עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by scorpions,

הבנתי לפי התר'ד הקודם כי זה סוג של מעבדי AMD אם כי אני לא בטוח ורציתי לדעת מה בדיוק המעבדים האלה מה היתרון שלהם ולמה הם צורכים יותר זרם וכן אם הם עדיפים על הברטונים בתודה מראש לכל העונים מאיר

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  2. ספינת הדגל של דור מעבדי Ryzen 9000 יוצא רשמית למחשבים שולחניים - הרצנו את המעבד המסקרן דרך שלל מבחני ביצועים והבחנו שהפעם אופן שידרוג הביצועים הוא סלקטיבי במיוחד. אזהרה - המעבד הזה הוא ממש לא לכולםלכתבה

3. Started by matankashi,

מעבד Intel 2.80GH 16 bit כרטיס מסךNvidia 6600 (אם זה נחוץ) זיכרון 1024MB תקציב:עד 700 שקל תודה

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by roeidalm,

שלום אני מעוניין לברר איזה לוח אם יש לי ואיני יודע אך.... מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by cycat,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש. המחשב יריץ את רוב זמנו אפליקציות ב-JAVA כולל את סביבת התכנות של JAVA, שגם היא תוכנתה ב-JAVA, ששמה: Sun ONE Studio, או FORTE לשעבר. בד"כ תוכניות מסוג אלה די כבדות, ולכן תהיתי לעצמי אם יש איזה משהו שהוא בנוי optimized ל-JAVA... מישהו שמע על משהו כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by בניה,

וגם, הסתכלתי בתוכנה PC WIZARD בmainboard/chipset וראיתי שכתוב לי משהו כזה: Memory Information : Type : DDR-SDRAM PC2100 Frequency : 133.2 MHz DRAM/FSB Ratio : 4/3 Supported Channels : Dual (128-bit) ECC Diagnostic : ìà זה אומר שהלוח אם תומך ב Dual Channel ? ואם כן, מה אני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד ככה?

7. שלום.אני מתכנן לקנות מחשב החודש (לא לחכות לקונרו במשך 6 חודשים+ הוזלת מחיר) ואני לא בטוח האם כדאי להשקיע בלוח אם שתומך בקונרו.אני לא יעשה שדרוג במשך השנה וחצי הבאות,ואני לא חושב שזה יהיה משתלם.מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  8. אתמול אני הלכתי לחנות מחשבים והתייעצתי עם המוכר (בקשר למחשב) והוא אמר לי שלא כדאי לי לקחת את המעבד 3000+ 64 AMD Athlon בגלל שצריך בשבילו ווינדוס מיוחד שעדיין לא יצא בארץ וגם יהיה לי איתו בעיות בתוכנות הכי בסיסיות אפילו, עד שיתחילו להוציא תוכנות הצורכות 64 ביט. אז השאלה שלי אם זה נכון ואם באמת לא כדאי לי ללכת ה המעבד הזה, כי אם אני לא הולך עליו אני הולך על ה-P4 2.8Ghz תודה לעונים..........זה חשוב ודחוף כי אני רוצה כבר להזמין מחשב!!!!!!

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by דרומי,

הוא עולה 710 ש"ח... זה קצת לא נתפס לי איך הוא זול יותר מ NFORCE3? הוא פחות טוב?או מה? כי אני רוצה לקנות לוח מבוסס PCI-E,רוב הסיכויים NF4,ואני חושב שאם זה לוח מספיק טוב אקח אותו... או שעדיף ללכת על ASUS A8N SLI או אפילו לחכות ל MSI K8N NEO4 ULTRA... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  10. ואםכן מה אני אמור לעשות ??? הטמפרטורה היא 60!!

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  11. היי חבר'ה! היום כנראה מתו לי הלוח אם והזכרון במחשב של אמא.. הם כבר הרבה זמן עשו בעיות וכנראה היום מתו. כשאני מכניס את הזכרון המת(כנראה) הלוח מצפצף הרבה פעמים, וגם כאשר אני מכניס זכרון תקין מהמחשב שלי, הוא מצפצף המון פעמים. מכאן הסקתי שהלוח לא בסדר. את הזכרון הלא תקין הכנסתי למחשב שלי והוא לא עבד. הלוח הוא k7som+ של חברת ELITEGROUP ויש עליו מעבד DURON 1600. אני לא יודע איפה למצוא עכשיו לוח אם שתומך במעבד כזה.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by marvin_fyne,

שלום , ברשותי לוח מסוג X58-UD7 של GIGABYTE . הוא תומך בזכרונות TRIPLE CHANNEL . ויש לי זכרונות מסוג זה מותקנים בתצורה של 3X2GB . סה"כ 6 GB . אני מחפש להוסיף זכרות או לקנות בכלל סט חדש. עקב כך שהמחירים לא בשמיים . הבעיה היא שבארץ לא מוכרים את הזכרונות האלו. (בדקתי). כשהייתי בחנות מסויימת אמרו לי שאין כל בעיה לקנות זכרונות בודדים מאותו סוג בדיוק רק בתצורה של שלישיה והם אמורים לעבוד בצורת TRIPLE CHANNEL גם אם הם לא ייעודיים לזה. הנושא נשמע לי מוזר ואין לי הבנה בו אז החלטתי לבדוק פה . אשמח לתשובה בהקדם . תודה מראש לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  13. שלום אני מתלבט בין השניים הנ"ל השימוש : משחקים וורד גלישה מוסיקה הורדות מסרים מידיים - בקיצור , מגוון. המחירים שלהם דומים- כ- 100 ש"ח הבדל האם ה Q מתחמם יותר? המחשב אמור לשמש אותי כמה שנים , כאמור לשימוש מגוון. תודה ערן

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  14. שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי במעבד לוח אם וזיכרונות יש לי 2000 ש"ח +- אני לא בטוח אם לקחת I5 או I7 עכשיו הציעו לי משהוא כזה אני צריך שתגיד לי איך הדברים האלו intel core i5 2500k 4X3.3 Ghz 6mb 1333MHZ lga 1155 box gigabyte ga-ph67a-ud3-b3 cor i5/i7 dualDDR3 ........................... (אין לי כוח לכתוב את ההמשך) kingston hyper x 2048MB 1600Hz DDR3 cl9 אם הרכבה ובדיקה ב1995 ש"ח אבל אני רוצה את הלוח אם אם הUSB3 שהוא עוד 30 ש"ח אבל אני לא יודע אם לקחת את הI5 או I7 (הוא עוד 300-400 ש"ח) אם יש לכם המלצות אחרות או אם אתם יכולים לתת לי חלקים במחיר הזה שיכללו כרטיס מסך{אני יודע שזה לא המקום הנכון בשביל כרטיס מסך אבל אני מעדיף מלהימנע מלפתוח נושא חדש רק בשביל כרטיס מסך שלא בטו…

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  15. אני מחפש זיכרון של 2X4Gb במהירות 1600Mhz בתזמונים של 9-9-9-24 CL9 . כרגע יש לי Corsair 2x2Gb xms3 1600mhz 9-9-9-24 CL9. אני פשוט לא מוצא - מעוניין לקנות בארץ ואני לא מוצא. אשמח לעזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  16. Started by gabriel6,

שלום לכולם, אני מחפש לוח בעל קירור פאסיבי (לצ'יפסט) עבור מעבד AM2 על הלוח לכלול firewire Coaxial SPDIF או חיבור אופטי לסאונד רצוי גם ESATA אשמח מאוד לתגובותיכם כל טוב, גבריאל

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  17. איזה חברה של זיכרון הכי כדיי לקנות 1 MUSHKIN 2 KINGSTON 3 CORSAIR 4 OCZ אני רוצה לקנות אחד מהחברות האלה ואני לא יודע מה הכי כדיי כולם עולים בארך אותו מחיר מה הכי כדיי ???????? ואני מדבר על דואל 2 של 512 3200 ואני חושב שאני צריך לקנות את של מושקין זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-290&depa=1 ואני קונה את זה מחול דרך אגב {ממש ממש תודה לעוזרים} :anim-jjd:

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by אבי11,

שלום רבותי אם יש למישהו מידע על מתאם slotket ms6905 master לפנטיום3 אודה לכם על כל מידע לנ"ל תודה אבי

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  19. שלום! בימים אלו אני שוקל איזה לוח אם לקנות. (תכלס אני מחפש רק של GIGABYTE אבל זה דיון אחר) להלן 2 נושאים – בשניהם אני שואל את אותה השאלה .. מה היא כיום, ומה תהיה הטכנולוגיה השלטת בשנים הקרובות... PCI מול PCI-E : כמי שמהר מאוד נוטה לנצל את כל ה slots הפנויים להרחבה (עם כרטיסי TV - VIDEO , מודם פקס ישן, כרטיס רשת) אני רוצה לוודא שיש לי מספר גדול של סלוטים פנויים להרחבות בעתיד. לכן, לוח אם עם רק 2 חריצי PCI כמובן שלא יעניין אותי. אבל.... כשאני בא לשקול לוחות עם מספר סלוטים גדול, אני רואה שחלקם בה אם יותר PCI-E וחלקם עם PCI. למשל שלוש PCI רגיל , שני PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך מול ההפך: שני PCI רגיל , שלוש PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך ראיתי אף לוח המגיע עם …

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by dorratz,

יש לי לוח מסוג Intel D850MV. הנה לינק: http://www.intel.com/design/motherbd/mv/index.htm?iid=ipp_browse+motherbd_d850mv& הוא טוב?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by laviko1,

שלום. אמרו לי פה בפורום שהלוח שלי תומך במעבד החדש פנום 2 קראתי בחוברת של הלוח ולא רשום שם כלום על זה. השאלה שלי האם זהבטוח שהוא תומך?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  22. מעונין להרכיב כרטיס למצלמות ונאמר לי שאני צריך צ'יפ סט של אינטל יש לי מחשב נייח HP מישהוא יודע איזה לוח אם יש בו ? הדגם 6330 תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  23. שלום, יש לי מספר שאלות בנוגע למעבדים וללוחות אם: 1. האם כדאי לקנות מעבד box בגלל האחריות שנלווית לרכישה שכזו או שכדאי דווקא לקנות tray בגלל שלרוב המאוורר החיצוני שאקנה באותו המחיר יהיה עדיף? 2. בנושא כרטיסי זיכרון - למי שלא מתכוון לבצע המהרה, זה באמת משנה אם המהירות תהיה 1333 או 1600 או שלא באמת מרגישים בהבדל? 3. האם הכוונה לבצע OC תתן יתרון ללוח אם כזה או אחר, או שאין קשר בין ביצוע OC לבין לוח האם? 4. ראיתי שיש צ׳יפים של z68 ו-h68 ואין לי מה מושג מה עדיף ומה ההבדלים בכלל. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הייעוד של כל אחד מהם ומי מהם עדיף? 5. האם יש חברה מסויימת שלוחות האם שלה עדיפים, או שכל החברות המוכרות(gigabyte, asus, asrock) מומלצות באותה מידה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  24. שלום יש לי מחשב די ישן שמותקנים בו שני סטיקים של 1GB. לאחרונה התעורר אצלי צורך ביותר זיכרון אבל אני רוצה להשקיע בזה כמה שפחות כסף (התחלתי לשחק עם VM's בצורה יותר אינטנסיבית). ראיתי שיש אנשים שמוכרים שני סטיקים משומשים של 2GB באותו תדר ואותה ארכיטקטורה של הזכרונות הקיימים שלי (ddr2 pc6400). אם אני אקנה אותם, האם אני אוכל לצרף אותם לזכרון שכבר יש לי (ואז יהיו לי 6GB, שניים של 1GB ושניים של 2GB) ? האם זה יעבוד, או שאני אצטרך להוציא את הזכרונות הישנים שלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  25. Started by liord,

אני לא ממש מבין מה זה.. ועוד משו.. יש לי 2 כרטיסים של 512Mb 400MHz Kingston לוח אם: A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra השאלות הם: 1. אם אני ישים כרטיס של ג'יגה זה יאיט לי את המחשב? זה יפגע במשו? 2. האם DDR2 יכול להכנס פה? והאם זה ישנה אם אני ישים אחד של DDR2 וישאיר את השני?

• 14 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים