עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. נוכחות GIGABYTE בקרב יצרניות החומרה הייתה מאוד מכובדת השנה - ביקרנו את ענקית החומרה כדי לראות שלל מוצרים חדשים וגם כאלה שכבר הספקנו להכיר מקרובלכתבה

2. נכנסתי לאתר של הלוח אם שלי... Gigabyte P31-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L ואני רוצה להוציא את הזכרונות שברשותי (2 סטיקים שכל אחד גיגה) ולשים 2 סטיקים שכל אחד 2גיגה. האם הלוח שלי יתמוך? אני שואל זאת מפני שרשום באתר: "4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory " אז כנראה שמדובר בסה"כ 4 סטיקים של 1 ג'יגה מקסימום? או שאפשר 2 של 2 ג'יגה מקסימום?

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by gangsta,

מה זה חדי ליבה כאילו ליבה אחת?

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by scorpions,

הבנתי לפי התר'ד הקודם כי זה סוג של מעבדי AMD אם כי אני לא בטוח ורציתי לדעת מה בדיוק המעבדים האלה מה היתרון שלהם ולמה הם צורכים יותר זרם וכן אם הם עדיפים על הברטונים בתודה מראש לכל העונים מאיר

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  5. יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4 1.7 ג'גיה הרץ...היא יחסית ישן סוקט:775 עכשיו השאלה שלי היא אם הוא תומך בזיכרון SDRAM והאם הוא תומך במעבד של ASUS 133 ויש לי עוד שאלה...יש כזה דבר סוקט: 622?? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by nas,

שלום , יצא לי לקבל בזמן האחרון מחשב שהוא בעצם לוח אחד, על הלוח הזה יושבים 2 מעבדי פנטיום 3 של 866MHZ ו512MB זכרון RAM היתרון בלוח הזה הוא שהכול יושב עליו , מסך מקלדת 2 חיבורי רשת ... הכל זה בעצם מן לוח אם קטן עם 2 מעבדים עליו... הרציתי קצת חיפושים ברשת וזה מה שמצאתי: http://www.chassis-plans.com/single_board_computers.html כאשר הלוח שברשותי ממש ממש דומה לזה: http://www.chassis-plans.com/single-board-computer/S5891.htm אבל אני לא בטוח כי לא כתוב עליו דגם או משהוא כזה... הבעיה היא שיש לי רק את הלוח עצמו ואין לי את הלוח אם שהוא יושב עליו, השאלה היא אם יש לי מה לעשות איתו... אולי להלחים אליו מתחים מהספק? אשמח לקבל פירוט על הנושא הזה ממישהוא שמבין קצת בנושא...

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  7. שלום במסגרת חיפושיי אחרי לוח אם הגעתי לשלושת הדגמים הבאים. טווח המחירים שלהם די קרוב. ניסיתי להבין מהם ההבדלים ביניהם אולם לא מצאתי יותר מדי הבדלים מהותיים. ברור לי שלוחות אלו הם, כנראה, מעל ומעבר לצורך שלי-מחשב רב תכליתי המיועד למעט משחקים, הרבה אינטרנט והורדות ויכולת לתמוך בכ 4 הארד דיסקים וכונן אופטי אחד. מקסימום כניסות USB3 ו USB2 וכרטיס קול און-בורד ברמה מספקת הן למוסיקה והן לסרטים. בכל אופן-הייתי שמח לקבל את עזרתכם במהם ההבדלים העיקריים בין לוחות האם הללו ועל מה אתם הייתם הולכים: 1. maximus-V-gene 2. P8Z77-V-pro 3/SABRATOOTH Z77 כל השלושה הם לוחות של אסוס תודה שרון

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by X7-007,

איזה סוג זיכרון לקנות , ואם לקנות סטיק אחד או 2 , כ DUAL או לא,,, אני צריך בנתיים 512 עקב תקציב, אבל אחרי זה אני רוצה לשדרג עכשיו , יש סוגי זיכרונות פתאום שמשתמשים ב 433MHZ ויותר, אבל אין לוחות אם שמשתמשים בהם, אז מה הקטע? יש רק DDR400 הזמנתי מחשב חדש, Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Amount: 1 Total Price: 1098.94¤ Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) Amount: 1 Total Price: 611.2¤ 1,675.94¤ נשאר לי לקנות את הזיכרון שאתם תעזרו לי ואם כדאי בסטיק אחד או 2 וחברה, וגם אני צריך עזרה בקשר למארז, משהו טוב בסביבות 300-400 ש"ח

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  9. שלום אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס זיכרון ומעבד בתקציב עד 2500 ש"ח עכשיו בקשר לכרטיס מסך יש לי Nvidia GF 9600GT ואני יקנה בהמשך אחד יותר טוב וספק כוח יש לי גם שהוא מצויין Crosair CMPSU-750HXEU 750W... חשוב לי מאוד שתמליצו לי על דברים מהאתר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta משם אני הולך לקנות! אם משהו לא מובן באתר אני ילמד אותו עכשיו! נכנסים לקישור הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta אחרי שעלה לכם האתר אתם תראו למעלה בצד ימין קטלוג חלקים. הנה ככה! אחרי שלחצתם על קטלוג חלקים יעלה לכם בצד ימין רשימה של חלקים וכ'ו אני יראה לכם איפה נמצאים החלקים שאני מדבר עליהם. הם ממש על ההתחלה של הרשימה 1. זה מעבדי אינטל 2. זה מעבדי AMD 3. זה לוחות אם למ…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by free_me_0,

אז הגיע היום לוח . msi pro z690-a wifi ddr4 12600K אני יודע שלוחות MSI סבלו הרבה פחות מבעיית החום או יותר נכון היו יותר מוגנים הגיע עם ביוס פרהיסטורי - 7D25v11 - 2021-12-13 עד לאיזה גירסה לעדכן בלי לקחת שום סיכון. כרגע מתנהג יפה מאוד בלי בעיות חימום עם הביוס העתיק.

11. כרגע הוא אצלי על מעל 5000RPM, והמחשב נופל גם אחרי חצי שעה בערך של מאמץ, והכל תקין, נקי, ומחובר.. ככל הנראה זו הבעיה, ואני מעוניין להוריד את המהירות של המאוורר מעבד. איך אני עושה את זה? תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Uploaded with ImageShack.us כבר המון זמן שאני עם הבעיה הזו... % השימוש במעבד נמצא בממוצע על 40 בזמן מנוחה כמעט מחולטת. הרצתי סריקת ווירוסים, לא נמצא כלום. מחקתי כל מיני תוכנות שהיו לי על המחשב ובדקתי את השימוש במעבד במנוחה מוחלטת, עדיין בסביבות ה40%. למה זה כ"כ גבוה? זה לא אמור להיות על 0-3% במנוחה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  13. אני מתלבט אם לעשות שידרוג ללוח אם והמעבד שלי, אני רוצה את התמורה הטובה ביותר לכסף. כמובן שאני רוצה משהו שיחזיק לי לכמה שנים טובות. אני לא משחק וגם לא עושה אוברקלוק רציני (אולי אני יכנס לזה ויעשה משהו קל אז כדאי שיהיה את אפשרות) המארז שלי הוא Tsunami Virgo Blue והקירור למעבד הוא ZALMAN CNPS7000B-ALCu הארדיסקים רגילים אבל בעתיד אני יעבור ל- SATA. אשמח לקבל לניקים לחנויות שבהם המוצרים המומלצים הכי זולים (במידה ואפשר), לא חייב להיות מאותה חנות העיקר שיהיה הכי זול ומשתלם (כמובן שלא על חשבון אחריות או שרות נורמאלי) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by lmlm,

המעבד הראשון שייוצר ביצור של 45NM יהיה C2Q Extreme יגיע אלינו ברבעון הרביעי של השנה עם תג מחיר של 999$ המעבד יכלול תדר של 3.33Ghz ,באס של 1333Mhz ו 12MB L2 קאש מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20070719PD203.html אינטל רצה, מה קורה AMD?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by Logan,

שלום כולם! להלן בעייתי: ברשותי לוח אם של "אסוס", דגם A7M266. עליו יש מעבד אתלון אקס-פי 1400. ניסיתי להחליף את המעבד הנ"ל באתלון 2200. לפי האתר של אסוס, יש תמיכה במעבדי אתלון עד 2100 ללוח אם הנ"ל, אחרי עדכון ביוס. בחנות היה רק 2200, וחשבתי לעצמי, "נו, רק עוד 100 מה"צ"... איזו טעות! עדכנתי את הביוס בהצלחה ל1007, חיברתי את המעבד החדש.. וכלום! יש רעש של עבודה מהכוננים וכו', אבל אין איתחול. מה עושים? (חוץ מלדפוק ת'ראש בקיר על שזרקתי 400 שקל, או להחליף לוח אם).. יש דרך לגרום ללוח לחשוב שב2100 עסקינן? אולי רעיון אחר? עדכון הביוס היה כולל הboot block וה- ESCD אם זה משנה משהו.

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  16. שיפור אפשרי של עד 13 אחוזים בביצועי ליבה בודדת עבור Zen 2 עשויים לגנוב מאינטל את הכתר בו החזיקה מאז סוף העשור הקודם לכתבה

17. Started by lt mor,

שלום יש לי במחשב 4 זכרונות DDR של 256 כול אחד. האם אני יכול להוריד 2 ולהוסיף זכרונות של 512 או 1 גיגה ? תודה.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  18. אני זוכר ש"פעם" היה נהוג לדרג מעבדים פשוט לפי מהירות השעון שלהם (באינטל). ב-AMD פשוט היו מצמידים למעבד שם דגם שמקביל למתחרה שלו באינטל. למשל מעבד AMD שמקביל במהירותו לפנטיום 4 עם מהירות שעון של 3.2Ghz היו קוראים Athlon 3200. אני רוצה לשאול לגבי מעבד ספציפי אחד, ה-Q6600. לאיזה מעבד (לפי שיטת הדירוג הישנה) כל ליבה של ה-Q6600 מקבילה? תודה.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  19. לפי ההשוואה הזאת הI3 עדיף... http://www.anandtech.com/bench/Product/105?vs=118 לפי המלצות שקיבלתי הAMD עדיף. זאת המערכת: PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI 828.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 231.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Value PC3-8500 CL7 476.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray 505.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 475.00 ₪ - 1 1 מסך Dell UltraSharp 2209wa Rev A02 22" E-IPS Panel 1,278.00 ₪ - 1 1 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W 516.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER 123.00 ₪ - 1 1 מה אתם אומרים? תודה!

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  20. אוקי יש לי לוח אם : ga-965p-s3 רציתי לדעת אם Q9400/9450/9500/9550 יכולים לעבוד על הלוח אם הזה, לפי מה שבדקתי באינטרנט : http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2457 כתוב שזה " not offical support ", רציתי לדעת אם המעבד יעבוד אם כן אז מה זה אומר " not offical support ". ואיך זה ישפיע על הביצועים ? ואם לא, איזה מעבד quad תוכלו להמליץ ללוח אם שלי תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by idanyow,

שאלה, Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore למה המחיר של השני גבוה יותר באתר KSP אם לפי הפרטים הטכניים המהירות של הראשון היא 2.6 ושל השני 2.4 אם ככה, האם הראשון בהכרח טוב יותר ?

22. Started by Tomerm,

שלום לכולם. קודם כל, אני מוכרח לציין שיש כאן אחלה אנשים, עזרתם לי הרבה בכל מיני דברים, ועל כן תודה. אני מבקש לדעת על "שילוש קדוש" חדש, לשם משחקים ללא OC כללת של INTEL (לא AMD בבקשה). כמה שיותר הצעות יתקבלו בברכה. ועוד יותר חשוב טווח מחירים, כדי שאדע בערך לאיזו הוצאה אני מכנס. הרבה תודה מראש, תומר.

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  23. איזה לוח עדיף מבין השניים...?? הצרכים הם בסיסיים אינטרנט הורדות אימיול וסרטים המחיר בערך אותו הדבר. יעבוד עם AMD 3800 dual 65w

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by KusHniR,

שיש לו חיבור PCIE יש כזה דבר ?

• 10 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים