עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yigal_26,

שלום, המחשב הישן שלי מבוסס לוח GA-7VTXE של ג'יגבייט (Supports PC1600/DDR200 or PC2100/DDR266 DDR memory ) והריץ זכרון DDR266 ששבק חיים לאחרונה. אחי נתן לי זכרון DDR333/PC3100. השאלה אם צמד זה (לוח-זכרון "חדש") יעבוד, כלומר הזכרון עיבוד איטי יותר או שלא יעלה בכלל? או האם עלול להיגרם נזק לזיכרון "החחדש" או ללוח?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  2. קניתי את הקיט OCZ platinum 2x2GB 1066 PC 8500 עכשיו או שיש לי בעיה באחד מהזיכרונות או שאני לא עושה משהו נכון אני שם את שניהם בדואל, המחשב לא עולה לי...הוא רץ כמה שניות...אפילו לא מגיע לשלב של הביוס ועושה ריסט אבל ברגע שאני מעיף אחד מהזיכרונות המחשב עובד פרפקט.... יש לציין שזה קורה בגלל קיט ספציפי שגם אם אני שם אותו לבד המערכת לא עולה, אבל השני כן מעלה אותה. ניסיתי לשים את הזיכרון אחרי שהווינדוס כבר עולה ואז פתאום אין בעיה...המערכת קוראת 4 GB זיכרון והכל עובד...אבל ברגע שאני עושה ריסט יש מלא צפצופים מהלוח אם ועוד פעם המערכת לא עולה. יש מצב שהקיט הספציפי דפוק וצריך להחליף אותו? תודה נ.ב, המערכת שלי היא: E8400 gigabyte EP43-UD3L GTX260 Corsair 550W WD 500GB

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  3. ^^^ זה ממש חשוב לי כי המעבד שלי לא עובד כמו שצריך הוא עובד על 2.100 בימקום על 2.8, וראיתי שחייב לעשות עידכון ביוס ואני לא רואה איך עושים אותו.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by giladz,

יש להורי שני מחשבים שולחניים (לא לצחוק בבקשה...): אחד: מעבד Pentium 4 3 GHz שני זכרונות256MB DDR-DIM PC3200 (cl2.5 (יש מקום לארבעה בלוח האם) המחשב השני: pentium DUAL CPU E2160 1.8 GHz שני זכרונות 512MB 2DDR2 DIMM והשאלה שלי: מה אפשר לעשות כדי לשפר את המהירות של מחשביהם? להוסיף זכרונות או להחליף? השימוש העיקרי שלהם זה אינטרנט ומעבד תמלילים... תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by amit.w1986,

אהלן, אני עובד על win7,64bit יש לי כרגע 4 GB http://mushkin.com/Memory/Silverline/996760.aspx האם שידרוג ל 8 GB לצורך עבודה במולטי טסקינג כגון פלאש,פוטושופ,VM,משחקים כבדים וכיוצא בזה יגרום לשינוי ? המפרט שלי : gigabyte EP43 e8400 9800gtx+ אשמח לקבל תשובה תודה :-)

6. אז ככה עוד מעט אני משיג את המעבד I7 2600K ויש לי חבר שעובד בחנות מחשבים ושאלתי אותו אם אני יכול לבחור איזה מעבד לקחת מהמבחר שיש לו בחנות עכשיו ככה שמעתי שיש דבר כזה נקרא "שבוע ייצור" ככה שהשבוע ייצור טוב ככה אני יוכל לקבל תוצאה טובה בOC וכמובן בפחות VOLTAGE..ראיתי איזה מדריך באתר אחר שאפשר לזהות שבוע ייצור דרך הBATCH CODE שמופיע על הקופסא.. אז השאלה שלי כזאת איך אני מבחין איזה שבוע ייצור הוא באמת טוב??איך זה הולך בידיוק?למה אני לא רוצה להדפק עם מעבד דפוק תודה ויום טוב זה ממש חשוב לי!

7. היי במצב רגיל טמפרטורת המעבד שלי היא כ-29-33 מעלות שזה די יפה. עכשיו הקטנתי קצת את מהירות המאווררים כדי שהמחשב יהיה שקט יותר וזה התבטא בעלייה לטמפרטורת מעבד של 37-39. השאלה שלי היא עד איזו טמפרטורה אני יכול לעלות מבלי שייגרם נזק (אני ללא אוברקלוק). תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  8. שלום חג שמח ושנה טוב!! יש לי את הלוח הנ"ל http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3137&dl=1#sp ואת הזכרונות הנ"ל http://www.gskill.com/products.php?index=204 משום מה הזכרונות לא עובדים על התדר שהם צריכים 1066 ניסיתי לשנות בביוס את המחלק אבל אני רואה שזה עדיין לא עזר מה צריך לעשות כדי לשנות את התדר? הבנתי שDDR2 לא תומך בXMP ולכן לא נגעתי בו... מצורפות תמונות של CPUZ ושל הביוס תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  9. שלום במסגרת חיפושיי אחרי לוח אם הגעתי לשלושת הדגמים הבאים. טווח המחירים שלהם די קרוב. ניסיתי להבין מהם ההבדלים ביניהם אולם לא מצאתי יותר מדי הבדלים מהותיים. ברור לי שלוחות אלו הם, כנראה, מעל ומעבר לצורך שלי-מחשב רב תכליתי המיועד למעט משחקים, הרבה אינטרנט והורדות ויכולת לתמוך בכ 4 הארד דיסקים וכונן אופטי אחד. מקסימום כניסות USB3 ו USB2 וכרטיס קול און-בורד ברמה מספקת הן למוסיקה והן לסרטים. בכל אופן-הייתי שמח לקבל את עזרתכם במהם ההבדלים העיקריים בין לוחות האם הללו ועל מה אתם הייתם הולכים: 1. maximus-V-gene 2. P8Z77-V-pro 3/SABRATOOTH Z77 כל השלושה הם לוחות של אסוס תודה שרון

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by reyrey_200,

אהלן, אני מרגיש בזמן האחרון שהמעבד שלי לא סוחב יותר, אני יודע שהוא מעבד טוב והכול, אבל עדיין אני מצפה ליותר, אני צריך המלצה למעבד חדש בקטגורית ה775 או למעבד אחר ולוח אם חדש, התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח...

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by omery000,

אני מוכר את הכרטיסי מסך שלי והציעו לי 3570K במקום אחד הכרטיסים - Gigabyte GTX 560 Ti OC השאלה שלי היא אם כדאי לי לעשות החלפה על המעבד.. יש כרגע ברשותי 2500K

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by ori24,

מבין המעבדים החדשים שיצאו איזה מעבד הכי טוב מבחינת תועלת רק למשחקים כבדים? האם הi5 4430 יספיק לי? או ללכת על ה i5 4570? לא מבצע OC והמעבד ירוץ ביחד עם כרטיס מסך GTX 770 על מסך 24 1900X1200 +פילטרים ושאר האפקטים על הכי גבוה שיש. תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  13. בנוגע לLAPPING. כשניסיתי להוריד את הLIQUID ULTRA מהבסיס של הNH-D14 שלי, השתמשתי כמו טמבל במין סקוצ' כזה שבא איתו ושרטתי ממש בהעברה אחת חלשה את האמא של הבסיס של הנוקטואה. רציתי לנסוע לחפש נייר 2000 או משהו בסגנון אבל בסוף חשבתי על זה. אנחנו הרי משתמשים במשחה טרמית , היא נכנסת קצת יותר עמוק אל האיזורים היותר עמוקים (השריטות) בגוף קירור/במעבד כדי להעביר לשם גם את החום. אז למה זה אמור לתת שיפור כלשהו ? השריטות שעשיתי בכלל לא מורגשות עם היד אפילו אבל נורא בולטות לעין כי הבסיס של זה נורא נוצץ . בנוגע לLIQUID ULTRA . מרחתי משחה כזו בין המעבד לנוקטואה. אחרי שבוע לכל היותר אני בא להסיר אותה כי החלפתי לוח. רוב המשחה ירדה בסדר עם האלכוהול. אבל נשארו המון כתמים גדולים, מעין גושים כאל…

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  14. היי הבנתי שהולכים לצאת מעבדי אינטל חדשים כמובן גם AMD יתנו בראש מתי לדעתכם יהיה השקה רשמית ומכירה בחניות +-? תודה מראאש לעוזרים. אשמח גם להמלצה ללחות חדשים

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by Frequency,

הי, אני מעוניין להוסיף 2GB על ה 2GB הקיימים. זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3488#sp זה הזיכרון שקיים לי כרגע: http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=759 האם יכול להיות שהזיכרונות (החדש והישן) לא יעבדו ביחד למרות שהלוח אם שלי יתמוך גם בחדש? נגיד הזיכרון הזה: http://cgi.ebay.com/2GB-1333mhz-DDR3-1333-240pin-PC3-10600-DDR-3-PC-MEM-RAM-/290440444747?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item439f997b4b יעבוד? תודה.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. אהלן אנשים אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי אני רוצה להרחיב אותו ל 2GB..כרגע יש 512MB כמו שאתם רואים..: http://imageshack.us/photo/my-images/52/24380733.png/ מה השם המלא של הזכרון אותו אני צריך לקנות? ואם אפשר קישור אליו זה מאוד יעזור.. הלוח אם שלי זה Gigabyte G31M-ES2L v2

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  17. חברים שלום, ברשותי מחשב בן כ- 4.5 שנים שמפרטו הינו cord 2 due e6300 2ghz ram 553 mhz nvidia 9600gt ספק ezcool w400 אני שוקל לשדרג את המחשב שלי ע"י החלפת מעבד למעבד e7500 של אינטל. השאלה אם זה בכלל ייתן לי שיפור טוב בביצועי המחשב והאם זה לא ייצור לי צוואר בקבוק?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  18. מפתחת השבבים חברה לחברת Inventec בכדי להמחיש לנו את הפוטנציאל הגדול שגלום במוצריה החדשים עבור עולם השרתים והעיבוד עתיר העוצמה לכתבה

19. לטענתה עם עדיפות ביצועים על פני מעבדי AMD מקבילים. https://www.tgspot.co.il/intel-announced-gen-11-core-h-cpus-for-mobile/amp/

20. Started by H.I.V,

שאני מסתכל על המפרטים של חברי הפורום אני רואה שכמעט כולם משתמשים ב AMD אז רציתי שתשתתפו בסקר ונראה באחוזים לכמה יש AMD ולכמה INTEL

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by ORrrr,

יש לי זכרונות ddr266 שתיאורתית אמורים להעביר 2.1 ג'יגה לשניה. כמובן שזה תאורתית ובמציאות זה פחות אבל, על פי memtest אני רואה שהמהירות היא 564MB/s. מהירות שלדעתי יותר מידי נמוכה אפילו שהיא לא אמורה להיות 2.1 ג'יגה... האם אני צודק?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

הורדתי את CPU-Z והרצתי אוצה על הP2-350@466 הישן שלי. עד עכשיו עבדתי עם WCPU והנה, בCPU-Z כתוב לי שהוא מזהה את המעבד כP2-233, למה? ברור שהוא מראה לי שהמהירות באמת היא 466, אבל תראו: ואולי זה כי לא היו P2 ב133 באס, אבל היו P2 ב66 וב100, אז הוא מזהה את שלי כאילו ב66 עם אותה מכפלה....

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  23. היי יש לי מחשב עם מעבד אינטל פנטיום סלרון ישן המאוורר שלו התחיל להרעיש ולהסתובב לאט.... איזה מאורר בדיוק אני צריך לקנות? (אודה אם מישהו יתן לי לינק ישיר לחנות) כמובן מאורר ג'נרי פשוט תודה

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by gshhar,

ומה זה 64 ביט?

25. חברה קניתי מחשב לפני חודש תגידו לי אך הוא..! INTEL P4 2.6/800 S478HT GIGABYTE INTEL CHIP + LAN MIEMORY 256DDR 400 MHZ - כפול 2 WESTERN DIDITAL 80 7200RPM 8MB דיסק קשיח כונן דיסקטים LG CDROM LG 52 52 32 G FORCE FX 5200 DDR + TV OUT מסך LG 17 FLATRON רמקולי סבופר מקלדת ועכבר מיקרוסופט ומארז עצבני 5.000 מה אתם אומרים??

• 5 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים