עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by AmosC,

אלו הזכרונות ש-KSP מוכרים במחשבי המבצע שלהם (במהירות 667), לפי מה שאמרו לי בטלפון. מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by Reich,

שלום לכולם, ראיתי שלפני כמה חודשים מישהו כבר פתח דיון בשאלה האם הזכרונות של החברה הזאת שווים משהו. בזמנו אף אחד לא הכיר, אולי עכשיו מישהו כבר התנסה, או שמע על מישהו שקנה? זה מאוד יעזור לי, בחנות שבה אני רוצה להרכיב את המחשב אין דגמים מקבילים של חברות מוכרות... תודה!

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  3. Started by amit22,

איך הזכרונות של geil כי ביום שני אני הולך לקנות 256 ddr 333 ?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  4. Started by Or ei,

ראיתי בזיגז יש את הזכרונות סמסונג 2700 (הם בתכנון שלי) שמעתי פה מישהו אומר שאלה לא הזיכרונות "המפורסמים" שאיתם אפשר לעשות OC רצחני ? אם כן מישהו יכול להסביר לי אולי במה הם שונים מה"מפורסמים"??

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by amilo,

חברה אם אני קונה זכרונות כאלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4887 למה בעיקרון אני אמור לצפות הבנתי הם סוגרים קצת יותר מ tccc אבל באיזה תזמונים ובאיזה מתח? 1T או 2T ? תודה.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  6. היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 אז הלכתי לאתר החברה וראיתי את המסמך הבא של התאימות של הזיכרון : http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-s3.pdf אני לא כלכך מבין אותו :-) מבקש את העזרה של המומחים ..... המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המעבד הוא E6300 מה אתם חושבים על השילוב או הייתם משלבים הצעות אחרות ? וכמה זיכרון מספיק לי האם 1GB או יותר ובאיזה מהירות 800 או 667 התקציב הוא 3500 ש"ח כאשר העודף שישאר מהלוח +זכרון+מעבד, ילך לכרטיס מסך -זה כבר בפורום אחר (לו…

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by the1,

שלום, האם לוח אם MSI 915G Combo זה יעבוד עם זכרונות 677/800MHz (ולא 400/677MHz) מאחר והם יותר זולים. אפילו שיעבדו בתדר הנמוך. תודה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  8. Started by miki_michal,

חג שמח לכולם ! אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות 64 או 128 מגה של אם אני לא טועה dim עבור פנטיום 1 166 שלי שמריץ עליו win2000 , ניסיתי בכמה חניות אבל אף אחד לא מחזיק אותם אז.. אם מישהו רוצה למכור לי בבקשה.. או להמליץ לי איפה אפשר כן להשיג, תודה, ותהנו בחג.

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  9. כאמור, אני מעוניין לדעת מהם המודולים הכי טובים שניתן למצוא בכסף הזה. תודה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני צריך זכרונות עד 1100 ש"ח שיהיה מהחנות IQPC. יתוכנן איתם OC ואני מקווה להגיע איתם כמה שיותר רחוק. איזה זכרונות לקחת? אלו: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3205 או אלו: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3196 או אפשרות אחרת. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by Shiker,

היי חברים אני רוצה זכרונות של DDR2 חשוב לי שיהיו 4 גיגה וכמה שיותר MHZ... הצעות יתקבלו בברכה בנוסף אני מוכר את ה- 2 סטיקים של 2 גיגה זכרון שלי 800MHZ של CROSAIR כמה יתנו לי תמורתם היום ?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  12. Started by Meidan2005,

אני רוצה להזמין היום גיגה זכרון והשאלות הן כאלה : 1:כדאי לקנות דואל צ'אנל או סטיק אחד ? 2:מה הזכרונות הכי טובים בסכום הזה ? אני לא אוברקלוקר או משהו אבל אני אוהב לשחק משחקים ואניל א רוצה לקנות זבל ב 400 שקל

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  13. שלום, בלי הרבה הקדמות: ב- BIOS הזכרונות נעולים על 1333MHZ, ולעומת זאת ב- CPUZ וב- AMD OVERDRIVE אני רואה שהזכרונות רצים על 667MHZ. מה ניתן לעשות? זה נשמע פשוט, מכיוון שזה כך... אם יש עוד משהו שאתם צריכים לדעת אימרו לי, תודה מראש ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  14. עריכה: נכנסתי לאוורסט ול CPUZ ושניהן מראות שתדר המעבד על 1200 ומכפלה 6 (6*200) למה? זה? הזכרונות שלי הם HZ של G.Skill עם תזמונים 4-4-4-12 למה מופיע לי בCPUZ 5-5-5-15 לשנות בביוס?

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by pazer005,

יש לי לוח p5b deluxe האם ניתן לשים עליו במקרה זכונות ddr1?

16. Started by N.S,

שלום יש לי זכרון של 256 די די אר עם 266 הרץ. עכשיו..המעבד שלי פועל על 333 מגהרץ..(amd athlon xp 1800) ואני יודע הראם מאט את המחשב..אבל רציתי לדעת אם אני אביא עוד 512 ראם של 333 מגהרץ ..אז עדיין ה256 יאטו לי את המחשב? אני צריך להחליט אם חשים רק את ה512 או לשים גם אותו וגם את ה256

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  17. טוב חבר'ה תשמעו, המחשב שלי די ישן, אני לא כ"כ מאמין שהמודולות זיכרון שלו הן DDR, אבל ככה רשום ב CPUZ. יש דרך בירור ודאית לגבי סוג הזכרונות למה אלה זכרונות PC2100 ממש ישנים (PC2100 למי שעצלן לעשות את החישוב זה 133MHz) דרך אגב הלוח הוא HIS MotherBoard Via P4X466/8233 P4 S478 הלוח עצמו תומך DDR, רשום את זה על הקופסה שלו מצורפות בזאת תמונות:

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by comablack,

אני מתכנן לקנות 4 גיגה זכרונות אני לא מתכנן אוברקלוק השאלה שלי אם שווה לי להוסיף עוד 50 שקל בשביל זכרונות עם סינקים מאלומיניום או שזה מיותר תודה

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by orenhazan,

רציתי לדעת מה קורה אם שמים 2 סלוטים של זכרונות DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-11-11-11-28 ממותג אחד. ועוד 2 סלוטים של זכרונות גם DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-9-9-9 ממותג אחר. האם לא תהיה בעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם! קניתי זה עתה מחשב חדש לוח של אסוס P9X79 זכרונות: ‎32GB 4x8GB Corsair Vengeance Quad ChanneL Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler קירור למעבד הבעיה שהקירור מאוד רחב וסוכך על הסלוטים של הזכרון ואין אפשרות להכניס מתחתיו זכרון פרופיל גבוה השאלה אם אפשר להסיר את המתכת מעל הזכרון שאני אוכל להכניס תודה

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by Evil_Mind,

היי מישהו יודע אולי מה ההבדל בין הזכרונות אצל הדובים Corsair CMX512-3200C2 ל Corsair CMX512-3200PT ??

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by waizman,

רציתי לדעת מה אומרים האותיות בדגמים השונים של קורסייר ואיזה מהם הוא הכי טוב לאוברקלוק. תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by alia,

שלום-קניתי זכרון קינגסטון cpuz וגם everest מראים שזה מסוג יונדאי צירפתי צילום. האם כך זה צריך להיות או שיש חשד? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מה ההבדל בין זכרונות של שרת לזכרונות רגילים?

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by akalithium,

אם כרגע יש לי צ'יפ אחד של זכרון 1GB ואני מוסיף צ'יפ נוסף של 1 GB מה אני צריך כדי שהם יעבדו ב DUAL CHANNEL ? שהם יהיו של אותה חברה ? מהירות ? דגם ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.