מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם REVIT וCS4 איזה כרטיסים כדאי לי לקנות האם 1333MHZ יעבוד טוב או שכדאי לי לעלות במהירות כמובן שאני מדבר על 8G ומעלה כמו כן ראיתי חברה בשם G.Skill מישהו מכיר
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איזה לוח אם, מבוסס צ'יפסט 915G מומלץ למעבד אינטל 64 ביט עם כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים במחיר של עד 650 ש'ח. ואיך הלוחות של אינטל?(שמעתי שהם לא משהו) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. Gigabyte - GA7VAXP ULTRA 2. ASUS A7N8X לא ה דלוקס ..... תודה .
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
זה 2 מעבדי כפולי ליבה "מודבקים"
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אוקיי...אז יש לנו את ה-SDRAM ויש לנו את ה-DDR, שעובד במהירות מכופלת מאשר ה-SDRAM. עד כאן הכל ברור. עכשיו, מה הם ה-Single Channel DDR וה-Dual Channel DDR, ואיפה נכנס ה-DDR2 בכל הסיפור? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
עכשיו סיימתי להרכיב את המחשב עם מעבד core 2 quad 2.4 ghz q6600 מרחתי משחה טרמית והנחתי עליו את הגוף קירור עם המאוורר המקורי של אינטל שהגיע איתו רק שעל הגוף קירור נמרחה קצת גם משחה כשהרכבתי אותו בהפעלה של המחשב ראיתי בביוס 51 מעלות זה תקין? ואם יש צורך לדלל קצת משחה טרמית מהמעבד כדי שלא תגע בגוף קירור?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של cchips את הלוח אם שלי בכדי לעדכן את הביוס אבל לא מצאתי. הלוח שלי הוא m863g וכתוב לי על הלוח אם ( פתחתי ת'קופסא) v3 ובאתר שלהם יש של v5.1 או v1.5 עכשיו אני לא יכול לעדכן את הביוס. יש מצב אולי שזה לא משנה?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי כרטיס מסך של evga gtx 770. קישור: http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2773-KR בהמשך השבוע אני רוצה לקנות לוח אם וכבר די נסגרתי על דגם - asus b85m-e. קישור: http://www.asus.com/Motherboards/B85ME/ בחוברת שקיבלתי עם כרטיס המסך רשום שצריך לחבר אותו אל הpci express power connectors איך אני יודע אם יש אותם בלוח אם שאני רוצה לקנות? מצורפת תמונה של החיבורים: http://rwlabs.com/images/articles/evga/770/10.JPG תודה על העזרה, עומרי
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי שתי מאווררים של VANTEC - 3PIN לחיבור ללוח אם אך ברגע שחיברתי מאוורר לחיבור של הCASE FAN הוא נקלט כ POWER FAN וההפך מישהו שמכיר תופעה דומה שיכתוב או מי שיודע לפתור מצב כזה. אם הנושא לא מתאים לפורום הנ"ל יש להעבירו לפורום קירור.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי, לא זכור לי היכן, אינטל מתכוונים להשיק ביחד עם הצ'יפסט החדש 965 גם כרטיס גראפי ONBOARD שאמור להשתמש בטכנולוגיה חדשה. מישהו יודע על זה משהו?
-
- 14 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מהיבואן חלקי מחשב ולפתוח איזה מין מעבדה קטנה ולמכור חלקים ומחשבים .. עכשיו השאלה שלי היא : יש מלא סוחרי מחשבים ביד 2 עכשיו כולם קונים מיבואנים את הרכיבים שלהם .. עכשיו אני לא מוצא שום יבואן שמוכר בזול את החלקים .. יש למישהו אתר משהו שמכיר יבואן טוב שמוכר חלקים במחיר דיי זול... אני יודע שאני צריך תעודה של עוסק .. זה בסדר , אני רק מבקש ישלח קישור של אתר של יבואן טוב וזול .. תודה !!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
רציתי לשאול על איזה לוח אם אתם ממליצים ל AMD64 ואם יש באמת הבדל בין VIA לNFORCE3 ? בנתיים EPOX EP-8HDA3+ (K8T800) - ATX נראה לי מצויין . (אני מחפש לוח עם כל הפיצרים החדשים וכרטיס קול משובח). במקור חשבתי לקנות XP 2500 עם לוח NVIDIA2 ULTRA 400 , אבל חשיבה לגבי שדרוג עתידי גרמה לי לפזול ל64 ולהוסיף 700 שקל לתקציב , השאלה האם זה כדאי ?
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מחד יתכן והוא אובר קלוקר טוב, מגיע ל 5.4Ghz אך מאידך, הוא לא מראה שפור ביצועים לינארי בתפוקת כל הליבות יחדיו, כמצופה. הסבר אחד אפשרי הוא, שיתכן והמספר 10 פה שאינו מתחלק בבסיס של 2, פוגע ב- scheduler של מערכת ההפעלה **תוספת שלי לא בסרטון Gh
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כותרת מאוד חשוב כמה שיותר מהר בבקשה ואיזה לוח עדיף ה c43 או לוח של גיגאבייט ה p67 ud3
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש עם המעבד E6750 החדש וזכרון של 2GB ואני לא יעשה OC בכלל!! רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי לי לקנות... במחיר של 900-800+- תודה!!
-
- 14 תגובות
- 738 צפיות
-
-
די הרבה מקורות באינטרנט כותבים שבעתיד AMD תעבור לייצר את ליבת ה BARTON שלה בתהליך ה90nm. לדוגמא מצויין פה http://www.pbase.com/image/17079307( זה יותר כדי העביר את הרעיון ולא להראות תאריכים מדוייקים) ועכשיו לשאלה: האם המעבד החדש יתמוך ב SOCKET A או ב SOCKET 754? אם למישהו יש מקור מידע שנראה לו די אמין בנושא.. הוא מוזמן לפרסם פה תודה מראש G-FoRcE
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח ABIT AN8 ULTRA ומעבד AMD ATLON 64 3200 VENIC וקניתי עכשיו כרטיס מסך HD 4850 רציתי לדעת האם קדאי להחליף את המעבד ל-AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4200+ Socket 939 Tray או חבל על ההשקעה [br]פורסם בתאריך: 12.01.2009 בשעה 18:58:11
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני טס לחול ורוצה לקנות לוח אם מעבד וכרטיס מסך חשוב לי שהם יהיו עם ביצועים מעולים מאחר ואני עובד עם תוכנות גרפיות ובנוסף משחק במחשב אם מישהו יוכל להמליץ לי הבנתי שעכשיו יצאו כמה חידושים אודה מאוד לכל מי שיעזור ומבין התקציב הוא עד 1000$ אולי קצת יותר
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
לא לOC אבל שיהיה מקום למספיק סטיקים של זיכרון על מה ללכת? חשבתי על ASUS M2V או על הגיגה בייט GA-M55S-S3 לדעתי הגיגה בייט יותר טוב לא?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
זה נכון שקיימת איזושהי בעיית תאימות בין מעבדי FX של AMD ובין משחקים מסויימים ? כי התחלתי לחשוב לכיוון של לבנות מערכת מבוססת שבב FX של AMD , ואז ראיתי ביקורת מסויימת באתר NEWEGG של משתמש שקנה את המעבד FX8120 והוא רשם שם שמשחקים מסויימים פשוט לא עובדים ביחד עם המעבדים, ושהוא היה צריך להחזיר את הפנום 2 הישן שהיה לו כדי לשחק יש דרך לפתור את הבעיה הזותי ? ומה הסיבה לאי התאימות ? אם יש למישהו מושג על מה אני מדבר אשמח לתגובות בנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חבר שלי כרגע עם פנטיום 4 1.8GHZ ישן, עם זכרונות SDRAM אבל העיקר יש לו 6800AGP חדש שהוא קנה בארה"ב, ועכשיו הוא רוצה לקנות שילוש חדש של מעבד-לוח-זכרונות, הבעייתיות היא שאי אפשר ללכת על NF4 כי יש לו AGP :\ האם כדי להשקיע את מלוא הכסף בAMD64 939 ולוח NF3 ULTRA? או אולי להשקיע קצת כסף במערכת חדשה אבל פחות חזקה? בקיצור מה עדיף?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום , ברשותי לוח מסוג X58-UD7 של GIGABYTE . הוא תומך בזכרונות TRIPLE CHANNEL . ויש לי זכרונות מסוג זה מותקנים בתצורה של 3X2GB . סה"כ 6 GB . אני מחפש להוסיף זכרות או לקנות בכלל סט חדש. עקב כך שהמחירים לא בשמיים . הבעיה היא שבארץ לא מוכרים את הזכרונות האלו. (בדקתי). כשהייתי בחנות מסויימת אמרו לי שאין כל בעיה לקנות זכרונות בודדים מאותו סוג בדיוק רק בתצורה של שלישיה והם אמורים לעבוד בצורת TRIPLE CHANNEL גם אם הם לא ייעודיים לזה. הנושא נשמע לי מוזר ואין לי הבנה בו אז החלטתי לבדוק פה . אשמח לתשובה בהקדם . תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כמו בכותרת.. אני צריך לדעת איזה לוח אם יותר מתאים. והאם שווה להשקיע 750 שקל ב ABIT-IP35 ?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שאלתי היא האם ההבדל בינהם הוא רק במחיר? משום שאני רואה שאתם כל הזמן ממליצים על לוח אם זה שלמען האמת המחיר שלי נמוך בצורה מפחידה האם הוא לא נופל בביצועים מול לוחות אם במחיר של 860 שקל? תודה
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-