עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור על הזכרון. זה המפרט שאני קונה ויש שם 4 זכרונות של Corsair באייבורי המליצו לי על Geil עם צלעות קירור ובעוד מקום על עוד משהו אחר. לא יודע מה האינטרסים של מי שממליץ לי ולכן אני מבקש את עזרתכם. איזה זיכרון איכותי וחזק, עם צלעות קירור, הייתם שמים במפרט שכזה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם לפני זמן מה אירעה תקלה במחשב עלה עשן וריח שרף,המחשב כבה וזהו. ניסיתי לבדוק מה קרה,פתחתי את המארז ומצאתי שבב שרוף יש גם קבלים נפוחים. הגעתי למסקנה שלוח האם נשרף מחאר והמחשב פועל אבל ללא מסך בכלל,החלפתי כרטיס מסך אבל הבעיה לא נפתרה.וכבן קניתי כרטיס מסך של אסוס תומך במעבד AMD הרכבתי בעבר לוח אם ואפילו מחשב ,זה היה לפני הרבה שנים,היום אני קצת חלוד וחושש שלא אחבר את הכבלים בצורה הנכונה (כבלי החשמל) השאלה האם יש מדריך שמסביר איך עושים זאת? אנא אל תפנו אותי לטכנאי,פשוט אני מחפש קצת בטחון. אני מקווה שהסברתי את הבעיה תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  3. כרגע יש במחשב 512 DDR2 במהירות 800 MHZ של CEON (ג'נרי) . אני רוצה לקנות עוד 512 או אולי 1 ג'יגה , תלוי מה יהיה יותר משתלם . עכשיו ... האם עדיף לקנות עוד 512 DDR2 ב-800MHZ ככה שיהיה DUAL (מעבד sempron 2800 דרך אגב) או אולי לקנות איזה ג'יגה DDR במהירות 667 כמו הקינגסטון שראיתי בנועה . אם אני אקנה ג'יגה של 667 לא יהיה לי DUAL אז מה יותר טוב ? DUAL של ג'יגה ב-800 MHZ או ג'יגה וחצי שעובדים ב-667 ? תודה מראש .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולכם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד אינטל 2.4 (אל תשאלו למה). אני שמעתי דברים טובים גם על ה - gigabyte 8IEXP וגם על ה -PB533E- Asus וגם על ה- Abit BD7 ו - SA7 . כולם באים עם אותן התוספות... משהו יודע מה ההבדלים ומה עדיף לקנות? ועד איזה מהירות זיכרון הלוחות הללו תומכים - 2100\ 2700\ 3200???? אני גם מתלבט לגבי הזיכרון , מה יותר עדיף - samsung, nanya ,micron ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by FastJack,

שלום. אני מחפש לוח אם עבור הI7-2600K שלי. יש לי אפשרות להשיג מחו"ל את הלוח אם של אינטל ב450 ש"ח. אני לא מעוניין בOC (אולי OC קל בעתיד, כרגע ממש אין צורך ) ולא מתכנן SLI/CF (צריך רק PCIE x16 אחד). רציתי לדעת האם זו עסקה טובה או שכדאי לי לקנות לוח אם של חברה אחרת בארץ. דבר נוסף, הסיבה שאני מעוניין בZ68 היא שאני רוצה לקנות גם SSD של 20GB ואז להשתמש בSmart Response על מנת להאיץ את הביצועים. האם השיפור בביצועים יהיה מורגש? או שכדאי לי כבר לקנות P67?

6. אני רוצה לקנות את הלוח GA-K8N51PVMT-9 של ג'יגהבייט... לפניכם הפרטים שלו מהאתר של היצרן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1938&ProductName=GA-K8N51PVMT-9 לתשומת לבכם אני צריך עזרה ויעוץ בנוגע לחיבור Com port connector אשר אתם יכולים להבחין בקיומו בחלק של Internal I/O Connectors מתוך טבלת רכיבי הלוח. לפי מה שרשום שם יש על הלוח יציאה אחת כזאת ורציתי לברר האם זאת באמת יציאה סריאלית כמו של עכברים ישנים אשר יכולה לשמש אותי לחיבור מקלט IR... חבר שלי הפנה אותי לחוברת הדרכה של המוצר ואמר לי שהחיבור הזה הוא החיבור הבא מתוך החוברת: COMA (COMA Connector) רציתי לדעת האם זה באמת אותו החיבור... כי באמת לפי חוברת…

• 12 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by RayZ,

היי, רציתי לדעת. איזה לוח הכי מתאים לבניית אתרים,מסמכים רבים,משחקים ובעיקר מהיר במיוחד. כאילו,עד עכשיו שמעתי על כל לוח שמתאים לצרכים מסויימים. אני רוצה לדעת אם יש לוח שמתאים לכל הצרכים. תודה

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  8. מאיזה מהירות מתחיל הזכרונות של DDR3 ? שאני ידע להבדיל

9. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לקבל ממכם עצה על מה לקחת טוב אז ככה 1) לוח אם bit AA8-3rd Eye Intel 925X LGA 775 וג'יגה זיכרון DDRII של גיל 2) לוח אם Abit Fatal1ty AA8XE Intel 925XE LGA775 וג'יגה זיכרון DDRII של גיל 3) לוח אם MSI 925XE Neo Platinum Intel® 925XE Chipset וג'יגה זיכרון DDRII של גיל עכשיו רציתי לדעת מה הכי כדאי והאם המחיר שווה את הלוחות הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  10. בס"ד שלום לכולם רציתי לדעת עד כמה ההבדל משמעותי בין סוגי זכרונות 800MHZ אוו 1333MHZ יש לי מעבד INTEL E8400 שתומך עד 1333MHZ וגם הלוח תומך במהירות הזו אני לא עושה O.C המטרה שלי במחשב היא בעיקר למשחקים כבדים ורציתי לדעת עד כמה זה ישפיע יש לי מישהו שמוכר לי זכרונות 4GB 800MHZ במחיר של 200 ש"ח אוו4GB 1333MHZ במחיר של 620 ש"ח מחכה לתגובתכם תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ilaysk,

אחרי כמה בעיות החליפו לי את הלוח בלוח חדש-אותו אחד רק בגרסה קצת יותר חדשה ואני רואה שהגוף קרור של המעבד אל הצד זה בסדר? אני צריך דריברים חדשים?

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  12. שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב, במעמד הרכישה בחרתי במיוחד זכרון מהיר של Geil: במקום CL5 בחרתי CL4 משום שידוע לי כי תזמונים נמוכים חשובים יותר. מה שצויין בדף ההזמנה: 2G DDR2 800 PC26400 ULTRA GEIL בדקתי בעזרת תוכנה (זו) איזה זכרון מותקן לי במחשב ונראה כי קיימים שדות שונים בעלי נתונים שונים: תחת Memory Summary מופיע שהזכרון עובד על 400MHz והתזמונים הם 5-5-5-15 תחת Device Locator מופיע תחת Part Number התזמונים CL-4-4-4 האם ניתן לדעת איזה מהם הוא הנכון? בנוסף, האם הזכרון עובד על 400MHz משום שהתקנתי רק סטיק אחד ויש צורך בסטיק נוסף של 2gb כדי שיעבדו על 800MHz (ב- Dual)? תודה רבה לעוזרים, אורן. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by Magiclog,

היי , ברצוני לשדרג או להחליף לגמרי את הזכרונות במחשב (ל2גיגה ראם או 4) המפרט: AMD athlon 64 939 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce9 socket 939 gainward Geforce 6600 ultra 128mb dvi video card Twinmox TMD7608S8E50D 256MB DDR3200 Memory * 2 רציתי המלצה מכם? האם שווה להחליף לגמרי ואם כן אז לאיזה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  14. AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 1024MB 466MHZ EB PLATINUM DUAL CHANNEL

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by Haflo,

מחשב Pentium 4 1.7Ghz עם 256MB DDR דיסק SG60GB וכרטיס מסך LeadTek GF4 4400 128MB DDR, עד כאן הכל טוב?! לוח אם Asus P4S333 עם SiS961 Chipsets, עד כמה יכולים ה Chipsets להשפיע על הביצועים? האם לא אמורים,עם כרטיס כזה, לשחק את המשחקים כמו NFS HP2 or Mafia ב Full Resolution ועם Maximum Details? ללא קירטועים? משהו לא תקין בקונפיגורציה הזאת? בתור תחנת משחקים זה לא אמור להיות חזק?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  16. יש לי 2200 והלוח אם לא תומך בו, רק עד 2100 אז אם מישהו מעוניין להחליף איתי אז תכתבו

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by dadzik,

http://www.amazon.com/Intel-Core-i7-4790K-Processor-BX80646I74790K/dp/B00KPRWAX8/ אני חושב שזו קנייה מעולה, בהזמנה ישירה מאמזון זה יוצא 1400 ש"ח בערך. בארץ הכי נמוך זה 1715 ש"ח! אני חושב שאני אקנה ואשדרג את עגלת ה-AMD שלי. זה משמעותי כי עד כה, המעבד היה מעל גבול ה-1200 ש"ח של המכס.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום לכולם לאחרונה התחדשתי בGTA 4 ואני ממש מאוכזב מביצועי המחשב שלי. המעבד: athlon 64x2 4600 לוח האם: ASUS M2N-E NFORCE 570 זכרונות: G.SKILL 2GB 800MHZ CL4 נקנו לפני כשנתיים וחצי + HD 4850 חדש. ספק: ENERMAX LIBERTY 500W מסך 1: DELL 2007WFP מסך2: SAMSUNG LA37A550 - FULLHD בדרישות של המשחק המעבד היה המינימום בהגדרות המינימום - אבל עדיין לא חשבתי שזה יהיה כלכך קריטי כי ככה זה בדרך כלל במשחקים. מקריאה פה בפורומים הבנתי שהדבדתי והמעבד במשחק הזה ספציפי חשוב יותר מכרטיס המסך. מאחר ואני קונה ומשחק משחק אחד לתקופה מסוימת "נתקעתי" עם משחק שאני משחק בהגדרות בינוניות מינוס. מה לעשות? לשדרג מעבד? לאיזה? אינטל? או AMD. בבקשה עזרו.. וכן אני מוכן לשדרג רק בגלל משחק אחד מה שיש לי ילך לאחי…

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by schizofreindly,

שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. שיפצתי את המחשב שלי לא מזמן החלפתי ספק ל HCG-100 ANTEC ומערכת קירור ל CORSAIR H100. אחרי שהרכבתי את הכל והדלקתי הכל התחיל לעבוד אבל אין POST (כן חיברתי את הספק ללוח אם.) לאחר מכן עשיתי בקרת נזקים על הלוח אם עם זכוכית מגדלת וגיליתי שאחד הדיודות זזה ליד ה IO Controller או Overclock Controller, הלחמתי את הדיודה אבל התקלה לא נפתרה לפני שאני מחליט לקנות לוח רציתי לבדוק אם המעבד עדיין חי אבל אני לא מוצא מעבדה עם לוח X58. אם מישהו מכיר איזו מעבדה שיש לה את הלוח אשמח אם תכתבו, כי אני די מיואש. מפרט: Motherboard: ASUS P6T Deluxe V2 CPU: I7 975 CPU Cooling: CORSAIR H100 PSU: Antec HCG-100 RAM: G.Skill 12GB CASE: Cooler Master Cosmos S

20. Started by ofir667,

שלום, אני קונה לוח אם עם חיבור e1394, אני רוצה שיהיה לי חיבור fire wire במחשב - אמרו לי שאני צריך איזה בקר עם צ'יפסט ti או לא יודע מה לחבר לשם.. מה זה אומר בדיוק? ואשמח אם מישהו יביא לי קישור לebay או חנות כלשהי כדי שאני אראה במה מדובר בדיוק! תודה..

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  21. אוקיי , אני וחבר שלי עשינו אוברקלוקינג לכרטיס מסך והכל עבד טוב וזה ואז נכנסנו ל-Bios לבדוק אוברקלוקינג למעבד ושינינו משהו ועכשיו יש את הבעיה הזאת עם הציפצוף הארוך.. ניסינו לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת בטריה אך ללא תועלת אני כבר נואש חבר שלי חושב שהלך הכרטיס מסך .... בבקשה כל מי שיוכל לעזור עזרה תתקבל בשמחה בתודה מראש טומי.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  22. לעזאזל כל הזמן אני שומע משהו חדש ואני כבר לא יודע איזה לוח לקחת... GIGABYTE 945P-S3 שכמובן הוא עם 945 וממליצים עליו לאנשים בלי צרכים מיוחדים או ABIT IB9 שהוא עם 965 והוא יותר ל OC... אני לא משדרג חלקים כל שנה שנתיים..(אפילו לא שלוש) ולכן אני רוצה לדעת אם עדיף לי 965 או 945 או שכשה 945 כבר ייחשב לציפסט ישן גם ה 965 ייחשב לישן... מה לקחת???

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by asilic,

הי ראיתי את הזכרון GEIL 256 MEG PC2700 במחיר די קורץ. רציתי לדעת אם הזכרון הזה יוכל לעבוד ב CAS2? ואם לא יהיו בעיות כי הלוח שלי תומך רק עד PC2100 ועוד שאלה אחת קטנה האם GEIL יותר טובה מ WINBOND? וכמה יעלה לי WINBOND 256 MEG PC2700?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בהמשך לפוסט שלי פה http://hwzone.co.il/community/threads/557208-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D#.VKQug3tup_E רוב כרטיסי המסך האחרונים פשוט לא נכנסים ללוח. זה לא כתוב בשום מקום על הקופסא או באתר שלהם, ויש לי צילומים של זה. אסוס ישראל בגדול אומרים לי ללכת לחפש. האם זו עילה לתביעה? לי זה נראה כמו הטעיית צרכן ברורה, לא לכתוב הגבלה לגודל של כרטיס מסך שקול ללא לכתוב איזו תושבת של מעבד יש על הלוח.

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. השאלה היא בלוחות עם התושבת 1155 יש כאלו שהעבודה של התצוגה עושה המעבד (בעבר היה בתוך הצי'פסט הצפוני) ראיתי שרשום במפרק הלוח לגבי הצי'פסט ככה > Onboard Graphics Integrated in the Chipset אז כאן זה מבלבל התאור כאן זה שיש בצי'פסט מעבד גרפי וזה לא ניראה נכון ומה ההבדל בלוחות אסוס וגי'גהבייט עם צי'פסט GA-H67M-D2-B3 או עם אחר כמו H67N ? תודה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.