עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by reyrey_200,

אהלן, אני מרגיש בזמן האחרון שהמעבד שלי לא סוחב יותר, אני יודע שהוא מעבד טוב והכול, אבל עדיין אני מצפה ליותר, אני צריך המלצה למעבד חדש בקטגורית ה775 או למעבד אחר ולוח אם חדש, התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח...

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  2. היי הבנתי שהולכים לצאת מעבדי אינטל חדשים כמובן גם AMD יתנו בראש מתי לדעתכם יהיה השקה רשמית ומכירה בחניות +-? תודה מראאש לעוזרים. אשמח גם להמלצה ללחות חדשים

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  3. ראיתי במפרטים שיש באתר את הלוח של MSI K8N Neo3 אבל אחרי בדיקה אצל כמה חנויות גיליתי שהוא לא קיים בארץ בכלל, כלומר כנראה עוד לא הגיע. אני מחפש משהו תחליפי שיכלול PCI-E וכמובן את כל שאר הפיצ'רים הקיימים כיום כסטנדרט בלוחות. הלוח מיוחד למעבד סמפרון 2600. תודה

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by tranquil,

שלום , יש לי מחשב דיי ישן (PIII - 733 ) עם לוח אם INTEL VANCOUVER VC820 . הלוח תומך בזכרונות RDRAM . כרגע מותקן RIMM אחד של SAMSUNG - PC700 Memory Module Properties Module NameSamsung KMMR16R 88AC1-RK7 Module Size128 MB (8 devices, 32 banks) Module TypeRIMM Module Memory TypeRDRAM Memory SpeedPC714 (357 MHz) Module Width16 bit Module Voltage2.5 V שאלתי היא , האם אפשר להתקין ב BANK השני מודול נוסף של RDRAM PC800 ? ועוד שאלות : 1.איפה אפשר להשיג זכרונות RDRAM לא במחיר מטורף ? 2.האם הוספה של 128 זכרון תתרום משמעותית למהירות וביצועי המחשב (XP ). 3. האם התקנה של WINDOWS 2000 תעזור במקרה זה לביצועים ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  5. בלוח אם שלי יש אופציה להלביש את ה AM2 רק שהזכרונות שלי בלוח מותאמים לDDR400 , השאלה אם המעבדים של SOCKET AM2 יעבדו על DDR2 או הרגילים? וגם, מה זה מהירות רגילה למאווררים של מעבד ולוח אם והאם המהירות שלהם היא פונקציה של כמה שהמעבד מתחמם או שהוא פשוט עובדים על מקסימום קירור מהתחלה?

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  6. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤ 457 1 קירור למעבד Thermalright Ultra 120 ¤ 269 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 600 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 48 2 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBHK CL4-4-3-5 ¤ 466 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 400Gb 16MB WD4000AAKS ¤ 510 1 כרטיסי מסך Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1566 1 שלום זה המחשב שאני הולך לקנות כנראה והוא …

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by yamedi,

שלום, רציתי לדעת האם קיים לוח אם שיכול להכיל מערך Crossfire/SLI של כרטיסי מסך HIGH-END , לדוגמה : 8800, X1950, כרטיס קול (כמובן לא ONBOARD), כרטיס TV וסתם אם דוחפים את השאלה למצב יותר קיצוני, אז גם כרטיס פיזיקלי, כרטיס רשת לא ONBOARD השאלה פה היא לא למה צריך מחשב כזה, אלא האם זה אפשרי בפועל ! תודה

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by tuka,

אני הולך היום לקנות לוח אם ומעבד חדשים ואם ישאר כסף גם זכרון נוסף של 512. עכשיו, הציעו לי כל מיני דברים אבל אני רוצה לדעת 100%. התקציב שלי הוא 2000 אפשר קצת לחרוג. אני רוצה בעיקר לוח אם ומעבד טובים שיממשו את הפוטנציאל של הכ. מסך (6800U) אם ישאר מספיק כסף (אפשר לחרוג..) אז גם עוד סטיק של 512. זה דיי דחוף אז אני מודה לכל מי שיכול לענות בהקדם האפשרי.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by AtomiX,

לאוברקלוק רציני... אין הגבלת מחיר.. שני סטיקים של 512 .. תודה רבה.. שיהיה הכי טוב שיש!

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by shloosh,

התלבטות היא כזאת P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 915P COMBO-F s775 (DDR I+II+PCI-E+SATA+GBL) של MSI או במקום זה Gigabyte GA-8I915G-MF Intel 915G Bulk Motherboard 512MB Twinmos DDR2 x2 או Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512Mb 400MHz Twinmos x2

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by erezbuyom,

שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  12. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=789 חג שמח.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. כמו שאמרתי *כותרת* התחדשתי בלוח אם והוא יגיע עוד כמה ימים הזמנתי אותו לפני שעתיים בערך.. פתחתי את הת'ארד כדי לשאול שאלות על הלוח. דרך אגב קניתי את הלוח על פי המלצתו של barel (נראה לי ככה כותבים את זה..) מומחה למעבדים לוחות אם וזכרונות. (נשמע מצחיק חייבים לשנות את התארים האלה...) האם הצ'יפסט הזה טוב לOC? האם הלוח אם בא עם ביוס צרוב F2? האם אני אראה המון הבדל בביצועים בין לוח ה-E-machine שהיה לי (MS-7173 RC410M-L) לבין הלוח? הזה שהוא בין הצ'יפסטים החדשים (המתקדמים) בשוק. אני לא לא ישאל אותכם אם היה אופציה יותר טובה וכאלה שאלות כי חבל על הזמן כבר הזמנתי אין זמן להתייסר ולהלקות את עצמי

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  14. מצאתי זיכרון שנקרא pc100 ואני רוצה למכור אותו אבל הבעיה היא שאין לי פרטים עליו למה הוא שייך ומה עושים איתו? ואיך בודקים אם הוא טוב? ראו בתמונה: http://img43.imageshack.us/img43/6204/pc100.jpg

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  15. שלום, אני לא מבין מה זה בדיוק כפול ליבה? חשבתי, ואני עדיין חושב שלמשל עם המעבד D805 זה 2 ליבות שרצות בתדר 2.6 ג'יגה הרץ, אז זה אומר 2.6GHZ*2=5.2GHZ? האם אני צודק? אם לא אז מישהו יכול להסביר לי? ולא מצאתי בנושאים הנעוצים.. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by Avi Levin,

אהלן, היום ביטלתי את הקנייה של המחשב והחלטתי לקחת את המפרט לידיי, (מי שבפורום LCD יודע על מה אני מדבר), הנה הסבר למי שלא יודע: בקיצור, הוצאתי ממנו את כל המיץ. עכשיו, כנראה שגרמתי לו להרגיש רע, והוא הציע לי את הלוח אם הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1321&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& במקום מה שאני לוקח (P-35-DS3), השאלה היא האם שווה לי לקחת אותו? הוא מוכר לי בדיוק את הלוח הזה בלי שום עקיצות או תכסיסים במחיר זול יחסית (1000 ש"ח), האם שווה לי?

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  17. הכירו את לוחות האם החדשים מבית הענקית הטאיוואנית לערכת השבבים Z490 ולתושבת LGA1200 החדשה של אינטל - זמינים בחנויות החל ממחר! לכתבה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי פה מחשב שאני אמור להתקין עליו וינדוס הבעיה היא שאני לא מצליח להכנס לביוס על מנת לשנות את ההגדרות כדי שהמחשב יקרא מהסי די ניסתי מלא כפתורים ושילובים אבל שום דבר לא עובד יש למישהו מושג איך אני מגיע לביוס ? הלוח הוא של אינטל CA810E ניסיתי לחפש באינטרנט אבל מצאתי את מה שאני מחפש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  19. לדוגמא הזיכרונות שעל הכרטיס מסך - אני יודע שצריך להסתכל על זוג הספרות האחרונות אבל רק כדי להיות בטוח : הזיכרונות הם של סמסונג - k4028163h0-tc50 אז המהירות שלהם 5 או 6.3 ? תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by hosham,

אני קונה מחשב : D805 וכו'.. אני מתלבט בין 2 זיכרונות בבקשה תייעצו לי מה עדיף לקחת הבדל המחיר לא משחק לי. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7065 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 שמתי לב שבשניהם התיזמונים אותו דבר ויש לשניהם קירור פאסיבי. תודה חבר'ה.

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  21. ברשותי סט 8x2 זכונות של corsair vengeance RGB 8x2 & corsair vengeance RGB pro סהכ 32 גיגה. התקנתי תוכנה בקרה iCUE והכל סבבה שולט בתאורה וכו אבל מפריע שכהמחשב נכנס למצב שינה התאורה של לוח אם וכרטיס גרפי נכבת אבל הזכרונות ממשיכים להאיר והייתי שמח שגם הם יתכבו בזמן שינה וידלקו מתי שהמחשב מתעורר אשמח לעזרה

22. Started by shemiraz,

אז בשעה טובה שידרגתי את המעבד הישן שלי e6600 למעבד חדש q9550 ושאלה קטנה על טמפרטורות במנוחה כרגע על 35 ככה כי קצת חם פה היום ברגיל היה איזה 3-4 מעלות פחות,לפי הטמפרטורות של כל ליבה בנפרד אז יש לי 2 ליבות שהטמפרטורה שלהם תמיד גבוה יותר ב 2-3 מעלות מה2 האחרות האם זה תקין? במאמץ הוא על 47 מעלות... מבחינת הטמפרטורות מנוחה ומאמץ אני יודע שהוא ממש בסדר(המארז והאוורור אצלי מסודרים יופי)

23. Started by stingeR-,

טוב , הלכתי אתמול לקנות לוח+זיכרון+מארז+מעבד מKSP ולקחתי לוח 8rda3 ועכשיו שאני מסתכל על הקופסא וגם בדגם הוא רושם של שהדגם של הלוח הוא EPoX 8rda3I ההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם זה שללוח הזה יש DUAL DDR וNFORCE 2 ULTRA 400 ולא SPP מה יותר טוב בלוח הזה חוץ מהCHIPSET ? הוא עלה לי 470שקל

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  24. קניתי את הקיט OCZ platinum 2x2GB 1066 PC 8500 עכשיו או שיש לי בעיה באחד מהזיכרונות או שאני לא עושה משהו נכון אני שם את שניהם בדואל, המחשב לא עולה לי...הוא רץ כמה שניות...אפילו לא מגיע לשלב של הביוס ועושה ריסט אבל ברגע שאני מעיף אחד מהזיכרונות המחשב עובד פרפקט.... יש לציין שזה קורה בגלל קיט ספציפי שגם אם אני שם אותו לבד המערכת לא עולה, אבל השני כן מעלה אותה. ניסיתי לשים את הזיכרון אחרי שהווינדוס כבר עולה ואז פתאום אין בעיה...המערכת קוראת 4 GB זיכרון והכל עובד...אבל ברגע שאני עושה ריסט יש מלא צפצופים מהלוח אם ועוד פעם המערכת לא עולה. יש מצב שהקיט הספציפי דפוק וצריך להחליף אותו? תודה נ.ב, המערכת שלי היא: E8400 gigabyte EP43-UD3L GTX260 Corsair 550W WD 500GB

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  25. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני צריך בבקשה המלצה על זכרונות שיתאימו גם לoc בינוני, שיתאימו ללוח של גיגבייט h77, שיהיו בשני סטיקים של 4. מחיר: בין 300-600 שקל מksp בקשר לmhz אשמח להסבר מה יותר טוב ולמה. בקשר לcl אני זוכר משנים עברו שככול שהcl נמוך יותר ככה זה יהיה טוב יותר לoc

• 4 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.