עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tal_m9,

מה ההבדל בינהם? איך אני מזהה? והאם אחד מהם יכול להתחבר לאחר ?

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by tal_m9,

קיים למכירה בארץ לוח אם למעבדי הליבה הכפולה של AMD שמכיל: (אפילו חיבור 1 מכ"א) AGP PCI-Express IDE SATA 2 DDR2 בבאס 800 ומעלה??

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  3. Started by m.l,

בשני התוכנות מוצגות תוצאות שונות.... למה זה? בTAT מופיעה המהירות הרגילה של המעבד כמו שהיא צריכה ליהיות ובCPUZ היא מופיעה מתחת למהירות עם מכפלה אחת למטה ואני יודע שזה כדי לחסוך בחשמל כשהמעבד לא מיתאמץ אבל אם זה ככה בTAT לא צריך להופיע אותו דבר?

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  4. שלום לכולם,צהריים טובים. אני מחפש כבר זמן מה בEBAY זכרונות של GSKILL 2 GB CL4 הדגם של HK 800MHZ ואני לא מוצא יחסית בזול.. הבנתי שהמחיר כולל משלוח ארצה הוא נע בין 650-750ש"ח אם אפשרי לקבל לינק לאתר דומה לאיביי אמין שמוכר את הזכרונות שם או לחלופין גם דגם אחר של הזכרון או של חברה אחרת יתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  5. Started by okarmi,

שלום לכולם, לוח האם שלי - Intel D865PER L נשרף (נשפכו לו כמה קבלים) http://www.intel.com/products/motherboard/d865perl/index.htm אשמח לקבל המלצה ללוח אם דומה ללוח זה כי אני לא מצליח למצוא את אותו לוח בארץ. בלוח אם המקורי יש חמישה PCI אבל אני אסתדר גם עם שלוש. המעבד הוא Intel Pentium 4HT 2.4 בנוגע לתקציב - אין ממש, אני רוצה לדעת מה יהיה לי הכי דומה ומרשימת הדומים אני אבחר כנראה את הכי זול. וסתם כבדרך אגב, אם אני רואה איזה קבלים נשפכו, האם נראה לכם ששווה לנסות ללכת למעבדת אלקטרוניקה ולנסות להחליף אותם? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  6. בדקתי איך ניתן לבצע עדכון ביוס ללוח הזה ולפי מה שהבנתי אני צריך שיהיה לי פלופי בשביל זה הנה - http://www2.abit.com.tw/page/en/download/guide.php#3 האם יש דרך נוחה יותר כמו בלוחות של GB לדוגמא ? וזה נכון שעם הלוח הזה צריך פלופי גם כדי להתקין בקר SATA? בשורה תחתונה, אם אני קונה את הלוח הזה אני צריך לקנות פלופי? תודה

• 17 תגובות
    • 996 צפיות
  7. על איזה לוח אתם ממליצים עד המחיר הזה (אפשרי גם עוד כמה שקלים) עדיף עם כרטיס מסך טוב (או מכסימום בלי אבל אם אפשר גם איזה כרטיס מסך עד 300 ש"ח) למחשב הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6400 1066 דיסק קשיח: LG 250GB זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR II 800 MHZ צורב: LG X18 DVD

• 19 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by esaly,

היי חברה! רציתי לשאול איך יודעים להבדיל בין הREVISIONS השונים של הלוח? איך אני יודע שאני קונה בוודאות את ה3.3 ולא גירסאות קודמות? האם ההבדלים משמעותיים בין הגירסאות? תודה למגיבים...

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by Erez44,

שלום חברים!! מעבד-E6600 מעבד-E6420 רציתי לדעת אם יש הבדלים ברמת הביצועים במשחקים בין שני המעבדים הנ"ל ואם יש האם הם קריטיים או שהם מזעריים ביותר. יש לי מפרט למחשב-גיימר עכשיו אני רוצה להוזיל קצת את המחיר,שווה לי לקנות את המעבד E6420 במקום ה-E6600? תודה רבה על העזרה!! יום טוב!

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  10. Started by rafita,

טוב, אז אני קונה בזמן הקרוב את המחשב הבא: מעבד אינטל E6600 או E6400 אני עדיין לא סגור על זה... DDR2 667 1 GB כרטיס מסך X1650XT של ASUS WD 250 GB הארד דיסק ואני רק מתלבט על הלוח אם שאין לי מושג איך לבחור אותו,כך שיתאים למפרט הנ"ל,אז בבקשה עיזרו לי....

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by yonik,

גם ה-pk משאיר תמבצע בiqpc על הטווינמוס חסר משמעות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  12. לאחרונה קניתי זכרונות OCZ 1066 SLI 4GB . יש לי שני לוחות אם אחד ASUS STRIKER EXTREME ו EVGA 680I. אני לא מצליח לעשות POST עם אף אחד מהזכרונות , חשבתי שהם לא תקינים שלחתי אותם החליפו לי אותם כבר פעמיים ועדין לא מצליח לעבוד עם הזכרונות הנ"ל. הם לא עובדים על אך אחד מהלוחות הנ"ל. מה יכולה להיות הבעייה?.

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by eli_790,

ברשותי ישנו מעבד אינטל פנטיום 3 800 מגה הרץ עם לוח אם של אינטל intel desktop board d815epea ובנוגע למעבד יש אפשרות להחליף תמעבד ליותר מהיר על הלוח אם הזה

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  14. Started by BigDragoon,

אני לא מעוניין ב OC. בהנחה ששניהם באותו מחיר, מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  15. החלקים הם מעבד לוח אם וזכרון,עכשיו הדגש הוא על זכרון 2 ג'יגה(אם אפשר יותר אז סבבה),לוח אם טוב ומעבד טוב,יש לציין שאני לא עושה OC למעבד ככה שאני אצטרך מגבר חזק,בנוסף לכך יש לי חלקים מאוד ישנים במחשב-אז רציתי לוח אם שיתמוך בחיבורים האלה וגם בחדשים יותר היום עד שאני ישדרג את כל החקים מסביב,החיבורים הם :להארד דיסק זה חיבור ATA הישן והכרטיס מסך שזהו חיבור AGP כלומר אני צריך לוח אם שיתמוך בATA ובSATA 2 ושיתמוך בAGP וPCI EXPRESS,אם אין לוח כזה תגידו לי מה לעשות,כי נכון לעכשיו אין לי כסף אז אני רוצה לשדרג הכל מ0 וככה להמשיך לכל החלקים האחרים עד שהמחשב יהיה סבבה דרך אגב התקציב יהיה 3000 שקל,אם זה קצת(למרות שאני חושב שזה מספיק לדעתי לשלושה חלקים)אז תגידו לי לצורך מתיחת תקציב.כבר עש…

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  16. כמו כן אינטל הרוויחה ברבע אחד (הראשון השנה) סכום גבוה ממה שAMD הרוויחו כל שנה שעברה! http://www.dailytech.com/Intel+Wipes+Out+AMDs+2006+Marketshare+Gains+in+One+Quarter/article7051.htm כתוב גם על ההפסד הגדול של AMD מתחילת השנה.. כל זה רובנו יודעים, אבל מה שדווקא אהבתי בכתבה הזו זה התגובות.. אנשים אשכרה אומרים שהם יתחילו לקנות עכשיו AMD בגלל שהם רוצים למנוע מונופול... אני מקווה שדברים יתייצבו בשביל AMD תעיפו מבט בתגובות...

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by esaly,

רציתי לדעת איפה אפשר להשיג אותו הכי זול? ומה הקטע של הREVISIONS? מה הכי מומלץ? והאם הוא תומך במעבדים עם 4 ליבות?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  18. Started by ROTEMan,

היה לי שתי זכרונות של ddr במהירות של 400mhz .. ניקיתי את החשב וכשבאתי להחזיר את הזכורנות לא הצלחתי והפעלתי כוח ..,יותר מדי כך ששברתי את אחד הקליפסים הלבנים ורק אחר כך הבנתי ששמתי הפוך.. יש לי רק שתי סלוטים אז עכשיו מחובר אצלי רק אחד של 512 .. מה לעשות? יש פיתרון לתקן או שאם אני רוצה 1 גיגה זה רק לקנות סטייק של גיגה? או שכבר אני ישאר עם ה512?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by tal_m9,

מוצא היום למכירה בארץ לוח אם שמכיל: DDR 2 AGP PCI-Express SATA2 IDE ומתאים למעבדי הDual Core של AMD ? בבאס 800 ומעלה... אם יש יותר מדגם אחד, אשמח לקבל את כולם.

• 1 תגובה
    • 410 צפיות
  20. כבר די הרבה חודשים אני לא בפורום.. עכשיו בזמן הקרוב יש לי יותר זמן ואני מקווה שאני יוכל לעזור ולהשתתף בדיונים כמו פעם.. אני יתחיל ממעבדים.. מפעם אחרונה שהייתי בפורום והתעניינתי.. אינטל שלטו ותמיד למי שהיה תקציב לE6300 ויותר.. היה עדיף לו לקחת מעבד אינטל.. בתקופה ההיא היה את המעבדים.. E6300 E6400 E6600 E6700 E6800 אני משער שיצאו הרבה מעבדים חדשים.. מישהו יכול לתת לי את הרשימה שלהם.. בסדר של מהחזק לחלש.. והאם גם היום אינטל כלכך פייבוריטית? אני מקווה להשלים את כל מה שהחסרתי.. ולחזור ולעזור בפורום=]

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  21. שלום לכולם... יש לי לוח אם שתומך ב- DDR 400 . אני מחפש כרטיס זיכרון איכותי במחיר של 550 ש"ח. תנו לי סוג של חברה איכותית שנותנת אחריות כמו שצריך. תודה זאביק.

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  22. Started by the king2006,

מה דעתכם לשדרג עכשיו ל E6600 עם בורד טוב או להמתין למעבדי ה 45N???

• 14 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by eranir,

בזמן האחרון יש גם בפורום הזה וגם בזה של מפרטי מחשב הרבה שאלות בנוגע למעבד שכדאי לבחור עכשיו בהתאם למחירים בשוק. אולי מישהו יוכל לכתוב סקירה קצרה ועניינית של השיקולים הרלוונטיים כרגע? AMD מול אינטל מבחינת מחירים, OC, מחירי לוחות וכל מה שיכול להיות רלוונטי. למי שפחות שולט בשוק (כמוני) להסתכל על בנצ'ים זה לא מספיק...

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  24. האם יש הבדלים בין השניים שמצדיקים את ההבדל של ה 100 ש"ח? מבחינת ביצועי ההקפיים כמו הארד דיסק ורשת. וביצועי OC? אני משיג אותם במחירים ש 550 ו 650 בהתאמה, יש לוח אחר במחירים האלה שעדיף לאובר קלוקינג? תודה מראש רום

• 18 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by daphne_n,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות את הלוח אם הנ"ל כחלק ממפרט למחשב, העיניין הוא שהתסכלתי במפרט הטכני של הלוח אם + תמונה וראיתי שיש רק חיבור IDE אחד?!?! האם זה נכון או שעיניי מטעות אותי העיניין הזה חשוב, כי למרות השימוש בSATA כיום יש לי הארדיסק של 120 ג'יגה (שהוא "המקרר" שלי) שאני מעוניינת להשתמש בו במחשב החדש וגם צורב דיוידי+נגן דיוידי בעליי חיבור IDE רגיל... מה אפשר לעשות בבעיה הנ"ל? תודה, דפנה.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.