עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם זיכרון פנימי זה זיכרון פיזי? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by orca2k,

מבקש המלצה לסטזיכרונות חדששל 2G לOC. יש לי כרגע את הסט הזה- OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel 512X2 667Mhz כנראה שהוא מגביל אותי בOC לא מצליח לעבור את ה3100 ותקוע שם כבר זמן רב. ושאלה... האם סט חדש יכול ישפר לי את הOC? או שלא שווה להשקיע בסט יקר ורק להוסיף עוד זוג של 512 לבצועים משופרים? מפרט המחשב בצד.

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  3. שלום לכם, ביקשתי הצעה מחנות ורציתי לפי המלצה כאן זכרונות G.SKILL . הם מביאים רק קינגסטון וPQI. אני זוכר שקינגסטון בעבר נחשבו טובים. האם זה כך עדיין ? לא רוצה לקנות זכרון בנפרד. אני מדבר על 2X1G 800MHZ תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  4. אם אפשר המלצה אחת על לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה והמלצה שנייה עם כרטיס מסך מובנה . הלוחות חייבים להיות של אינטל. תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  5. אז המחשב שלי הוא בן חצי שנה בערך, וכשקניתי אותו, סדרת הקונרו היו ממש יקרים אז לא יכלתי להרשות לעצמי והעדפתי את הפנטיום D 2.8GHz מאשר פנטיום 4 3.00 GHz (אגב, אני סתם מתעניין מה היה יותר שווה לי לקחת אז?) אבל עכשיו אני רוצה להתקדם לארגן לי C2D למערכת מושלמת. חבר של אבא שלי\זה שהרכיב לי את המפרט\זה שהרכיב לי את המחשב\זהשבא כל הזמן לטפל לי בבעיות מייעץ לי לקחת את ה-E6320 מפני שהוא הכי זול שמגיע עם 4MB קאש. האם הוא צודק? האם כדאי לי ללכת על ה-E6320?

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  6. Started by mz155,

מה דעתכם עליו: INTEL WESTCHESTER 965WH - DG965WH הוא טוב לצרכים של גיימר? אני לא צריך שתגידו לי שהוא לא שווה את הכסף שלו ויש יותר טובים באותו מחיר.. פשוט תגידו אם הוא שווה לצרכים שלי.. תודה mz155

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  7. מה ההבדל בין פנטיום D למעבדים כפולי ליבה? למה למרות שהD820 שלי 2.8 פעמיים כלומר 5.6 אז למה הוא יותר חלש מהמעבדים החלשים שהם לא יותר מ2.0 פעמיים כלומר פחות מ4. אז למה זה יותר חזק? ואם אפשר הסבר על ההבדלים עם ובלי OC תודה, ניצן

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by eliXir,

מה ההבדלים ביניהם?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by NETANELKOREN,

חשבתי היום על העתיד ופתאום אמרתי לעצמי בעוד שנה,שנתיים ומעלה נצטרך כבר להשתמש ב4 GB אם לא יותר אז השאלה שלי יש לי בלוח-אם 2 סלוטים שכול אחד מכיל 1 GB אז השאלה שלי היא האם אני יוכל להכניס עוד 2 סלוטים בעתיד שכול 1 מהם בנפח 1 GB הנה סוג של הלוח-אם: GIGABYTE GA-8I945PS3 תודה נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  10. Started by בניה,

אני מתלבט אם שווה לקחת c2d מהדגמים החלשים, או D או שכבר עדיף AMD?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מתלבט בין 3 סטים של זכרונות ומבחינת תאימות ללוח שלי גם.. הלוח המדובר הוא ASUS P5ND2-SLI שתומך ע"פ הספר בזכרונות בתדר של עד 667 אך ביצעתי עם שלי אובר ל800 והלוח לא הרגיש אותו ולא ביצע הגבלה כלשהי.. דבר שני כמובן שאוטוטו אני רוכש ASUS N32 680I-SLI ואז תיפתר הבעיה אך כרגע האם יש תאימות ללוח שלי לגבי הזכרונות הנ"ל ומה הכי מומלץ מהם לאובר די רציני..כמובן שהם סט של 2GB. 1.TWINMOS TWISTER 800MHZDDR2 2.GSKILL 2GB BHKDDR2 CL4 3.PATRIOT EXTREME 2GB PC6400 800MHZ 3 הסטים הם על תדר של 800MHZ עם אחריות לכל החיים כמובן מה ההבדלים בינהם ואם הם זניחים ומה ייתן לי אובר יותר יציב/אמין/רחוק ככל האפשר?? תודה לעונים.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום למומחה, מה ההבדל בין המעבדים E6320, E6420, E6600? הם הרי עובדים באותה מהירות (1066MHZ) ועם אותו קאש (4MB)? האם אתה יודע איזה מעבד נמצא במקינטוש I-MAC 20inch? אני מחפש לבנות מערכת לעיבוד גרפיקה דו-מימד (וקטורית ועיבודי תמונה), ולאנימציית פלאש. תודה רבה ויום טוב. פיני

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  13. בכולם מדובר על לוחות של גיגה בייט. מדובר על לוחות של גיגה בייט: GA-N650SLI-DS4 GA-P35-DS3 GA-965P-DS3 revision 3.3 השניים הראשונים עולים אותו הדבר והאחרון מן הסתם זול יותר בקרוב ל200 ש"ח. שווה להשקיע על הדור הבא? מה הייתרונות לעתיד וכיום? תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  14. שלום =] לאחרונה שמתי לב שיש ירידות רציניות במחירים של הזכרונות עם דגש לא קטן על G.SKILL.. רציתי לדעת מתיי יש עוד ירידת מחירים, ידוע לכם? ואם כן בכמה?

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  15. AMD's "tsunami" of products to change competitive picture http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39385

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אשמח על העזרה ממביני עניין ולא מתוכנן אובקלוק

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  17. אהלן רציתי להשתדרג לי בשילוש חדש ואני צריך עזרה בבחירת חלקים. מעבד אני קונה כנראה e6300 של אינטל, ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם תואם מתוצרת אינטל (יש לי הנחה על לוחות שלהם). מצורף קובץ של הלוחות שזמינים לי, מי הכי מומלץ מביניהם? תודה לינקים למוצרים: DG965OTMKR DG965WHMKR DP965LTCK DG965SSCK BLKDG965RYCK DQ965GF D975XBX2 [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sirexrv,

אני ממש לא בטוח בנושא של P4 ולאחר חיפוש קל בארכיון של הפורום עדיין לא מצאתי תשובה... P4 3.2 תומך ב DDR2 ? יש בכלל לוח שתומך גם בDDR2 וגם בDDR1 ?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  19. האם יש הבדל בין שני הלוחות ? נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט וראיתי רק הבדל שהDS3P תומך ב2 כרטיסי מסך יש עוד הבדל בין שני הלוחות ששווה השקעה של עוד 100-90 שקל ? יש הבדלים ביכולת הOC של הלוחות ? (ודרך אגב המעבד- e6600 ) תודה מראש ומצטער שאני מציף אותכם בהודעות בזמן האחרון

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  20. Started by MODI,

לפני חמש חודשיים קניתי מחשב עם המפרט בצד... לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם, אז הלכתי להחליף בחנות ממנה קניתי (לא יודע אם מותר להגיד את שמה) ואחרי יומיים קיבלתי חדש, כאשר חיברתי הכול הוא נפתח למס' לכמה שניות ואז נכבה הלכתי להחליף אותו בחנות ולא נתנו לי להחליף כי אמרו שהפינים עקומים (ואני קיבלתי אותם עקומים!!!!!!!!!) והם מסרבים לקבל את הלוח. זה יעזור אם אני יפנה לספקי ג'יגה בייט או אפילו להרחיק לבית משפט לטביעות קטנות?

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  21. הי אני מעונין במחשב לעבודה משרדית בלבד - כך שמראש אין צורך בכרטיס מסך נפרד. מצד שני - אני מעונין לחברו לשני מסכים ולהגדיל את שולחן העבודה. אם אין - העלות של שני מסכים תכלול עוד כרטיס מסך לא זול - וזה עלול להפוך את העיניין ללא רלוונטי. יש מצב?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by anatoli,

שלום חברים, יש לי כרגע 2 סטיקים של 512MB, ועוד שניים בדרך אליי. אני כבר מודע לעובדה שכשאני אמקם את שני הסטיקים הנוספים הטמפרטורה של הזיכרונות תעלה בגלל המחסור במרחב שיאפשר להם להתקרר. כרגע הזיכרונות רצים על DDR500 (עם תזמונים מאוד חופשיים) וזו גם המהירות שבה הם ירוצו כשיגיעו 2 הסטיקים החדשים. הטמפרטורה של הזכרונות כעת לאחר בדיקת מאמץ מלאה מגיעה ל-51מעלות (טמפרטורה של גוף הקירור ללא שום מאוורר שנושף עליו כדי לא לפגוע בתקינות המדידה). השאלה שלי היא, מהי טמפרטורה תקינה? מהה המקסימום המותר, ואיזו טמפרטורה נחשבת הרף שניתן לעבוד איתו בלי דאגות? תודה, Anatoli.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  23. יש לי כבר זיכרונות DDR2 1GBX2 עכשיו רק נשאר לי לוח וזיכרון מן הסתם אני מעדיף לקנות C2D השאלה אם ייכנס לי בתקציב אין לי בעיה לקנות יד שניה העניין שאני לא מתמצא בעולם האינטלי ... השילוב מיועד לקצת משחקים סרטים ואולי OC קטן . חשוב שתיהיה יציאת SPDIF לאודיו (עם כרטיס OB טוב ) יכולות OC נחמדות והעיקר שייכנס בתקציב ולגבי מעבד אני לא סגור בכלל אם כדי לקנות את ה 4400 או 6300 או 6320 עזרה בבקשה (כול שאר החומרה קיימת כבר , כרגע אני ממתין עם הכרטיס מסך ) תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הזמנתי מחשב מורכב מנעה עם הזכרונות האלו דגם: F2-6400CL5D-2GBNQ http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 המחיר שלהם היה 700ש"ח וירד ל 600ש"ח האם הזכרונות האלו טובים? (אני לא עושה OC) כי העניין של המחיר נראה לי חשוד..

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by esharone,

שלום לכולם יש לי שאלה: אם יש לי עכשיו 2gb ואני רוצה להוסיף עוד 2 זה משנה אם מותקנים אצלי 4 מקלות זיכרון? חוץ מהקטע שזה תופס לי עוד 2 חריצים יש הבדל בביצועים בגלל שזה מחולק ל 4 כרטיסים ולא 2?

• 1 תגובה
    • 450 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.