עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by T-Flash,

מעבדי ה-K8 המצטיינים של AMD בזמנו, עוררו את אינטל מתרדמה עמוקה. באותו הזמן אינטל טמנה תקווה רבה במעבדי ה-Pentium 4 שלה ועבדה לפי שיטה שיווקית. המטרה של אינטל הייתה להעלות כמה שיותר את תדר השעון של המעבדים ועל ידי זאת לשכנע את הלקוחות כי המעבדים שלהם מפיקים את הביצועים הגבוההים ביותר. בעזרת אסטרטגיה זו אינטל הכניסה את תדר השעון של המעבדים לשם דבר בתחום השוואת הביצועים, להרבה לקוחות שלא מתמצאים בתחומים אלו היה ברור כי מעבד Pentium 4 בתדר של 3Ghz מציג ביצועים גבוהים יותר ממעבד ה-AMD Athlon של אותה התקופה שרץ במהירות של "רק" 2Ghz. אך הזמן עשה את שלו ולאט לאט יותר ויותר אנשים התחילו להבין כי תדר השעון לא מהווה מדד לביצועי המעבד, ו"גילו" את יעילותם של מעבדי ה Athlon גם בביצועי…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Cilay,

אני רואה רק לוחות שתומכים ב SLI , ובCF אני לא רואה .. למה ? ראיתי לוח של DFI , החברה הזאת טובה ? והבנתי ש CF פועל על כל לוח שיש לו 2 יציאות PCI-E .. אבל הכרטיס השני יפעל על X4 , מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה ? תודה ....

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  3. http://www.skypc.co.il/pl_product~STT512800~15~0.htm

• 55 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by tamirgolan,

AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX אינטל core 2 duo e6300

• 15 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by Aviad6,

מה עדיף P4 ליבת פרסקוט (חם) או סלרון D ? דרך אגב חדש כאן מה עניינים

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by oded900,

זה אפשרי להשתמש בזכרונות בגדלים שונים נגיד 256MB ו512MB? ואם נגיד אני משתמש בשלושה סטיקים של 512MB הDUAL CHANNEL יעבוד?... כנ"ל ארבעה...

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  7. באתר iqpc הוא עולה 717 שקל, אבל באתר של נועה יש את 1GB של PQI DDR2 800 CL5, והוא עולה 350 שקל. כמובן ששתיים כאלה שווים ל-700 שקל. האם זה אותו מוצר, רק שהשני במהירות 800 מגה הרץ? במידה וכן באמת שווה לקחת את השני מהאתר של נועה? תודה

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  8. יש לי שני סטיקים של 512 DDR2 800MHZ של G.SKILL עכשיו אני חושב להוסיף עוד ככה גיגה של בדיוק אותם הזכרונות ותזמונים...הם עולים כ610 שח...עכשיו ראיתי שב1150שח אפשר לקחת אותם זכרונות רק 2GB שתי סטיקים של 1GB...השאלה היא כזאת: מה יהיה ההבדל אצלי במשחק אם אני יוסיף לגיגה שיש לי עוד גיגה ראם או עוד 2 גיגה ראם שבעצם בסוף יוצא 3גיגה ביחד... עד כמה זה ישפר ביצועיים ב3 גיגה מאשר 2 גיגה? חח אני מקווה שהבנתם למה אני חותר...

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  9. משהו יכל להסביר לי למה תמיד שאני מעמיס על המחשב אני רואה שרק הליבה השניה של המעבד עובדת האם זה אמור להיות ככה? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  10. כותרת

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  11. Started by משה פרץ,

אתמול ראיתי תוכנית בערוץ ההיסטוריה איך התחילו המחשבים הראשונים היה ממש COOL . זיכרון 1MB היה פעם עולה 5000$ ידעתם ? דיברו על IBM על APPLE ( היה פעם יותר מוצלח מ IBM ) אטארי גם להיט עם מעבד MHZ 1 ... שווה לצפות בזה שוב יש שידורים חוזרים של זה .

12. במחשב של אחי יש לוח אם ישן של Gigabyte GA-K8VM800M אני רוצה להחליף לו ת'מעבד למשהו יותר מהיר כרגע יש לו AMD 64 2800 יש משהו יותר מהיר מזה ? יש כפולי ליבה ללוח אם הזה ?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  13. AMD 64 4600+ X2 Dual Core או E6600 ? מבחינת המחיר זה משמעותי, לזה אני מודע. ההפרש מבחינת ביצועים לא גדול ככ שמצדיק את ההפרש במחיר הגדול, אבל עדיין אולי מבחינה טכנולוגית ויכולת עתידיות כדאי לקחת את האינטל? חוסך חשמל כו'... ה-AMD לא נחשב לענתיקה? חשוב לי לדעת כי אם אני אקח את האינטל זה מאוד מקפיץ את המחיר. תודה על העצות

• 57 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by בניה,

וגם, הסתכלתי בתוכנה PC WIZARD בmainboard/chipset וראיתי שכתוב לי משהו כזה: Memory Information : Type : DDR-SDRAM PC2100 Frequency : 133.2 MHz DRAM/FSB Ratio : 4/3 Supported Channels : Dual (128-bit) ECC Diagnostic : ìà זה אומר שהלוח אם תומך ב Dual Channel ? ואם כן, מה אני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד ככה?

15. מדובר בלוח אם של PCPARTNER לפנטיום 3. בהפעלת המחשב מופיע בפינה: 694ס-696b-6a6ljprac-00 ניסיתי לבדוק באתר של PCPARTNER ולא ממש הצלחתי למצוא BIOS לזה. מישהו יכול אולי לעזור לי למצוא את העדכון הספציפי שאני צריך?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. טכנאי שכונה, תקשיב, קניתי מחשב AMD חדש בהמלצתך אבל הוא עובד מ-מ-ש לאט. הבנתי שאתה עושה ביקורי בית תמורת סכום סמלי, ואשמח שתבוא לבדוק את המחשב (אני מוכן גם להביא את המחשב אליך). לאחרים, אתם מוזמנים לכתוב כל אחד ממליון הכינויים שהוא נותן לעצמו כל יום מחדש (קל לזהות אותו, ספאמר שמזדהה שטכנאי שלא מבין כלום, עושה ספאם נגד אינטל ובעד AMD, לא מבין כלום מהחיים שלו ושואל שאלות מפגרות, וכמובן נרשם כמה פעמים ביום מחדש עם מספר הודעות גבוהה תוך זמן מצומצם וגילו בורות מכל כיוון).

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  17. השאלה שלי היא האם כדאי. או הזכרונות האלו (2GB 667MHZ CL5) של NDP או NPD עם אחריות לכל החיים מהחברה שבה קניתי את הזיכרונות, או זיכרונות של Kingston בתוספת של 340 ש"ח, שזה יוצא די הרבה. מה אתם אומרים? כדאי ללכת על NDP האלה למרות שהם ג'נריים?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב, ברצוני לשפר את מערך הזכרונות שיש לי כיום. כיום יש לי זוג של CROASIR C4 PRO 800MHZ 2 GB ואני רוצה להוסיף עוד 2 gb של 4-4-4-12... ראיתי את הזכרון הזה במחיר לא רע.. השאלה אם הזכרונות הללו טובים ?? אם לאו - אנא המליצו לי על 2GB בתזמונים של 4-4-4-12 בבקשה תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היום קיבלתי את המעבד 4600x2 הבעיה שהם לא רשמו בקופסה 65w אז המוכר הראה לי שזה ado אבל אני לא מסתמך על זה ב100% כי זה במדבקה יש איזו שהי תוכנה שאני יכל להיות בטוח שזה 65w ו ado

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כותרת והאם שווה להשקיע עוד 150 ש"ח

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  21. שלום לכולם כמו כולם אני רואה בכליון עיניים את הקצב בו יוצאות ואמורות לצאת בקרוב וברחוק כל מיני טכנולוגיות חדשות ולא יודע איך לכלכל את צעדי. אני מעוניין לשדרג לוח אם, מעבד וזכרון, ורוצה לדעת, בעצם, מחכמי הפורום (גדולים כקטנים - העיקר חכמים) האם בטווח של שלושה חודשים או חצי שנה יותר כדאי לי לחכות חשוב מאוד: אין שום כוונה, כלשהיא, מתישהוא, איך-שהוא, לבצע OC. ולא, אני לא מעוניין בלוח 945. תודה. המערכת תריץ ויסטה. העומס הגבוה ביותר יבוא משימוש בפוטושופ CS2 ועריכות תמונות RAW כבדות. מפרט נוכחי: +A8N-SLI 939, 1GB DDR400 ADATA, ATHLON 64 3000 מפרט רצוי: Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E …

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by bigwave,

ללא אוברקלוק! יש הבדל? מורגש? למישהו יש לינק עם השוואה בניהם?

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by Oranili,

nForce 430 Chipset - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA2 - RAID - Firewire iEEE-1394a - 8 Channel Sound - Gigabit LAN - mATX - GeForce 6150 VGA on board מוצר GA-K8N51PVMT-9 מקט 1 כמות 394 מחיר יחידה Gigabyte עוד יומיים מגיע לפה ! היה לי מקודם NFORCE 3 250GB השאלה שלי אם אני יכול בלי לפרמט את הלוח החדש?... כי הוא NFORCE 4

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  24. 1. מבחינת טרמונולוגיה, האם ליבה כפולה = 2 מעבדים ? 2. הבנתי שיש מונח שמציין שיש במחשב פיזית 2 מעבדים, ויש מונח דומה שמשמעותו היא מעבד אחד, אבל שעובד בצורה מפוצלת ומסמלץ שניים (HyperThreading), וקל להתלבל בינהם כאשר קוראים מפרטי מחשב... מהם המושגים ? 3. האם בתמונה הבאה מדובר ב 2 מעבדים פיזית, או מעבד יחיד ? [attachment deleted by admin]

• 76 תגובות
    • 6.4k צפיות
  25. Started by spankus,

אני רוצה להוסיף עוד 512MB לזיכרון, האם עדיף שניים של 256 או אחד של 512? ועוד שאלה ..... איך הזיכרון הבא? האם שווה קניה או לחפש משו יותר טוב? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR2-256-667-KR&affiliate=zap

• 6 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.