עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שמעתי שהQ6600 יעלה בסביבות ה1500 שקל ואני מעוניין לדעת מתיי בערך זה אמור לקרות שאני ידע אם שווה לחכות קצת או ללכת השבוע לקנות את החלקים למחשב. וגם עוד שאלה קטנה,לא תיהיה לי בעיה לעבוד עם שניי הארד דיסקים? יש לי עכשיו WD120GB ואני רוצה לשים עוד אחד של 250GB. יש לי C ו D ואני מעוניין שהוא יהיה E אם זה אפשרי,יש לי המון דברים לאחסן... תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

אז מה האפשרויות שעומדות בפניי?? אני מעוניין שהלוח יהיה טוב... רצוי שיהיה יציאה אופטית של אודיו... רצוי כרטיס קול איכותי רצוי 2 כניסות PCI.. חובה 4 חריצי זיכרון..! (רצוי תמיכה ב800MHZ).. 4 חיבורי SATA2 לפחות... אז תודה רבה על העזרה שלכם... התקציב אגב פחות משנה...אני רוצה לדעת מה האופציות קודם... בנתיים חשבתי על הזה של פאטלטי...אבל שמעתי שהוא לא משהו יוצא דופן...חוץ מהHDMI..

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by kobipk,

מעבד intel core 2duo quad 1066mhz 2.4 8m quadcore s775 אני רוצה לדעת עם המעבד הזה שאני קונה חזק וטוב[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 23:24:43 שחכתי להוסיף איזה לוח אם יותר טוב או שכדאי להוסיף כסף ולקנות משהו אחרasus P5N32-E SLI Plus או asus Striker Extreme

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by QQQ,

האם הלוח ALBATRON K8SLI-AM2 תומך בSATA (הכוונה היא לSATA 1 ולא לSATA 2) http://www.albatron.com.tw/English/product/mb/pro_detail.asp?rlink=Overview&no=235

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  5. מה ההבדל בין סוגי המעבדים ומה הכי טוב ואם אני לא רוצה OC מה הכי כדאי לי? הבנתי שכולם ליבה כפולה אבל מה שונה בהם חוץ מהמחיר(סליחה על הבורות)?? E2160 E6300 E4300 P-D 3.4 תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  6. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים של הלוחות אני הזמנתי את הDS3 שאמור להגיע אליי בימים הקרובים

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by Anonymous1,

אמנם נתנו לי היום קישור לדף בנושא ציונים למעבדים, אבל קודם כל לא הופיעו ברשימה מעבדי Sempron ו Intel ובקישור לציונים למעבדים אלה יש כתבה בלבד, בנוסף לפי הבנתי זה רק נותן ציונים אבל לא נותן רשימת הקבלה. למשל כרגע אני מתעניין במעבד Sempron 3000+ לתושבת AM2. בתודה.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  8. שלום לכולם! אני מתלבט איזה לקנות, כי ל AMD אין הרבה אופציות שדרוג, לעומת אינטל שיש המון.. המעבדים הם: 1.AMD 3800 X2 2. INTEL PD 915 3. INTEL C2D E2140 אני אשמח אם תדרגו אותם לפי החזק, ואם תוכלו להגיד לי עד כמה משמעותיים יהיו ההבדלים בביצועים. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. GIGABYTE GA-P35-DS3 מול ASUS P5N-E SLI (nForce 650i SLI) חבר שאל אותי ופשוט לא היה לי מושג מה לומר לו... אולי אתם תוכלו לעזור תודה מראש

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  10. השאלה ששאלתי: Hello! My name is Segev. I have buy the corsair xms2 twin2x1024-6400c4 g. My motherboard is asus commando. Cpu: Intel core 2 duo e6600 2.4ghz. Now my memory works on 1.95v and cl5(5-5-5-18) at 400mhz. I want its work in cl4 (4-4-4-12) with 2.1v at 800mhz. How did I do this??? התשובה שקיבלתי: Dear Valued Customer, You will need to adjust memory voltage, which is usually in the jumperfree configuration menu, to 2.1 volts. The 4-4-4-12 timings refer to the (CAS-tRCD-tRP-tRAS) latency settings in the BIOS. If you are unable to find these settings I would recommend that you check your motherboard manual, or contact your motherboard manufacturer for mo…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. על הזכרונות עצמם לא היה סימן וזכר של שם החברה כיצד אני יכול לדעת? מ"צב צילום של הזכרונות מ התוכנה EVERST ראוי לציין שאין הכוונה לזכרונות של A-DATA תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  12. Started by nnfyrbsnss,

האם אפשר לחבר אליו DDR3 וDDR2 בו זמנית? לאיזה באס הוא מגיע בOC?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by billlgoldberg,

אם לא מתוכנן oc האם יש הבדלים בין הזכרונות: 4GB 800MHZ CL4 4GB 667MHZ CL5

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  14. Started by mosh18,

על כל המשתמשים להצביע

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by leoleo,

לשימוש ביתי.מעבד INTEL 4400 , לוח אם גיגבייט 965-DS הציעו לי בחנות בה אני רוכש את המחשב זכרונות NCP 2X1GB. האם הם נחשבים זכרונות טובים?

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by alonkl,

המעבד שלי AMD Athlon 64 X2 4800 גוף קירור Arctic Cooling pro 64 for amd אני אל רואה מהירות מאוור.. וזה עובד על 4 מעלות או 5. בינתיים נאי מחזיק אותו על מאמץ מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Anonymous1,

חיפשתי בפורום ולא הצלחתי למצוא טבלה למשל, שמציינת הקבלה של מעבדים. כלומר איזה מעבד של Intel מקביל לאיזה מעבד של AMD. בתודה.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  18. אני מעוניין לשדרג את הלוח + מעבד שלי. ובדקתי מעבדים והאופציה של core 2 duo נראית לי יקרה מדי(סוג:e6600) ולכן חשבתי על מעבר ל amd וכאן אני צריך את עזרתכם במספר שאלות: 1. האם המחיר הזול יותר של amd נובע מאיכות פחות טובה משל intel? (בהשוואה בין e6600 http://zap.co.il/model.asp?model_id=454853 ל Athlon 64 X2 4600+ Socket AM2 Tray http://zap.co.il/model.asp?model_id=502502 ) 2. בהנחה שהתקציב שלי הוא 1300ש"ח למעבד + לוח אם האם הבחירות הבאות טובות? Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX AMD http://zap.co.il/model.asp?model_id=424862 או Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 BOXוAMD http://zap.co.il/model.asp?model_id=424863 לוח אם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=521268

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by Dubek,

שלום. רציתי לדעת מה זה בדיוק מעבד Opteron. כלומר למה הוא משמש, ומה ההבדל בינו לבין מעבד Athlon. תודה

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by ellell,

נתקלתי בסוגי זכרונות של 667mhz ddr2 בסדרות PC5300 ן - PC5400 שניהם זכרונות 667MHZ

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by leoleo,

מה ההבדל בין TRAY ל-BOX במעבדים? ומה קונים למחשב ביתי?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by RON_Xxx,

קראתי מה שכתוב בנעוץ... אבל יש לי שאלה כזאת.. אני רוצהלקנות לוח אם חדש.. משהו טוב בסביבות ה1000-1500 שקל למשחקים בעיקר עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לקנות לוח שתומך בDDR3 ולשים עליו בינתיים DDR2 נ.ב יש לי כבר זיכרון DDR2 של ג'י סקיל 2ג"ב 800 מגה הרץ עכשיו רציתי לדעת אם הלוח יתמוך בזיכרון הזה ואם עוד כמה שנים שהמחירים ירדו אני יוכל לרכוש DDR3 .. קיצר השאלה אם הלוח שכתוב ששהוא תומך בDDR3 יתמוך גם בזיכרון שלי הנ"ל סורי על ההקדמה המפגרת...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=882

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  24. בתור אחד שעדיין מחפש אחר הלוח אם האולטימטיבי למעבדי AMD AM2 להרכבת מחשב סלוני דיי התרשמתי מלוחות האם המבוססים AMD 690G אבל בתור אחד שממש אוהב את העבודה של NVIDIA חיכיתי שהם יתנו את המכה שלהם ואכן ראיתי שהוציאו את ה-7050 השאלה שלי היא כזו... מה לדעתכם עדיף? (אהבתי את ה-NVIDIA בגלל ה- PureVideo שלהם שעושה פלאים...) האם מערך לוחות האם מבוסיי 7050 יגדל? (כי כרגע יש רק אחד של ABIT ואחד של ECS) האם יש ביקורות רציניות ברשת על הפלטפורמה הזאת? השוואות בין השתיים, תוכניות עתידיות? ולדעתכם איזה מהם יהיה עדיף? תודה מראש.. [br]פורסם בתאריך: 24.06.2007 בשעה 11:57:18 Nישהו?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by marantz,

שתי הערות בקשר ללוחות החדשים של אינטל לכל מי שמעוניין לשלב אתם בבניית מפרט א. ללוח P35 אין יציאות רגילות של מקלדת ועכבר אלא רק USB נא להצטייד בהתאם .ואין חיבור על הלוח לכונן פלופי למרות שאינטל מספקת דיסקט התקנה לדרייברים של רייד להוספה במהלך התקנת XP (מה שנקרא F6 DRIVERS) ולכן מי שמעוניין במערך רייד מוזמן להוריד את התוכנה NLITE מהאינטרנט (היא חינמית וקלה לשימוש) וליצור בעזרתה דיסק התקנה שמשולבים בו כבר הדרייברים(אפשר להוציא את הדרייברים מהדיסקט בשימוש במחשב אחר או לחפש אותם להורדהברשת) ב. בלוחות מדגם G33 יש כמה דגמים ואע"פ שהם אמורים להיות מצויידים בכרטיס מסך מובנה בעל יציאת DVI לא כולם באמת מצויידים ולכן שימו לב לכך (בG33TLM יש DVI וVGA. ובG33BUC אין DVI אלא רק VGA רגיל)…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.