מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
מאוד מעניין אותי לדעת (ובטח לא ממש תוכלו לעזור, אבל אולי לעורר את השיחה על הנושא) האם בגלל המצב בצפון תהיה בעית זמינות של המעבדים בחנויות השונות. שמעתי על הרבה ספקים (לאו דווקא של מוצרי מחשב) אשר פוחדים להגיע לצפון. אני אישית גר בחיפה אז המצב בחיפה בטח יהיה יותר סביר, אבל כל מה שמעבר לחיפה אולי יהיה בעיתי.
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי מעבדי דור 13 יהיו זמינים לקניה לעובדי החברה? כרגע רק הדור 12 זמינים לקניה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי את מפות הדרכים של AMD אבל אני מחפש אחת ספציפית שמראה עד מתי אפשר לקנות אתלונים 939.ראיתי פעם ואם אני לא טועה תיהיה חפיפה בין 939 לAM2. ואחרי זה 939 יעלם כמו סוקט A.מישהו יכול לומר לי עד מתי אפשר לקנות 939? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אחרי קריאת מאמרים על מעבדי פנום 2 נוכחתי לדעת שלא כולם תומכים ב DDR 3 ורק שני דגמים הם בעלי בקר מובנה ואלה הם הדגמים 955 - נמצא בכל חנות 925 - אינו זמין כלל שאלתי היא מדוע הדגם המוחלש יותר אינו זמין והאם זה גימיק שיווקי לקדם את הדגם החזק יותר. http://ixbtlabs.com/articles3/cpu/amd-phenom-2-x4-925-955-p1.html הנה מאמר המשווה בינהם והרבה הבדל מלבד כמה מגצים אינו פונקציה בעיני. בברכה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המוצרים דליעל יהיו זמינים בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נראה שאוגוסט יהיה חודש מטורף מבחינת משחקים שייצאו - Half Life 2, Doom III, Quake 4... אני מתכנן שידרוג בערך בתקופה הזאת כדי שאני יוכל להנות מהמשחקים האלה כמו שצריך.. (אני יבוא לשאול על מפרטים באוגוסט..) עוד מישהו מתכנן שידרוג לקראת אוגוסט?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, אבל הוא דיי לחוץ מבחינה כספית. זה המפרט שהוא רוצה (ויכול להרשות לעצמו): מעבד: +AMD XP 2500 לוח: GIGABYTE 7VT600-L זיכרון: DDR 400 256MB SAMSUNG (יש עוד דיסק קשיח, כ. מסך ומארז כך שכל העסק יוצא בסביבות ה 2000 ש"ח). בקשר לאחריות על המעבד - אני יודע שעבור מעבד AMD שמגיע בקופסא (BOXED) יש 3 שנים אחריות (והוא גם מגיע עם מאוורר ו Heatsink). הגירסה בלי הקופסא - רק שנה אחריות. בקשר לאחריות על לוח האם - אני דיי בטוח ש Gigabyte נותנים 3 שנים אחריות על הלוחות שלהם (לי יש לוח של Gigabyte ויש לי 3 שנים אחריות). באופן מוזר, לא הצלחתי למצוא באתר שלהם איזכור לתקופת האחריות של הלוחות. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט (מהיר), מוזיקה וקצת משחקים. אחרי ההקדמה הזו, נע…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהוא יכול לספק הסבר כמה שיותר מפורט לגבי זמני גישה (CL אם אני לא טועה ) ומה המספרים (7-7-9-5 לדוגמא אומרים) לא אילו ספציפית כמובן
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש לי ערכה של הזכרון הזה OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 כמו שאתם רואים התזמונים הם 3-4-4-15 שאני בודק דרך ה CPU-Z תחת התווית MEMORY הוא מראה לי שתזמון הזכרונות 5-5-5-15 אבל בתווית SPD יש טבלה של תזמונים ורשום שם שתחת 2.4V התזמונים הם באמת 3-4-4-15 כאשר אני נכנס לביוס לשנות ידנית את התזמונים הביוס נכשל לעלות את המערכת ומאתחל את עצמו מחדש למצב הקודם שורה תחתונה איך אני משנה את התמונים נ.ב הוספתי תמונות של ה CPU-Z תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
האם משפחת מחשבי ה-NUC של אינטל נדרשת להיכנס לעמדת ספיגה? גם מיצרניות המחשבים הגדולות ביותר בטאיוואן מאמצות את משפחת Renoir של היריבה עבור מתחרים ישיריםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
- 1 follower
-
-
החלטנו לבדוק האם לוח האם הזול ביותר עד כה לתושבת ה-LGA1700 עושה את העבודה. התוצאות מחכות לכם בפניםלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 4 followers
-
-
לאחר ההשקה החגיגית, אינטל מציגה מחשבי NUC חדשים וקומפקטיים במיוחד שמנצלים את מלוא יתרונותיו של דור מעבדי ה-Broadwell החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%a2%d7%a6%d7%91%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-%d7%94-broadwell-%d7%9e%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99/
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב פנטיום 3, 800 מה"צ ישן. לוח האם הוא ALI 1631 V 1.0. הציפסט, כפי שזוהה ע" סנדרה הוא ALI M1621 Aladdin Pro 2. למרות מאמצי חיפוש רבים לא הצלחתי להשיג לו דרריברים. במיוחד אני צריך דרייבר לכרטיס הקול המובנה על הלוח. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני אומר בדחיפות כי מחרתיים דוד שלי צריך לבוא אלי ואני צריך להרכיב לו מחשב (שידרוג +שילוש קדוש) יש לי הגבלה ל 2000 ש"ח + - רוצה AMD כי הם לא יקרים, רק מה XP1600 זה מתחיל להיות יקר המחשב הוא להכול(מחשב ביתי) איזה מפרט הכי טוב אתם יכולים לתת לי במחיר הנל? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
שלום סוףסוף מכרתי את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לשדרג לוח+מעבד אבל יש לי כמה בעיות... נתחיל, יש לי בערך 1600 שח 1500-1600... לקניית מעבד+לוח+אולי זכרון למה אני אומר אולי זכרון? בהתחלה חשבתי לעצמי שאני לא צריך... כי יש לי כבר קינגסטון 512 מגה אבל PC2100 אבל אם אני ארצה לקנות את הבארטון שעובדים ב333 מהץ אני חייב להחליף זכרון כדי שהוא יפעל נכון? בכל מקרה אני לא יודע מה לקחת... במידה והזכרון יעבוד אז לוח+מעבד תמליצו לי בבקשה בהנחה והוא לא יעבוד מה הייתם עושים? קונים ברטון וזכרון או רגיל ולשים את שלי? בכל מקרה אני רוצה דעות, המלצות בקשר לשילוש הזה אני מבולבל לגמרי... לא יודע מה לקחת.....
-
- 14 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה דעתכם על לוח האם של ASUS ה A8V Deluxe שמשתמש ב Socket 939 ? ברצוני לשלב אותו עם מעבד AMD Athlon 64 3200+ , האם יצא לי שילוב מנצח ?
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים, מה יותר כדא?י? ה E4500 או ה AMD 5000 הבנתי שבגלל שהE4500 הוא Core 2 Dou אז הוא איכותי יותר. אבל אם אני רוצה לחסוך בכמה שקלים, לא עדיף לי לקחת את הAMD שהביצועים שלו כמעט זהים לזה של intel? כעיקרון אני די מתלבט וחשבתי שכאן יוכלו לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה חלקים חדשים עשיתי מפרט תגידו מה דעתכם ואם אתם יודעים איפה אפשר למצוא את זה יותר זול ממה שאני רשמתי ASUS P4PE/L 845PE/FSB533/DDR333/LAN/Audio/USB 2.0 944 ¤ ASUS :יצרן Socket 478 Pentium 4/HT מעבד: תמיכה ב P4PE/L :דגם Intel 845PE :Chipset 2GB DDR PC2700/333Mhz זיכרון: תמיכה עד 533Mhz :מהירות 2xIDE, 1xFDD :חיבור ADI1980 6Channel Audio PCI :כרטיס קול 1xAGP, 5xPCI :חריצי הרחבה 10/100 :כרטיס רשת 4xUSB 2.0 :אחר שנה :אחריות Intel Pentium 4 1.7GHZ Socket 478 961 ¤ Intel :יצרן Pentium 4 דגם: 256k L2 Cache זיכרון: 1700Mhz / 400Mhz Bus מהירות: Socket 478 חיבור: כולל מאוורר SIMD E…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה, מישהו יכול להגיד לי מה יותר כדאי ולמה ? 1. ASUS A7N8X DELUX NFORCE 2 2. CHAINTECH 7VJL-DELUXE - זקוק ליותר דעות עליו... 3.GA-7AVXP כרגע אני יותר נוטה לכיוון האסוס אבל השאלה שלי אם מבחינה כספית הוא שווה את ההשקעה (אני יודע שיש לו ייתרון של הצ'יפסט) אבל האם זה באמת שווה את העוד 300 שקל האלה שהוא עולה ?...ואם כן אם איזה פיצ'רים הוא מגיע ? בהנחה שאני לא אלך על האסוס איזה מהלוחות הראשון והשני יותר טובים ? הלוח של צ'יינטק נראה די טוב אבל לא שמעתי עליו שום דבר עד היום...על הג'יגה שמעתי הרבה דברים טובים. בכל אופן תעזרו אתם להכריע...
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני צריך דריוורים ללוח הישן הזה. האתר של Epox אומנם פעיל אבל לא ניתן להוריד ממנו את הדריוורים(הלינק שבור, כנראה שרת הFTP לא פעיל). אני מניח שהסיבה לכך היא שהחברה כבר לא פעילה. אני לא מוצא את הקופסא של הלוח, ניסיתי להתקין כמה דריוורים מהאתר של Nvidia, שמתאימים לNforce ללא הצלחה, כרטיס הקול לא עובד, ואני מניח שהדריוורים לא מתאימים. אם למישהו יש את הדריוורים האלה בבית והוא יכול להעלות אותם אלפי תודות. אם למישהו יש לינק רלוונטי אחר גם אשמח מאוד. החיפוש שביצת. בגוגל לא הניב תוצאות, נשאלו שאלות דומות בפורומים אחרים שהפתרון שנתנו שם לא עבד. בנוסף אשמח ללינק לעידכון ביוס אחרון ללוח הזה, וכן הוראות איך לבצע את העדכון. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מפרט: Intel E7400 GIGABYTE EP43 DS3L 9800GT PATRIOT EXTREME 2GB 4-4-4-12 2.2V תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני בחור טכני אבל מעולם לא עשיתי OC לאף רכיב. יש לי מעבד i7-4790 והייתי רוצה לנסות OC, בעיקר כדי לסחוט קצת יותר במשחקים. כרגע אני עם כרטיס GTX 760 אבל בקרוב מחליף ל RTX 2060. אשמח להסבר כללי, הדרכה, מה לבדוק לפני? איך לבצע? סיכונים? הלוח שלי הוא GA-H97-HD3 -Gigabyte תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-