מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי את הלוח אם K7 triton 400 עם מעבד amd 2000+ וagp 8X וישלי לוח אם של p4x266a עם מעבד p4 2400 mhz AGP 4X הכרטיס מסך שלי fx 5200 איזה לוח אם עדיף לי?!?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
Field Value Memory Module Properties Error Detection Method None Memory Speed PC3200 (200 MHz) Memory Type DDR SDRAM Module Name Hyundai HYMD564 646CP8JD43 Module Size 512 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Module Voltage SSTL 2.5 Module Width 64 bit Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Serial Number 04FF8039h Memory Timings @ 133 MHz 2.0-2-2-6 (CL-RCD-RP-RAS) @ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Auto-Precharge Not Supported Buffered Address/Control Inputs Not Supported Buffered DQMB Inputs Not Supported Differential Clock Input Supported Early RAS# Precharge Not Supported On-Card PLL (Clock) No…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש עם לוח אם 965P-DS3, עכשיו רציתי לדעת האם הלוח הזה לא עושה בעיות, ואיך הכרטיס קול שלו? כי ראיתי שעכשיויוצאים לוחות אם חדשים, 35 P (אני מקווה שזרשמתי את השם המלא) איזה יתרונות יש להם? תודה רבה, גיל
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם - ראיתי את זה היום - נשמע מבטיח (מודרטור -> אם אני מדביק במקום הלא נכון בבקשה העבר בלי רגשות טינה...( http://images.dailytech.com/nimage/4622_large_stars_list.png מתוך http://www.dailytech.com/Final+AMD+Stars+Models+Unveiled+/article7157.htm כל טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש באתר פרסומת ללוח MSI K9AGM2-FIH, האם ניתן להשיגו בארץ ומה מחירו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רכשתי מערכת מחשב עם זיכרונות G.Skill 2 סטיקים שכל אחד הוא 1 גיגה בתדר 800MHz עם תזמונים CL5-5-5-5-15 . נודע לי היום שאין במלאי כרגע את הזיכרונות האלה והציעו לי במקום את אותם הזיכרונות ואותם התזמונים של חברת Giel, ללכת על זה או להתעקש מתי שיגיע ה-G.Skill?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
איך יכול ליהיות שיצרן עם שם עולמי כמו אינטל פנטיום אינו מצליח לספק מהירות FSB גדולה מ AMD למעשה פנטיום אפילו אינו מצליח להשתוות במהירות הFSB לזו שמציעה AMD איך זה יכול ליהיות ??? מישהו מוכן להסביר את העיניין בצורה מדוייקת ולהגיד עד כמה חשוב ה FSB ?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי סיבה להתבאס? השימושים שלי במחשב הם אינטרנט,הורדות,פוטושופ וכו'...לא גיימינג או משהו כבד. האם עשיתי טעות? :s05 והאם הלוח אם הזה:gigabyte Intel D945 תומך בDUAL CORE 2. (ובמה הלוח הזה תומך באופן כללי, אם אפשר בכמה מילים..) תודה, ותנסו לעודד ;D
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד לנובוN100 3000 ואני מעוניין להוסיף זיכרון נוסף לזיכרון שנמצא במחשב הוא PC2 5300 DD2 SDRAM SODIMM CL5 האם להוסף זיכרון נוסף : DDR2 SODIMM KINGSTON 1Gb 667Mhz PC5300 CL5 האם זיכרון זה יעבוד טוב וישתלב טוב אם הזיכרון הקיים..אם לא אז איזה זיכרון להוסיף? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אבל אני לא יודע אם הוא pci express או לא...אני צריך לדעת כי אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש אז בבקשה עזרה אם אפשר...להגיד לי איך אני יכול לדעת חוץ מליפתוח את המחשב..?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום את הסטרייקר שלי בשמחה רבה וניגשתי לעבודת החיבורים. ללוח קיימים חמישה חיבורי מאוררים אופציונלים בנוסף לשלושת החיבורים הרגילים (CPU, CHASIS, PWR) לשלושה מהם גם קיימים חיבורים לחיישני טמפרטורה... השאלה הראשונה היא: האם לחבר את מאוררי המארז (Antec Ninehundred) אל החיבורים של הלוח בהתחשב בעובדה שלמארז ישנם 5 מאוררים כאשר ארבעה מהם 12ס"מ ואחד של 20ס"מ? שאלה שניה: האם ישנו איזה שימוש טוב לחיישני הטמפ' של הלוח ? והאם אפשר לדחוף חיישן בין הגוף קירור למעבד בשביל לקרוא טמפ' מדוייקת ואנאלוגית של המעבד ? פרט למעבד מה אפשר לעשות עם שלושה חיישני טמפרטורה שסתם תלויים באויר ? (אני מדגיש שהם אופציונליים) תודה רבה :s05:
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
התקציב לא יעלה על 600 שקל.... אני מאוד ממודה לעוזרים. (בעיקרון השאלה היא מה עדיף, פנטיום D או DUAL CORE 2)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד AMD 3000, וגוף קירור שקיבלתי איתו, התושבת היא socket 754 המחשב נתקע כל הזמן מרוב חום, ולכן החלטתי לפרק את המאוורר מהמעבד, הוצאתי את המאורר החוצה ולהפתעתי הוא יצא ביחד עם המעבד! המעבד דבוק ממש חזק לגוף, ולא הצלחתי להפריד בינהם עם סכין יפנית ואלכוהול. יש עוד רעיונות? יש פתרון לזה? אני לא יכול להחזיר את המעבד למחשב, כי אי אפשר לסגור את "בית המעבד" (הקלפיס האפור שנועל את המעבד במקומו), כי המעבד צמוד לגוף קירור הענקי, מה שלא נותן לי גישה לידית שלו... צריך עזרה כמה שיותר מהר, תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל אלו שמחפשים זיכרונות עם המון MB וMhz, אז יכול להיות שכרגע פתרתי לכם את הבעייה. בשבוע הקודם מחירי הזיכרונות לא עלו פחות מ610 ש"ח, שמחיר זה הוא גם מחיר נמוך מאד בשפל המדרגה. כבר חשבנות שכבר המחיר של הזיכרונות לא יכולים לרדת יותר, אז טעינו. לאחר חיפוש משעמם באינטרנט נמצאה החנות פלונטר, אשר מוכר 2 סטיקים של זכרונות בבאנדל אחד במחיר מפתיע, 490 ש"ח!!! לאחר כמה שפשופי עיניים ודמעות אושר (וגם צביטת לא נעימות) הבנתי שאיני חולם, מחיר הזכרונות ירד בכ120 ש"ח, ועולים פחות מ2GB של 667Mhz!!! עכשיו נשאלת השאלה הבאה: עוד כמה הם יכולים לרדת? קרדיט: לאור כהן
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב אז ככה תקשיבו כל סוגי מעבד ה intel core 2 duo מגיעים אים מאוורר? שאלה שנייה אים הם כן מגיעים אים מאוורר הקירור שלהם טוב?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב חדש ואני לא מייעד אותו למשחקים, כדאי לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה? או שבכל זאת כדאי לקנות כרטיס מסך תקציבי נפרד?
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 לוחות אם שיעבדו אם Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB 1: Abit KN9 SLI KN9SLI 2: Gigabyte M59SLI-S4 AM2 GM59SLIS4 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה בקשר ללוח הנ"ל כמו שאתם רואים הוא נמצא ברשותי אחריי קניית מחשב חדש סוף סוף השאלה שלי היא כזאת: כמו שכתוב כאן: http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2456&ProductName=GA-965P-DS3 הלוח תומך בE6320 בגרסת הF11 קיבלתי את הלוח עם F10 קודם כל איך הגיוני אם ככה שהמעבד עובד בלי שום בעיות מיוחדות? או איך הוא מזוהה ע"י הלוח בכלל? השאלה השנייה היא עד כמה העדכון הזה נחוץ לי שהרי המעבד שלי נתמך רק מגרסת F11 והגרסא הנוכחית שלי היא F10. לעדכן או לא לעדכן? האם יש תוכנה שעושה את זה דרך הוינדוס? או שהדבר לא מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם כל מעבד שקונים מחוייב להגיע עם גוף קירור (הכל כלולל במחיר המעבד כמובן) ?
-
- 11 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ההבדלים הולכים להיות כמו ההבדלים שעכשיו בין C2D לבין PENTIUM D? אני כבר מחכה המון זמן... עכשיו זה הדבר היחיד שמונע ממני לקנות יהיו הבדלים משמעותיים??
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.tgdaily.com/content/view/32008/135/
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-