עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RusTy,

הוא עובד על מהירות 1100 איך זה הגיוני ..? קניתי אותו מ PCH

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by shlomom,

כרגע ישנם שמועות ש AMD בחרה ללכת עם ASUS בלבד כיצרן של לוחות 4X4 מה שמקומם את שאר היצרנים (מלבד Gigabyte). http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35843 ובמקביל מוצג הלוח הראשון ל 4X4 מתוצרת ASUS כמובן, ה L1N64-SLI WS http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=4963 תכונות עיקריות: - תמיכה ב 2 מעבדים סוקט 1207 (כמובן) - 2 סלוטים של זכרון לכל מעבד - 4 סלוטים ל PCI-EX16 - שני nForce 680a MCP (הצ'יפסט) - לא פחות מ 12 חיבורי SATA וחיבור eSATA - בגלל מורכבות הלוח הוא יהיה בגודל EATX (ראה מסגרת) ולא יתאים למארזים קטנים

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  3. איזה מעבד יותר טוב מבין השניים ולמה? ואפשר גם בדרך להסביר לי מה ההבדלים בין מעבדי AMD לאינטל? למה למשל אצל AMD זה 2.2Ghz ?

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by drmwvr,

היי לכולם, עלה בידיי להשיג לוח אם כזה, ובגלל שיש לי מחשב ישן למדי, אני בודק מהן אפשרויות השידרוג שלי. אני לא מבין בזה הרבה, אז אשמח אם מישו יוכל לסייע לי, כי אינני מבין מספיק מהמפרט הטכני שלו ( http://www.mainboard.cz/mb/gigabyte/GA-8S655FX.htm ) - מהו המעבד הכי זול (ומה מחירו) שאני יכול לרכוש עם הלוח הזה- יש לי מעבד פנטיום 3, 1 גיגהרץ , אבל אני די בטוח שהוא לא יתאים לכאן... הדרישות שלי מהמחשב אינן גבוהות, לכן גם 1.8 יספיק ביותר... - מהי כמות הזיכרון הפנימי המינימלית עבור לוח אם כזה שיפעל טוב, ומה מחירו בערך? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  5. השאלה בכותרת .. נ.ב ערכתי חיפוש ואי אפשר למצוא כלום..

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by YARONGT,

לא צריך תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  7. הזיכרון המודבר נקנה יחד עם המחשב (2006) מחנות COMP.IL שלפי מה שאני יודע נסגרה (לפחות שאני מגיע לאתר שלהם זה מפנה אותי לאתר אחר). הזכרון הוא סט של DUAL DDR1 של GEIL ויש לו אחריות ל 3 שנים. מישהו יודע מה אני עושה במקרה כזה ? עשיתי חיפוש קצר ומצאתי ש CD-LOG הם המפיצים של GEIL בארץ הם אני צריך לפנות אליהם ולהסביר להם שחנות כבר לא קיימתי (יש לי את הקבלה וכול ) (אני עדיין צריך למצוא איזה אחד מתוך ה2 הוא הדפוק)

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  8. זה מה שחשבתי לפי מה שראיתי פה בפורום: זיכרון : OCZ 2048MB DDR2 667 (1024MBX2) X2 ¤ 505 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤ 1238 קרור למעבד : ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 ¤ 308 מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1563 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤4121 ללא OC המחשב לרינדור וגרפיקה לעסק אני מחפש אמינות ושכלום לא יצור חסימה במהירות .אם יש שיפורים יש לי כבר ספק 500W אמין וכרטיס מסך G8800GTS רציתי לדעת מה אתם חשבים על זה בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני צריך בבקשה המלצה על זכרונות שיתאימו גם לoc בינוני, שיתאימו ללוח של גיגבייט h77, שיהיו בשני סטיקים של 4. מחיר: בין 300-600 שקל מksp בקשר לmhz אשמח להסבר מה יותר טוב ולמה. בקשר לcl אני זוכר משנים עברו שככול שהcl נמוך יותר ככה זה יהיה טוב יותר לoc

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  10. במחשב החדש יהיה לי מעבד Q9300, כרטיסי מסך CF 4850, זיכרון OCZ DDR2 1066MHZ CL5. האם הלוח אם הזה מותאם בשבילי? אם לא מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  11. רק רציתי לדעת ולברר מהי באמת החשיבות של פלטופרמת הi5 העתידית, לאלו שמתכננים לקנות מחשב. האם ההמתנה לצאת המעבדים האלו שווה את דחיית קניית המחשב? מהי הפלטפורמה הזו, ועד כמה משמעותיים השינויים שתביא לעולם המעבדים?

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by lion03,

אני צריך 256 SDRAM אבל אני לא יודע עם חד צדדי יתאים לי כי לי יש דו-צדדי

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by aviran_n,

אני צריך לדעת את ההבדלים בין שתי ערכות השבבים בבקשה. ביקרתי בסטיקי אך לא ראיתי אותן מופיעות שם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב ובחנות שהוא רוצה לקנות ממנה אין לוחות עם ה550 אלא רק עם ה430, הוא מתעקש לקנות מהם ביגלל השירות שלהם והיינו רוצים לדעת מה ההבדלים בין שתי הערכות שבבים ועד כמה זה יפריע לו במחשב לעבודות אופיס, אינטרנט, כמה תוכנות של העבודה ותיכנון להפעלת מערכת ויסטה בעתיד. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  14. מעבד Intel Core 2 Duo E4400 כ. מסך GIGABYTE GV-RX26T256H RETAIL RADEON HD2600XT PCI-E 256MB דיסק כשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB זיכרון CORSAIR VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE צורב LG GSA-H62N X18 ספק כוח ENERMAX NOISETAKER 370W : EG375AX-VE דרישות מיוחדות ללוח אם: - חייב להיות mATX - יציאת סאונד דיגיטלית S/PDIF Out - 7.1 CH Audio connector (בנוסף ליציאה הדיגיטלית) כמובן שעדיף צ'יפסט איכותי.. זה מיועד לHTPC עלות ותקציב : עדיף כמה שיותר נמוך כמובן, מצפה ללוח אם בסביבות 500-650 ש"ח.. תנסו לא לעבור את ה650! תודה!!

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  15. השאלה בכותרת..

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by shar00750,

רציתי לדעת איך הלוח הזה ואם הוא טוב לאוברקלוק? http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_LE/ הסוקט הזה חדש לי ואני רוצה לבנות מחשב חדש עם הלוח הזה ועם הזכרונות האלה : http://www.gskill.com/products.php?index=345

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59555

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by galz,

אוקיי כרגע יש לי במחשב 2X256 גולדן דרגון 3200 של גייל. דיואל צ'אנל כמובן. אני רוצה לדרג לג'יגה ראם. עכשיו, להוסיף עוד 2X256 אותו דבר יעלה מחיר סביר. אני פשוט מוסיף את שני הסטיקים החדשים בסלוטים 2 ו 4 והדיאל צ'אנל נשמר נכון? האם תהיה פגיעה בביצועים? מעבר לזה, אני באמת באמת מעדיף לקנות שני סטיקים של 512 ולהשתמש רק בהם. הבעיה היא שהגייל שיש לי עכשיו יהיו חסרי שימוש, ויותר מזה, ג'יגה זכרון ברמה מגיע ל 2000 שקל. אני מאד נרתע מזה (למרות שיש לי את הכסף). מה אתם חושבים? כדי להשאר אם מה שיש לי ולהוסיף עוד שני סטיקים מאותו סוג? אן כן, כמה זמן יחזיק ג'יגה זכרון לדעתכם? שה? שנה וחצי? אני מרגיש שאני עדיין יכול לעבוד עם 512 זכרון בלי הרבה בעיות ושאולי כל זה מיותר. אולי עדיף לי …

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by nicirnTAL,

שלום, יש לי מערכת של סוקט 462 (לוח NF7 ומעבד נייד ישן..) - ובעיקר מחפש שידרוג קל של המערכת, שעדיין רצה טוב. תהיתי אם עוד ניתן להשיג היום מעבדים חדשים בתקן הזה? ואם כן אז איזה הכי מהיר? (אני כרגע רץ עם מעבד athlon xp-m ב-1800MHZ) ואם זה לא יעזור, אז מה אתם חושבים על לשים במערכת הזו 2GB זיכרון מול 1GB? - מבחינת צוואר בקבוק (במקום 512 עכשיו..) תודה למי שייטרח להשיב, טל

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by niv251,

אני קונה מעבד E6600 של אינטל ואני רוצה גם לוח אם של אינטל שמתאים למעבד הזה התקציב בערך 800-1000 תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  21. שלום, ראשית, מה הזיכרון המקסימלי שאני יכול להרכיב על לוח האם הזה (כל הפרטים הטכניים של הזיכרון, אם אפשר בבקשה, כדי שאני אוכל להזמין בקלות באינטרנט). שנית, האם יש טעם להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק קשיח SSD? האם המהירות תעלה בצורה משמעותית ואיזה זיכרון SSD לקנות? תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  22. קראתי כמה הודעות בפורום וראיתי כל מיני הודעות שהיה כתוב בהם ש DUAL CORE נותן ביצועים פחות טובים במשחקים 1. זה נכון ? 2. מה זאת אומרת ביצועים ? אני לא מבין.. מהירות אולי ?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  23. שאלה האם לוח אם P5VD2MX Asus מתאים לקונרו והאם הוא כולל כרטיס קול חיבורי USB וכו' והאם הלוח האם הזה טוב בשביל קונרו 6600 והאם לוחות האם שעולים 1,400 שקל של אינטל לקונרו ירדו בצורה משמעותית עד סוף חודש ה 8

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by Sopranos,

אז ככה כרגע יש לי שני סטיקיים של 1G זתומרת 2G בכולל של OCZ בלוח אם יש לי אופציה ל4 אני צריך המלצה על 2G או 4G (תלוי אם זה שווה תהבדל במחיר) עדיפות שיהיה DC ובחנות אמינה באיזור ת"א אשמח להמלצות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  25. אני מחפש לוח אם טוב שיתמוך בשני כרטיסים בSLI, עם מספיק פאזות שיספקו מתח יציב למעבד, ועם גופי קירור איכותיים. מה אתם אומרים על זה: GA-Z77X-UD5H יש לכם המלצה על לוח אם טוב אחר בתקציב של 1000 שקל? ( צ'יפסט Z77) אשמח להרבה הצעות וגם סיבות להצעות.. תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים