מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני בודק בינתיים בין מעבד AMD64 לאינטל 2.8 לAMD יש לי הכל מסודר עכשיו אני רוצה לדעת בקשר ללוח אם לאינטל 2.8 לא פרסקוט איזה לוח עדיף לאובר קלוק ומשחקים שיהיה חזק וטוב השילוש אמור להיות CPU: INTEL P4 2.8 800mhz 512k Mobo :?? A-data 512X2 עם כרטיס מסך של Readon 9800pro איזה לוח הכי טוב באיזור המחיר של 600-700שקל לא מחפש מהיקירים מאד מלא פיצרים
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח בעל קירור פאסיבי (לצ'יפסט) עבור מעבד AM2 על הלוח לכלול firewire Coaxial SPDIF או חיבור אופטי לסאונד רצוי גם ESATA אשמח מאוד לתגובותיכם כל טוב, גבריאל
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה עדיף? שני סטיקים ג"יגה במהירות 800 או שלושה של 667? ועוד שאלה מטומטמת, אפשר לערבב 667 עם 800?
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי רציתי לבדוק תקינות המעבד שלי(E6300) ניראה לי שלחצתי חזק מידיי את הקירור על המעבד (הקירור עם הפינים ) ראיתי גם שהלוח מקבל כיפוף מסוים
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ראיתי באתר של OCZ שהם יצאו בתוכנה חדשה שמבוססת על ה MEMTEST 86 אבל עם שיפורים: http://www.ocztechnology.com/displaypage.php?name=ocz_memtest כפי שניתן לראות היא גם בודקת את ביצועי הזכרון וגם מסוגלת לשנות את ההגדרות של הלוח-אם כדי להשיג ביצועים יותר טובים. מישהו ניסה את התוכנית הזו ? זה עוזר בכלל? I GUESS NOBODY DID//
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי לבחור איזה לוח לקנות את הUltra-D או את הSLI-D ואת שתיהם אני יכול להשיג באותו מחיר ובבקשה אל תרשמו את תדעתכם על לוחות אחרים רק על אלה שציינתי תודה
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ את הכבל ל-945P-S3 המאפשר את כל החיבורים החסרים בלוח של כרטיס קול? אני אמנם לפני קניה, אבל המליצו לי עליו ובפאנל האחורי של הבורד יש רק מחבר סטריאו אנלוגי אחד, ואני צריך שלוש כדי לחבר את מערכת הרמקולים. לפי מה שקראתי בביקורות על הלוח הכבל הוא קצת נדיר וקשה להשגה. תיאור של הכבל: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2324&ProductName=GA-945P-S3 לחילופין אשמח לקבל המלצה לבורד אחר ל-C2D שדומה בתכונות ובמחיר שלו ל-945P-S3.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חדשות טובות ממפתחת השבבים האמריקאית: גם דגמי ה-FX וגם דגמי ה-APU שיבוססו על ארכיטקטורת ה-Zen החדשה יעבדו בהתבסס על אותה תושבת, לגמישות משופרת התרגלנו לקבל תושבות מעבדים חדשות מדי שנתיים בשוק המודרני, בנוסף לתושבות שונות עבור דגמים 'עממיים' ועבור דגמים לחובבי הביצועים, כשהמשמעות היא שכמעט כל רצון לשדרג את המעבד במערכת גרר עימו צורך לשידרוג של לוח האם הנלווה, ושידרוג פוטנציאלי גם לגוף הקירור ולזכרונות ה-RAM. עתה, AMD ממחישה מדוע חשוב שתהיה לנו תחרות ראויה בעולם המעבדים – ומאשרת שגם מעבדי ה-FX השולחניים העתידיים שלה, בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Zen החדשה וללא ליבות גראפיות מובנות, וגם מעבדי ה-APU משולבי הליבה הגראפית העתידיים שיבוססו על ליבות Excavator ובעתיד על ליבות א…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש בערך ששדרגתי את המחשב מהפנטיום 4 שהיה לי ל-AXP1800 בקשתי מ-K.S.P שיתנו לי את המעבד בגירסת ה-AXP1800, הם אמרו שהם יתנו לי 0.13 וכל המעבדים שלהם זה 0.13 אז אין לי מה לדאוג. עכשיו שאני נכנס לביוס אני לא רואה שום קטע שיש אפשרות לשנות את המכפלה, גם באפשרויות מתקדמות שלוחצים בביוס CTRL + F1, לא מוזכרת שום אפשרות כזאת, אני אפילו לא רואה איפה מופיעה המכפלה, אם היה חלק שמופיעה המכפלה בלי אפשרות לשינוי הייתי יודע שזה 0.18 אבל לא מופיע ממש כלום, מה לעשות? אני לא רוצה להוריד את ההיטסינק מהמעבד ולבדוק, למישהו יש דרך אולי דרך תוכנה? {הביוס הוא בגירסה האחרונה F10, המפרט בצד} תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תנו איזה כמה אתרים לוחות אם משנת 2003 ומעלה
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות בנוגע למעבדים וללוחות אם: 1. האם כדאי לקנות מעבד box בגלל האחריות שנלווית לרכישה שכזו או שכדאי דווקא לקנות tray בגלל שלרוב המאוורר החיצוני שאקנה באותו המחיר יהיה עדיף? 2. בנושא כרטיסי זיכרון - למי שלא מתכוון לבצע המהרה, זה באמת משנה אם המהירות תהיה 1333 או 1600 או שלא באמת מרגישים בהבדל? 3. האם הכוונה לבצע OC תתן יתרון ללוח אם כזה או אחר, או שאין קשר בין ביצוע OC לבין לוח האם? 4. ראיתי שיש צ׳יפים של z68 ו-h68 ואין לי מה מושג מה עדיף ומה ההבדלים בכלל. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הייעוד של כל אחד מהם ומי מהם עדיף? 5. האם יש חברה מסויימת שלוחות האם שלה עדיפים, או שכל החברות המוכרות(gigabyte, asus, asrock) מומלצות באותה מידה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני לא מבין.. יש לי אפשרות לעשות את זה by spd... ויש לי nf7-sl וזכרונות של samsung pc 3200 עכשיו מה זה נותן לי שאני משנה.. מה יותר טוב ככל שזה יותר נמוך? גבוה? אפשר בבקשה שיסבירו לי על הנושא הזה? כל הקטע הזה של latency ו timing תודה! :D
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לפי ההשוואה הזאת הI3 עדיף... http://www.anandtech.com/bench/Product/105?vs=118 לפי המלצות שקיבלתי הAMD עדיף. זאת המערכת: PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI 828.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 231.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Value PC3-8500 CL7 476.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray 505.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 475.00 ₪ - 1 1 מסך Dell UltraSharp 2209wa Rev A02 22" E-IPS Panel 1,278.00 ₪ - 1 1 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W 516.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER 123.00 ₪ - 1 1 מה אתם אומרים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3006&ProductName=GA-M720-US3 מחירו: 354 ב- rsm צרכים: לשדרג את הלוח הנוכחי כך שיתמוך במעבדים חדשים יותר (וגם בנוכחי - Athlon 5200+), ב- DDRII (כי אני לא רואה צורך לקנות זכרונות חדשים כרגע) ובחריץ PCIe2. חיבורים וכו': יציאת Firewire לפחות 6 USB רשת לפחות 4 חיבורים לכוננים קשיחים חיבור לשני מאווררים (חוץ מהאלה של המעבד). ושיהיה ATX כדי שיתאים לי למארז. השאלה שלי האם במחיר הזה אני יכול להוציא משהו יותר יותר טוב. תודה
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד ולוח האם שלי מפנטיום 4 (NORTHOOD) לפנטיום D עם לוח שיתאם לזכרון הDDR1 400MHZ שכבר יש לי. מצאתי לוח של ASROCK שתומך. השאלה היא כזו: כרגע עם לוח הASUS P4P800 DELUXE שלי וDUAL CHANNEL DDR הFBS שלי הוא 800MHZ והמעבד שאני חושב לקנות הוא PENTIUM D 805 שתומך רק בFSB533MHZ. קודם כל, כמה מהותי ההפרש בין FSB של 800MHZ ל 533MHZ? האם בשנייהם נעשה שימוש באותו הזיכרון ואם כן אז באותה צורה? (הלוח תומך DUAL CHANNEL DDR1&2) אני מאד דחוק מבחינת תקציב, האם הPENTIUM D 820 שכן תומך בFSB של 800MHZ שווה את ההפרש? (אני יודע שזה לא הפרש גדול, אבל אני נורא נורא דחוק בתקציב). ובכלל מה ההבדל מבחית ביצועים בין המערכת שלי לשתי אופציות השדרוג? אני צריך מערכת כללית, קצת משחקי…
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי דואל צ'אנל של 2 זיכרונות שקניתי היום של aeneon של 512 ויש לי דואל צ'אנל הוצאתי מהמחשב את הזכרון הקודם A-DATA 512 ואני רוצה להחליף אותו עם 2 זכרונות של 256 שיש במחשב אחר בבית הזכרונות שקניתי הם CL3 ומהמחשב בבית CL2.5 ויש לי לוח k8nsc שיש לו מקום ל4 זיכרונות (2 צבעים) הם יכולו לעבוד ביחד? יהיה לי 2 דואל צ'אנל?
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כרגע יש לי זכרונות של סמסונג 256*2, ואני רוצה להוסיף עוד 512.. כדאי 2 סטיקים שיתפסו את כל הסלוטים שבלוח האם, או 512 בסטיק אחד שיבטל את הדואל, אך ישאיר לי מקום נוסף לשדרוג עתידי? עד כמה ירדו הביצועים עם סטיק אחד?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה לוחות אם: ABIT IS7-E (865pe) sata,raid,lan (מה ההבדל בינו לבין הIS7 הרגיל, האם ההבדל היחידי הוא שאין לזה FIREWIRE?) - ב540 MSI 865 NEO2-LS ב600 GIGABAYTE-8IPE1000L ב580 - מה הפיצ'רים שלו? EPOX 4PDA ב560 מה אני מחפש בלוח: אמינות פיצרים - אני צריך כרטיס קול טוב עליו וכרטיס רשת. ביצועים איך שהבנתי אין הבדל משמעותי בינהם אבל יהיה נחמד לשמוע המלצות מה קורה עם הPAT? מישהו יודע? לפני כמה חודשים הייתה ידיעה שאינטל חוסמת את השימוש בזה בלוחות 865 אבל אני עדיין רואה את הרישום PE, האם זה חסום או שעדיין אפשר להשתמש בזה? עקרונית אני דיי סגור על האביט, דבר ראשון יש לו על הלוח את כל היציאות של הכרטיס קול שזה נחמד וגם המחיר טוב והלוח אמרו לי אחלה. תקנו אותי אם אני טועה
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אז בעקבות ייעוץ שקיבלתי החלטתי להחליף את הלוח אם של Asus שהזמנתי בלוח של Gigabyte אני רק צריך קצת ייעוץ לגבי איזה לוח. אני מחליף בחנות הזאת אז כל לוח מתחת ל100$ מהרשימה הנ"ל אפשרי. http://ncix.com/products/index.php?minorcatid=107&subminorcatid=907#Gigabyte חשבתי על זה כי הוא תומך USB3, אבל מה ההבדל בין הצ'יפסטים 770 או 880? http://ncix.com/products/index.php?sku=50567&vpn=GA-770T-USB3&manufacture=Gigabyte הולך לשבת על הלוח מעבד athlon X4 640 וכרטיס מסך 460GTX.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
מחפש לוח אם Dual Processor (תומך Intel) חדיש עם כל הפיצ'רים החדשים...
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת, אני קונה מחשב חדש עם 4GB ראם, ואחרי חודש בערך אני אוכל לשדרג אותו עד קצת, בגלל שכרטיס מסך לא יהיה רלוונטי, חשבתי להוסיף עוד 4GB למחשב, השאלה היא עד כמה זה יהיה אפקטיבי, או שזה אפילו יהיה בזבוז כסף... המחשב למשחקים כבדים. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אין לי ממש מושג בהשוואת לוחות אם, קראתי את הFAQ אבל אני עדיין בור, ומלכתחילה הגעתי לנושא מזווית קצת אחרת. חיפשתי מאיץ גרפי מובנה במחיר זול והציעו לי בתרד אחר לקחת את ה (ציטוט)-"פלטפורמת AM2 או AM2+ של AMD (כלומר, לדוגמא המעבד 4800+ שציינת במפרט הראשון) לרוב מכילים כ.מסך מובנים איכותיים יותר כדוגמת HD3200 שיגמגם פחות על תלת מימד קליל.". נכנסתי לKSP ובדקתי שם את לוחות האם. לוח האם הראשון שראיתי היה- GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025, שלפי KSP יש בו כרטיס מסך של OnBoard GeForce 6100. הוא עולה 280 ש"ח. לוח האם השני שבדקתי היה MA74GM-S2H AM2+, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD3200, HDMI, שאמנם KSP לא פירטו איזה כרטיס מסך יש בו, וגם לא כל …
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
מעבד הדגל המוביל את סדרת ה-Broadwell-E שצפויה להגיע בקיץ, ה-Core i7 6950X, עשוי לשבור את גם את הגבולות בפן הכלכלי ולעלות 1,500 דולר לא מזמן קיבלנו אישור מאינטל עצמה על הדיווחים המספרים אודות מעבד בעל עשרה ליבות פיזיות (ובעל 20 ליבות לוגיות בעזרת טכנולוגית Hyper-Threading אותה הוא נושא) אשר צפוי להגיע בצמרת מעבדי האקסטרים החדשה של אינטל, ה-Broadwell-E. לא מכבר אף קיבלנו תאריך השקה: יוני 2016. כעת אותם דיווחים מספרים על פריצת דרך נוספת שמעבד זה ירשום, חוץ מלהציע מספר גדול יותר של ליבות: הוא עשוי לשבור את גבול ה-999 דולר המסורתי עבור מעבד הדגל של אינטל בסדרות האקסטרים, ולהגיע בתג מחיר חסר תקדים ולא מבוטל של 1,500 דולר. Intel Core i7 6950X – לא בטוח שיהיה…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם ההבדל בביצועים בין ה CORSAIR DOMINATOR 1G*2 800MHZ ל1066MHZ שווה 1000 שקל הפרש. האם ניתן לעשות OC עם 800 המחשב עצמו מיועד למשחקים וגרפיקה
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
excelera היא חברה אירופאית שהוקמה לפני שנה-שנתיים כדאי לקנות זכרון VALUE שלה או עדיף להוסיף כסף ולקנות זכרונות של חברה אמינה? http://www.exceleram.com/ מוכרים זיכרונות שלהם ב SKYPC והמחירים נמוכים מאוד, 370 שקל ל 4G 5-5-5-18 באותה חנות MUSHKIN SP עולה 410 שקל וב 390-425 אפשר למצוא של עוד חברות טובות וידועות.
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-