עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tlwc,

?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. להיום אני משתמש ב E8400 ,סביר להניח שבעוד שנה יצאו משחקים יותר כבדים והמעבד שלי לא יהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים בגרפיקה הכי גבוהה, הלוח אם שיש לי יאפשר לשדרג למעבדי 4 ליבות?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by BINI,

אני מחפש סט כזה ולא כ"כ מוצא... עוד שאלה זה האם אפשר להגיע עם הזכרון הזה לתזמונים של 2-2-2-5?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by gania23,

http://www.hardcoreware.net/reviews/review-341-1.htm והיא אומרת שהלוח דווקא מצוין ל oc פרטים בפנים..

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  5. האם אני צריך לעשות בדיקות מסיומות אחרי ההתקנה או שפשוט להתקין וזהו? היתי רוצה לדעת שהכול בסדר מכיוון שאני מתכנת ולא היתי רוצה לייצר בעיות במחשב שעובד מצויין טפו טפו טפו. תודה

• 11 תגובות
    • 543 צפיות
  6. האם עדיף 512 זיכרון(סטיק אחד) של קינגסטון בתזמונים 2-2-2-6 או 1024 (3 סטיקים כולל הקינגסטון) בתזמונים של 3-3-3-6? אלו זכרונות SD ואני משחק הרבה במשחקים

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by swisaman,

MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI ללוח יש תמיכה בSMART RESPONE וVIRTU MVP?

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by yossik17,

אחים שלי יש לי לוח אם מסוג ValueShuttle MV42(N) ולפניי איזה חצי שנה זה יצא לי (החיבורים של ה usb שמתחברים ללוח אם) אז בבקשה תחפשו באינטרנט תמונה של איך לחבר כל חוט וחוט נ.ב. עוד פרטים כתוב מעל הפינים בלוח אם usb 2 כל מיני כאלו

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  9. שלום ראיתי באתר בחנות מחשבים מעבד חדש בדגם Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache LGA1150 Intel Core i3 3240 3.4Ghz 3MB L3 Cache LGA1155 שמתי לב "LGA1150" וגם "LGA1155" בעל החנות אמר לי ש"LGA1155" הוא ישן ו- "LGA1150" הוא החדש יותר. האם הוא אומר נכון. אני לא מבין שזה LGA1155 יצא לא מזמן לפני כמה חודשים קרובים.זה לא אומר הוא ממש ישן ישן. מה הבדל ביניהם ישן וחדש. האם ישן מהיר יותר מחדש או גם ההפך? לדוד שלי יש לוח אם H81M-E אסוס חדש. הוא עשה בלוח אם עידכון bios אחרון חדש. יש לו מעבד הקודם בדגם: Intel Core i3 4150 3.5Ghz 3MB L3 Cache LGA1150 וזה עובד ותקין פותח תצוגה. עבד 4 חודשים. מרוצה ממנו.עכשיו דוד החליט לעבור למעבד חזק מאוד זה בשביל משחקים כבדים גימיירים. דוד שלי הוא קנה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. זה יכול לגרום לבעיות?או שפשוט הלוח אם ישתמש רק ב1333?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by ed1,

מוכר אחד הזהיר אותי שכדאי לי לקנות רק בארטון כי הם פחות מתחממים, זה נכון? הסתכלתי ב-KSP וראיתי שחלק T-BRED וחלק בארטון... ולברטונים יש פי שניים מטמון. אני כבר מבולבל, אפשר לעשות לי סדר בבלגן?

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  12. ראיתי ש bug2000 רשם הזמנתי אתמול מחשב עם nf7 ו gigabyte fx5900xt ... יש בזה בעיית תאימות ??? :

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  13. יש ברשותי מעבד של Intel Pentium 4 2.93 MHZ ואני מעוניין לקנות לוח אם מתאים, איך אני יודע איזה סוקט מתאים למעבד הנ"ל, על המעבד עצמו לא רשום כלום. הפרטים שרשומים על המעבד הם, 2.93ghz/1m/533/04A

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בנוסף למעבדי Core-X החדשים בסדרת 10000, מכריזה אינטל גם על השקה של קו מעבדי שרתים ותחנות עבודה מסדרת Xeon W-2200 עם מחירים נמוכים במיוחד לכתבה

15. Started by ccc,

דחוף והאם הוא טוב לאוברקלוק

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  16. Started by tal_levi1000,

שני מעבדים פיזים לא שתי ליבות כאילו שעל ה לוח אם יהיו שני סוקטים אם יש אז: תוכנות שבנויות למעבד אחד יעבדו טוב על התצורה הזאת? (לא כמו הדואל-ליבה שצריך תוכנות שמיועדות לניצול מלא של 2 הליבות) מה יותר טוב תאורטית (בהנחה שכל שאר הרכיבים נשארים קבועים כמובן- עד כמה שזה אפשרי) דואל-מעבד או דואל-ליבה?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. כי אני קונה מחשב חדש, הארד דיסק ישן שלי 80GB שהוא כנראה SATA I אני מביא משם וגם RADEON 9600XT שזה AGP. אני רוצה לקנות גם 160Gנ שזה SATA II ואולי בעתיד להחליף את הכרטיס מסך למתקדם יותר (PCI-E). תודה

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by com555,

תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by xXaXdXaXrXx,

יש דבר כזה sli למעבד?

20. הסיבה לשאלה - אני שוקל לרכוש מעבד X2 כלשהו, ובמחשבה לעתיד (Windows Vista) יש סיכוי שארצה להוסיף _עוד_ מעבד דו-ליבה כדי להגביר ביצועים. המחירים של אותם מעבדים עוד שנה-שנה-וחצי ירדו לרמה שזה (לי) יהיה כדאי מאוד להשקיע. אני מריץ המון דברים במקביל, ולמרות שהם לעתים דברים קלילים (בתיאוריה), עדיין תמיד יש איזה תוכנה מצ'וקמקת שלא כתובה כמו שצריך שתוקעת את ה-CPU, לא משנה כמה מהיר הוא יהיה. תיאוריה לחוד מציאוד לחוד. אז אני למעשה רוצה כמה שיותר מעבדים/ליבות "ספייר" כדי להקציב לאותו יישום מטופש (ואחותו הצולעת) ליבה משל עצמו ושיעזוב אותי בשקט. ;D יש או היה זה חלום?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היי. אז ככה. נכנסתי לזיגזג, ראיתי שני מעבדים שונים בעלי אותם יכולות : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 ו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=3249 ככה, בראשון כתוב שזה עם גוף קירור של AMD והוא עולה יותר . בשני אין גוף קירור והאחריות היא לשנה אחת . הבעיה: ב KSP יש את אותו מעבד amd athlon64b 3000+ venice במחיר שדומה למחיר של זה שמופיע בזיגזג בלי הגוף קירור (קצת פחות מ800) . אז זה אומר שמה שיש בKSP זה אותו אחד?, ז"א לא מקורר ? וכמה זמן אחריות יש בKSP על המעבד ? ובכלל, מה עדיף לקנות וכמה קריטי זה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by .AloN,

שמעתי איפשהו שיש למעבדי AMD דרייברים ואם לא מתקינים אותם הם עובדים הרבה יותר לאט. זה נכון ? אם כן איך מתקינים אותם ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש איזשהי דרך לבדוק את זה דרך תוכנה מסויימת?.. פשוט אין לי כוח לפתוח את המארז

• 8 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.