מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט שבניתי בKSP: אני מחפש כרטיס מסך קצת יותר זול שיתאים למפרט. אם אתם חושבים שאי אפשר למצוא יותר זול ושיעשה את העבודה כמו שצריך בלי בעיות ולא יפריע אז תגידו. אני מבקש שתמליצו על לוחות אם שנמצאים באתר של KSP בגלל ששם אני אקנה את המחשב וחשוב שיהייה להם אותו כתוב לכם שם גם מחירים והכל תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה. ניתקתי והוצאתי ושיניתי דרייברים של הצורב. ואפילו הלכתי לאתר של ACARD TECHNOLOGY והורדתי דרייבר לXP. הבעיה פתורה. (נראה לי) המחשב עולה בחצי מהזמן שהוא היה עולה פעם והוא יורד באיזה 10 שניות. תודה רבה וכל הכבוד לפורום הזה. תודה רבה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב ישן.. ויש לי VIBRA 128 כן אני כבר שומע את הקולות....מה?????? איך אתה יכול להסתדר עם זה? אז ככה אני מתכון לקנות AUGIDY 2 VALUE שעולה 420 ש"ח ככה.. השאלה..אני עומד לקנות עוד איזה שנה ככה מחשב חדש..... אם הכרטיס קול שעל הלוח יהיה יותר מזה אז אין טעם.....אבל אם הCREATIVE הזה עדיף אז כדאי לקנות אותו לא? עצה מהמומחים! תודה רבה רבה רבה! וחג שמח לכל בית ישראל! :)
-
- 11 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מתעניין בזמן האחרון בניידים, וראיתי הרבה ניידים שהם סלרון. אז רציתי לדעת איך אני יודע מה היחס בין הסלרונים לP4. נגיד: סלרון 2000 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? סלרון 1600 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? מישהו אולי יודע אם יש איזו טבלת השווה כזאת - אני מאוד מאוד אשמח לדעת תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב מבין השניים ולמה? ואפשר גם בדרך להסביר לי מה ההבדלים בין מעבדי AMD לאינטל? למה למשל אצל AMD זה 2.2Ghz ?
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום , לפני כשנה קניתי מחשב עם 1 ג'יגה זכרון: 2 זכרונות של 512 , DDR 400 של חברת TWINMOS . יש לי במחשב 4 סלוטים זכרון מהם כעת 2 תפוסים. ברצוני לשדרג אילו אופציות קיימות בפניי ? הכוונה האם אני חייב להשאיר את המהירות על 400 ? (ראיתי כעת במאמרים שאין טעם לקנות מהיר יותר - כי המהירות תשאר 400 , במקרה שלי ?) (האם זה חייב להיות סימטרי?) האם מותר לי להוסיף 2 זכרונות בגדלים שונים ? ( הכוונה עוד 2 זכרונות של ג'יגה בהנחה שאני משאיר את את ה- 2 הקיימים ? אולי בכלל מותר לי להוסיף זכרון שלישי של 1 ג'יגה ...(בנוסף על השתיים שיש לי היום) תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ראיתי זיכרונות שנראים ממש רציניים http://hwzone.co.il/reviews/965EE/3/ בתמונה למטה הכתומים... יש למישהו מושג למחירהם ? חן
-
- 12 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני קורא מאמרים על לוחות אם של I7 ןלא מובן למה כולם רושמים 6GB בבדיקות ? עם 1600 MHZ למה ? יש לי מחשב עם 400MHZ + 2 GB ואולי פעם הגעתי ל- 1.5 GB מה אני צריך 6 GB ? למה כל המאמרים עם 6GB ? מה נותן לי 6GB ? למה אין בדיקות ללוחות I7 עם זכרונות 1066 MHZ ? או 1333 .
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
היי אני מתכנן בקרוב לדשרג את המחשב שלי לe8400 ורציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני אצטרך לעשות בשדרוג? יש לי לוח אם עם ערכת שבבים P35 של ג'יגהבייט. תודה.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הרבה זמן אני מתעניין במעבדים קסאון למינהם....מישהו יכול לפרט לי מה האיתרונות שלו ביחס למעבדים אחרים?. ניקח למשל את המעבד הביתי החזק ביותר של אינטל זה קונרו e6700 כפול ליבה וכ"ו .מה כלכך אינטל משקעים לעשות מעבד כזה חזק .אם כבר יש להם את הקסאון? אני כמעט בטוח שיש לקונרו ביצועים מסויימים שיותר חזקים מהקסאון .אבל בכול זאת ודאי שלקסאון יש עוד יותר כוח בדברים אחרים שהעובדה שהוא למשרדים ולשרתים וכ"ו אני לא יודע אם יש קסאון חדשים .אני מדבר על הקסאון 1.8 אני רק צריך שמישהו יסביר לי מה ההבדל בינהם ומה עדיף לי לבית.מישהו הציע לי למשל שני מעבדים של קסאון 1.8 ב2400 .ויש לי לקחת ב2200 ש"ח מעבד קונרו e6700 מה מומלץ לי לקחת ולמה ?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אהלן כולם. אני מתכוון להזמין מחשב חדש בימים הקרובים ופחות או יותר החלטתי על כל הרכיבים, נותר לי רק לבחור איזה לוח אם ואני מאמין שאני יפתור את הסוגייה הזאתי פה. להלן המפרט מעבד Q9550 כרטיס מסך 9800gtx 4GB של זיכרון (אני מניח שב2 פלטות של 2) כונן קשיח של WD בנפח 750 (אני יוסיף למחשב עוד איזה 1 או 2 ישנים אם זה עקרוני). זהו פחות או יותר. לגבי הצרכים שלי מהמחשב, אני כרגע התחלתי ללמוד במכללה אנימציית תלת מימד. אשתמש במחשב גם למשחקים ושאר ירקות. חשוב לציין שאני לא גיימר מטורף שעושה OC וכדומה, אז אל תתחשבו בזה. הערה: האדם ממנו אני מזמין את המחשב נוהג לעבוד עם חברות אמינות שלא היוו לו בעיות בעבר. הוא המליץ לי על מעבד של אינטל מדגם DG43NB. אני מבקש אם אפשר המלצות ללוחו…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מישהו מוכן לתת לי הסבר קצר מה זה הIDE? שאני מתקין דרייברים של הלוח אם אני אף פעם לא מתקין אותם הבנתי שזה יכול לעשות בעיות שקשורות לביצועים של המחשב ..
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה שקשה מאוד לענות עלייה, אבל האם ישנם משחקים ותוכנות שידוע שהם נבנים כעת לתמיכה ב4 ליבות? האם זה סתם גימיק? האם מחשבים עם 2 ליבות לא יוכלו להפעיל משחקים התומכים ב4 ליבות? מה יהיה עדיף כיום מבין מעבדי כפולי הליבה, אחרי שהE8400 נכנס לשוק הישראלי? עולה בערך 1200 ש"ח.. האם כדאי לקנות את הQ6600? לחכות למעבדים מרובעי ליבה הבאים? השיפור יהיה גבוה? או שלא יהיה משהו מיוחד? איך המעבדים החדשים יהיו מבחינת OC? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הזמנתי Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM מה אמור להיות כתוב על הצ'יפ?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=201 תהנו.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה ללוח אם. אני מעוניין בלוח אם לסוקט LGA775 (למעבד Q6600). אני מעוניין שהוא יהיה בעל 2 סלוטים של DDR2 ו4 סלוטים של DDR3. במחיר של 600 ש"ח - יש אפשרות לחריגה קטנה. תודה מראש, אלי.
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי תלוח אם הזה http://www.gigabyte.co.nz/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-p35-ds3l_big.jpg Supports DDR2 1066* memory for outstanding system performance השאלה שלי אם יתמוך ב8 גי'גה ,לפי האתר היצרן לא כזה הבנתי אם אפשר או לא דרוש בשביל להפעיל מכונות וירטואליות
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הכרטיס 5850 מתאים ללוח UD3R. במפרטים המומלצים זו אחת המערכות המומלצות אולם מהתבוננות בתמונות של הלוח נראה כאילו אין מקום לכרטיס. יחידת הקירור שלו היא בצד הרחוק מהמעבד ונראה שיש על הלוח צלעות קירור שיפרעו לכרטיס שכן הוא קצת ארוך. האם מישהו התקין את הכרטיס הנ"ל על הלוח הזה. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם המתח של הזכרון שלי שהוא DDR 266Mhz CL 2.5 אומר להיות 3.263V ולא 2.5? וגם כתוב לי בתוכנה Cpu-z ב L2 Cache שה Bus Width הוא 64bits מה זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59555
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם למעבדי CORE 2 עם ציפסט P965 עד 700 שח
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום! היום כבר כמעט גמרתי להרכיב את המחשב החדש שלי ונתקלתי בכמה בעיות! 1)יש לי מארז של COMPUCASE 6A19 ויש לו שני מאווררים של 12MM ולשניהם ביחד יש חיבור משותף.. עכשיו חיברתי את זה ליציאה בשם SYS_FAN. ויש לי עוד יציאה של מאוורר מהספק HEC 475W שלי (WTF) אז אי לא יודע לאן לחבר.. יש לי רק חיבור בשם NB_FAN והוא בעל רק 2 פינים : מה לעשות?? 2)עכשיו ההרד שלי בחיבור SATA , חיברתי את הכבל האדום של SATA ללוח וגם חיברתי לספק ... (זה שני חיבורים ממש ליד השני..) עכשיו אני רואה יש לי עוד יציאה לספק כמו בכל CD-ROM ו הרדיסק רגיל .. האם צריך גם לחבר ליציאה שניה? 3)חייבים לחבר משהו ליציאה של CD_IN ? כי גם בצורב דיוידי וגם בכונן רגיל לא קיבלתי שום כבל לחיבור! 4)יש פאקינג דרך לסדר א…
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בורד למעבד xp2000 עם זיכרונות ddr 333 איזה כדאי .? gigabyte http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1450339673.htm או Chaintech http://www.pchardware.co.il/docs/pd-405976454.htm ואם אפשר בבקשה פירוט למה תודה
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בשביל מה משמשים מעבדי ה-Itanium 2 של אינטל? מישהו יכול בבקשה לתת לי עליהם קצת מידע, למה הם מיועדים, את המפרט שלהם, וכאלה דברים......... תודה מראש. ;D
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-