מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים שווה לחכות קצת שהמחירים של הAthlon 64 ירדו או שכדי לקנות כבר עכשיו Athlon XP ? ??? הצורך העיקרי הוא למחשב שיחזיק מעמד דיי הרבה זמן (בלי יותר מידי שיפורים) ויצליח להריץ את כל המשחקים החדשים וכל תוכנה ממוצעת (בלי עריכת גרפיקה)
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני תקוע עם הבעייה הזו כבר זמן רב. בשלב מסויים לאחר שהתקנתי את המחשב החדש, גיליתי שהשעון מפגר בצורה נוראה. (אני לא מדבר על ה BIOS והבטריה, אצלי המחשב דלוק רצוף, ועדכון השעון מתבצע כידוע על ידי פסיקות השעון). לאחר ששרפתי הרבה מאוד שעות, והתקנתי שתי דיסקים נוספים עם מערכות נקיות של XP SP3 וכן WIN 7 נקיים. גיליתי את הדברים האלו: אם התוכנית EsyTune של הלוח(תוכנה שמראה פרמטרים על המעבד והלוח, ומאפשרת OC), פועלת, וגם המדיה פלייר (דווקא של מיקרוסופט) מנגן אפילו MP3, השעון מתחיל לפגר בקצב מטורף של 3 שניות לדקה! המצב לא השתנה אם ניתקתי את המחשב מהרשת או לא, וכן ניסיתי לשחק עם הזכרונות, והחלפתי ספק כח. מצאתי מצבים נוספים בו השעון מפגר. וזה באמצעות הרצת טסטים של סיס סנדרה בנצ'מרק. ה…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם לוח GA P35C D3SR תומך ב PCI E 2.0 שמעתי שהכרטיס תלת מימד שיצא בנוב הוא PCI E2
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תראו אני יכול לקנות את הלוח ממישהו ב 450 ואני לא יודע עם זה שווה כי קראתי כמה reviews ובכמה פורמים שלא כדאי לגעת בלוח הזה... מה אתם אומרים? מישהו מכיר את הלוח הזה מקרוב?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול החלטתי שאני רוצה לעדכן את הביוס של הלוח מגרסא f7 לגרסא f8. הורדתי את התוכנה של gigabyte מהאתר שלהם @bios והתחלתי בתהליך. כשניסיתי להוריד את הגרסא האחרונה של הביוס מאחד השרתים קיבלתי הודעה שאין כזה ולכן הורדתי ידנית את הגרסה האחרונה. כשניסיתי לעדכן, קיבלתי כל מני הודעות error עקשניות שחזרו וקפצו כמה פעמים (כל פעם שסגרתי את החלונית קפצה חדשה) עד שסיימתי את התהליך ממנהל המשימות. הבנתי שמשהו ממש לא עבד כשורה ועשיתי restart. מכאן המחשב התחיל להתנהג באופן שונה מבעבר. לפני מסך ה- post הופיעה הודעה שהמערכת מבצעת מעין שחזור של הביוס ולאחר טעינה קצרה המחשב חזר לתפקד אבל הוא עושה דברים משונים: 1. אחרי שאני נכנס ל- setup ועושה load optimized settings, שומר ויוצא, ה…
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא האם הוא עדיף על הלוח שמציעים ב RSM בערך באותו מחיר? http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2480
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב החלפתי ספק לא עזר, המאווררים עובדים בהדלקה של כמה שניות, הוצאתי זכרנות, לא עזר המחשב נדלק ל 2/3 שניות ונכבה ונדלק בלופ אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
AMD פיתחה כונן וירטואלי על זכרונות RAM לא מצליח למצוא את הדף שלהם להורדה משהו זוכר איפה האתר להורדת התוכנה ?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אפשר לעזור?..איך אני מעדכן את הביוס שלי ללוח אם של אינטל D850GB (לא לצחוק...) מתוצרת של AMI משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
איך הדגם הזה: Aeneon XTUNE 2GB (2x1GB) DDR2 800MHz PC2-6400 CL5 ??
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
יש לי מעבד 4 ליבה q6600 עכשיו הסתכלתי באתרים על המעבד הזה ומשהו ניראה ממש מוזר על המעבד שלי כתוב Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX Q6600B ועל מעבדים אחרים כתוב Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 4MB Conroe BOX Q6600B שימו לב אחד כתוב 4 קונר ועל שלי כתוב 8 קונר מישהו יכול להסביר לי מה זה ולמה זה ככה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרון של סמסונג 512mb (מפרט מלא בסוף), ונשארו לי עוד שני סלוטים של זיכרון פנויים. מכיוון שהגיע פסח, ויש קצת כסף, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב, ולהעלות אותו ל 1GB. אני די חדש בנושא האוברקלוקינג, ועדיין מתלמד, אבל מכיוון שאני מתחיל להכנס לזה, אני מחפש משהו שיתאים. ועכשיו לשאלות - האם תהיה לי בעיית תאימות אם הזכרון/נות שאני אוסיף יהיו יותר מהירים מהקיים (2700), האם הזכרון הקיים שלי ישמש "צוואר בקבוק" למערכת כולה כך שהשינוי לא יהיה משמעותי, ושאלה אחרונה - האם כדאי לי לקנות סטיק אחד או שניים של 256 ולחבר אותם ב dual-channel, כשהשלישי על רגיל (או שזה מבטל את הדואל צ'נל?) כמו כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים שיתאימו למערכת באזור ה 500-600 ש"ח…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
צהריים טובים אחרי שה7970 מת בקרב וקניתי 1060 6GB אני מעוניין להחליף את הI5 750 שלי שעשה את שלו 8 שנים כמעט (עדין עובד) חשבתי על ryzen 1600 8X2 3000mhz הכי זול שיש ולוח b350 של אסוס \ גיגהבייט אופציה שניה אם ניראה לנכון מאחר ואני לא בן אדם של שדרוגים ואם זה שווה את זה אוסיף ל 1700x עם x370 OC לא יודע אם אעשה ואם כן אז לא משהו רציני (אשאר עם קירור סטוק) תקציב בעדיפות ל2500 עד 3000 לכל היותר עדין עם ספק enermax 625 תודה רבה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בביקורת זו אנו שמים תחת הזכוכית המגדלת את המעבדים החדשים של אינטל מדגמים Core i9 7980XE ו-Core i9 7960X. האם המחיר הגבוה שווה 16 ו-18 ליבות עיבוד? התשובות בפנים לכתבה
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש אגדה עירונית כזו (לפחות ככה זה נשמע לי) שזכרונות של kingstone וAMD לא מסתדרים טוב ביחד.... יש שמץ של אמת בזה?!
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק מה המהירות של הזיכרון שלי במחשב? יש איזה תוכנה או משו? ???
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות עכשיו מערכת כזאת: מעבד I5 2500K, לוח P67A-UD3, קירור Scythe Yasya, דיסק קשיח 1TB Samsung F3 Sata 2, כרטיס מסך HD6950, זכרונות 2X4GB, מארז K60W, ספק כוח Corsair 750W, צורב Sony X24 ולעשות אוברקלוק למעבד לכיוון ה4.5GHZ. דיברתי עם החנות לגבי הפגם בלוחות P67 והם טענו שמדובר בפגם ב5% בלבד מהלוחות, והציעו לי לקנות את המערכת עכשיו ולשדרג לי הדיסק הקשיח בלי תוספת תשלום ל1TB של Sata 3 וכך להימנע משימוש בSata 2, ושאם יתגלו בעיות פשוט לממש אחריות בעתיד. זה נשמע לי יותר מוצלח מהאופציה השנייה של לחכות עד לסוף פברואר/אפריל שיגיעו הלוחות המתוקנים וגם אז לא לדעת ב100% אם שמו לי לוח מתוקן או לא. יש לי כמה שאלות: 1. כמה חיבורי Sata 2 וכמה חיבורי Sata 3 יש בלוח P67A-UD3? 2. א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel pentium 4 3.0 64bit על 60 מעלות זה בסדר?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז עכשיו זה דופק לי את כל העסק הסיפור הזה.כל החישובים שעשיתי לגבי מחשב חדש ותקציבים(פתחתי כמה ת'רדים בנושא בפורום מפרטי מחשב) ועכשיו אני צריך לחכות עד פברואר רק כדי להתחיל לחשב מחדש .צריך לשכוח גם מהאפשרות שיהיו ירידת מחירים כי אינטל לא תתקן את התקלה אלא תוציא כבר את הצ'יפסט החדש.ואם זה הכיוון שלה אז אין על מה לדבר אלא רק עד אפריל! כל הלוחות של 67 תקולים? למה אין רשימה מסודרת של הלוחות הפגומים(כל הוונדורים הכריזו כבר על Recall) עריכה:לא שמתי לב שיש נעוץ בנושא,טעות שלי(אחרי משמרת לילה)אני אעביר את זה לשם
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חשבתי להביא מחו"ל, אבל בגלל ענייני תאימות והחזרה ויתרתי על זה. עכשיו אני מחפש גיגה של זכרון PC4000 ל OC. שמעתי שיש זכרונות שמבוססים על ציפ' שנקרא 43B והוא אמור להיות טוב, למשהו יש מושג בקשר אליו? חשבתי על:GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 4000 DC Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit ב 1750 ש"ח כך שהם בתקציב יפה, יש רעויונות אחרים? לא חייב מ PCH אפשר גם זיגזג או מהדובים... לינק לזכרון: http://pch.co.il/docs/pd1663951379.htm תודה.
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
hi guys, is it possible to do- use 3200 on a 2700 board?? will it run at the boards' speed (2700)? thanks, Omer BTW the board is asus P4S533-VM
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115079&cm_re=i7-_-19-115-079-_-Product טם טם טם
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלוםם!! תגידו מישהו יודע מתי הלוח הסוקיט הראשון של אינטל 775 בבקשה אני צריך לדעת ?...
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מחפש המלצה ללוח מתאים כשאני מעוניין שיהיה מתחת לתקציב ואם יש משהו באוזר ה-350 מה טוב. אני לא מתכנן אוברקלוק וגם אם יהיה אחד בעתיד הוא יהיה באמת קטנטן ככה שממש לא צריכים לוח שטוב בזה. אני לא מחפש כ.קול איכותי במיוחד או שום דבר כזה. אני הולך לעבוד עם 2X1GB במהירות 800 של Geil ועם מעבד Q9450 כאמור. אני סה"כ מחפש משהו טוב,אמין ויציב שמומלץ. חשבתי על P31-DS3L שעולה כ-340 אבל לא רוצה לסגור עניין לפני המלצות מכם. כעיקרון אני מתחיל ליטות לכיוון P35-DS3L שהבנתי שאין לו בעיות במידה וכל הסלוטים יהיו תפוסים וכו'.. אני רוצה המלצה ללוח מתאים,אם יש משהו זול יותר בשמחה. אם ה-P31 באמת מתאים לי אז מעולה. אם אתם חושבים שכדאי ללכת על P35 שעולה כ-425 ש"ח אוקי אבל אני מבקש פירו…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-