עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב ככה אז חבר שלי ויוצר מוזיקה[בנתיים מתחיל אבל מתקדם לאט לאט] אז הוא רוצה כאילו לקנות אינטל בשביל זה ובחיים לא השתמש בAMD וכו' אז הוא רוצה לדעת,האם כדי במיוחד בשביל ליצור מוזיקה לקנות AND או אינטל אני לא שאול מה הבדל או משו רק מה כדי...הוא יוצר מוזיקה משחק פעם ב...GTA SA כול מיני משחקים קטנים לא גיימר רציני אז מה אתם אומרים שווה לו לקנות AMD בשביל הצרכים האלה או אינטל...?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  2. זה מה שיש לי (לוח אם מתוצרת גריבלדי) ועכשיו אני מתחיל קצת להתעניין בחומרה ושמתי לב שאף אחד בחיים לא מדבר על הלוחות אם שלהם רק על של asus , gigabit, msi ועוד כמה - זה אומר שהיא לא מהחברות הטובות (או גרוע מזה) ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by puuma,

.

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by Dj_Rabi,

דבר ראשון יש לי מעבד של AMD 1800 ורציתי לשאול איך אני עושה אובר כלוק דבר שני מזהRAID ודבר שלישי יש לכם אולי מקודד לכרטיס TV כדאי שאני יוכל לראות הום סינימה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי בלוח שני יציאות של DDRAM בכל אחד כרטיס של 256 , כדאי לי לשים ב SDRAM עוד אחד של 512 ?? כי שמעתי שזה לא כל כך טוב.. אבל זה רק יזיק? או שזה בכל מקרה ישפר את הביצועים?

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  6. מה טוב יותר?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היה לי 512 DDR ישן.. עכשיו הוספתי עוד 512 של kingston עם ביצועים הרבה יותר גבוהים מהקודם. השאלה שלי, האם בביוס או בעזרת איזושהיא תוכנה אפשר להגדיר שמערכת ההפעלה תנצל קודם את הסטיק המהיר יותר ורק כשהוא יהיה מנוצל לגמרי תעבור להשתמש בסטיק הבא? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  8. מה אתם אומרים ומה האפשרויות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  9. 1. איך אני יודע כמה RAM המערכת מנצלת כרגע, וכמה יש לי ברוטו? 2. איזה טמפ' הכי גבוהה "מומלצת" למעבד שלי (במפרט) בלי שיקרוס או ישרף או ווט אבר?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  10. מצאתי את התוכנה שעושה כאלה דברים: http://img133.imageshack.us/img133/6787/untitled1ip7.jpg למה זה טוב?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 2GB RIMM1 - J7J1 : RIMM RAMBUS 128MB/16 @ 400Mt/s RIMM2 - J7J2 : RIMM RAMBUS 128MB/16 @ 400Mt/s RIMM3 - J8J1 : Empty RIMM4 - J8J2 : Empty עכשיו אני רוצה לקנות אחד עם 32 ביט.. ולשים את 3 הזכרונות ביחד.. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  12. Started by sdyanir,

שלום לכולם, שלשום ניסיתי להדליק את המחשב, ולהפתעתי, הוא לא פעל... בדיקה קצרה העלתה שספק הכח התקלקל (הבדיקה כללה את שקשוק הספק, שהשמיע צלילים שהעידו על חלקים שהתפרקו בפנים. פתיחת הספק אישרה את החששות). כשהחלפתי ספק, המחשב אכן התחיל לפעול, אבל לא נראה שקורה משהו פרט לפעולת המאווררים. גם המסך לא נדלק. ככל הנראה, לוח האם שבק חיים גם הוא, כי ניסיתי לפרק את כל מה שלא נחוץ להפעלת המחשב, גם ניסיתי כרטיס מסך אחר, ועדיין - כלום. אתם חושבים שיש משהו שאפשר עוד לעשות? אם לא, אז אני צריך המלצה ללוח אם שתומך בזכרון RDRAM, פנטיום 4, וכרטיס מסך AGP. או שאולי כדאי לקנות לוח אם וזכרון DDR2. ואולי גם להחליף את המעבד בדרך. ואם כבר, אז למה לא לשדרג כרטיס מסך. בקיצור, אני מחפש את הדרך הזולה ביו…

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by BasketCase,

יש לי לוח אם intel i845G יש לו תמיכה ב-Serial ATA?

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  14. או שאתם יודעים על חנות שכבר הביאה אותו או הולכת להביא?.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  15. שלום לכולם רציתי לדעת האם כדאי לקנות מעבד 5600 של AMD [בתחילת שבוע הבא] או שכדאי לחכות חודש עד הירידת מחירים? אני חושב שלא כדאי לקנות מכמה סיבות: צריכה גבוה של חשמל טמפ' גבוה שום ישום בנתיים לא יודע לנצל 4 ליבות [וברוב הפעמים בקושי 2] מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מי שמוכן לנדב שיבושם לו, אם לא לנדב אז תציעו מחיר(אפילו לוח מהפשוטים)

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. אני לא רוצה לטעות בקנייה שלי

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  18. שהוא יגיע לארץ כי זה גם תלוי כמה הוא עולה או לקנות את המעבדים הרגילים?? וכמה יעלה ה3000 AMD אם ליבת הבארטון בערך יותר מ 1500??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מדבר על Pentium D 2.8. פשוט הרשימה שבאתר של ABIT לא כ"כ ברורה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  20. יש למישהו מושג לגבי תאריך ההשקה של מעבדי AMD !!!

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  21. ועוד שאלה, יש לוחות עם PCIe שנמכרים בארץ לAMD64? לא חיפשתי הרבה, אבל גם לא ממש ראיתי אחד שנמכר, יש אחד מומלץ במיוחד?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  22. Corsair 256MB DDR CMX256A-2700LL לעומת הרגיל Corsair CMX256A 2700C2 (לא מה שרשום באתר הרשמי של CORSAIR.. שהם LOW LATENCY .. ) תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  23. מישהו שמע ביקורת על IT7-MAX2 של ABIT

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  24. אשמח לדעת טמפרטורות.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  25. הלוח יגיע מחר, הזכרונות הם 2X256 של VDATA DDR400 CAS2.5 . זהו מחשב תקציבי מאוד לחבר והתוכנית המקורית היא לנסות להגיע ל300MHZ FSB ... שאלתי היא האם יש למישהו נסיון עם הלוח או המעבד הספציפי (ועדיף קומבינציה ). אודה לתגובות

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.