עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hezy,

יש לי 3 סטיקים של 256 על 400MHZ כול אחד אז בסך הכל יוצא 1200 ויש לי P4P800 האם זה באמת עובד על 1200 ?

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  2. תראו כל מה שקורה עכשיו השתגעתי לגמרי קונרו עוד מעט יוצא amd מאתגרת ואומרת משהו על כרטיסי הרחבה. עכשיו יש לי שאלה אם אני קונה עכשיו לוח שתומך am2 ושם עליו איזה מעבד רגיל וכל שאר המערכת אני משקיע בצורה מטורפת האם שייצא הדבר הלוח שאני יקנה יתמוך? והאם כרטיסי ההרחבה יהיו על המעבד לפי מה שנראה לי זה על הלוח אז לא צריך כבר לוח חדש כאילו בשביל זה? אז כאילו מה נסגר עם הדבר הזה? איפה יהיו כרטיסי ההרחבה? מי ייצר את הכרטיסים האלה? והאם החברות הגדולות כמו creativ nvidia ati? בקיצר כדאי לקנות והכי חשוב מתי זה יוצא?

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  3. יש לי שאלה אם אני רוצה לקנות דיסק קשיח 40gb 7200rpm האם זה יעבוד בפנטיום 400-2???? או שאם בכלל יעבוד אצלי ה7200 rpm ואני צריך 40gb 5400 ולוח האם שלי הוא6119 msi שהוא רק לפנטיום 2 ---------------------------------------- VIA VT82C693A מי יכול להגיד לי לאיזה פנטיום מתאים הלוח אם הזה ??? ואם זה יעבוד לי על הלוח האם הזה??? ולא על ה6119 msi שלי פרטים על הלוח של via http://www.mit.edu/afs/sipb/contrib/doc/specs/ic/bridge/vt82c693a.pdf ואם בכלל הלוח אם הזה יעבוד אצלי בפנטיום 2-400 אם אני הייתי מבין הייתי בודקת לבד אבל אני לא כל כך מבין תודה מראש למי שיעזור ???

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  4. Started by CRC,

יש לי שאלה אם אני רוצה לקנות דיסק קשיח 40gb 7200rpm האם זה יעבוד בפנטיום 400-2???? או שאם בכלל יעבוד אצלי ה7200 rpm ואני צריך 40gb 5400 ולוח האם שלי הוא6119 msi שהוא רק לפנטיום 2 ---------------------------------------- VIA VT82C693A מי יכול להגיד לי לאיזה פנטיום מתאים הלוח אם הזה ואם זה יעבוד לי על הלוח האם הזה??? ולא על ה6119 msi שלי פרטים על הלוח של via http://www.mit.edu/afs/sipb/contrib/doc/specs/ic/bridge/vt82c693a.pdf ואם בכלל הלוח אם הזה יעבוד אצלי בפנטיום 2-400 אם אני הייתי מבין הייתי בודקת לבד אבל אני לא כל כך מבין תודה מראש למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by Gilo2005,

שלום לכולם אני לא בטוח שזה נושא שקשור לפה אז כככה אני רוצה לקנות זיכרון חדש 512 MB DDR יש לי עכשיו 256 DDR אז השאלה שלי היא האם המעבד שלי או הלוח אם יעבדו נורמלי טחרי הוספה של כמות כזו של זיכרון יש לי מעבד Amd 1.7 atholn xp ולוח אם של GIGABYTE לא דגם חדש המחשב שלי אצלי שנתתיים 2.רציתי לדעת מה עדיף לקנות זיכרון או כרטיס מסך טוב??? בתודה לכול העוזרים!

• 16 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by neta16,

היי, יש לי שאלה (מן הסתם), בדקתי דרך המחשב כמה זיכרון (RAM) יש לי והיה כתוב 1014, ולפי מה שידוע לי זה צריך להיות בכלל 1024, אז איך זה הגיוני? ??? הינה ההוכחה: http://www.2send.us/uploads/85d5830e45.jpg (תסתפקו בקישור... ) אני אשמח אם מישהו יענה לי, תודה

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  7. שמעו ..... קניתי תמחשב הזה לפני 4 חודשים : Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 120GB 7200/133 (8MB)SATA ועשיתי למעבד מ 2000MHZ ל 2300.. עכשיו זה גם העלה לזיכרון את ה MHZ מן הסתם. אני רוצה מאוד להוסיף תזיכרון שבKSP . שעולה 240 שקל (?512MB A-DATA /VT?) רציתי לדעת מה יקרה ל512 שיש לי עכשיו עם ה OC ? כי אני מוסיף עוד וזה עושה את זה בכלל 1024 ..! ואם ה OC מתערבב ביחד עם הזיכרון החדש, ושקניתי תזיכרון הוא היה בלי ה VT הזה.אז ככה שאין לי מושג מה לעשות :\ תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by Silver Dragon,

כרגע יש לי 256DDRAM , אני מתכננן לקנות עכשיו עוד 256 ... למשל כבר קניתי, אז אני פשוט מחבר את הכרטיס ליד הכרטיס הישן והמחשב יזהה אותו אוטמטית? בלי שום התקנה מיוחדת?

• 5 תגובות
    • 478 צפיות
  9. Started by Krazy-Hawk,

שלום, יש הבדל של ביצועים במשחקים, בן NFORCE3 ל-NFORCE4 או שההבדל היחידי הוא הפיצ'רים... ? ועוד שאלה, יש 1. nforce 4-X 2. nforce 4 Ultra 3. nforce 4 שלושתם צ'יפסטים שונים ?

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by itelon,

יש לי כרגע במחשב כרטיס זיכרון DDR ואני רוצה לקנות מחשב חדש של קונרו 6600 ולפי מה שקראתי שהוא הולך עם DDR2 אני יוכל להוסיף את הכרטיס ה DDR למחשב החדש עם DDR2?

11. מה זה אומר SLI ומה זה SLI X16. והאם בכלל הלוח ASUS A8N32-SLI Deluxe טוב

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  12. היי, יש ברשותי מחשב ישן בן כ4 וחצי שנים שהלך לו הלוח אם, שלוח אם הינו מתוצרת ASUS דגם A7V266 הייתי מעוניין לשאול אם יש ברשותי איזושהי דרך להשיג או לתקן את הלוח אם הזה, כדי לא לגרום לעצמי לקנות מחשב חדש תודה

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  13. Started by ^HocK^,

אני לא יודע איזה לוח אם יש לי.. איך אני מברר? המחשב הוא משהו כמו לפני שנה...

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  14. מה ההבדל בין מגה ביט מטמון 1 ל2 ? מגה בייט מטמון נמצא רק במעבדים של אינטל? כאילו מה התפקיד שלו להמהיר תפעולות או מה...

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  15. האם המעבד הבא באמת קיים 12x Opteron 2431 ? אני מבין שהוא בשביל שרתים, אבל כמה עולה מעבד שכזה ? איפו אפשר לימצוא את החיה הזאת ? והאם גיימרים מטורפים בעולם משתמשים במעבד כזה בשביל OC מטורף ומשחקים על ההגדרות הכי גבוהות שקיימות ?

16. Started by avinos,

יש לי כרגע pentium 3 800 ואני רוצה להחליף מעבד אבל אני רוצה לדעת אם אני מחליף ל celeron 2.1 GH אני אצטרך להחליף גם לוח אם???? דחוף תשובה!

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  17. יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4 1.7 ג'גיה הרץ...היא יחסית ישן סוקט:775 עכשיו השאלה שלי היא אם הוא תומך בזיכרון SDRAM והאם הוא תומך במעבד של ASUS 133 ויש לי עוד שאלה...יש כזה דבר סוקט: 622?? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by moshin11,

יש לי לוח אם של asus p4p800 סוקט 478 ורציתי לדעת עם אפשר להתקין על הלוח הזה מעבד מסוג dual core אודה לכם עם תענו לי בתודה אורן!

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  19. Started by dorish,

למה המעבדים האלה הבנתי שזה ללוחות שעפשר להשים שני מעבדים אז אם אני שם שני מעבדים של 2000 אז זה טוב והאם זה עובד לבד או שצריך תוכנות מיוחדות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  20. תראו אני רוצה לקנות AMD 3400 או 3200.. מה ההבדל ביניהם? יש הבדל בMHZ? אם יש אז אני אקח את הטוב יותר.. כי המהירות שעון של AMD 64Bit לא משהו...אבל יש להם מהירות 1600FSB.. אבל תראו האם בwindows שאני באינטרנט ובתיקיות המחשב יעלה במהירות כמו של אינטל 2.4 ורק במשחקים יורגשו הבדלים?? תודה! ועל מה אתם ממליצים AMD או Intel? תודה ואיזה לוח אם הכי טוב למעבדי AMD איזה חברה??? EPOX GYGABYTE MSI או מה שיש תודהההההשש

• 12 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by Y.R,

שלום זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה... קוראים לי יהודה ואני בן 17 (שואף יותר לכיוון ה18) מירושלים, רמת ההבנה שלי במחשבים מסתכמת בערך באיפה הכפתור שמדליק אותו ושאם עולה עשן כדי לקחת אותו לטכני... אני מקווה להבין יותר בעזרת הפורום הזה מאחר שהמליצו לי עליו בתור מקדם רציני ומקצועי בידע ולנושא עצמו (אני לא בטוח אם זה מתאים דווקא לפורום הזה אבל לא מצאתי אחד שנראה יותר נכון), אם הבנתי נכון בעצם כול הרעש שאני שומע מהמחשב בא מהמאווררים. יש לי שתים עד כמה שאני יודע (זה לפחות מה שאני רואה כשאני פותח אותו... חחח) המחשב שלי לא מרעיש במיוחד, אבל רציתי לדעת אם יש למשהו עצות איך לגרום לפעולה שקטה יותר שלו, בנתיים אני טיפה נושף על המאווררים מדי פעם כדי שלא יצטבר עליהם אבק תודה מ…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  22. כל אחד מהם הוא 256 מגה עכשיו רציתי לדעת אם הם לא מאותה חברה יהיה אפשר להשים את שניהם ביחד?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by kobi_af,

ראיתי באתר קיאספי זיכרון קינגסטון ב450 שקל שהוא cl3 שמעתי שזה תזמון זיכרון גרוע.. על מה זה משפיע?מה יפריע אם אני אקח 2.5 או 3 אפשר הסברה קצת יותר מ2 שורות על זה תודה..(אני מעדיף ממכם ושלא תשלחו אותי לאיזשהו אתר)

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  24. מה זה כל הקטע של הביוס ויש לי תוכנה בשם SANDRA היא אומרת לי שמשו לא בסדר לי בביוס וגם התקנתי את התוכנה easytune4 שבא עם הדיסק של הלוח ושם הוא כותב לי משו כמו wraning system cou ויש 00 ליד מה זה אומר תענו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 406 צפיות
  25. Started by ~J-O-K-E-R~,

בלוח אם הזה: http://skypc.co.il/pl_product~39200~10~0.htm כמה כרטיסי זיכרון אפשר להכניס בו? ויש לו חיבורי USB2 נכון?

• 5 תגובות
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.