עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח P4p800 של ASUS וזכרון חדש של קרוסר בתזמונים של 2-2-2-5 המערכת לא יציבה תוכנות לא עולות קבלתי ארור ב 3dmark והמחשב איתחל את עצמו. מה גם שאני היתי צריך להגדיר את התזמונים בלוח אחרת המחשב לא היה עולה חוץ מה לא בסדר???

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  2. יש לי Abit nf7-s ואחרי שאני מתקין את הדריברים שלו אני רואה שלא את הכל הוא מזהה מה אפשר לעשות?

• 14 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by xgamer,

שלום לכם. לבן דוד שלי נשרף הלוח במחשב והוא כבר רוצה טיפה להתקדם עם המחשב היה לו P4 הרגילים. עכשיו אני הצעתי לו לקנות754 AMD 3000 ולוח של ג'יגה בייט K8NS (אם אני לא טועה) ועוד זיכון 512 של סמסונג יוצא 1500 שקל. הוא קיבל הצעה מאיפה שהוא גר לקחת מעבד 3000 של אינטל לוח של ג'יגה בייט או אסוס וזיכרון DDR2 512. (דגמים מדוייקים אני יגיד לו לשאול אותם) כל זה 2000 שקל והוא נותן להם את הזכרונות RDRAM שלו (512). יש לו כרטיס מסך GF4MX, המחשב הוא לגלישה באינטנרט בעיקר, ואולי פיפא או NFS פעם ב... תודה רבה אשמח לעזרה או כוון מחשבה.

• 12 תגובות
    • 748 צפיות
  4. השאלה בכותרת, אני רוצה לקנות מערכת לישומים משרדיים בלבד, והייתי רוצה לדעת מה רמת הביצועים שלו בערך בהשוואה למתחרה (celeron D) תודה!

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by stingeR-,

איזה זיכרונות יותר טובים , infineon או Xerox ?? ואל תגידו לי מה לקנות כי כבר קניתי XEROX ויש לי אפשרות להחליף את זה ל Infineon הדגם הוא 256mb 3200 אז מה יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  6. המעבדים הם AMD 3700+ San Diego ו- Intel Pentium M Dothan 750 חשבתי יותר על לקחת את הדותן בגלל שאני עושה OC אבל חשוב לי גם ביצועים במשחקים ואני לא יודע מה ההבדל ביניהם... רציתי לדעת מה אתם אומרים אהמ...אם תציעו לי מעבד כלשהו אשמח לדעת גם איזה לוח תציעו לי איתו מתאם לדותן זה לא ביג דיל אגב... לא מצאתי שום אינפורמציה בין שניהם בשום אתר...

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  7. אני מתעניין בזמן האחרון בניידים, וראיתי הרבה ניידים שהם סלרון. אז רציתי לדעת איך אני יודע מה היחס בין הסלרונים לP4. נגיד: סלרון 2000 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? סלרון 1600 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? מישהו אולי יודע אם יש איזו טבלת השווה כזאת - אני מאוד מאוד אשמח לדעת תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by ofeky1,

מה ההבדלים בין 2 הלוחות האלה? DFI JR P45-T2RS DFI BI P45-T2RS

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  9. http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm כאילו שקונרו יצא הוא כבר מוכן בשבילו אפילו שהלוח יצא עוד לפני (וגם נמצא בארץ) הלוח הזה נראה ממש מגניב וגם יש לו pci-e ו agp שאני ממש מחפש

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  10. הזמנתי Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM מה אמור להיות כתוב על הצ'יפ?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  11. http://www.inn.co.il/News/News.aspx/206992

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  12. שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6300 לוח אם: MSI MS-7173 כרטיס מסך: 8500GT אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד, לE8400 ו9800GTX, קיבלתי כבר הצעת מחיר והכל, השאלה היא האם הלוח יסחוב את כל זה? תודה, דוד.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by Fanatic,

שלום לכולם קראתי קצת באינטנרט וראיתי תגובות סותרות - בגדול ראיתי שעדיף לא לעשות מיקס של זכרונות מיצרנים שונים אבל אני אשמח גם לקבל פידבק פה מהאנשים שאולי ניסו ויש להם ידע כרגע אני עם המחשב שלי כבר מעל 4 שנים, משמש בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטים (לא גיימינג משום צורה) עם 8GB של זיכרון. לאחרונה, בעיקר בעקבות העובדה שהכרום אוכל לי את כל הזיכרון ואני מגיע ל 60% שימוש, חשבתי לקנות עוד סטיק. אני צריך זיכרון שיהיה Low Profile בגלל המאוורר של המעבד שחוסם שם קצת את הסלוט. מצאתי אחלה זיכרון שמתאים מבחינת המפרט אבל של חברה אחרת ובעל CAS אחר https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Memory/High-Performance-Memory/Vengeance®-Low-Prof…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by Delux,

היי, ראיתי פה באתר את הפרסום ללוחות אם של Biostar. פעם ראשונה שאני רואה את החברה הזו - מישהו מכיר אותה? איזה לוחות יש להם מומלצים ל-Core i7? אני מחפש לוח למחשב חדש באזור ה-800-1000 שקל, והשאלה אם אתם מכירים את הלוחות האלו. איפה אפשר לקנות אותם בישראל?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  15. Started by SmurFin,

תקציב בין 500-1000 אני רוצה שני סטיקים של 2 גי'גה לפחות 1000MHZ מהירות למחשב שמיועד לרינדור+יושב על מחשב DUAL CORE תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by The-Fox,

שלום, יש לי לוח של ASUS מדגם A7V333 (בלי רייד ו FireWire) הייתה לי גירס תביוס 1007, ושידרגתי לגרסה 1012.004 (גרסאת בטא). רציתי לשאול אם עוד מישהו ניסה את הגירסה הזאת, כי אני לא הכי מרוצה ממנה, אני כנראה ישדרג לגירסה 1011, כי היא לא בטא, למישה יש המלצות, הערות, הערות או כל דבר שיכול לעזור, אני ישמח לשמוע, תודה :-)

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  17. שלום, קניתי מחשב בתקציב של 1700 שקל מעבד INTEL E5200 כ. מסך INNOVISION 9500GT DDR2 זכרון KINGSTON 2GB צורב, ספק 450W, דיסק 320GB. המחשב היה אמור לבוא עם לוח GA-G31M-S2L G31 (כ. מסך מובנה) ואיכשהו המוכר המליץ לי ללכת על הלוח הזה של MSI. מה אתם אומרים עליו? שימושי המחשב הם אינטרנט, משרדיים, לא הרבה משחקים. מה אתם אומרים על הלוח הזה בכללי, ומה אתם אומרים עליו לעומת הלוח הנ"ל של Gigabyte? תודה,

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  18. שלום לכולם, קראתי את המאמר על הזכרונות.. ועדיין יש לי כמה שאלות.. אם תוכלו לעזור בבקשה 1. האם מהירות הזיכרון צריכה או עדיפה להיות ב- FSB של הלוח?? אולי ב- FSB של המעבד ?? אולי ב- DUAL DDR זה צריך להיות חצי מה FSB ?? האם פה נכנס עניין המכפלות\השעון של הרכיבים ?? אם כן אז אני צריך להגדיר אותו ב- BIOS או שהמחשב ידע מה יותר מתאים ? 2. איך יודעים אם אפשר לחבר זיכרון מסויים לא בזוגות זהים? וכשכן מותר האם המס' האיזוגי חייב להיות של רכיבים זהים? וכמה זה משנה בכלל? 3. לפי מה שהבנתי.. 800MHZ עם CL4 יהיה זהה ל- 1600MHZ עם CL8 ! האם זה נכון גם כשהראשון הוא DDR2 והשני הוא DDR3 ?? האם אז לא תהיה שום משמעות לתדר המהיר ? ולא לתאימותו יותר ללוח\למעבד ?? מקווה שתענו לי בה…

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  19. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אחרי מחקר ארוך שגזל הרבה שעות שינה הגעתי למסקנה שABIT הוא הלוח הכי מוצלח (אלא אם מישהו יכול להראות לי אחרת) השאלה איזה מעבד לקחת איתו. הכי חשוב לי המחיר וכמות החום שהוא פולט, פחות הביצועים חוץ מזה חשוב לציין שיש לי זיכרון 2100 שאני לא מתכוון להחליף אז השאלה אם כדאי לקנות מעבד בFSB מתאים או ביותר גבוה?

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  20. היי, אני לא מבין כלום בלוחות אם ואשמח אם תוכלו להסביר לי כמה דברים. הלוח הנ"ל (Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Z68 Chipset) מתאים למערך CF.. האם הוא גם מתאים ל SLI? האם הוא מתאים גם לכרטיס בודד במידה ובעתיד יהיה איזה כרטיס נחמד של Nvidia שאני ארצה לשדרג אליו? איך אני יודע במה הכרטיס תומך ובמה לא? על מה אני עוד צריך להסתכל כשאני בוחר כ.מסך? (אם אתם מפנים אותי לפרטי היצרן- אשמח אם תוכלו להסביר לי איפה בדיוק להסתכל כדי למצוא את מה שאני מחפש לדעת.. כי כבר הסתכלתי והרבה היה בשבילי סינית). הבנתי שרוב הלוחות שתומכים בCF, גם תומכים בSLI, זה נכון? צריך לוח ספציפי בשביל מערך כרטיסים ? על כל לוח שמתאים למערך כרטיסים, אפשר גם להרכיב כרטיס בודד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by The TrCkeR,

אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש. למתעניינים, המפרט הוא: CA104 Frontier Gladiator - 35$ - 155 CP096 Core 2 Duo LGA775 E6300 1.86GHz - 198$ = 960 MM248 Transcend 1GB 667 DDR2 240P - 117$x2 = 234$ = 1135 (שני סטיקים) HD047 Hitachi HDT725032VLA380 320GB 7200 16MB SATA II - 107$ = 519 ??PS028 Tsunami ATX 20P 500W - 31$ = 150 ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? - 530 ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? - 1200 עכשיו ההתלבטות שלי היא לגבי הזיכרונות. יש לי את האפשרות לקנות את הזיכרון הנ"ל, ויש תאפשרות לקנות זכרון של TWINMOS עם אותו נפח ואותה מהירות ב-60 ש"ח פחות. הTWINMOS הוא 3 שנים אחריות, והTRANSCEND עם אחריות לכל החיים. מישהו …

22. איך זה שכשאני בודק בסנדרה רוחב פס של זיכרונות ddr3200 אני מקבל רוחב פס של פחות מ3 ג"ב/ש ובנוסף כשאני בודק 2*ddr3200 אני מקבל כ 4400-4500 מ"ב/ש? אני לא אמור לקבל 3.2GB/s ו 6.4GB/s? הרי זאת המשמעות של השם של הזכרון, PC3200!! (וגם של ה dual channel ddr) (בנוסף גם ראיתי בכמה אתרים שרשמו שבעזרת טכנולוגיה מסויימת עם העלו את הרוחב פס לקצת יותר מחמש ג"ב/ש, אז זה לא רק בנצ'מרק בעייתי של סנדרה) הסבר? ??? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by Daniel Guz,

שלום לכולם, ברשותי מעבד i5 4750 + 8gb Ram האם כדי להשתמש בכרטיס מסך חדש או Rx480 או 1070, יש צורך בשדרוג שאר הרכיבים? האם המעבד הנ"ל לא יגרום לצוואר בקבוק? תודה רה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  24. Started by psp3,

מחיר: 213.00 ¤ דמי משלוח: 10.00 ¤ זמן אספקה: 14 kingston 1g 667mhz ddr2 cl5 זכרון במהירות 667 בנפח 1GB מהאתר http://www.dmii.co.il/products/76203?ref=zap האם זה נראה אמין? יכול להיות שיש זכרונות מזויפים כי יש לפחות 6 חניות בזאפ שמוכרת את זה בפחות מ230 ש"ח http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=422092

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

יש לי את הלוח הבא: http://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/DG45FC/DG45FC-overview.htm עם מעבד E7300 ו 4GB זיכרון על 800MHz חיברתי את המחשב לרשת של 1Gbps והעתקתי אליו חומר ממחשב אחר בעל חיבור במהירות זהה. שמתי לב שהמהירות הייתה מחרידה, קצת פחות מרשת של 100Mbps. מהירות העתקה של 8-9 מגה לשנייה לא משנה באיזה פרוטוקול. את העתקת הקבצים ביצעתי כאשר כרטיס הטלויזיה שמחובר ל PCIe X1 עבד. כאשר כיביתי את התוכנה פתאום המהירות קפצה פלאים ל 75-80 מגה לשנייה. ככל הנראה כרטיס הרשת וחריץ ההרחבה חולקים את רוחב הפס. יש פתרון כלשהו לבעיה הזו או שזה התכנון של הלוח ואין מה לעשות עם זה ?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים