עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום...אז ככה.. אני מעוניין בימים הקרובים לקנות מחשב שיהיה מורכב מזה: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1GB Twinmos DDR II 667 וכרטיס מסך: Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E Sapphire ועכשיו ככה....האם יש לוח אם עם אותם הבצטעים פחות או יותר אבל במחיר יותר זול? ויש לי עוד דילמה...יש מצב שבמערכת הזאת אני יוכל להכניס כרטיס מסך ישן...כמו (RADEON 9500PRO)? ובכול מקרה תתנו הצעות ודעות מה כדי מה לא כדי... נ.ב אם אני מזמין מפנדס יש להם את המעבד כבר במלאי?

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  2. שמעו חברים אני ממש צריך עזרה אני נואש מכל הבנצ'מארקים קשה להסיק משם מסקנה! אני צריך שתגידו לי מה עדיף amd dual core או amd לא dual core כך גם לגבי אינטל מה עדיף pentium D או pentium רגיל בקיצור איזה מעבד אתם ממליצים לקחת להצת משחקים כבדים הכל כולל הכל כגון doom 3 hl2 וכו אבל שלא יחרוג ממחיר של 2500 שח בבקשה ממכם תעשו לי קצת סדר בראש... בסך הכל יש לי ככה Amd Athelon X2 3800+ או משהו בסגנון ויש את Amd athelon הרגיל כל מהירות שהיא ויש את אינטל Intel pentium d 2.8 או 3.0 שוב משהו כזה... ויש את Intel pentiunm 3.6 למשל וכו... מה עדיף בלי קשר לכרטיס מסך בוא נגיד שאת כולם אני בודק על כרטיס מסך שווה וזיכרונות שווים למשל כרטיס מסך של n6800gt

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  3. שלום לכולם! אני מתכוון לקנות מעבד , לוח אם וזיכרון הבחירה שלי זה: Athlon Barton 2500+ (11*166) 1833 mhz 512L2 Gigabyte 7VAX KT400 Mushkin Enchanced Black Hi Perf 222 2700 256mb בחרתי בלוח גיגאבייט שום שאני מכבד את החברה וזה גם לוח זול (האם הוא בסדר ומתאים למעבד?) בבקשה תגידו מה דעתכם הכליללית על ההזמנה שלי, ולאיזה ביצועים אני יכול לצפות מהמחשב במשחקים עם כרטיס GF3 Ti200 עוד שאלה - האם הצירוף לוח אם - מעבד הוא מותלח והכל יעבוד ללא בעיות?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  4. עבר עריכה לאחרונה בתאריך 26.11.02 בשעה 00:42 בלוח אם אלי לפרטי צירפתי תמונה אז מה שהיה כך היה ניסתי לחבר למחשב שלי מסוג אי אמ די ולוח אם 7vrxp ver1 דיסק קשיח נוסף של 4 גיגה חיברתי אותו לסלוט ה3 אי די אי 3 כלומר והוא לא זהה ולכן אמרו לי לשנות תהגדרות בביוס לpromise ועדין הוא לא זיהה אותי לא הביוס ולא הווידוס בשלב מסוים לא זוכר מה עשיתי איכשהו הוא זהה כאשר על אותו כבל 80 גידים חיברתי את שני הדיסקים הקשיחים יש לי הרד דיסק מסוג - maxtor 7200 ata133 40 giga ואחרי זה נעלם לי פתאום הצורב אמרו לי שאני צריך דריבר שלraid משהו כזה התקנתי אותו מהדיסק של הלוח אם שקיבלתי הוא חירפן לי את כל המחשב עכשיו הכל המחשב חושב שיש לי סקאזי ולא רגיל אני לא יודע מה קורה בתמונה ניתןלראות נעלם לי הצו…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  5. העלתי דרך הביוס 10 אחוז זרם למעבד.. האם זה יכול לשרוף? שאלה שניה האם העלת זרם לכרטיס מסך דרך הביוס יכול לעזור בהמהרה? בהתחשב בעובדה שיש לי אסוס גי פורס 3 200 אם טמפרטורה די נמוכה?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  6. לא מזהה לי את הu-dma 6 הוא כותב רק udma לבד.. והביצועים של הדיסק הקשיח נעשו ממש איטיים אז מה עושים? מה ההגדרות הנכונות בביוס שצריך לעשות כדי לגרום לדיסק הקשיח לעבוד כמו שצריך

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  7. להרד דיסק שלי יש לי 7vrxp ver 1 ודיסק מסוג maxtor 7200 ata 133 40 giga אבל הווידוס מזהה לי אותו רק כu dma 5 ata 100 אבל שהמחשב עולה הוא מזהה לי אותו כu dma 6 מה עושים למה האקס פי לא מזהה אותו כ133

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  8. שלום לכולם המעבד שלי מסוג e6300 אני יודע שהתדר צריך לעבוד ב1.86 גיגה הרץ ככה גם זה גם לפי הווינדוס שלי אך שהפעלתי את התוכנה everest נגלה לעיניי שהתדר של המעבד שלי עובד על 1.6 למה זה ככה שמתי תמונה שתוכלו לעזור לי ראוי לציין שיש לי ווינדוס ויסטה ו2 גיגה ראמ.. אולי איכשהו יחסי הזכרונות לא טובים יש לי ביוס הכי מעודכן שנמצא בבררת מחדל תודה לכל מי שעוזר מראש אדם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  9. pc 2700 איך ניתן בעזרת הגדרות בביוס לעשות שזה יותאם למעבד שלי מסוג 1900 אי אמ די לעבוד ב333? כי אם אני ככה סתם מכניס לסלוט ומעלה את המחשב עם הזיכרון החדש הוא פשוט לא עולה וכותב הודעת שגיאה.. טען פה פעם מישהו שאפשר להגדיר את זה שהלוח אם פשוט ימלא את החסר ברוחב פס ויעלה את המחשב.. אז בבקשה עזרה נ.ב יש לי לוח מסוג 7vrxp ver 1/1

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  10. וכרטיס קול סביר רצוי(5.1) לוח זה אמור להכנס למארז של DVD ככה שהעדיפות היא ללוח MINI ATX הצעות כאלו ואחרות יתקלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 642 צפיות
  11. היי חברים רציתי קצת שתשתפו אותי ותיתנו לי קצת מידע בקשר לטכנולוגית ה SLI וה CrossFire מה ההבדלים ביניהם או שהם פשוט אותו דבר רק שם אחר?? תודה...[br]פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 22:58:14 טוב יש לי שאלה יותר פשוטה אם הסתבכתם.. אני יוכל לשים שני כרטיסים של 8800gt רק בלוחות שתומכים ב SLI???

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  12. אני מתלבט נורא אם לקנות מחשב נייד או מחשב רגיל אני נורא רוצה נייד ואני רוצה המלצה על מפרט הכי פ33תי שיש למחשב נייד , המחיר לא משנה , אני רק רוצה שיפעל פ33ה ויפעיל כול משחק חדש ובבקשה תכתבו לי כאן מפרט מדוייק לחלקים הכי טובים בעולם כיום , כי עם זה אני הולך למוכר בארץ , או שבוע הבא בארה"ב ואני רוצה לדעת איזה חלקים שהיו במחשב, אהה ועוד משהו קטן , אחרי שתכתבו לי את המפרט תכתבו שם גם את סוג המעבד וכרטיס מסך קול...... ויש לי שאלה גם לגבי חברות , איזה חברה הכי מובילה במחשבים ניידים : המון אומרים : DELL ויש אומרים IBM וגם THOSHIBA אני לא יודע כבר מה לקנות *ותגידו בי קשר למה שכתבתי לכם עכשיו , מה אתם מציעים יותר מחשב נייד או מחשב רגיל??

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  13. n force 3 לא תומך ב SLI ובטח שלא ב PCI EXPRESS אני פוחד שעוד שנתיים בערך יפסיקו לייצר AGP כפול8 האם זה בסדר אין לי מה לדאוג הלוח אם הוא של ג'יגה בייט AGP כפול 8 זה כם טוב ויישאר טוב??

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  14. איזה קטע..... הכתבה לקוחה מהאתר המכובד tomshardware לפי מה שאני רואה שם, לא ברור לי למה אנחנו מחכים לכניסה והשתלבות בשוק של הזכרונות האלה תציצו ותראו שחוץ בתוכנת ה winrar אף תוכנה לא זוכה ליתרון ביצועים ששווה להצביע עליו, אם יש לה ddr2 533 או ddr 1066 איזה קטע http://www.tomshardware.com/2005/07/18/pushing_your_ddr2_ram_to_the_max/page8.html

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  15. לדיסק קשיח.. יש לי דיסק מסוג-- maxtor ata 133 7200 40 giga אני משום מה רואה ביצועי דיסק קשיח מאוד איטיים.. ולא מבין למה חיברתי מהאי די אי הראשון לדיסק ישירות עם כבל 80 גידים.. יש לי לוח אם מסוג 7vrxp ver1 מעבד 1900 אי אמ די ואני מקבל בתוכנה של pc mark 700- 650 על הדיסק וגם חוץ מזה אני מרגיש איטיות הכל מאוחה מנוקה מוירוסים ושגיאות מה יכולה להיות הבעיה אולי הגדרות בביוס? תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by ofir981988,

חברה טובה לזכרונות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Os.Master,

הלוחות שלהם מאד טובים לOC חבל שהם לא יודעים לשווק את עצמם מה דעתכם על הנושא? http://www.digitimes.com/mobos/a20080527PD203.html כתבה בנושא.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  18. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

יצרנית המעבדים AMD נגררת לבית משפט באשמת פרסום מוטעה הנוגע למספר הליבות של מעבדיה לכתבה: http://hwzone.co.il/חברת-amd-נתבעת-באשמת-פרסום-מוטעה/

19. Started by arielb1,

הגיע הזמן באמת.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389029,00.html

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

היי מישהו מכיר את החברה הזאת? איך היא בלוחות אם?

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by liorcomp,

איזו חברת זיכרונות היא הטובה ביותר? לפי דעתכם ??? ליאור

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by Salwaby,

אם בבעלותי כרגע 2 סטיקים של 256mb DDR 400mhz Samsung אני יכול לקנות 2 סטיקים נוספים של חברה אחרת Kingstone , אך עם אותם נתונים 256mb DDR 400mhz זה אפשרי ? החברה משנה משהו , אני חייב לקנות את השתיים האחרים גם Samsung ? *תגידו עוד שאלה , מזה CL2.5 / CL3 ... ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  23. Started by TZuKi,

איך אני יודע את החברה של הלוח אם? או לחילופין אם אני יכול לחבר ללוח חיישן חום?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Salwaby,

שתי סטיקים של samsung יעבדו עם שתי סטיקים של kingstone נגיד ? (כששתיהם אותו דבר במבחינת ddr ותדר)

• 3 תגובות
    • 432 צפיות
  25. Started by Grave Digger,

:saint:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.