מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם AMD 4200 כפול ליבה משתווה לCORE של אינטל בסטוק? האם שווה לקנות עכשיו AMD יד שנייה או שנחכה ונקנה חדש אחרי ירידת המחירים הקרובה של אינטל OC אולי בעתיד אני פשוט יושב עכשוי עם מישהו שיש לו יד שנייה ואני ממש צריך מחשב חדש רק שאין מספיק מזומן
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
האם מערכת של ווינדוס xp 32 ביט יכולה לנצל 4 ג'יגה זיכרון?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם MSI 945PL (http://www.tsopen.com/lab/pic/596251.jpg) איפה אני מחבר אליו את החיבור של הרמקולים /אוזניות של המארז (יש תמונה) זה חיבור של 7 פינים : לבן, ירוק, צהוב, שחור, ורוד, כחול, אפור תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני יודע שבשביל לעשות DC אני צריך את אותו סטיק פעמיים כדי שיהיה לי DC. יש לי Kingston DDR2 1GB 667MHz CL5, אני צריך בדיוק אותו הדבר? אני גם יודע שה-DC יעבוד על התדר הנמוך ביותר... כי חבר שלי אומר שזה מה אני צריך: הוא צודק? ??? והאם אני טועה? תודה לעונים!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני קונה 2 זכרונות של KRETON 512 512 ועכשיו רציתי לדעת אם יהיה לי DUAL CHANEL יש לי במחשב עכשיו 2 זכרונות שהם אותו CL 2.5 ואותו חברה TAKEMS אם אני יוסיף ת 512 וה 512 שהם אותו CL גם 2.5 יהיה לי DUAL CHANEL ? תודה
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק להמלצה ללוח אם בשביל +Athlon 64 X2 6000. יש כמה דברים שהם ממש חשובים לי בלוח והם: SLI PCI Express שיהיה עם צ'יפ של Nvidia סוקט AM2 (מן הסתם) 4 תושבות זיכרון (עם תמיכה ב-800MHz ועם Dual Channel) ללא כרטיס מסך מובנה עם SATA2 ו-RAID 1 ושיוכל לתמוך ב- Windows VIsta התקציב הוא 600 ש''ח עם גמישות של 50 ש''ח וזהו, בתודה רבה מראש, MuTaTiOn.
-
- 14 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני רואה שתמיד בפורום מפרטים שמים AMD למרות שאומרים שהקונרו יותר טוב... אז מישהו יכול לתת קצת רקע \ השוואות? לפי מה שאני יודע הc2duo יותר טוב מהAMD ונגיד ה x2 6000 של AMD עולה פחות אבל הוא בטח כמו תנור מוציא מלא אוויר חם ולוקח הרבה חשמל...? הטכנולוגיה שלהם לא קצת ישנה? אז עכשיו יש רק שאלות אבל אני מקווה שאתם תתנו תשובות תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מבחינת טרמונולוגיה, האם ליבה כפולה = 2 מעבדים ? 2. הבנתי שיש מונח שמציין שיש במחשב פיזית 2 מעבדים, ויש מונח דומה שמשמעותו היא מעבד אחד, אבל שעובד בצורה מפוצלת ומסמלץ שניים (HyperThreading), וקל להתלבל בינהם כאשר קוראים מפרטי מחשב... מהם המושגים ? 3. האם בתמונה הבאה מדובר ב 2 מעבדים פיזית, או מעבד יחיד ? [attachment deleted by admin]
-
- 76 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איזה זיכרון יותר עדיף: PQI DDR2 512MB 800MHZ CL5 Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 ה- Kingston עולה 180 וה- PQI עולה 185 ה-PQI כבר עדיף - לא? בתודה, MuTaTiOn.
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
קיבלתי שתי הצעות למחשב: אחת הכוללת מעבד AMD SEMPRON 3200 AM2 והשנייה Pentium D 2.8Ghz, s775 . המחיר שווה לשתי ההצעות! ושאר הרכיבים זהים (זיכרון DDR2 1G וHD של WD 250G לוח האם הוא של ASUS) השאלה אם שני המעבדים הללו הם באותה רמת ביצועים? על פי מה שאומר המוכר הם שווים בביצועים והבחירה בידי.. במה לבחור???
-
- 18 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי ברשותי פנטיום 4 2.53 עם זכרון 512 של MUSHKIN PC2700 אני רוצה להוסיף עוד זכרון ורציתי לדעת שני דברים: האם זכרון DDR 512Mb 333MHz CL2.5 Kingston מתאים לי ? האם כל PC2700 הם בעצם DDR 333MHZ CL2.5 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום ...כרגע יש לי פה מחשב 1.7 סלרון ....האם 1.5(רגיל) יתאים לי ? המוכר אמר לי לוודא שזה 432 (כנראה סוקט?) איך אני יודע אם הלוח שלי זה 432 ? אין לי שום חוברת של הלוח שום כלום תודה. עוד משהו קטן ...ההבדל בין 1.5 רגיל לסלרון 1.7 משמעותי בכלל או שכבר אוותר על העניין וזהו ?
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 3.0GHZ HT עם לוח אם די מאפן של MSI)865PEM2) .הסלוט של הAGP תומך בAGP*8 אבל במתח של 0.8 V וכרטיס המסך חזק מדי בשבילו (7600 GT-LEADTEK)וצריך 1.5 V .האם אני צריך לוח אם חזק יותר ואם כן איזה?? ראיתי רק שני דגמים של ASROCK ואני לא בטוח לגבהם!! אני לא יודע אם המעבד שלי מתלבש עליהם והזיכרונות (TWINMOS 200DDRII)??
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
א. האם מעבד Inter Core 2 Duo E6700 שהוא 2600 מגה הרץ יותר מהיר מ Pentium 4 3.4 ג'יגה הרץ? בוא נגיד למשחקים שידרשו 3 G או במקרה שאני קונה מעבד של 1800 מגה הרץ אבל C2D(בואו נגיד שאני קונה E4300 והמשחק ידרוש 2 GHZ ולי יהייה רק 1800 האם עדיין המשחק יעבוד? הרי על P4 3G זה יעבוד בטוח). ב. מהירות ה FSB של ה E6700 הוא 1066. האם אני יכול לקנות זיכרון עם מהירות 800 ולשים את שני אלה על אותו לוח אם?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לראות השוואות ביצועים של אינטל מול AMD בהקשר של משחקים כבדים...אני מתכוון לקנות מחשב חדש לפי המחירים אני רואה שיותר עדיף AMD אבל אני לא יודע אם ככה גם התמורה תהייה תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מעבד ולוח אם עד 300$ מNEWEGG. הדרישות שלי הם: מעבד אינטל, שיהיה טוב לOC לוח אם שיש לו 2 חיבורי PCIE שעובדים X16 בCROSSFIRE [אם יש כזה] ושגם יהיה טוב לOC שהחנות תהיה מNEWEGG אני רוצה שתהיה לי עוד אפשרות כי בתכנון ההתחלתי רציתי לקנות AMD X2 4600+ וAN9 32X בשביל לעשות SLI [8800GTS] X אבל בקרוב יוצא הסדרה החדשה של ATI ויש לי עוד זמן להחליט. לא כולל משלוח. ד"א מתי יוצאים הכרטיסים שתומכים בDX10 של ATI וכמה הכרטיס שאמור להתמודד עם הGTS יעלה? [פחות מ300$?] תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 499 צפיות
-
-
ובכמה ירד הe6400? :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
יש מעדבים של 32 ביט ו64 ביט... אבל השאלה שלי אם יש לך ווידנוס 32 ביט ומעבד 64 ביט. אם אני יעבוד לווינדוס 64 ביט זה ישפיע הרבה על הביצועים? או שלא? בתודה THE CRAZY BOY
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בסכום כסף קבוע (נניח 1000 ש"ח) איזה מעבד חזק יותר אפשר לקנות, של אינטל או של AMD?
-
- 7 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם הם מתכננים להוציא משהו חדש בקרוב לתת מענה לכל המפלצות שאינטל השיקה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אוקיי למי שיש משפחה בארה"ב,חברים שחוזרים מטיול בארה"ב או כל אחד שאתם מכירים, מומלץ לבקש שיעשו טובה וירכשו לכם את הKIT הנ"ל. אחלה מחיר :o אני למרות שאני לא צריך כלכך עוד 2 ג'יגה (יש לי כבר שניים שהבאתי באוגוסט) לא התאפקתי והזמנתי. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145590 גם בלי ה 30$ REBATE זה עדיין משתלם (אופציית ה REBATE אפקטיבית למי שהולך לשהות בארה"ב למעלה מחודש)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD 3500 אם אני רוצה להחליף למעבד כפול ליבה, אני אצטרך להחליף לוח? יש לי GIGABYTE NFORCE 4 SLI
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות לוח אם ABIT IL9 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 ללוח יש 4 מקומות לכרטיסי זיכרון, ולכן אני מתלבט: האם כדאי לקנות סטיק אחד של 1GB (ובכך להשאיר שלושה מקומות לשדרוג עתידי - וכך אוכל להגיע ל-4GB) או לקנות שני סטיקים של 512MB וכך לנצל את ה Dual Channel (שבכמה משפר את הזיכרון דרך אגב?) אך בכך לתפוס שני מקומות, וכך אוכל בשדרוג עתידי להגיע רק ל 3GB? ד"א, המחיר הוא בערך אותו דבר תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-