עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז מה עדיף 1066MHZ בתיזמונים 5-5-5-15 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2RPR10662GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או 800MHZ בתיזמונים 4-4-3-5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by stige,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני קצת מפחד שהQAUD CORE שיצא יגרום לרכישה של DUAL CORE להיות לא כדאית לטווח הארוך. מצד שני המחירים העכשווים של QUAD CORE הם...."טיפה" יקרים. אתם חושבים שכדאי לי לחכות טיפה או כבר ללכת על הDUAL? אם לחכות, אז כמה זמן עד שהQUAD יגיעו למחירים הגיוניים. (התקציב שלי הוא 5k למחשב לצורך משחקיפם וסרטים)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by the_one23,

היתה לי בעיה במחשב (שלא נדבר עליה עכשיו) שבעקבות בעיה זו היתי צריך להחליף את הלוח אם שיש לי (FATAL1TY AA8XE) בלוח אם חדש. המעבדה המליצה לי על דגם מסוג AW8D. א) בהשוואה ללוח אם שיש לי האם משתלם לי להחליף בין הכרטיסים ? ב) איזה לוחות יותר טובים יש באותו טווח מחיר? ג) מה היתרונות והחסרונות שלו ? ד) האם שווה לי להשקיע בוא לטווח ארוך (בהתחשב בזה שאני מחשיב את עצמי גיימר רציני ששוקל לשדרג את המחשב שלי בשנים הקרובות בכדי שיתאים לשוק המשחקים העתידיים) ? תודה רבה רבה לכל מי שיעזור (זה מאוד חשוב לי !).

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  4. Started by leoleo,

האם ללוח אם ASUS M2N-E למעבד AMD יש כרטיס מסך וקול מובנים? האם הוא נחשב ללוח אם טוב למחשב לשימוש ביתי סטנדרטי?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  5. שלום לכם DDR3 כבר נמצא במקומותינו בארץ הקודש ומחירו אלוהים ישמור 3000 שקל לקיט של 2G שמעתם נכון 3000 שקל GSKILL DDR3 PC10600 2GB 1GB x 2 מי קונה ראשון ??? למי יש כסף? ???

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by netanel38121,

האם זה המחירים של מרובעי הליבה? מחיר כולל מע"מ: 5565 ¤ INTEL CORE 2 EXTREME PROCESSOR S775 2.66GHz(QX6700) - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX מחיר כולל מע"מ: 3107 ¤

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by benib,

לפי מה שאני קורא יש ביקורות מצויינות על הלוחות של MSI עכשיו היבואן שלהם זה בעצם אייבורי שכותבים לא להתקרב אליהם כי הלוחות שהם מביאים בד"כ זה ריפרביש יש מקום אחר אמין שאפשר להשיג בו את הלוחות המתקדמים של MSI או שבכל מקרה זה יגיע מאייבורי איכשהוא? תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by Sctoweri,

בדומה לנושא הקודם איזה מהם לקחת? וגם פה ההפרשים במחירים הם ענקיים. תודה רבה! אה ועוד משהו קטן ששכחתי, אם אתם ממליצים על ה G.Skill , בבקשה רשמו לי איזה דגם ( HK,HZ ) כל האלו. הוא גם נקנה לאובר קלוק במעבד

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  9. Started by Sctoweri,

אוקי אז אני מתלבט בין שתי לוחות האם האלו: GIGABYTE 965 DS3 REV3.3 ASUS P5B Deluxe 965 . ואם שמתם לב שתיהם תומכים באוברקלוק הכי טוב שיש. מה אתם מציעים לקחת כי ההפרשים במחירים הם גדולים!

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  10. השימוש מחשב ביתי , מעבד AMD 4200 הלוח אם שרציתי לקנות GA-M55PLUS-S3G לא נמכר באתר ממנו אני קונה (LAMIR) יש שם את: GA-M55S-3S וגם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 AMD AM2 DUAL DDR2 2*PCI-E GIGA LAN 3Y וגם GIGABYTE GA-MA69G-S3H AMD AM2 DUAL DDR2 PCI-E V+L+A m-ATX 3Y וגם ASUS M2A-VM HDMI AMD AM2 DUAL DDR2 VGA+DVI+HDMI+GIGA LAN m-ATX 3Y מ ה לקנות במקום? חשוב לי שיהיה כרטיס מסך וקול מובנים על לוח האם ושידוע לכם שהם טובים. תודה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2007 בשעה 00:58:40 please////////////////

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  11. Started by doreiny,

שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי השבוע ואני מתלבט איזה מעבד לקנות הלוח יהיה: 965p-ds3 ומעבד e4300 חשבתי לחכות ל e6550 מה אתם אומרים? שווה השקעה? הוא יתאים בכלל ללוח?

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by mnahari,

שלום אני מחפש שותפים לקנות זיכרון DDR2 מחו"ל מדובר בזיכרון 6400 CL4 של חברה לא מוכרת. המחיר הוא 185 ש"ח ל 1GB כולל משלוח. אם תהיה כמות גדולה יש מצב להוזלה במחיר!!! אני חייב תשובות עד יום א אז בבקשה מי שמעוניין להזדרז! אם אני עובר על חוקי הפורום בפירסום המודעה הזאת אני מתנצל מראש זו לא הייתה כוונתי! :-[ משה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  13. אני שוקל לרכוש מערכת הפעלה vista ונראה שהגרסה של 64 ביט עדיפה על פני 32 סיט. (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אני לא בטוח שכל המחשב שלי יכול לתמוך במערכת הפעלה כזו. הרצתי cpu-z אבל פרט לCPU שכתוב שהוא תומך בפעולות EM64T לא מצאתי שום ציון לגבי לוח האם או שאר המרכיבים שעשויים להיות חשובים לזה. מה עלי לברר (ואיך) כדי לדעת שאני רוכש משהו שאני מסוגל להריץ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אז את מי עדיף לקחת? יש כאלו שאמרו לי שברור שצריך לקחת את D ויש אחרים שאמרו לי לא להתקרב למעבדי D ולקחת אפילו מעבד פנטיום רגיל אז אני שואל אתכם מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  15. שלום לכולם, ראיתי איפשהו שבגרסאות הישנות של הC2D E6300 הליבה הייתה זהה למעבדים אם ה4MB LV2 CACHE ואינטל חסמה את ה2MB הנוספים הללו במעבד 6300 האם אפשר לפתוח את ה2MB הנוספים כמו פתיחת צינורות בכ.מסך?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  16. מה עדיף מבחינת ביצועים זכרונות של 667 ומעבד עם בס 333 והם ביחס של 1:1, או מעבד בסטוק או נגיד בבאס 300 וזכרונות של 800? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 13:51:34 מצטער על ההקפצה פשוט ההודעה עברה לדף השני.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by oba3k,

איזה שילוב אתם מעדיפים ולמה? הכוונה כמובן למעבד AMD 3800 או 4200 עם הלוח HDMI של ASUS עם הכרטיס X1250 לעומת הE2600 של אינטל עם הכרטיס X3000 בלוח 965G של ג'יגהבייט.

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

אני רוצה לקנות עוד 2GB 667 למערכת שלי שהיא E6300 ולוח P5LD2-SE, משתלם להשקיע או שבעוד שנה ככה כבר זאת תהיה חומרה מיושנת וכדאי כבר לחסוך..?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  19. לא חשוב AMD או INTEL

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by KoM,

האם יש חייה כזאת בטווח מחיר הגיוני ?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  21. Started by clix,

שלום אני חדש פה! לפני מספר ימים נשרף לי לוח אם של אינטל שהחזיק כשנה. זאת לא פעם ראשונה שלוח אם נשרף לי ורציתי לדעת מאילו סיבות זה קורה... אני לא עושה שום שינויים במחשב או מתעסק בצורה כלשהי עם הלוח אם... תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Bartleby,

שלום, ברשותי לוח: http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm ושני סטיקים של CORSAIR DDR2 512MB 667 כל אחד. במאפייני המערכת אני במקום לראות 1GB של זיכרון מערכת, זה מה שאני רואה: למה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש במחשב שלי כרגע שני סטיקים של 512MB ddr 400mhz ויש לי סטיק של ddr 256mb בצד במהירות של 333mhz אם אני יוסיף אותו זה יזיק למהירות או לפעולה של ה DUAL CHANNEL ? אני שואל כי חבר הביא לי סתם ככה את הסטיק הזה של ה 256 תודה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 18:14:29 מצטער שאני מקפיץ פשוט ערכתי את ההודעה עם פרטים חדשים

24. Started by alonkl,

1. intel core2duo e4400 box עם אובר קלוק ללא קירור מיוחד 2.כ amd athlon 64 X2 4800+ socket AM2 box השני בלי אוברקלוק

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by yotam.m,

הצעות למחיר על המעבד הנ"ל? + P4S8X של ASUS בתושבת המתאימה כמובן? תודה לאלו שינסו להעריך את המחיר

• 9 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.