מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי לוח ASUS שתומך עד 333MHZ.התקנתי בו זכרון של 512 במהירות 400MHZ.הבעיה היא שאני רואה את המהירות בתור 200MHZ.הבנתי שזה ככה אמור להיות.זה נכון? ואם אחבר 512 במהירות 333 כמו הלוח שלי,אז כמה אראה את זה בפועל? גם 200?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מפרט כפי שרשום בחתימה. לאחרונה שקלתי האם לשדרג את המפרט למערכת עם קור 2 ולשים כרטיס גרפי יותר חזק. השאלה היא האם אופציה כזאת תתן זינוק ביצועים במשחקים(שלזה מיועד השדרוג) ולא תפגע מזכרונות יותר חלשים- ddr400 וגם מהימצאותם של 4 התקני ide ישנים, שכדי למצוא תמיכה לסוג כזה של לוח צריך לחפור. כרטיס מסך כרגע זה 7900gs והמעבד הוא 6300. חשבתי על לוחות אם ישנים של אסוס ושל אסרוק. אבל אני לא יודע אם זה כדאי. דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={F2C567F4-DA23-4064-AE6F-42DB0ABAE920}&details_type=1&itemid={C743B3D6-CD5A-4F9E-B4B2-CBBAAF8ECA09} ??? אני מתכנן לעשות להם OC.. הם יבואו עם המערכת E63 והDS\S3(עוד לא החלטתי בדיוק.. מה כדאי? האם יכולות הOC שלהם שונות?, האם זה אותו לוח, רק שבDS3 יש כבלים אמידים יותר?). תודה!
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם לא יקר ומאצאתי 3 סוגים. 1. Asus P4P800-E DELUXE i865PE 2. Gigabyte GA-8IPE1000PRO-G i865PE 3. Gigabyte GA-8IPE1000PRO2 i865PE בבקשה תעזרו לי כי אני לפני רכישה של אחד מהם ואני מתלבט...
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את הקיט הבא: g.skill 800mhz 2x512mb PK לחנות יש לספק לי כרגע את אותו זכרון רק בסטיק אחד של ג'יגה g.skill 800mhz 1gb PK סטיק אני רוצה לעשות אוברקלוק השאלה היא מה יותר ישפיע על האוברקלוק הקיט או הסטיק הבודד? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
או שאפשר לשים 4GB ויותר? האם ההגבלה הזו(אם ישנה) קיימת רק ללוחות INTEL? או לCHIPSET של INTEL? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
המלצה ללוח טוב ללא צורך ב O.C שאלה נוספת: במידה ויש קירור ממש חזק ואין צורך ב O.C מדוע לא לקחת פרסקוט ולהרוויח את ה 3% שיפור 1MB CASH ו HT
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי: לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) זיכרון: 128 MB (DDR) NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk Windows XP Pro, SP2 המחשב כרגע עובד מאוד מאוד לאט ואני יודע שזה בגלל הזיכרון הנמוך... רציתי לדעת כמה לדעתכם אני צריך לקנות בשביל השימושים האלה: גלישה סרטים מוזיקה אופיס (בלי משחקים ותוכנות כבדות) האם לקנות 512 או 1024 ולהוסיף אותם לזיכרון שיש לי כרגע? 1024 יהווה כצוואר בקבוק ויהיה מיותר או עדיף בכל זאת? וכמובן מכיוון שהלוח שלי לא תומך בדיואל צ'אנל, האם כדאי להשאיר את הסטיק של ה128 גם או רק את החדש? אם אפשר, אבקש לינקים לסטיקים איכותיים, עד למחיר של 600 שקל בערך... (אלא אם זה לא 1024) תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש איזה הגדרות ביוס ממולצים ? ועוד משהו סתם נכנסתי לביוס מקודם לא שיניתי כלום רציתי לבדוק תטורבו בוססט עכשיו מצאתי משהו כזה Intel Turbo boost tech נכנסתי לזה וראיתי 3 מצבים 1. AUTO שזה היה המצב שלו. 2. enabled והיה רשום בצד [MENU] שזה אומר שכל הליבות יעבדו בצורה הכי מהירה משהו כזה 3.disable לא כלכך הבנתי תפירוש שלו בצד[MENU] להשאיר את זה כמו שזה או לעשות את אחד מ2 מצבים שאמרתי? עוד דבר יש דרך בביוס להעלות תמהירות מאורר של הכרטיס מסך?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עקב הכתבה החדשה http://hwzone.co.il/reviews/ddr3_intro/ שפורסמה כאן באתר הסתכלתי בכל המיבחנים ואני רואה בהבדל בין שני הזכרונות של CROSSAIR, ואני רואה שהCROSSAIR עם התזמון של 5-5-5-15 יותר טובים ומהירים מה-CROSAIR עם תזמון 4-4-4-12.... איך זה יכול להיות ? זה אמור להיות הפוך, לא ? תסבירו לי...
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. לפני רכישת מחשב חדש בתקציב של 3K למטרות משחקים ותוכנות המסרים אני מתלבט על איזה מערכת להתבסס INTEL או שמה AMD. במפרטים שהוצעו לי ישנם את שתי המערכות ,נאמר לי שבתקציב זה מערכת הAMD כדאית יותר. משום מה חוששני לקנות את המערכת מבוססת הAMD, האם תוכלו לעזור לי ולשפוך מידע למה כן כדאי ולמה אין ממה לחשוש? אין בכוונתי לבצע OC כלל או לפתוח ליבות. בתודה מראש, אלעד.
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הגיע אלי היום הזיכרון שהזמנתי מנעה אני חשבתי שהוא יהיה ללא חברה אבל בסוף אני רואה שהזכרון הוא של pqi tccd שמחתי לראות חברה מוכרת בינתיים הלוח והכרטיס מסך והמעבד עדין לא הגיעו (יום ראשון מגיעים) אני ישמח לתת תוצאות בהקדם
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום היצרן מציין כי הלוח תומך בתדרי זיכרון 667MHZ 800MHZ 1066 MHZ 1200MHZ אך אינו מציין דבר לגבי התמיכה ב 1000MHZ. השאלה האם הלוח ינצל נכון את הזיכרונות שבתדר 1000MHZ המפרט שהוזמן הוא: E8400 ASUS P5Q G.SKILL 4096 1000MHZ GECUBE HD 4850 וכל השאר ....
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא bios ללוח Intel dh77eb אך ללא הצלחה. כרגע אני חווה בעיה שכרטיסי nvidia לא עובדים בצורה טובה (אם בכלל) על הלוח והדבר היחיד שלא ניסיתי זה לעדכן את הbios. לפי מה שהבנתי Intel הסירו את כל גרסאות הbios ללוחות ישנים. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1x ASUS P4T-533-C INTEL P4 2.26GHZ 0.13 128MB X2 PC800 1x Tsunami Virgo bLUE for P4 350W אה והמעבד תומך ב-533 סך הכל:3,614ש"ח את כל שאר החלקי יש לי כבר זה כדאי? והלוח אם הזה טוב? והאם הוא מהיר? המארז מספיק בשביל הלוח אם? והאם הוא טוב? והוא בא עם ספק של 350W?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות OC לRAM שלי. קראתי קצת בנושא, אבל אני לא מצליח להבין איך ה FSB SPEED קשור לכל סיפור ה- LATENCY. אם למישהו יש גם טיפים בנושא, אז סבבה, אני אשמח לשמוע. אני עובד עם חצי ג'יגה של Kingstone, DDR400, על p4-3GHZ-Prescott שמורכבים על ASUS P4S800D. תודה
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לרכוש מחשב חדש. המעבד - i5 2500k, נתון. לגבי לוח אם: אין לי כוונה לבצע OC (למרות שידוע לי שמעבד המסויים מותאם לכך). בנוסף חשוב שיאפשר למצות את היכולות הגרפיות המוטמעות במעבד (הגם שמדובר ביכולות צנועות). 'חבר שמבין' המליץ ללכת על כרטיס של Gigabyte. אז הלכתי. תוך שימוש במנגנון ההשוואה המוצלח באתר של החברה איתרתי שני מועמדים: H67A-UD3H-B3 ו Z68X-UD3H-B3. ראו קישור: http://il.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3772,3853 הכרטיס הראשון קיבל ביקורות טובות בכמה אתרים אך קשה להשיגו בארץ משום מה. מצד שני המוכר בחנות המחשבים הקרובה טען שמדובר בהתפשרות וכי מוטב ללכת על הכרטיס השני (אני מרשה לעצמי להתייחס לדבריו בערבון מוגבל). מצד שלישי, הביקורת באתר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בואו להכיר לעומק את אחד הדגמים בעלי הגישה והמראה הרציניים ביותר לתושבת LGA1200 הטריה של אינטל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי , משווק מחשבים באיזור נתקל בתקלה ארוכה , והחליף את לוח האם , זכרונות , ואפילו מעבדים . מכיוון שהוא מומחה בעיניין הוא קיבל מעבד מהיבואן שנראה כמו בתמונה : לפי התמונה ניתן לראות כי מישהוא (או היבואן או בחו"ל ) ביצע מכפלה למעבד .... זהירות לפני שאתם קונים תסתכלו היטב !
-
- 32 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר או לינק מתי עדיף סטיק 1 של 2 ג'יגה ומתי ב - 2 סטיקים
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי במחשב סטיק זיכרון אחד של 2GB מסוג DDR2 800MHZ. בנוסף יש לי שני סטיקים של זכרונות ישנים, כל אחד 512MB ומסוג DDR2 667MHZ. פעם ניסיתי להוסיף את שני הזכרונות הנוספים וזה עשה לי בעיות במחשב, הוא פתאום היה קופא ונתקע או שהיה קורס עם מסך כחול כזה. לפי מה שרשום אצלכם בשאלות נפוצות, הדבר אמור להיות תקין. למה אצלי זה לא עובד כשורה? =/ תודה מראש עוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי שילשום מעבד AMD5200 שאני פותח את התוכנה cpu-z הוא רושם שלי שזיכרון קאש L1-64K ו L2-512K שביכלל במפרט המעבד רשום שהוא L1 Cache 128KB x2 L2 Cache 1MB x2 אז מה התוכנה מציגה בדיוק? בכמה זיכרון הוא משתמש כרגע? או שעבדו עליי?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחזיק בלוח אם asus h81m-dgs DDR3 ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר כרטיס מסך אחר (DDR 4/5)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-