה. תודה מראש, עומר.

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  10. דגמי ה-H הניידים הטריים מבית AMD הצליחו להרשים אותנו בגדול עם הביצועים והיעילות שלהם - ומה לגבי מעבד מתומן ליבות בעל מעטפת של 15 וואט בלבד? יכול להיות שנקבל תשובות בתוך זמן קצר לכתבה

11. Started by ofir2000,

האם יש הבדל אם שמים שני כרטיסי זכרון של 4GB כל אחד או 4 כרטיסי זכרון של 2GB כל אחד?

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by Impact,

מה אתם ממליצים לי? למטרות משחקים ואוברקלוק (הכי חשוב משחקים). P5Q או EP45-DS3R? תודה.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  13. רציתי רק לדעת אם מעבד AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE מספיק טוב בשביל להריץ סרטים בHD 720P חלק ללא הפרעות לוח האם יהיה כמובן האסוס M2A-VM ואני לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק אציין שהמחשב לא נועד להקלטה של שידורים אלא רק לניגון תכנים שונים, בעיקר HD האמת שהייתי אפילו מסתפק במעבד חלש יותר הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב הזה הוא שינגן 720P בלי הפרעות

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by Red-AnGel,

יצאה גירסא חדשה: להורדה לחץ כאן תהנו נ.ב אני חושב שזה מתאים לכאן מאשר לפורום תוכנה כי זה נותן מידע על הלוחות אם, מעבדים, וזיכרונות, אם לא אז תעבירו

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  15. Started by roytombom,

אני קורא מאמרים על לוחות אם של I7 ןלא מובן למה כולם רושמים 6GB בבדיקות ? עם 1600 MHZ למה ? יש לי מחשב עם 400MHZ + 2 GB ואולי פעם הגעתי ל- 1.5 GB מה אני צריך 6 GB ? למה כל המאמרים עם 6GB ? מה נותן לי 6GB ? למה אין בדיקות ללוחות I7 עם זכרונות 1066 MHZ ? או 1333 .

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  16. אפשרות 1: http://tinyurl.com/2nq7m6 אפשרות 2: http://tinyurl.com/2lz9me - תעזרו לי אתם. כמה שאלות. באפשרות אחת . AMD Athlon 64 X2 4200+ 939 TOLEDO Dual-Core מה זה מה שמודגש, ומה ההבדל בינו לבין BOX ושאר השמות הללו. המחיר הכולל משלוח זה 385 ש''ח. משתלם? לא הבנתי כלכך אם המעבד יד ראשונה או שנייה. האם למעבד הזה יש פונטיציאל אוברקלוק? י תעזרו לי למצוא שם מעבד עם פידבק טוב ולא מוצר פגום (קישור שני באפשרות 2). מעל 4200X2. תודה

• 14 תגובות
    • 740 צפיות
  17. שלום לכולם לאחר ודשים רבים עם נסיונות כושלים לפתור את הבעיה של ה- DUAL CHANNEL בסוף הצלחתי!!! אתם תצחקו אבל כל מה שעשיתי זה לעדכן את הביוס ועכשיו הוא עובד אז ככה לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא כותב לי את הדברים הבאים memory frecuency 200 (ddr 400) memory dual chnnel enabled ואיך שמחתי כשראיתי את זה... עוד שניה היו יורדות לי דמעות אבל מה הקטע שאני הולך לתוכנה כמו SISOFT SANDRA אני מקבל את אותו - BANDWITH כמו מקודם.. =\ וגם כשאני מפעיל את התוכנה CPU-Z הוא כותב לי בקטגוריה של ה- MEMORY ב- CHNNELS שזה עובד ב- SINGLE למישהו יש מושג מה קורה פה?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  18. שלום חברה אני רוצה לדעת עים הלוח הזה טוב אני עושה הכל במחשב אני כל היום על המחשב חשוב לי שיהיה לי לוח טוב בימיוחד ל-oc אחים שלי אני חייב תשובות דחוף זה הלוח: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 תודה רבה רבה מראש אלי עסיס :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  19. ב-AMD מבטיחים לנו שבבי מובייל חדשים בסוף השנה, אבל נראה שבאסוס לא מעוניינים להמתין להם לכתבה

20. Started by who_Cares,

שלםו, אני מתכנן לקנות E4300, ולעשות לו כנראה OC קטן ואני מתלבט איזה לוח לקנות. התקציב הוא באיזור ה600. חשבתי אולי לקנות לוח עם מעבד גרפי OB, כיון שאני לא זקוק לכרטיס מסך חזק מדי. איך האיכות של הכרטיסים המשולבים? אם אקנה לוח עם מעבד גרפי משולב, התקציב יעלה במקצת.. אשמח לקבל הצעות..

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by פייכלה,

יש תקן sli ללוחת אם שתומכים ב 2 כרטיסי מסך של nvidia אם אני הולך על כרטיסים של ati x800 אני צריך לוח תומך בתקן אחר ? אפשר לקבל המלצה\לינק ללוח כזה ?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by trek,

אני יכול להשתמש באופצייה הזאת אם יש לי זכרון אחד של winbond ואחד של סמסונג?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by DeshDesh,

מפרט p4 2.4ghz גירסא B אני חושב לוח אם ASUS P4S8X אני רוצה להחליף לוח אם כי הוא יוצר צוואר בקבוק במפרט שלי (יש לי זיכרון מהיר וכרטיס מסך טוב) , דבר נוסף זה שהלוח אם מפריע מאוד באוברקלוקינג. התקציב שלי מאוד נמוך, 200 ש"ח ומטה. בפינת המציאון של KSP מצאתי כמה לוחות אם שמתאימים לי מבחינת תקציב: Abit SA7 Abit IS7-E2 Abit IS7-E EPoX 4BDA EPoX 4PDA MSI 655 MAX-LS למצוא ביקורות שלהם באינטרנט היה קשה ולכן אני שואל אותכם, מי לדעתם הלוח אם הכי משתלם מכל אלו, יש להזכיר כי אני לא רוצה להשקיע במחשב שלי, הוא ישן יחסית, ולכן התקציב הנמוך, אני רק מעוניין בלוח שיהיה נחמד בביצועי OC, יציג לי ביצועים טובים,וכמובן יתמוך בכל הסטנדרטים שיש היום כמו AGP 8X, DDR 400 DUAL, וכו'.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  24. אני מתכנן כבר שבועיים לקנות NF7-S ואיזה 2500+ והיום נכנסתי לאינטרנט וראיתי דבר ראשון שלKSP נגמר המלאי של 2500+ ודבר שני שיש שם 2 לוחות חדשים של אביט ?NF7-S2 ב440 שקל ?NF7-S2G ב480 שקל לפי התמונה שניהם מגיעים בלי קירור לNB (האא, WTF) והדגם של הG זה עם כרטיס רשת של GIGA... הNF7-SL עולה שם 460... מה אלו הלוחות האלו? שווה או לא?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by DownLoad_Master,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 אני מחפש משהו בטווח מחירים הזה לOC, ממוצע ואולי קצת יותר.. הם ישולבו במערכת הבאה : E6400+ Tuniq Tower P5B DLX וככל הנראה P150. ואם אני קונה אותם.. לאיזה מהירות אני אוכל בערך להגיע? אני אעבור ת3.0?

דיונים חדשים בפורומים