עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by portnoy,

יצא עידכון באתר של גיגה בייט ללוח 965p ds3 rev 3.3 ביוס f12 מישהו התקין ויודע מה הוא מתקן מסדר??

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  2. מחפש קרור מים טוב למעבד עד 400 שקל מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מאזור באר שבע אבל אין בעיה להזמין מהאיטרנט רצוי שיהיה עם לידים...... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  3. שלום לכולם. יש ברשותי את המפרט הנ"ל: AMD athlon xp1800 Gigabyte 7vrxp+V2 asus G-Force Ti4400 כרגע אני עובד עם זכרון פנימי Crosair PC2700 256 דגם (Corsair CMX256A-2700C2PT) ב ל ב ד. אני מעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה שלי לVISTA ולכן אני מתכנון להוסיף Corsair pc3200 XMS 512 X 2 ז.א שיהיו לי סה"כ זכרון 1280 שירוץ על 333MHZ השאלה היא אם הכל יעבוד כמו שצריך או שאני טועה ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  4. כולכם מכירים את ORNALLI, החפרן שעוד לא נקבר(בינתיים) בכל אופן, אני רוצה שתעזרו לי לאמת לו אמיתה נכונה, מדובר ב: הוא טוען שיש לו תקיעות קרטועים במשחקים, ושזה נובע בגלל שהמעבד שלו זה X2 4200 וזה קורה לכל משתמש בעל X2 4200, עכשיו רק רציתי לשאול מי שמחזיק במעבד הזה האם אצלכם בכל משחק יש תקיעות עצומות? קטנות? קרטועים? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by kobipk,

מה יותר טוב ומה נותן ביצוע יותר מהיר מעבדוCore 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel מעבד Core 2 Duo E6700וIntel

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3419010,00.html "עדכון קריטי" למעבדי Core 2 של אינטל ליקוי שנתגלה במעבדי Core 2 של אינטל עורר גל שמועות ביומיים האחרונים. התגובה הרשמית: ישנו ליקוי קל שאינו גורם לבעיות אבטחה. ניתן לפתור את הבעיה באמצעות עדכון BIOS או התקנת "עדכון קריטי" שחברת מיקרוסופט שיחררה עבור כל גירסאות Windows למישהו אחר יש לינק להורדה של העדכון? מאתר אינטל אולי? מזה העידכו הזה ולאיזה מעבדים אלה מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. Started by sofix4,

השימושים העיקריים של המחשב הם גלישה באינטרנט, צפייה בטלוויזיה, הקלטת תוכניות + עריכה ומשחקים מדי פעם (c&c3 למשל). אם אין הרבה הבדל אני מעדיף לקחת את הזול יותר כי אני רוצה לקנות גם כרטיס טלוויזיה. ועוד שאלה: המאוורר שמגיע עם שני המעבדים הנ"ל ^^ רועש?

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by (G),

מישהו יודע למה בתוכנה TAT המעבד רשום כ-PENTIUM M ? תבדקו אצלכם, למי שיש E4300

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by iib,

בנתיים... ממשיכים לאכזב. חבל. צר לי בשביל AMD. צר לי בשבילנו. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7890

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40284

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by izhark,

http://www.eweek.com/article2/0,1895,2152350,00.asp השקה באוגוסט, אבל כנראה נתחיל לראות אותם באמת רק בספטמבר חבל שהמהירות הי רק 2GHZ

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  12. מה הגודל המינימלי לDDR3 אחד ג'יגה או פחות?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by avivboker,

מישהו יודע אם לוח אם זה GIGABYTE GA-965P-DS4 יתאם למארז הזה Gigabyte Poseidon GA-XA1CA מבחינת היציאות האחוריות כאילו לא אמורה להיות בעיה לא?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by Yosi199,

שלום חברה אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי 506 למעבד חזק יותר. המערכת עצמה מבוססת על לוח אם של אינטל ממש הכי פשוט שיש D101GGC. הזכרונות הם DDR רגילים. אני רוצה להחליף את המעבד לדואל קור מסידרת ה2XXX או 4XXX אבל אני מפחד שאולי הם לא יעבדו טוב במערכת הנוכחית שלי (בשילוב עם דידיאר ולא דידיאר2). אופציה 2 היא פנטיום 4 3400 561. אשמח אם תגידו לי מה עדיף ומה ייתן ביצועים יותר טובים. אוברקלוק היא אופציה בעתיד אבל בעצם מי יודע מה יהיה עד אז.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  15. אז ככה.. אני מתלבט מה לקנות האם לקנות את ה-e4300 או את ה-e6300 כי לשניהם יש 1.86Ghz 2MB cache רק שה-e6300 יקר יותר ב-300 ש"ח.. האם שווה להוסיף את ה-300 ש"ח האלה או שאפשר אפילו לחסוך אותם? נ.ב איזה לוח אם כדאי לקנות למעבד הזה עד 500 ש"ח ככה שהוא יהיה לוח רחב (עם הרבה כניסות PCI וכמובן PCI-E אחד לפחות..)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני בשלבי קניית מחשב חדש ואני מתלבט מה כדאי לקנות האם לקנות כרטיס DDR3 1 GB או DDR2 2 GB 667MHZ?..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לבן דוד שלי עם מעבד E6420 החדש של אינטל..ואוורור נעוט גם כמובן.. השאלה שלי היא איך מכבים את האופצייה של "כיבוי הליבות" שהמעבד מחזיר את המעבד להגדרות הסטוק שלו שהם2.13 ואז כשצריך הוא עולה עד לאובר שקבעתי לו.. האם אופצייה זו מומלצת או שלא??כי לפי מה ששמעתי היא מומלצת רק לחסכון בחשמל..אז האם מומלץ או לא??תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  18. אני מעוניין להשתמש ביציאות הקידמיות שיש לי וחאוריות גם זה אפשרי .? ועם כן איך אני מפעיל תקידמיות כי כרגע הם מנוטרלות

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by Anonymous1,

אני מעדיף לקנות את לוח האם, של Asus לתושבת AM2 דגם M2v-TVM. ואני לא יודע אם הכרטיסים המובנים בו, נתמכים על ידי ויסטה. אמנם באתר ASUS, ללוח זה לא מופיע מנהלי התקן, אבל יש שם גם לוח אחר שלא מופיע ואני יודע ש Microsoft הכינו עבורו מנהלי התקנים. אני מבקש עצה או עזרה ממישהו שיש לו לוח כזה, שיבדוק עם Vista Advistor. אם מישהו יודע אם הלוח הזה יוצר לפני Vista זה גם יעזור לי להחליט. בתודה, גוגל.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  20. Started by waizman,

אני צריך שתמליצו לי על לוח ל C2D עד ~600 שקל למעבד מסדרה E6XXX. אובקלוק קליל-בינוני כנראה יתבצע. ד"א יש היום לוחות עם HDMI? אם כן זה מחייב שללוח יהיה כרטיס מסך מובנה? תודה

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by leoleo,

איך אני מוודא שמה שהזמנתי נמצא בתוך המחשב בדגש על זכרונות לוח אם,מעבד?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by holy_cows,

היי, רציתי להתייעץ בנוגע ללוח אם ומעבד כפול ליבה. התקציב שלי הוא 1400 ש"ח. אני לא ממש מבין בתחום אבל שמעתי ש amd יותר טובים? נורא חשוב לי שבלוח אם יהיה סלוט AGP.

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by wewe1,

קניתי מחשב חדש עם 2 גי'גה זיכרון , וכשהוא הגיע הורדתי את התוכנה CPUZ ולהפתעתי הזיכרונות עובדים במהירות 333 איך ניתן לשנות את זה? הלוח תומך עד 800.

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  24. Started by YAK33,

מה אתם אומרים על הסדרה של המעבדים E2160 שמחליפה את סדרת הD של INTEL ?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  25. מה ההבדלים העיקריים בין : Intel pentium D Intel core 2 duo כי לפי מה שהבנתי שניהם כפולי ליבה, אז בעצם ההבדלים בינהם? תודה.

• 14 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים