עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מקבל 37-39 איידל 44-46 מאמץ (משחקים) הבנתי שלפי המפרט שלי זה יחסית די גבוה... והבנתי שיש מצב שהלוח די מזייף בטמפ'... מה אתם אומרים ? תודה תום.

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

פתחתי ליבה רביעית האטלון II X3 שלי והכל עבר בהצלחה חוץ מזה שחסר לי L3 cpu -z validation http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1622805 למה?

3. לפי הבנתי, הלוח אם של nvidia מגיע בגירסה הזולה עם ציפ 630i (‏73PVM-S2H) ובגרסה יקרה יותר עם ציפ 9400 (‏E7AUM-DS2H) בעוד שלוחות אם של אחרים מגיעים עם ציפסט של intel - G31/P31, G35/P35, G41/P41, G43/P43, G45/P45 רבים בפורומים טוענים ש-630i טוב יותר אך מגיע עם כרטיס מסך OB חלש מידי. האם אפשר בדיון זה, סוף כל סוף ללבן את הדברים? מי יותר טוב? לאלו שימושים הוא יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by Sickp,

יש לי כרגע C2D E7200, והוא כבר לא מספק את צרכיי. ניסיתי לעשות לו OC (ויש לי ניסיון) אבל המעבד הזה אוהב הרבה מתח, ואין לי ממש לאן להתקדם איתו. הגעתי איתו ל3.3GHZ על 1.36V ! וזה ממש דפוק! לפי מה שהבנתי סדרת הפנטיום החדשים E5XXX מאוד טובים לאוברקלוקינג, בנוסף לזה שיש להם מכפלה גבוהה וFSB נמוך! וראיתי כאלה שסגרו 4GHZ עם מתח שלא עולה על המומלץ של אינטל, ולרוב אפילו פחות מ1.3V אז האם כדאי לי לקנות אחד כזה? והאם למישהו פה מהפורום יש מעבד מהסדרה שיכול לחזק את הטענה שהם אוברקלוקאבליים? (דאמ! איזה מילה ארוכה ומסובכת)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=419626 AMERICAN DATA סוג DDR עולה כמו 512 בחנויות אחרים.האם מישהו התנסה? (יש לי במחשב זכרונות של ELEXIR שרשום על אחד מהם AMERICAN DATA ואברסט מזהה את הציפ כMICRON) יש מצב שזה אותו חברה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eladsachs,

יש שני לוחות אם של Intel. אחד הוא Intel DP965LT השני הוא Intel DG965SS הסתכלתי באתר של Intel אבל לא מצאתי הבדלים משמעותיים. איזה לוח אם הוא יותר טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  7. שלום. אני קצת לא מעודכן. האם אינטל תיקנו את הבעיה עם ערכת השבבים החדשה? במידה וכן, מתי יצרניות לוחות האם אמורות להציע את הלוחות התקינים? החודש? או עוד חצי שנה? על מה מדברים כאן? תודה

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by haimon_v,

אהלן, יש לי את המפרט הבא מעבד mhz 2.13Intel® Core2 Duo Processor E6400 1 לוח אם Intel® Desktop Board DG965WH 1 דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 ? מארז Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) 1 ספק Liberty ELT400AWT 400W 1 צורב LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 זיכרונות SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL כאשר אני מבצע בדיקה עם תוכנת ה-cpu-z בלשונית של הזכרונות הוא מראה לי 1024 מגה אבל לא כותב לי שיש לי dual channel, למה? ניסיתי לשחק עם המיקום של הסטיקים אבל זה לא עזר המיקום שלהם הוא - יש שני זוגות של סלוטים בכל אחד יש שחור …

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  9. שלום, לפי מיטב הבנתי הייתה תקלה במעבדי ה i7 של Intel ולפיכך הם משחררים את המעבדים המתוקנים הנקראים Sandy Bridge. אז שאלה ראשונה בנושא, האם המעבד הזה הוא המעבד החדש המתוקן של אינטל? Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray‎ כי לפי מיטב הבנתי אלו הם הדגמים החדשים שלהם. עכשיו הבנתי שכשעלו על התקלה, אינטל היו זקוקים לשלוח ליצרניות לוחות האם צ'יפים חדשים או משהו כזה על מנת שישלבו אותם בלוחות האם, לכן הבנתי שאם קונים מעבד Sandy Bridge צריך גם לקנות לוח-אם מתאים בעל תושבת מתאימה (s1155?) עכשיו רפרפתי קצת ב KSP לפני כמה ימים וראיתי שבתיאורים של לוחות-האם שמתאימים למעבד הזה, קיימת אזהרה שעדיף לחכות לגרסאות החדשות של לוחות האם (כנראה שיחליפו לצ'יפ התקין או משהו כזה, פה אני …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Bright Moon,

חברת Elpida הכריזה על שבבי DDR3 חדשים מתוצרתה, בנפח של 1Gbit ובמהירות של 2.5Gbps, או PC3-25000 - כלומר 3,125MHz (!!!). זו קפיצה גדולה מאוד ביחס לזכרונות קיימים הנושקים למהירות של PC3-16000, או 2,000MHz. כל זאת, במתח סטנדרטי של 1.5V - בתקן DDR3 רגיל (!), בנוסף לתמיכה במתחים נמוכים עד 1.2V במהירות 1.8Gbps או 2,250MHz - עדיין במהירות גבוהה מהזכרונות הקיימים בשוק... אני בטוח שהשבבים האלו יציגו שיפור משמועתי בביצועים - במיוחד בשילוב עם Core i7 עם שלושה ערוצי DDR3. עם זאת, אין עדיין תג מחיר למודולים (כי אין עדיין ייצור בכמות גבוהה והשבבים עדיין לא יצאו לשוק בתוך סטיקים) - אבל זה לא יהיה מפתיע אם הזכרונות יעלו בערך כמו שאר המחשב (לפחות).

11. Started by AdiR^SiNaI,

כשאני קונה מחשב חדש איך אני יודע איזה לוח אם לקנות והאם הוא טוב?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by tembo,

שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד למטרת אינטרנט (כולל אופציות לפחות לחיבור אלחוטי), OFFICE, תכנות JAVA, C. אני צריך כונן של לפחות 30 גיגה (כמה זה נוראי ה 4200RPM?), 256 מגה מן הסתם מינימום, המעבד הוא נקודה חשובה, אני צריך משהו שיחזיק לפחות שעתיים ללא חיבור לחשמל ומכאן אני מניח שאנחנו מדברים רק על מעבדי M ואילך... שמתי לב שה AMD יותר זולים גם כאן מאינטל ולכן אפשר להשיג דגמי AMD - M במחירים מצויינים ראיתי דגמים של HP. זהו הייתי מעוניין גם את אפשרות לשחק GENERALS ודומיו במחשב אבל אני מניח שבשביל זה צריך כרטיס מסך של 9200M לפחות ואין לזה תקציב כאן (באסה!!!!). כמו כן ראיתי את המחשבים של KSP אני שוקל מאוד ברצינות לקנות מהם או מ HP. המחשבים של KSP הם פשוט זולים הדבר היחיד הבעייתי …

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  13. הרבה מציעים את i5 8400 לצורך הדוגמה במקום רייזן, השאלה היא למה? אפשר להציע את הדור השני של רייזן שיצא עכשיו, יש לו אותה כמות של ליבות וגם יש לו פי 2 תהליכונים מאשר האינטל, כנראה בעתיד משחקים ידעו לנצל את זה הרבה יותר טוב... אז למה מציעים אינטל עדיין? בגלל אופטימיזציה? אומרים שאם מדובר בגיימינג בלבד אז אינטל עדיף...

14. אני מחפש את הלוח למחשב שאני בונה(רק אינטל) ורק מיקרו ATX העירו את תשומת ליבי ללוח אם הנ"ל-‏EG45M-DS2H של גיגה בייט אשר כולל את הציפסט החדש של אינטל הכולל עיבוד של תכני HD העיבוד כולל את כל הקודקים החדשים "תמיכה בהבחנה גבוה (High Definition) בסטנדרטים H.264, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9" האם תכני MKV נכללים בקטגוריית הנ"ל? -האם הכרטיס יבצע להם עיבוד מקדים לפני העברה למעבד? אשמח לקבל תשובתכם לפני קניית הלוח אם יש מבחנים ברשת הבודקים עומס על הCPU כאשר משתמשים בלוח אם עם ערכת הG45 אשמח לקבל קישור תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  15. הליבה תיוצר בתהליך של 65 נ"מ לעומת 90 נ"מ בדותנים הנוכחיים, ותעבור מקצה שיפורים קל בעיקר ל SSE ולנקודה צפה, שני דברים חלשים בדותן. כפולי הליבה יחיו ביחד עם הדותנים הנוכחיים בינתיים, לפחות בחודשים הראשונים הייצוג של היונה הוא נכון לעכשיו xYY כאשר YY זה הדגם בסדרה, ו x מייצג את קוד הסדרה (כמו 3 ב Celeron D ו Celeron M, ו 8 ב Pentium D) (שימו לב לכתבה השנייה שהבאתי על שינוי השמות, כנראה שה x הזה יתגלה בתור T1YYY - עוד על הדגם בכתבה השנייה) לפי הכתבה הזאת (שהיא מתאריך מוקדם יותר מהכתבה על שינוי השמות) יש כבר OEMים שהדביקו להם את הסדרה 800, כמו ה Pentium D הנוכחיים, כמו שעשו עם ה Celeron M וה Celeron D (שניהם נכללים בסדרה 300) דגמים פחות מעניינים אך כבר יצאו: 780 עם ליבת דותן,…

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  16. בגלל הדילמה של שלושת המרכיבים הקריטיים מבחינתי (מעבד, לוח אם, וסימן שאלה על כרטיס מסך אם צריך בנוסף) אם תראו את כל השרשור זה יכול לעזור לי מאוד. תודה על ההצעות , אני מחדד את הדרישות שלי (תודה מראש) אולי זה יעזור הצעות « תגובה #8 בתאריך: 26.03.2011 בשעה 21:37:00 » ברשותי מחשב מספר שנים אם מעבד AMD (שעשה עבודה נהדרת) והייתי רוצה להחליפו במחשב טוב למספר שנים חשוב לי הדברים הבאים שימושים : אינטרנט+ משחקים של הילדים 50%, מעבד תמלילים 20% , 30% צפייה (סרטיי HD 1080P + הורדות סרטים מתוכנות שיתוף (פתוחות תמיד) + אפשרות לעבודה עם מספר חלונות במקביל + עריכת וידאו עיי תוכנת פינקל, המחשב שלי מחובר לרסיבר קולנוע ביתי ולטלויזיה , חשוב לי כרטיס מסך טוב לפחות G…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. Q8400 הוא מרובע ליבות טבעי או שהליבות מודבקות? אמרו לי שהוא יהיה חזק יותר מהI3 2100 לגיימינג בגלל שהוא מרובע ליבות והI3 2100 הוא דו ליבתי, אבל כאן http://www.anandtech.com/bench/Product/89?vs=289 דווקא נראה שלI3 2100 יש יתרון ברוב הבדיקות, וגם ברוב המשחקים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by מילר,

GIGABYTE לפי דעתי

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by HellWarrior,

הזמנתי את כל החלקי המחשב ונשאר רק לקנות לוח והארד דיסק. על איזה לוח אתם ממליצים בין 2 אלה ? מחיר לא חשוב כי ההבדל לא משמעותי, וגם שבראשון ההגבלה היא ל2 GB ראם כשבשני זה 3 GB, ממש לא משנה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=6878 של MSI או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6639 אני יודע שיש לוחות עם פחות פיצ'רים אבל בחנתי אותם טוב והפיצ'רים משתלמים. למעבד A64bit 3200+ אצלי כבר

• 4 תגובות
    • 443 צפיות
  20. רציתי לשמוע פה כמה דעות של אנשים... יש לי את הכסף , ואני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתכנן ללכת על מובייל 2600 +לוח אם NF7-SL עכשיו הסדרה שהולכת להחליף אותם תיהיה לסוקט 754 , אז אני יצטרך לוח אם אחר ... וגם אני לא בטוח מה יהיה המחירים של המעבדים החדשים , למישהו יש מושג? אז על מה ללכת? להשיג עכשיו אט'לון לפני שנגמר או לחכות לחדשים?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  21. מדובר על E8500 בנסיון לOC עכשיו לפי מה שהבנתי הגבול שלו הוא 72 מעלות. עכשיו תוכנות כמו EVEREST וSPEEDFAN מראות לי בול 10 מעלות יותר ממה שREALTEMP מראה לי. לדוגמא אם בריל הטמפ' היא 39 אז ב2 האחרות היא 49 וזה משתנה בהתאם, הבדל של 10 מעלות תמיד. אז איך אני יודע מה הטמפ' האמיתית שלי?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  22. כרגע יש לי 2 סטיקים, מה יקרה אם אני אוסיף עוד 2 סטיקים זהים למה שיש לי? עד כמה שהבנתי לא תיהיה פגיעה בדואל צאנל אבל או שהתדר ירד ל 333, או שהזכרונות ירדו ל T2 מה מבינהם נכון, ומה אפשר לעשות נגד זה? (אני עם הגירסאת ביוס העדכנית מאתר היצרן). תודה!

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by haviv822,

עבור core i5 2500k שיעבור OC Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 MSI P67A-C45 B3 שניהם במחיר כמעט זהה על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by jungle-man,

שלום לכולם ברשותי לוח INTEL מדגם 975xbx עם מעבד Intel 6320. התקנתי את תוכנת הניטור של הלוח שמראה מתחים וטמפרטורות ושמתי לב כי המעבד מקבל באופן קבוע מתח נמוך מידי (אמור לקבל 2.5V ומקבל בפועל פחות מ1.5V). במחשב ספק THERMALTAKE 400W. עקב העובדה שמותקנים במחשב 6 (!) HD אני משער שהספק כח לא מספיק לכלל המערכת וזוהי התוצאה (חוץ מהמתח של המעבד שאר המתחים בלוח תקינים). האם החלפה של הספק לגדול יותר תעזור? יש למישהו עוד רעיונות לגבי מתח המעבד?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by Dn2k,

הורדתי את CPU-Z הכי אחרון 1.38 ושאני מנסה לפתוח אותו הוא מחזיר לי שגיאה בדרייבר לא רושם איזה ואומר שהוא יפתח אבל ללא נתונים הוא מראה לי את נתוני המעבד ואת שאר הנתונים לא... יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.