עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by raz2058,

החלפתי היום מעבד ולוח, עכשיו יש לי במארז חיבורים כמו l.e.d או h.d.d וכו' שאמורים להתחבר ללוח מצאתי את המקום רק של הpower כדי שאוכל להדליק את המחשב, לאן שאר החיבורים אמורים להתחבר? אם לא אחבר אותם מה יקרה משהו ? ועוד שאלה שמתי משחה טרמית חדשה, יש אפשרות לדעת ששמתי אותה בסדר ולא יותר מדי\פחות מדי ?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by avichaisH,

קניתי מעבד i5 3570k בגרסת BOX מה שאומר שקיבלתי איתו גם את המערכת קירור של אינטל. השאלה היא האם להשתמש בה או להשקיע קצת כסף במערכת קירור רצינית יותר (חשבתי על scythe katana 4) למרות שאני לא מתקוון לעשות לו OC בעתיד הקרוב?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  3. מעבדי דור ה-Core ה-13 של אינטל יוצאים לאוויר העולם ומביאים איתם שיפור ביצועים רוחבי. ביקורת זאת עוסקת בביצועי Core i5 13600KF - מעבד הביניים החדש של אינטל שהצליח להשאיר אותנו עם פה פעורלכתבה

4. Started by Ronen Mars,

שלום, יש לי את לוח האם הבא: Gigabyte GA-Z97-HD3 ולא המערכת(Windows 8 Pro) ולא EverstUltimate לא מזהים את לוח האם. ניסיתי לעדכן צ'יפסט - לא עזר. יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by gll,

האם יש משמעות למקום שאני שם את הזיכרון באיזה חריץ? היה לי קודם 4 זיכרונות אז הכל היה תפוס אבל שיניתי עכשיו שיש לי 2 סטיקים, יש לי לוח אם של ג'יגה בייט שמתי בחריץ 1 ו-3. האם יש משמעות למיקום? האם עדיף שיהיו צמודים אחד לשני בלי רווח של חריץ? כלומר לשים ב-1 וב-2? תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by djelectric,

אני לא יודע אם אתם מכירים אבל PASSMARK פרסמו לא מזמן בנצ'מארק ענקי של מעבדים כאלה ואחרים.... לפי משהם אומרים הם ניסו מעל ל10,000 מערכות שונות ומעל ל300 מעבדים שונים... וזה ממשיך להתעדכן הם בדקו גם יכולות אוברקלוק (בדקו איזה מעבדים נותנים עליה של הכי ביצועים באוברקלוק) http://www.cpubenchmark.net/ לפי הבנצ'מארק שלהם יש נתונים מעניינים כמו: E7200 מביא תוצאות יותר גבוהות מ E6750 (למרות שהוא עולה הרבה פחות) Q9550 כמעת חזק כמו ה QX9650 (ממש כמעת) AMD QUAD 8-Way Opteron 8354 הוא המעבד הכי חזק שהם בדקו (יותר חזק מ 2 מעבדים של QX9770 ) מהי דעכם? האם זה אמין?!

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  7. אני קונה עוד מעט מחשב חדש שמבוסס על CF 4870וזכרונות OCZ DDR 3 1600 מהוא לוח האם הכי טוב בלי קשר למחיר שמתאים למחשב מסוג זה ;D

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by abcdjkh,

שלום רב! ברצוני לרכוש Q6600 לריבוי משימות (מולטי טסקינג), ומתוכנן OC (לא ברמות מטורפות). בתחילה חשבתי לקחת את GA-965P-S3, אך עכשיו עם הערכה החדשה, P35, נראה לי ששווה לקחת דווקא אותה. (580 ש"ח) אבקש המלצתכם ללוח אם לOC (לא מטורף) עד 870 ש"ח. האם יש צורך בערכה החדשה או שעדיף לחכות קצת שיוציאו לה לוחות טובים יותר? חשבתי גם על OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK 2GB (800 ש"ח) לאחרונה ראיתי G.SKILL 1000MHz באותו מחיר, האם הם משתלמים? האם יש חלופה אחרת? תודה

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by Gil28,

הדגם הוא platinum rev2 קיט של שני ג'יגה... הוא בא ביחד עם e6750 ולוח ga-p35-ds3 השאלה היא אם זה יספיק לoc גבוה במיוחד (כ-3.7/8) תודה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  10. שלום, כל הזמן שמדברים על מכוניות, כולנו בקיאים ומכירים היטב כל סוג של אוטו האם הוא יפני , גרמני, אמריקאי וכו'... ויש לזה חשיבות. והנה יש לי שאלה מעניינת שלמרות שעשיתי חיפוש לא הצלחתי למצוא תשובה עליה... אולי כאן ידידיי היקרים תוכלו לתרום מהידע הנרחב והמכובד שיש בידכם ? השאלה: ASUS , MSI, ABIT, GIGABYTE, DFI, ALBATRON, וכמובן INTEL. (אם תרצו להוסיף לרשימה הרי זה משובח ) מהי החברה, ואיפה תכל'ס מיוצר הלוח...? אנא אם תוכלו, השתדלו לענות כך שנבין: לדוגמא הרכב טויוטה קורולה היא חברה יפנית אבל מיוצר בטורקיה. ולבסוף אחרי שתרמתם כמה שיכולתם(ותבורכו על כך), אנא אימרו את דעתכם על הדילמה הבאה: האם יש לכך חשיבות עבור לוחות אם? כמו במכוניות? תודה לכל המשיבים ותבורכו על הידע ה…

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  11. מה ההבדלים העיקריים בין : Intel pentium D Intel core 2 duo כי לפי מה שהבנתי שניהם כפולי ליבה, אז בעצם ההבדלים בינהם? תודה.

• 14 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by waizman,

אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה... חשבתי על ה Abit IP35-E בגלל המחיר (640 ש"ח), אבל הרבה אני פוזל גם לכיוון ה IP35 הרגיל (765 ש"ח) וה ASUS P5K (784 ש"ח)... מה אתם אומרים? הלוח יצורף ל OCZ 2GB 800MHZ, ול E6600 כנראה

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by anri,

לא בטוח בכלל שזה המקום לכתוב בו תהודעה, מכיוון שלא נראה לי שזאת בעיה במעבד עצמו...אבל לא נורא שמשיהו יעביר אם זה לא המקום . בכל מקרה, אני עובד עם ווינדוס ויסטה 64 המערכת עובדת סבבה הכל טוב ויפה, וגם המעבד בניצול של 1% - 10 בלחץ ... משום מה, אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להיות איטי, אני בודק ניצול ביצועים, ורואה שהמעבד קפץ ל 100% והוא ממשיך לעבוד ככה עד שמבצעים ריסט . אין שום וירוסים בדקתי כמה פעמים, ושום ספאים ותוכנות ריגול, המערכת דיי חדשה... * נשמע דבילי, אבל שמתי לב שזה קורה כמעט כל הזמן, אחרי שהמחשב כעבור 25 דקות ככה מכבה תצג . המעבד אגב Q6600 זיכרון 4 GB

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. מה עדיף http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_824&products_id=21390&PHPSESSID=3f44936fd369a95c6e675a3c019b14be או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_2783&products_id=20819&PHPSESSID=3f44936fd369a95c6e675a3c019b14be וכן אני יודע ששניהים DDR3 ושניהים יקרים וכו'. תחסכו ממני את זה אז מהו הלוח היותר טוב? עבור מערך CF? ועבור OC ? ויתן יותר אמינות, יציבות, קרירות וכו' ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by Boomer,

אין שום בעיה מיוחדת איתם נכון...? כאילו הם מצויינים בשבילי אם אני קונה ולא מתכנן OC או משהו בסגנון? מי יותר טובים, הם או Hyundai? אני מתכוון לקנות 512mb 2100. נ.ב. עדיף לי לקנות בסימפלטק מאשר ב*צונזר*? יש להם שירות טוב?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by ofcourse,

מה החסרון בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ? בהנחה שהמחשב אינו למשחקים בכלל.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by 47,

אבל האם כדי לקנות את הEpox 8RDA כשיש לי מעבד ATHLON 1133 MHZ? חוץ מזה הזיכרונות שלי תומכים ב233 MHZ ואם כבר ליקנות את לוח האם אז צריך להחליף זיכרונות. האם אני יוכל להיסתדר עם 1300 ש"ח? זה המפרט שלי: Albatron KX400+PRO (8X AGP, 333 DDR,FSB266 )h Athlon 1133 MHZ, 133 MHZ FSB 256זיכרון MHZ 266 ,DDR RAM,

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by iakovl,

מה שהכותרת אומרת , מה דעתכם על GA-7VT600-L

19. Started by Access Denied,

אני צריך שמשהו שיודע יגיד לי משהו על הזכרונות של החברות האלא ואיזה כדי יותר לקנות למחשב למשחקים Elixir, PQI ו- Infineon . וגם מה פירוש ה- CL2 שיש לפעמים ליד השם של הזכרון . ???

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  20. תגידו מהם התזמונים הטובים ביותר לזכרונות? אם זה משנה אז יש לי 256 X2 . עוד שאלה - בסנדרה 2004 קיבלתי ב- memory bendwidth benchmark 4586 ב- Int 4579 ב- float dudl drr 256 X 2 של סמסונג asusp4p800 p4 2.4 c

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by yiftahorad,

שלום, יש לי מספר שאלות : 1. האם בלוח שתומך גם באס די רם וגם בדי די אר אפשר לשים את שני סוגי הזכרונות ביחד? 2. מהו זיכרון DDR SDRAM? והאם הוא שונה מה-DDR הרגיל או שזה אותו הדבר עצמו? 3. מה המשמעות של זמן התגובה של המסך? 4. האם כשאני משתמש באפשרות של הDUAL DDR אני צריך לשים שני זכרונות עם אותו נפח ואותה מהירות או שמספיק שהם יהיו די די אר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by surfface,

היום מצאתי מחשב זרוק עם כונן קשיח 15 ג'גיה CDROM וכו, הכל היה בתוך המחשב חוץ מזכרונות האם ניתן להפעיל אותו בלי זכרונות או צריך להעביר אילו זכרונות ממחשב אחר ולבדוק

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  23. אני משתמש במחשב למחר גדול של דברים, העצבניים ביותר הם תוכנות גרפיקה. חשבתי ללכת על פנטיום 3000 ולוח אביט או גיגהבייט (בעוונותי יש לי חיבה גדולה לגיגהבייט...), אבל אז שמתי לב שיש כמה סוגים של של פנטיום 3000 - יש את פנטיוםC יש את הפרסקוט ויש אחד ל LGA775, כולם בסביבות אותו המחיר. מה ההבדל מבחינת הלוח והקירור שצריך לקנות לכל אחד? ההבדל בביצועים הוא גדול, או שבשביל אחד שלא ממש אכפת לו זה זניח? השיקול העיקרי הוא לא אחוז למעלה או למטה בביצועים או בטמפרטורה (לא מעניין אותי OC כרגע) אלא אורך חיים ויכולות הרחבה בעתיד.

• 14 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by shaul,

טוב ברשותי הלוח K7NCR18D PRO עכשיו הורדתי מהאתר של לדטק את העכדון ביוס והוא נתן לי הוראות שאיתן אני כמעט ולא מבין כלום...אז מישהו יכול להסביר לך בשפה פשוטה איך לעדכן את הביוס *אני מעוניין לציין שהפלופי שברשותי, מקולקל, האם יש דרך לעשות זאת בלי הפלופי?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי 2 שאלות 1) ב- NORTH BRIDGE כתוב לי MCP-T מה זה אומר? 2) שמתי את שתי הזכרונות שלי באותו סידור כמו שאמרו בכתבה על הלוח של CHAINTECH וזה עדיין לא עובד לי למישהו יש רעיון מה לעשות? או אולי לשנות משהו בביוס? תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים