מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אהלן צריך המלצה ללוח אם עד 600 ש"ח מIQPC כנראה למעבד 6420 ללא OC..
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תרשמו כאן מה אתם חושבים על שתיהם ומה עדיף לקניית מחשב חדש מבוסס 8800GTS 640 , E6600
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט הין ה- AMD 4800 שעולה 725 ש"ח לבין ה-E4300 שעולה 675 ש"ח ולבין ה-E4400 שעולה 806 ש"ח. כמה ההבדל בין המעבדים אכן שווה את ההבדל במחיר, האם יש הצדקה ואיזה הכי כדאי לקחת, כי אני ממש לחוץ בתקציב. התלבטות נוספת שאני לא בטוח שאני יצליח לגייס כסף אליה אבל בכל זאת זה בין ה- AMD 5200 שעולה 940 ש"ח לבין ה- E6320 שעולה 945 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לפני כ-3 חודשים קניתי מחשב חדש, עם 1GB זכרון של CORSAIR במהירות 667. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 1GB זכרון בכדי שיעבדו בדואל צ'נל. אם נגיד אני אקח 1GB של קינגסטון במקום 1GB של CORSAIR - זה יעבוד בדואל צ'נל או לא?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הזכרונות יהיו לOC[מנסה להגיע כמה שיותר רחוק עם קירור אוויר] מהחנות NEWEGG בלבד. אפשר לחרוג עד 10$ [מקס' 200$] תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי רק שתי סלוטים של זיכרון על לוח האם ושלושה סטיקים של זיכרון. יש לי אפשרות לעבוד בדואל צאנל עם שתי סטיקים של 256 או לעבוד עם שתי סטיקים שונים אחד 256 והשני 512? תודה!
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבחירה בין 2 לוחות: Asus m2a-vm או Asus M2npv-vm שניהם עם כ"מ מובנה, כמובן - מהם ההבדלים ביניהם, ואיזה מהם יותר מומלץ לתמיכה במעבד AMD 4800, למשימות של מולטי-טאסק, צפייה בסרטים ועריכת סרטים קלה (וירטואל-דאב, בעיקר). תודה מראש לכל המשיבים! אבירם
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אחת ולתמיד בבקשה תענו לי על השאלה חד וחלק: אם לא מתוכנן OC, עדיף לקחת לוח אם סביר, בסביבות ה-400 ש"ח, ולא איזה ASUS M2N-E שעולה 500+? ואם כן, ואפשר לתת דוגמא לדגם כזה, אני אהיה אסיר תודה.
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
כפי שאתם בוודאי יודעים g.skill מתומחר היום ברוב החנויות בחמיר הכי אטרקיבי. אני קונה זכרונות 677 mhz פשוטים (לא ל-oc). האם הם איכותיים מספיק? לפי מה שאני יודע kingston, לפחות פעם, נחשבו איכותיים. האם זה כך גם היום? cosair נחשב איכותי? שווה להשקיע בשבילו עוד?
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
שלום שוב בפרט הסופי שלי יש את הלוח הבא GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 בחנות הציעו לי את MSI עם עם 24 BIT של כרטיס הקול אגב שני הלוחות בציפסט של 965 יש ארבע שאלות: 1) כולנו יודעים את איכות גיגהבייט לעומת MSI למרות שיש לי לוח של MSI ואני מרוצה ממנו 2) ללוח של גיגהבייט יש 16 BIT בכרטיס הקול ו-MSI יש 24 BIT האם יש הבדל מבחינת הסאונד במשחקים MP3 סרטים וכו 3) האם משחקים היום או בעתיד יתמכו ב-24 BIT וכיום הם רק תומכים ב-16 4) האם שווה להחליף את גיגהבייט ל-MSI רק בגלל כרטיס הקול שלו
-
- 4 תגובות
- 432 צפיות
-
-
בדקתי באתר של אינטל והם נראות זהות... מה בכל זאת ההבדל בינהם? מי יותר יקרה ואיזו מומלצת? אם יש g במקום ה-p זה כולל כרטיס גרפי מובנה? ויש הבדל בין pci ל-pci 2.2?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
האם מסתתר משהוא באיכות ובנתונים נניח --> E6300=266*7=1862 E4300=207*9=1863 יהיה איזשהוא הבדל?? נאמר לי שסדרת הE4XX לא תומכת בוירטואליזציה.. עוד משהוא? נראה לי קצת תמוהה ש7MHZ באס יהיו שווים הפרש כזה במחיר.. תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי מעבד 6600 ב-120$ כן זה המחיר ששילמתי-דרך חבר שעובד באינטל הבעיה שהם לוקחים על משלוח לארץ עוד 250 שקלים בערך-אבל הוא טס לחו"ל ויאסוף את זה משם... מחיר מדהים... עכשיו תעזרו לי לבחור לוח אם השימוש העיקרי-פשוט פשוט,אינטרנט אופיס הורדות , מקסימום קצת ערכית וידאו לא דרוש OC לא בטיח התקציב? חשבתי עד סביבות 600 שקלים גג האם עדיף ללכת על ציפסט 945 עם זכרונות 667 ואז יישאר לי קצת כסף בכיס ואולי אקנה גם כ.מסך 8500GT (בנעה עולה 460) או ללכת על ציפסט 965 עם זכרונות 800 ואז אהיה חייב לקנות לוח עם כ.מסך OB (אין לי כרגע כ.מסך PCIE בכלל) עד כמה התוספת של זכרונות 800 משמעותית למשתמש "פשוט" כמוני? תודה
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
נראה לי זו הכותרת הכי ארוכה פה לת'ראד.. בכל מקרה אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס Q6600 כשתהיה ירידת מחירים נוספת (יולי אוגוסט) כמובן שאני מעדיף לקנות את כל החלקים ביחד בבוא העת אך קשה לי להאמין שמחירי הזכרונות יישארו בריצפה כמו שהם היום. מה דעתכם, האם מחירי הזכרונות יהיו דומים או שיחזרו למחירים ה"נורמלי" עד שאקנה מחשב? ואם אתם חושבים שכן כדאי לקנות עכשיו, על איזה זכרונות 800MHZ הייתם ממליצים? (מתכנן OC ל 3.0-3.2 GHZ) תודה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם החברה? שווה להתעקש על חברה אחרת? וכן ניחשתם נכון, אייבורי.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם חזק מאוד בביצועים למשחקים, כאלטרנטיבה ל-Asus Striker Extreme שהבנתי שסובל מהרבה בעיות תאימות ו"מחלות ילדות". חשבתי לקנות אותו ביחד עם זכרונות של Corsair אבל הבנתי שהם לא הולכים טוב ביחד. אולי עוד הייתי קונה אותו גם ככה, אבל אחרי כל מה שקראתי עליו אני כבר לא ממש שקט לגבי זה. אני אשמח לקבל הצעות אחרות ללוחות משתי הקטגוריות - עם תמיכה ב-SLI ובלי תמיכה ב-SLI - לוחות שנחשבים לחזקים ביותר מבחינת יכולת ביצועים ומהירות בגיימינג כבד (עם כ"מ 8800gtx), והצעות לזכרונות שמתאימים להם (או אם יש ללוח בעיה עם זכרונות של Corsair למשל). דבר חשוב אחד זה שלא מתוכנן OC. לוח אם אחד שאני לא חושב עליו כרגע הוא ה-EVGA 680i. ואני מחפש את החזק ביותר קודם כל מבחינת הביצועי…
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט בין הדגם הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 לבין הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744 האם יש הבדל גדול בנהים ששוה לשלם את ההפרש ? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 456 צפיות
-
-
רציתי לשאול...יש דרך לבדוק איזה דגם זכרונות יש לי במדוייק? בדקתי בEVEREST ולא רשום, גם בCPU-Z לא מצאתי... פשוט אני רוצה לבדוק אם הזכרונות שיש לי נתמכים ע"י הלוח החדש שהזמנתי DS3...ומצאתי באתר של GB רשימה של זכרונות נתמכים ע"י הלוח...
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שאלה קצת מפגרת !!!! יש חנויות שמוכרים מעבדים "BOX" במחיר נמוך ב100-200 ש"ח ממכירה רגילה. אפשר לראות לדוגמא באתר זאפ ...... CORE 2 DUE 6700 מה ההבדל ?? משהו יכול להמליץ על חנות מחשבים מקצועית טובה באזור המרכז ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
לפני זמן מה פירקתי את כל המחשב שלי כדי לבצע ניקוי יסודי... החזרתי את כל הכבלים כמו שצריך למקום חוץ מהכבלים של ה-USB הקדמיים.. פשוט אני לא זוכר איך אני צריך לחבר אותך... בדקתי באתר של אסוס על הלוח שלי ולא הבנתי כלום מהמדריך שלהם... מישהו יכול להדריך אותי? או אפילו לסמן בתמונה של הלוח לאן אני צריך לחבר את הכבלים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב בימים הקרובים. ראשית, שאלתי היא האם מוטב להשקיע 200 שקלים בלוח אם על מנת להשתמש בזכרונות 800MHZ במקום 667MHZ? במידה וכן, איזה לוח עדיף? Abit ab9 או הGigabyte S3 965P. הערה: אני לא מתכנן אוברקלוקינג.
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
למחשב AMD 64 3000 , עם סטיק אחד של 512 . דגש על מחיר נמוך , עדיף עם קירור אבל בכלל לא חובה . תודה
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
BAD AXE 2 ב 850 ש"ח, שווה? (210.50$) וגם E6600 ב 1040 ש"ח, שווה? (259$) חישבתי לפי הדולר של היום.. 4.0158 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-