מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש במחשב 2X516MB של OCZ. יש לו 800MHZ ותיזמונים 3CL הוא רוצה להגדיל את הזיכרון, ולהוסיף עוד 2GB למחשב. הוא רוצה זיכרונות של OCZ, ומצאתי לו את אלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5940 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3189 על איזה זיכרונות אתם ממליצים יותר, ולמה? תודה
-
- 7 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אנשים סליחה אני עובר על החוקים לא היה לי זמן לקרוא אותם בכלל אחותי בתילאנד באיזור של מחשבים ושינם עשרות דגמים של כל הדברים שיכולים להיות אני צריך כרטיס קול וזיכרון זיכרון למשחקים גיגה זיכרון בסיטק אחד או בשתי סיטקים של 512 סכום 600 בתליאנד אני מניח שזה בזיל הזול אז אנשים בבקשה תנו בתגובות מהר כי אניחייב לחזור אליה עד מחר אני מעריך את זה מאוד תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אשמח לתשובות ענייניות ומאומתות.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE .. NFORCE 430 יש בו 4 סלוטים ... עכשיו 2 כתומים 2 סגולים שאני סם 2 זכרונות 256 בסגולים הם 200 MHZ ושאני סם אותם בכתומים הם 159. ושאני שם אחד בסלוט השני הכתום הוא 159 ושאני שם אחד בסלוט הראשון הכתום הוא 200 .. ושאני שם בסלוטים הכתומים 2 512 הם פועלים כ 200 MHZ .. וכולם פועלים כ 200 מה קרה???... תודה אחי.. אני רוצה ללמוד מזה מה אכפת לך כמה נזק אני יעשה? אני ישלם סבבה?.. אז אולי תעזור לי בכל זאת ?! 2 זכרונות 512 של KRETON ו 2 של 256 .. כולם 2.5 ! ושאני שם את כולם הם 200 MHZ .. ושאני שם את ה2 של ה 256 בסלוטים הצהובים הם הופכים שוב ל159.
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ללוח אם חדש אשר הכניסות שלו הן SATA וכאלה, צורב DVD ישן יחסית (כניסה... רגילה? כמו של הראד דיסק ישן...) או הארד דיסק בטכנולוגיה IDE? והאם ניתן לחבר לכרטיס מסך עם יציאת DVI מסך מסוג VGA (מתאם או משו)? תודה מראש :0)
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להריץ כמה בדיקות פשוטות בחנות לפני שאני לוקח את המחשב הביתה ומתקין את windows. אני רוצה לוודא שהזכרונות, לוח האם, המעבד והדיסקים הקשיחים תקינים. האם יש תוכנות שבודקות זאת ללא צורך במערכת הפעלה מותקנת? האם יש אפשרות לבדיקה מהירה בחנות?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קריטי\טרגי? שווה להשקיע את הכסף? (המחשב למטרות משחקים ותוכנות כבדות לעריכת סאונד)
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כל הלוחות אם החדשים יחסית הם תומכי דואל צ'אנל? ואם לא אז הm2n-e הוא תומך? כי באתר של אסוס לא כתוס על זה משהו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
אהלן! שידרגתי היום את הלוח והמעבד ל GIGABYTE 965P-DS3 ולE6420... משום מה בCPU-Z הוא מזהה את המעבד אבל הוא רושם במהירות עבודה שלו 1600MHZ... ממש מוזר... יש למשהו השגות...? משהו לא בסדר אצלי? צירפתי את התמונה... תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום קיבלתי היום מחשב עם מעבד core2duo 6320,לוח ga-gms2 הכל עובד מצויין-רק שהמכפלה היא 6 ולא 7(everest+cpuz) מהירות השעון 1596mhz,הבאס 266,l2=4mb,הכל בסטוק-לא נגעתי בכלום גם ב cpuz מראה 2 ליבות מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
Duel core או multi processing שווה משהו ? או שזה סתם שטויות .. המחשב לא בשביל תוכנות כדוגמאת matlab או תוכנות עתירות חישוב אחרות , הדבר היחיד הרציני שירוץ על המחשב , זה יהיו משחקים. בעקרון מדובר על גלישה באינטרנט , OFFICE למינהם , ומשחקי מחשב.. אגב , כנראה אני אתקין על המחשב XP , ולא VISTA , כי אין לי חשק להתעסק עם מערכת הפעלה חדשה ולא מוכרת. ועוד שאלה , ג'יגה זכרון יספיק , או ללכת על 2 ? תודה :-) והחלק הכי חשוב, התקציב הוא הכי פחות שאפשר.... אם אני לוקח מחשב בלי מסך ב1500 או 2000 שקל זה יהיה ממש נחמד.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בהתאם למפרט שברשותי לא חשוב המחיר.שיהיה עם הביצועים הכי טובים שיש כיום בשוק עדיפות ללוחות מתוצרת ג'יגהבייט או אסוס בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הלכתי לברר לפני כמה ימים לגבי מחשב חדש שהלוח שלו הוא 965p ds3p הפקידה שאלה איזה זיכרון אני רוצה אמרתי 800 מגה הרץ היא דפקה לי מחיר לא מהעולם הזה,אבל אמרה משפט מעניין היא אמרה שלא כדאי לקנות 2 סטיקים של 800 מגה הרץ כי ברגע שאני יירצה לשדרג ולהוסיף עוד שני סטיקים של זיכרון 800 הרץ הלוח יפעיל אותם (2 מתוך ה4 סלוטים בלוח) בתדר 667 האם זה נכון ?? היא אמרה שכיום כל הלוחות הם ככה... אז לא כדאי לקנות 2 סטיקים של זיכרון 667 ו2 סטיקים של זיכרון עם 800 הרץ ובכך לחסוך קצת כסף ? ועוד שאלה האם ידוע על איזו שהיא אי תאימות לגבי הזיכרונות האלו של PQI http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6267 עם הלוח 965p ds3p כי הבנתי שיש בעיות עם הלוח של ג'גה בייט וזיכרונות PQI
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לגבי זיכרונות- אני לא מתכנן OC- רציתי לשאול אם אני שם 4 G זיכרון בסקטיקים של 1 G - האם זה יעבוד בדואל צאנ'ל? בהנחה שכולם מאותו חברה וסוד לגבי מעבד- אם אני לא עושה OC מה עדיף E6600 או AMD 6000? המחשב בעיקר למשחקים וסרטים... לגבי לוח אם- לגבי לוח אם אני מקציב לו בערך 700-800 שח מקסימום אבל אני מחפש לו שיתמוך ב- High Definition Audioוגם ב DDL (Dolby Digital Live( פשוט את המחשב אני מיעד גם לחבר למקרן ורסיבר וצריך שיהיה לו יציאה של קוקסל שהרסיבר יוכל לנגן 5.1 מהמחשב... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אם הנושא לא קשור לפורום, אתם מוזמנים להעביר. פשוט לא ידעתי לאיפה לשייך את הנושא הזה והפורום הזה נראה לי הכי מתאים. אני רוצה לקנות מחשב חדש והמעבד הכי טוב שהצלחתי לשלב עם הכרטיס 8800GTS במסגרת התקציב הוא ה5600+ של AMD. רציתי לדעת האם המעבד הזה ינצל את הכרטיס במלואו או שכבר יהיה לי עדיף ללכת על השילוב של E6600 עם 8600GTS 256. וגם בכלליות בלי קשר לנושא הספציפי הזה האם השילוב של E6600 עם 8600GTS משתלם יותר למחשב שמיועד למשחקים? תודה מראש על התשובות.
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5WD2-E PREMIUM ובטעות תוך כדי עדכון הביוס החלפתי את התמונה שמופיעה בבוט סקריין, מישהו יודע איך אני משחזר את זה למקורי? זה עם תת תוכנה שנקראת MYLOGO.... פליייייז
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני נכנסתי עכשיו לזאפ ואני רואה זכרון DDR2 512MB 667MHZ CL5 קינגסטון ב - 123 ש"ח קצת יותר למטה 256 עולה 137 ש"ח. אז מה בעצם קורה פה?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
אוקיי אז חבר שלי משדרג את המחשב שלו- הוא מחליף לוח אם, מעבד וזכרונות והתקציב שלו זה 2000 ש"ח. בהתחלה לא תכננו לשדרג זכרונות אבל אז הוא אמר לי שיש לו 512MB וזה נראה לי הכרחי. הרכבתי לו את הקומבינציה הבאה: Intel Core 2 Duo E6400 BOX לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 זכרון G.SKILL DDR2 1024MB 667MHZ CL5. אנא הציעו קומבינציות יותר טובות אם יש לכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
למה זה רק 159 FERQUNCY? זה טוב ?... כמה זה צריך להיות? http://img411.imageshack.us/img411/537/dddlg6.jpg
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה שבוע הייצור של הזכרונות? רשום על המדבקה רק S/N ו PC2-6400 ???
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא P4SGX-MX ורשום : SDRAM and DDRAM COMBO P4SGX-MX has two DDR sockets and two SDR sockets that support up to 2GB non-ECC PC2100/PC1600, max. PC2700(Verified by ASUS) or PC133/PC100 SDRAM DIMMs. האם זה אומר שאפשר להשתמש בהם במקביל?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח במקום ה - לוח אם Gigabyte GA965PDS3 עד 650 ש"ח וזה בגלל שראיתי שמישהו כתב שהלוח הזה בשביל שיעבוד כמו שצריך יש לעדכן ביוס ודריברים עדכניים אחרת הוא נתקע לפעמים... ואני צריך את זה למקום שאין אינטרנט והוא גם לא ידע איך לעדכן. סיבה 2 זה שהוא תומך רק ב- Intel Core 2 Duo ואם ירצו לשדרג פעם מעבד יהיו בבעיה את כל זה לקחתי מ - זאפ - השוואה בין דגמים והתגובה שיש שם על הלוח אז איזה לוח (ואולי של אינטל) עדיף על הלוח הזה?
-
- 5 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היום בחנות הציע לי המוכר את ה-E6620 במקום ה-E6600 כי ב-6620 יש 4 מגה ולא 2*2 מגה כמו ב-E6600. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הציעו לי באחת החנויות לוח, Asus M2N-MX, VIA K8M890 הוא מיועד למעבד AMD DUAL CORE 4800 אני יודע שיש לו כרטיס מסך OB, אני לא זקוק לזה כי אני קונה בנפרד, אבל אמרו לי שזה לוח טוב. השאלה האם יש לוח של ASUS ברמת המחיר הזה או זול יותר שהוא טוב יותר? כי אולי הכרטיס מסך מוסיף סתם כסף. חשוב לי שתהיה יותר מיציאת SATA אחת כי גם הHD וגם הצורב יהיו SATA, כמובן שהיציאה תהיה SATA 2... כרטיס רשת של ג'יגה כרטיס קול סביר הזכרונות יהיו 667, אבל זה יהיה 2 סלוטים של 1 ג'יגה, אז שיהיה אפשרות גם להרחבה בעתיד. זהו נראה לי. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-