עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש פה פורום לפרסום מכירה ו/או קניה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. בדרישות מערכת של CRYSIS 2 נכתב שיש צורך במעבד 6 ליבות של AMD (או I5 3.1GHZ של INTEL) כדי להריץ את המשחק על הגדרות גבוהות. מערכת שמבוססת על PHENOM 2 955+4GB+HD6950 לא תספיק כדי להריץ את המשחק הנ"ל על הגדרות גבוהות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ggg123,

שלום, כפי שאפשר לראות בפרטי המשתמש שלי זה המפרט שלי: INTEL CORE 2 DUO E6600 ASUS P5B Deluxe Corsair Value DDR2, 2X1Gb 667MHz, CL5 Sapphire ATI RADEON X1950XT 256 mb ENERMAX LIBERTY 500W מפרט זה נקנה לפני שנתיים והחזיק לא רע. בתקופה האחרונה המשחקים החדשים כבר לא רצים חלק על המחשב כזה, בטח ובטח אחרי ששידרגתי את המסך מחשב ל 22 אינץ'. דבר ראשון שהחלטתי לשדרג הוא כרטיס המסך , כנראה ל Radeon 4870 512MB. חשבתי גם להחליף את הזיכרון. שאלתי היא האם כדאי להחליף את היזכרון מה 2GB שיש לי עכשיו ל 4GB, האם זה הכרחי? במה זה ישפיע על המחשב? הזיכרונות שאני חושב לקנות: G.Skill 4GB Kit DDR2 800MHZ CL4, המחיר כ 350 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  4. יש צפי להורדת מחירים של זכרונות DDR2 בינואר 2007?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

פשוט השאלה למעלה(אי אפשר לעשות הודעה ללא תוכן...)

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by ScreameR,

למפרט חדש שאני מרכיב.. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל, יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by DeepShit,

נגיד 2 זכרונות של RDRAM 256 800 וכרטיס מסך FX 5200 למשל? יהיה שיפור ? ??

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  8. אני ירגיש הבדל בין 2 ג'יגה זיכרון ראם של 667 מגהרץ DDR2 לבין 4 ג'יגה זיכרון ראם של 1066 מגהרץ DDR3 ? רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי ואיך זה ישפיע על הביצועים ? תודה

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by izhark,

http://www.eweek.com/article2/0,1895,2152350,00.asp השקה באוגוסט, אבל כנראה נתחיל לראות אותם באמת רק בספטמבר חבל שהמהירות הי רק 2GHZ

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  10. המעבד המהיר ביותר אי-פעם, והמהיר ביותר לגיימינג בשלב זה, יעלה לכם 700 דולר לפני תוספת מסלכתבה

11. אני רוצה לבדוק אית הלוח שלי אז אני צריך תוכנה כזאת... עדיף שתהיה אותה חברה.... (תנו לינק)

12. Started by Nitro Viper,

1.אם כן איזה? 2.שמעתי גם משהו על Memory Leak , זה משהו חומרתי או שקשור לתוכנה? 3.אם זה חומרתי, הבדיקה תמצא את זה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש תוכנה או דרך שאני יכול לבדוק איזה חיבורי זיכרון (ddr,ddr2,sdram) ואיזה סוג כונן קשיח יש לי וכל הנתונים על הלוח אם יש תוכנה שמראה את כל הדברים האלה?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  14. מה קורה? טוב שמעו חשבתי על לקנות את המעבד של אי אמ די אבל אמרתי לעצמי : למה שאני אקנה את המעבד הזה אם רק עוד שנתיים הוא ינצל את המהירות שלו? [ד"א ראיתי אחת שרקנה פנטיום 4 2.8 ואת המקס 3 של אביט עשה אובר קלוק ועבר את האי אמ די!} וגם נגיד עוד שנתיים, בטוח אבל בטוחחחחח שיהיו מעבדים בטכנולוגיה שלו או אפילו יותר מתקדמת! והוא יהיה המעבד הכי חלש! אז למה לקנות סתם? אני קונה כרב את ה2.8 עם מקס 3 והוא יהיה מצוין! וגם אני נותן עוד שנתים וחצי את המחשב שלי לאחותי ואז אני קונה חדש! אז בקיצור : למה לקנות את המעבד החדש הזה אם יש יותר טובים ממנו במחיר יותר זול? וגם אחרי שהוא יתחיל לנצל את המהירות שלו יהיו מעבדים אחרים פי כמה וכמה יותר מהירים ויותר זולים! תחשבו על זה! נ.ב. לא התלחתי להסבי…

15. מה קורה? טוב שמעו חשבתי על לקנות את המעבד של אי אמ די אבל אמרתי לעצמי : למה שאני אקנה את המעבד הזה אם רק עוד שנתיים הוא ינצל את המהירות שלו? [ד"א ראיתי אחת שרקנה פנטיום 4 2.8 ואת המקס 3 של אביט עשה אובר קלוק ועבר את האי אמ די!} וגם נגיד עוד שנתיים, בטוח אבל בטוחחחחח שיהיו מעבדים בטכנולוגיה שלו או אפילו יותר מתקדמת! והוא יהיה המעבד הכי חלש! אז למה לקנות סתם? אני קונה כרב את ה2.8 עם מקס 3 והוא יהיה מצוין! וגם אני נותן עוד שנתים וחצי את המחשב שלי לאחותי ואז אני קונה חדש! אז בקיצור : למה לקנות את המעבד החדש הזה אם יש יותר טובים ממנו במחיר יותר זול? וגם אחרי שהוא יתחיל לנצל את המהירות שלו יהיו מעבדים אחרים פי כמה וכמה יותר מהירים ויותר זולים! תחשבו על זה! נ.ב. לא התלחתי להסבי…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  16. אז זהו, ערב, אני יושב ליד המחשב (למזלי אחרת לא הייתי יודע) שומע את הקול הקפיצי הזה, זה נשמע כאילו בא מתוך המחשב ואני כאילו "לא יכול להיות". פירקתי כיסוי והתחושה שלי התבררה כנכונה, מדובר במאוורר של המעבד, קצת חופשי חשבתי "מה הוא נשבר?" הרי כבר שמעתי דיבורים נגד ה-Arcticcooler אבל לא, התושבת עצמה נשברה, הפין פלסטיק שמחזיק את אחד מהתפסנים של המאוורר נשבר :s05: ויש רק אחד ... למה יש רק אחד?? ?? ?? ??? מה לעשות? לוח בן שבועיים-חודש (משהו כזה), מחשב חדש דנדש, יש למישהו ניסיון עם זה? מדובר בלוח של Asus M2N-E, מה עושים? אחריות תעבוד? אפשר להחליף רק תושבת? כמובן שדבר ראשון על הבוקר טלפון לחנות ממנה קניתי אבל .... מבאס!!! בינתיים התקנתי תוכנה לניטור טמפרטורה והכל בסדר - המאוורר י…

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. ישל י מעבד AMD 1700 ביד. איך אני יודע איך זה 0.13 או 0.18? (ביד- לא מותקן במחשב ;D)

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. זה משנה? מפרט: Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) -------[ SPD ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- [ DIMM3: [ TRIAL VERSION ] ] Memory Module Properties: Module Name [ TRIAL VERSION ] Serial Number None Module Size 256 MB (1 rank, 4 banks) Module Type [ TRIAL VERSION ] Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  19. יששש הגיע ה- X6800 אני עכשיו ממתין ללוח אם

• 66 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by modgod,

מעבד AMD AXP 2500, לוח אם NF7, זיכרון KINGSTONE 256MB. אני רוצה להוסיף זיכרון Elixir DDR 256MB PC3200 400Mhz. לא מעוניין לעשות OC לשום רכיב במחשב. אז הזיכרון שציינתי יתאים? כי שמעתי שהוא זיכרון ג'נרי ולא מתאים ל-OC, אבל מכיוון שאני לא עושה OC חשבתי שלא תהיה לי בעיה איתו!

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  21. עכשיו המפרט לשי זה ADM ATHLON 4400+ EPOX MF4 J3 HD4850 EZCOOL PS 500WATT אני רוצה לשדרג את המחשב. יש לי 2 אופציות הראשונה.להחליף לאינטל אז להחליף לוח אם טוב של DFI P45 ב 650 שקל. למעבד E7400 ב 615 שקל. ולהחליף ספק ל SEASONIC 550WATT ב 480 שקל או אופציה שניה להישאר אם AMD ולא להחליף לוח אם אז מעבד פנום 2 940 1500 שקל או 920 ב 1200 שקל. וספק 480 שקל. אז מה יותר טוב? חשוב המערכת למשחקים.

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  22. אם לשפוט מהכתבה שעשה בריאן מ- yes tech city, הדברים נשמעים פסימיים:

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  23. ידיעה מעניינת ב -XBIT Asustek to Support Future AMD FX "Bulldozer" Chips on Current Mainboards. http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20110316164945_Asustek_to_Support_Future_AMD_FX_Bulldozer_Chips_on_Current_Mainboards.html יש לי 890GX של אסרוק, מקווה שגם חברות אחרות יאפשרו שימוש בבולדוזר בלוחות שלהם

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אומנם לא משהו עצמאי, אבל בהחלט מדובר בהרחבת פעילות אפשרית: http://www.techworld.com/opsys/news/index.cfm?NewsID=3556

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  25. שלום, בשיחה שהיתה לי עם מוכר של חנות מחשבים נאמר לי שהקירור שאינטל מספקת למעבדים שלה הוא עלוב וקיים רק כדי לצאת ידי חובה. עד כמה נכון הדבר? דבר שני, נאמר לי שאחוז החזרי הלוחות של אינטל נמצא בשיעור אדיר לעומת אחוז החזרי הלוחות של גיגבייט לדוגמה. ההסבר שניתן היה שאינטל מייצרת לוחות ברמה נמוכה מבחינת הלחמות, רכיבים וכו'... עד כמה דבר זה נכון גם הוא? לא הגיוני שפאקינג *אינטל* לא יודעים להכין לוחות ומאווררים!! בבקשה אל תתיחסו לחוסר הפיצ'רים ונעילות הקלוקים של אינטל, רק לגבי האיכות/היציבות/אורכות חיים/ אמינות וכו'..

• 12 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.