מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
זה נכון ש Intel הביאה לamd כספים ופיתחה אותה ו amd הייתה יד ימינה עד שהיוצרות התפהכו והאח הקטן התמרד.....amd פיתחה כל מיני דברים לאינטל ואינטל לא האמינה ש amd תעשה צעד נגדה?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלללללום אני מתכנן OC כבד על מערכת 64 ביט המבוססת על ה3000+ אני זקוק ללוח הכי הכי טוב לOC כרגע עם כל הפ'יצרים! בלי הגבלת תקציב לקטע הזה. ולזכרונות מצויינים במחיר די נמוך אבל שיהיו מצויינים לOC תודהה. אה, זכרו אני יכול לקנות מחול ה-כ-ו-ל לכן תביאו חנויות מחול )
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הלוח אם הבא: Asus A7N8X Deluxe [עריכה - לא לפרסם חנויות!] 1 האם הוא תומך במהירות של 400MHZ (למעבדים העתידיים של AMD) 2 אני כנראה הולך על הבארטון 2500,האם הוא מתאים ללוח? 3 איך הכרטיס קול של הלוח הזה 4 מה אתם אומרים על הלוח הזה מבחינת איכות ומה שהוא נותן,ואל תגידו לי שלא כדאי לקנות אותו בגלל המחיר כי אני הולך להביא אותו מארה"ב אבל אם תוכלו לתת לי דגמים של לוחות באותה הרמה אני אשמח ללמוד משהו ואולי אחליט אחרת כי אני ממש חדש בתחום.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הסתכלתי בהבדלים בין הדגמים השונים של סדרת ה- P4C800 של אסוס: http://www.asus.com.tw/support/faq/qanda.aspx?KB_ID=84821 וראיתי שם משהו: "Post reporter" שאלות: 1)מה זה? 2)מי זה? 3)איך מזהים שיש לך את זה? בתודה, AaaBb (דרך אגב, הטיפ של הנקניקיות פשוט נהדר...וגם המלח!)
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי.. שמתי לב שבמשחקים יש לי 100% ניצול של המעבד (עם perfomence ב task manager ) יש לי AXP 1700+ 0.13 מיקרון עם GF 3 TI200 64M ו 512M 333DDR זה נורמלי?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון לא לצורך אוברקלוק ואני מתלבט בין GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ Micron 256MB DDR 333 PC2700 Samsung 256MB DDR 333 Original יש לי עכשיו mushkin 256mb ddr 333 pc 2700 amd2000 gigabyte ga-7vrxp rev 2.0
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
2 שאלות : 1. האם בטכנולוגיה של כיום ניתן להכניס כמיליארד טרנזיסטורים על גביי שכבת סיליקון אחת ? 2. אם נשווה את שני המחשבים הבאים - איזהו המחשב המהיר יותר: א. Cray 2 (שנת 93) ב. המחשב הנישא (לפטופ) המתקדם ביותר כיום בשוק. אשמח לתשובה מהירה, תודה, יוני.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
העלתי דרך הביוס 10 אחוז זרם למעבד.. האם זה יכול לשרוף? שאלה שניה האם העלת זרם לכרטיס מסך דרך הביוס יכול לעזור בהמהרה? בהתחשב בעובדה שיש לי אסוס גי פורס 3 200 אם טמפרטורה די נמוכה?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. המחשב יריץ את רוב זמנו אפליקציות ב-JAVA כולל את סביבת התכנות של JAVA, שגם היא תוכנתה ב-JAVA, ששמה: Sun ONE Studio, או FORTE לשעבר. בד"כ תוכניות מסוג אלה די כבדות, ולכן תהיתי לעצמי אם יש איזה משהו שהוא בנוי optimized ל-JAVA... מישהו שמע על משהו כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מחפש לוח אם Dual Processor (תומך Intel) חדיש עם כל הפיצ'רים החדשים...
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מבוסס Nforce2 כמובן, כרטיס רשת מובנה, כרטיס קול ואפילו כרטיס מסך (לצרכים בסיסים), ושאר ירקות... LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18G-Pro
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מעבד AMD 2500 לוח 8RDA3I EPOX 2 סטיקי זכרון של 256 מגה כל אחד, של A-DATA בעת עליית המחשב, הוא כותב שהזכרונות עובדים ב 200, אבל הלוח תומך ב 400. 1. אני מניח שצריך לשנות משהו בביוס - לא מצאתי, היכן בדיוק ? 2. הוא גם כתב משהו על מהירות המעבד (שהוא פועל רק במהירות 1.3 או משהו כזה) - היתכן ? 3. האם הלוח הזה יודע לנצל את הדואליות שבזכרונות ? תודה לכם !
-
- 17 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זה 2 מעבדי כפולי ליבה "מודבקים"
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם אמין וטוב (ללא מאוורר על ערכת השבבים) אשר יכלול: 1. יציאת 1394 (לפחות 1 אבל עדיף יותר כולל HEADER פנימי) 2. יציאת ESATA 3. חיבורי SPDIF גם אופטיים וגם קואקסיאליים 4. אין צורך בכרטיס מסך מובנה אבל אם כן של ATI (קחו בחשבון שאני לא שחקן גדול, רק מדי פעם משחקי אסטרטגיה) 5. לפחות IDE אחד לגבי מחיר - אני גמיש אבל לא להתפרע המעבד שאני הולך להשתמש בו הוא E8400 לא צריך OC , SLI ושאר ירקות יש לי כבר מארז, ספק, כוננים ושאר ציוד היקפי אשמח גם להמלצה על: זיכרון (4 גיגהבייט) כרטיס מסך של ATI (אני שונא את הדרייברים של NVIDIA) בעל קירור פאסיבי או שקט במיוחד - בעל יציאת DSUB או לפחות ממיר DVI2DSUB תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מה ההבדל בין מעבדי AMD ל INTEL ?? האם למחשב שנועד בעיקר להורדות ואינטרנט (ומשחקים קלילים ביותר) עדיף אחד מהם ?? תודה לכולם, keep up the good work מוטי.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני בדיוק בשלבים של הזמנת חלקים למחשב החדש, הזמנתי כרטיס מסך BFG GeForce 8800GTS 512MB PCI-E OC http://www.bfgtech.com/bfgr88512gtse.aspx בעל זיכרון DDR3. האם אני מחוייב/מומלץ לעבוד עם זיכרון פיזי DDR3 או שאני יכול להסתפק בDDR2? תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בקשו ממני לשדרג זיכרון של מחשב של חבר עם P4 3MHz, לוח אם Asus P5P800S MB ויש לו כרגע 256M זיכרון מסוג DDR. על פי ה-user manual ללוח יש chipset מסוג Intel i848P, שלפי הבנתי זו וריאציה של i865. רציתי לקנות לו סטיק נוסף של 1G אך ראיתי הערה בתיעוד: Double-Side DDR DIMMs with x16 (data bus=16bit) memory chips are not supported due to chipset limitation. ברשימת מודולים מומלצים QVL של הלוח יש מודול Transcend TS128MLD64V4J. למודול זה יש 16 שבבים מסוג 64Mx8. כיוון שכבר נכוותי בעבר עם זיכרונות לנייד שלי עם בעיה דומה אני מנסה להבין האם ניתן לשים זיכרון מהסוג הזה עם 128x4 X 2 DDR SDRAM CHIP CONFIGURATION או מה שמוגדר Low Density כמו זה, עם Low Density 64*8 Chip configuration שיותר י…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ASUS שיחררה רשימה של 27 לוחות אם שהוכנו להם עדכוני BIOS המאפשרים להם לתמוך במעבדי אינטל החדשים ששוחררו לאחרונה בעלי תדר FSB של 1333MHz. שימו לב: חלק מהקישורים בטבלה לא מובילים למקום הרצוי... אם ברצונכם להשיג ביוס חדש ללוח אם כזה, עליכם למצוא את לוח האם באתר בעצמכם.
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה לוח עדיף לי לקנות למעבד E6750?? אני לא מתכוון לעשות OC!! אני מתכוון ללכת על GA965GDS3 של GIGABYTE כי הוא הכי זול שמצאתי... אין לי תקציב גבוה... מה אתם אומרים עליו?? ומה ההבדל בינו לבין PK5???
-
- 14 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, רכשתי זוג זיכרונות של Corsair DDR2 1024MB 800MHz 6400 CL4. בלוח אם יש מקום ל - 4 זיכרונות, ורציתי לדעת מה זה אומר שהזיכרונות עובדים ב - Dual Channel. האם אני צריך להרכיב אותם פיזית על הלוח אם בצורה מסויימת או שאני לא עושה כלום ומערכת ההפעלה מבצעת את מה שנדרש. בנוסף ארבעת הסלוטים שעל לוח האם מורכבים בזוגות, האם אני צריך להתקין את הזיכרונות בכל זוג בנפרד על מנת לקבל Dual Channel, או שאני יכול להתקין כל זיכרון היכן שבא לי. תודה,
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הזמנתי בחנות מעבד AMD 4000 AM2 1MB*2 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ADA4000CSBOX〈=heb&cart=11796602934515029 בפועל קיבלתי את זה AMD 4000 AM2 512KB*2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7116 מה לעשות ? להחזיר ? ואם לא המעבד הזה יתאים ללוח M2V-MX ? זה תהליך ייצור 0.065 לא 0.09
-
- 14 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מדובר על הלוח אם הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3515#ov 1666 רק בOC? זכרונות של 1600 לא יתאימו ללוח אם? לדוגמא: http://ksp.co.il/?uin=12346 או שעדיף לקנות 1333? http://ksp.co.il/?uin=12377
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום , ברשותי לוח מסוג X58-UD7 של GIGABYTE . הוא תומך בזכרונות TRIPLE CHANNEL . ויש לי זכרונות מסוג זה מותקנים בתצורה של 3X2GB . סה"כ 6 GB . אני מחפש להוסיף זכרות או לקנות בכלל סט חדש. עקב כך שהמחירים לא בשמיים . הבעיה היא שבארץ לא מוכרים את הזכרונות האלו. (בדקתי). כשהייתי בחנות מסויימת אמרו לי שאין כל בעיה לקנות זכרונות בודדים מאותו סוג בדיוק רק בתצורה של שלישיה והם אמורים לעבוד בצורת TRIPLE CHANNEL גם אם הם לא ייעודיים לזה. הנושא נשמע לי מוזר ואין לי הבנה בו אז החלטתי לבדוק פה . אשמח לתשובה בהקדם . תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אינטל הכריזה על סדרה חדשה של מעבדים עבור מחשבים ניידים מתקדמים. דור 11 במובייל מתקדם סוף-סוף גם לשש ושמונה ליבות עם Tiger Lake-Hלכתבה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
- 2 followers
-