מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים , אני עומד לקנות מחשב חדש רציתי לדעת איזה מעבד כדאי לקנות עד 900-1000 שח את ה i5 760 או AMD Phenom II X4 970 שמתי לב שהתדר של AMD הוא ממש מדהים , אני חושב ללכת בכיוון ה AMD הזה האם אני עושה טעות ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR ל DFI LAN PARTY NF4 SLI-D ????
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מה שווה יותר? מעבד כפול ליבה -אחד הטובים ביותר 6850 אני חושב או מעבד מרובע ליבה 6600 -מה כדאיי כי הם עולים אותו דבר ואני גיימר. אה ובאותה נשימה:האם לוח אם של כפול ליבה תומך בddr3? ובמה לוח אם של מרובע ליבה תומך שכפול לא תומך ומה ההבדלים העיקריים לשנים הבאות זאת השאלה הכי קריטית שמונעת ממני לקנות מחשב כרגע
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני קונה עכשיו מחשב חדש שישמש אותי לשנה הקרובה אני יודע מה אני רוצה וזה את המעבד QC6600 של אינטל עם לוח-אם טוב שיהיה מרוצה פיצרים אבל לא מחייב OVERCLOCKING כי אני לא עושה את זה !!! אני צריך בעזרתם לקנות לוח אם עם תכונות טובות וביצועים טובים למשחקים בתקציב של עד 1000 שקל !!! תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
1 מה נותנת לי הליבה הגרפית (שיפור באיזה תחום וכמה אחוזי שיפור) 2 אם אני לא מתכנן oc אז יש טעם לקנות p67 ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=11053 לאיזה מעבד של אינטל המעבד הנ"ל מקביל מבחינת ביצועים בכלל וביצועים במשחקים בפרט?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. המחשב יריץ עיבודים יחסית כבדים (כמו קימפול מערכת הפעלה לינוקס) כך שחשוב לי ביצועים. אני חושב על haswell השאלה שלי היא: האם כדאי להזמין עם DDR3 שעובד במהירות 1600 ? העניין הוא כזה: לפי מה שראיתי יש שתי מהירויות,: מה שנותנים בד"כ זה 1333 ואם רוצים 1600 צריך במפורש לבקש זאת. מה שאני חושש הוא (ואולי אני טועה) שבגלל ש1600 הוא טכנולוגיה חדישה יותר, ייתכן שהיא עדיין לא בשלה ולא יציבה וייתכן שיהיו בעיות כך שאם רוצים ללכת על בטוח כדאי יותר 1333 אני מעוניין לשמוע את דעתכם בברכה דן
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
היי, יש לי משב P 4 2.0MGh ואני רוצה להוסיף זיכרון אבל יש לי בעיה קטנה! עד כמה שידוע לי הלוח שלי הוא לוח-M ישן והוא תומך DDR/SDRAM פעם היה לי SDRAM כרגע יש לי DDR 256MB הבעיה היא שהוא תומך DDR נמוך 266MGh ולא מנצל את כול ה 400MGh אבל.. זה עדיין יותר מהיר מ- SDRAM מפרט: מחשב P4 מעבד 2.0MGh של אינטל כרטיס מסך גי'פורס 5500 256MB 128BIT לוח: ECS דגם: P4S5MG/GL+ אני רוצה לדעת אם שווה לקנות עוד 512 ואז יהיה לי 768 אני חושב שיהיה לי מהיר הרבה יותר אם אני יוסיף עוד 512. אני לא צריך להגיד לכם איך זה לשחק עם 256 ראם. מה אתם אומרים? נ.ב אני לא מיתכוון להשקיע בלוח חדש! מחכה לתגובות תודה
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב וווינדוס 7 64BIT והלוח תומך עד 8GB לפי האתר היצרן ועכשיו ניגש לבעיה. אז מה שקורה במחשב זה שהתקנתי מ4GB שיש לי כבר עוד 2GB נוספים ויוצא 6GB בסוף העניין שהמחשב עולה הכל טוב ויפה אחרי שהוא עולה אני ניגש לבדוק במערכת כמה זיכרון יש ולפי מה שהוא אומר זה שיש 6GB כמו שרציתי אבל רק 4GB ניתנים לשימוש מדוע זה? תודה רבה!!
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שאלות.. 1. מה זה בכלל Athlon הזה? 2. מה ההבדל בין Athlon XP ל Athlon 64 (וגם מה ההבדל ביניהם ל Athlon האחרים?) עריכה: עוד שאלה לא קשורה לAMD.. מה זה לוח אם? למה זה אחראי ואיך אני יודע מה זה לוח אם טוב ומה זה לוח אם גרוע? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני צריך חוות דעת בקשר להמרות, אני רוצה לערוך סרטים עם פרמייר cs6 ולהמיר קבצי mxf שצולמו בsony xdcam לקבצי mov עם carbon coder. כיום במחשב שלי (שמפורט למטה) התהליך לוקח שעות רבות. לפי הבנתי מה שמאט את כל העניין זה הזיכרונות. (667MHZ) רציתי לדעת איזה זיכרונות לשים במקום שלושת הזיכרונות שיש עכשיו. המפרט שלי כרגע: Intel® Core™ i7-930 Processor Intel® Desktop Board DX58SO NVIDIA GeForce GTS 450 3X Kingston DDR3 PC3-10700 (667 MHz) 2GB 2X hitachi HDS721050CLA362 (0F10381) 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.52 תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום נפל לי הקירור של המעבד ותלש איתו את התופסנים של הסמגרת של הסוקט אז אני מנסה להשיג מסגרת חדשה..רציתי לשאול אם זה בכלל בר-השגה ? למי שלא הבין מדובר בזה: http://img244.imageshack.us/img244/3416/gigabytegak8nf9ubignl6.jpg החלק השחור שהקפתי באדום(בלי הסוקט עצמו כמובן- המרובע החיצוני) אם מישהו מכיר חנויות שמחזיקות בדברים כאלה אני אשמח לדעת תודה מראש, לירן
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כמו שידוע לנו, אינטל מתכננת כל שנתיים ארכיטקטורה חדשה, והארכיטקטורה הבאה אחריי Core היא כמובן Nehalem שתושק ב2008 (לפי מפת הדרכים) המעבד הראשון (לפחות שנחשף) יהיה Bloomfield אשר יהיה מעבד עם ארבע ליבות ימבוסס הארכיטקטורה החדשה Nehalem וכמובן 45 NM. Bloomfield יהיה ארבע ליבות כמו שציינת אך יוכל לעשות 8 דברים/נושאים בו זמנית כדומה לטכנולוגית Hyper-Threading אך יותר מתקדמת. Bloomfieild יכלול בקר זיכרון מתקדם משולב אשר ידרוש כמובן סוקט חדש אשר יקרא: Socket B ועם 1366 פינים. המעבד והסוקט החדש ישוקו באמצע 2008. להזכירכם: Yorkfield אשר יהיה גם מרובע ליבה ו45NM יהיה בארכיטקטורת Core ומרובע "אמיתי" ולא כמו קנטפילד שני קונרוים ביחד. יושק ברבען השלישי של 2007 (Yorkfield כ) h…
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם יש הבדל ניכר בין 6600Q לבין XEON מקביל בשרתים? (אשמח לקבל בנצ'ים)
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום כולם מחפש חלקים של AMD - רייזן 2 יש לי מערכת ITX ואני רוצה לקנות קומבו של לוח + מעבד יש לי מארז Fractal Design nano s וריצתי בבקשה יעוץ לגבי לוח שיתאים ומעבד כמובן מתוכנן OC בעתמיד לא משהו מפוצץ - קירור יש לי כרגע Cooler Master Hyper T2 וגם יש לי בצד Arctic Freezer 7 PRO Rev.2 זכרונות יש לי corsair 2X8 2666 MHZ אם זה חשוב. אין לי סכום מדוייק אבל אשמח שכמה יותר זול בהתאם לחלקים שאלת ההזמנה מחול או לא - אם זה שווה את ההמתנה ביחס למחיר אז אפשר גם חול. תודה ואחלה שבוע שיהיה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני באמצע אוברקלוק ל Q6600 שלי ונתקלתי בבעיה.. בביוס למתחים של המעבד אפשר לעשות קפיצות קטנות קטנות, עד שמגיעים ל 1.60.. אפשר לעשות את זה רק 1.6, 1.8 ו 2... האם יש דרך לתת לדוגמה 1.625 (שזה פחות או יותר המתח שאני צריך ל 3.7GHz, בהתחשב בעובדה שזה יורד עם vdrops)? ניסיתי לשנות את זה ידנית (+ ואז הקלדתי מספר), אבל במקום לתת לי 1.625 הוא ישר נותן לי 1.8... מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מהירות מעבד - בגדול, מספר הפעולות שהו איודע לבצע בשניה (לא נכנס להבדלים בין AMD לאינטל) (?) מהירות זכרון - אני מניח שזה מספר יחידות המידע שהוא יודע להעביר בשניה / מספר הטעינות/פריקות מהזכרון בשניה (?) מהירות לוח - המהירות שבה הלוח יודע להעביר את הנתונים לחלקים המורכבים עליו (?) מהירות באס - מה זה בכלל באס ? אשמח מאוד אם תתקנו ותוסיפו, בור שכמוני :-)
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, כולכם או רובכם, ממליצים בחום לקנות מעבדי AMD ולא INTEL, אני לא מיושן וחושב שבגלל שלINTEL יש שיווק טוב יותר אז צריך לקנות אותם, אבל השאלה שלי היא פשוטה: למישהו מכל אותם ממליצים יש באמת מעבד AMD64 שמותקן אצלו במחשב ויכול להבטיח לי עמידות כמו מעבדי INTEL (ואל זה אין וויכוח - אחריות לכל החיים....) אשמח לקבל תשובות.... ???
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
https://www.guru3d.com/news-story/amd-x590-chipset-pops-up-again-24-extra-full-pcie-4-lanes.html למי שצריך את האקסטרא תמיכה ב- pci lanes
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי בצד ימין אני רוצה לדעת האם יכול להיות שבביוס המאוורר של המעבד (THERLEMATEC TR2) משהו כזה פועל בביוס על 50 אחוז? אם כן איך זה אמור להיות כתוב בביוס מהירות המאוורר של המעבד? והאם ניתן לעלות אותה קבוע ל- 100 אחוז כדי שיהיה טמפ' נמוכות יותר?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה הולך, אני רוצה להרוס לוח אם בלי שיבינו שאני הרסתי אותו. יש לי אחריות 3 שנים בקיצר איך אני הורס את זה בלי לפגוע במחשב ובי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. קראתי גם כאן בפורום וגם במקומות אחרים, שמחשב מבוסס סאנדי ברידג' מוגבל בכמות הזיכרון RAM שאפשר לשים עליו. מישהו יכול בבקשה להסביר מהי המגבלה, ממה היא נובעת והאם היא תיפתר ? האם באמת לא ניתן לשים יותר מ - 8 או 16 גיגה זיכרון ? מישהו פה בפורום ייעץ לי ללכת על מעבד core i מהסדרה הקודמת אם אני רוצה הרבה זיכרון. אני לא מבין את ההגיון בכך. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה סתם מסקרנות יש לי i7 2600 עכשיו ראיתי כל הזמן שהוא מגיע 3.8 GHZ בטורבו בוסט הזה עכשיו השאלה שלי היא כזאת עם הטורבו הזה תמיד פועל או שאני צריך לעשות משהו בשביל להפעיל אותו... המחשב חדש נקנה לפני חודש וחצי ולא נגעתי בכלום... לא יודע עם יש לו צורך בזה בכלל עכשיו ומה זה נותן לי הטורבו הזה אבל אשמח לדעת עם זה פועל תמיד או איך להפעיל אותו.. עוד שאלה קטנה עם לא נגעתי בביוס בכלל אז הגוף קירור מתאים את עצמו למידת החום? או שהוא עובד 100 אחוז קבוע?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-