מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב שיורכב מהרכיבים הבאים: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX מעבד BFG NVIDIA GeForce® 8800 GTX OC2 768MB PCI E כרטיס מסך Thermaltake EUREKA black מארז OCZ StealthXStream 600W Power Supply ספק Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler גוף קירור למעבד 3X Sata Hard drives 3X IDE Hard drives DVD Burner צורב דיוידי Creative Audigy2 ZX כרטיס קול אני לא ממש מבין בלוחות האחרונים שיצאו לשוק, ממה שקצת הסתכלתי ראיתי שחלק תומכים בDDR3 וחלק לא, בכל מקרה אני זקוק ללוח טוב ואמין, בעל חיבורים של IDE ישן (להארדיסקים הישנים שלי), כמובן SATA, ו-LAN, ויכלול כמה שיותר טכנולוגיות מתקדמות ותמיכה קדימה למען שדרוג עתידי. יש לציין שבשלב זה לא מתוכנן OC למערכת כ…
-
- 14 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שמו לי במחשב זכרונות של OCZ בגודל 2 ג'יגה Special Ops עם 800 מגה הרץ, אך החלטתי לבטל את הזכרונות הללו וללכת במקום על: Corsair 2GB PC2-5400 DDR2-675 4-4-4-12 Twin2X2048-5400C4 כפול 2, שזה יוצא 4 ג'יגה זכרון [וויסטה 64 ביט אז יש תמיכה]. המהירות בזכרונות אלו הינה 675 מגה הרץ, אך אני לא מתכנן אוברקלוק כך שכמו שכולם אמרו לי, אין שום הבדל. המחיר של 4 ג'יגה קרוסייר הללו יוצא לי: 1,040 שקלים. זכרונות קודמים, 2 ג'יגה: 830 שקלים. האם עשיתי עסקה טובה, והאם הזכרונות הללו טובים ויכולים לעבוד ביחד בצורה אופטימלית? [4 סטיקים של ג'יגה עם DUAL בין כל 2 סטיקים]. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לוח אם של intel westchester עם כרטיס מסך מובנה GMA X3000 (כ600 שקל) בשביל מעבד E6xxx בגרסאות השונות האם הכרטיס מסך הזה והלוח מתאימים להחזיק משחקים חדשים או כבדים או בכללי תוכנות שונות (תוכנות גראפיקה כגון פטושופ וכאלה) באיכות טובה? המחשב בכללי מיועד לגראפיקה,משחקים, ועבודת אופיס רגילה. עם דגש על יחס עלות תועלת במוצרים שאני קונה למפרט עצמו. אז איך הכרטיס ובכללי הלוח אם הזה? ואם יש כרטיסי מסך מובנים אחרים על הלוח אם, שכן יתאימו לדרישות במידה והוא לא.
-
- 4 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אני יודע שמדובר במקרה מוזר, אבל באתר של ג'יגה בייט, רשום שהלוח תומך במעבד מגרסת BIOS 5. הם זה אומר שכאשר אני קונה אותו מהחנות ומתקין עליו את המעבד הוא לא יזהה אותו? אם הוא לא יזהה, אז איך אני אמור לעדכן את הBIOS של הלוח לגרסה חדשה בלי האפשרות להתקין מערכת הפעלה / או להפעיל את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה שאני מתכוון בכותרת זה למעשה - יש לי לוח-אם Asus P4P800 SE עכשיו יש בו 4 חריצי זכרון DDR, כאשר הם כביכול מחולקים לזוגות - בכל זוג החריץ הקרוב יותר למעבד הוא בצבע כחול, השני בירוק, כפי שניתן לראות בתמונה: עכשיו, יש לי שני זכרונות 512MB DDR - ושניהם מחוברים לחריצים הכחולים. זה עושה הבדל כלשהו? עדיף לחבר אותם בצמוד? תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מה המשמעות של לשים לוח MICROATX לעומת לשים לוח ATX בתוך מארז ATX? האם כשבלוח אחד רושמים שיש 8 חיבורי סאטא לעומת לוח אחר שיש 4, זה אומר משהו באשר למספר הכבלים שמסופקים יחד עם הלוח אם ? מה זה system fan header מה זה power fan header מה ההבדל בין COMA לבין COMB ומה זה בכלל שניהם ? מה המשמעות של # 1 x coaxial S/PDIF Out connector # 1 x optical S/PDIF Out connector לעומת בלוח אחר רשום # 1 x SPDIF In/out header הלוחות הם של גיגהבייט, הדגמים לא חשובים
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 4300 ולוח 965P-DS3 עשיתי הרבה חיפושים באנטרנט ולא הצלחתי להבין הם המכפלה פתוחה או לא (6-9 ?) התכנון שאני שואף אליו זה 8X400 = 3.2 או 7X400 עם זכרונות מתאימים נשמע ריאלי ?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום! איזה מעבד עדיף לקנות: E6600 או E6550? ל-E6600 יש מהירות של 2.4GHz ו-FSB של 1066MHz. ל-E6550 יש מהירות של 2.33GHz ו-FSB של 1333MHz. המעבד אמור לשבת במחשב שישמש כשרת, ולא מתוכנן לו שום OC. לוח-אם: MSI P35 NEO-7 זיכרון: OCZ 2GB 800MHz Platinum. תודה מראש! EDT עריכה: המחיר של שניהם זהה, פחות או יותר.
-
- 51 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
האם זכרונות 800 מגה הרץ בעלי תזמונים טובים יותר, עדיפים על זכרונות 667 מגה הרץ בעלי תזמונים פחות טובים, במידה ואני לא עושה OC ? בפרמטר כלשהו? או שאני סתם מבזבז כסף? אני על ווינדוס וויסטה אגב אז חשבתי שעדיף 800 מגהרץ עם תזמונים עדיפים ?
-
- 5 תגובות
- 468 צפיות
-
-
היי לצערי הלוח אם שרציתי עלה משמעותית ועכשיו אני צריך המלצה ללוח אם טוב עד 500 שקל. אני לא צריך SLI אבל אני רוצה צ'יפסט איכותי ושיהיו יציאות סאונד דיגיטליות ו HD AUDIO. מה דעתכם למשל על הלוח הזה? http://skypc.co.il/pl_product~38415~10~0.htm אני יודע שהוא קצת ישן אבל יש בו מה שאני צריך.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש: Corsair 2GB DDR2-675 XMS2-5400 ורציתי לדעת מה ההבדלים בין ה-Xtreme Performance ל-ProSeries? (חוץ מהגוף קירור הענק שאני לא ממש צריך, ישלי מארז ממש קר).. והאם הוא שווה 50 דולר נוספים... תודה רבה לעוזרים, פיטר.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה עדיף מבין הזיכרונות הנ"ל. כלומר האם עדיף CL נמוך מאשר Mhz גבוה? או להיפך. אודה על קבלת הסברים מפורטים בנושא. יום נעים.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: א. מה ההבדל בין הזכרונות השונים היום 667, 800, 1000 ועד כמה מרגישים את השינוי מבחינת מהירות, ממה שהבנתי בפורם אם אני לא מתכנן OC אין טעם לקנות זכרון יותר מהיר מ 667 האם זה נכון? האם שווה להשקיע בזכרון עם תזמון יותר מהיר לדוגמא CL4 על פני CL5 האם אני ארגיש בהבדל? ב. לאור המלצות רבות פה בפורם החלטתי לרכוש לוח אם של gigabyte ישנם שני דגמים על הפרק GIGABYTE GA-P35DS3P ו GIGABYTE GA-P35-DS4 באתר של gigabyte רשום שה DS4 מקורר יותר טוב האם הוא שווה את ההשקעה של עוד 200 ש"ח? ג. האם כדאי להשקיע בכרטיס קול לדוגמא CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMER האם הכרטיס הנ"ל יפנה לי משאבים מהמעבד וישפר את הביצועים חשוב לי להדגיש שמבח…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הבנתי שב 22 לחודש אמורה להיות הורדה של מחירי מעבדים. מישהוא יכול לפרט על איזה מעבדים מדובר ? והאם אמורות להיות עוד הורדת מחירים צפויה מתישהוא? בעיקרון אני מתכנן לקנות AMD X2 .
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב לעריכת וידאו, מתלבט במעבד דו ליבתי ל-4 ליבות (QUAD CORE), שאלתי היא: האם יש משמעות לריבוי הליבות באשר לביצועים, או שזה תלוי כבר בתוכנה שאיתה אני עובד אם היא "תומכת" בטכנולוגיה זו. ברשותי PC, WIN XP PRO SP תוכנת העריכה: avid liquid 7 נ.ב. באתר החבר לא מוזכר בדרישות המערכת את המעבד הנ"ל, גם לא בגדר המלצה.
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב לעריכת וידאו, מתלבט במעבד דו ליבתי ל-4 ליבות (QUAD CORE), שאלתי היא: האם יש משמעות לריבוי הליבות באשר לביצועים, או שזה תלוי כבר בתוכנה שאיתה אני עובד אם היא "תומכת" בטכנולוגיה זו. ברשותי PC, WIN XP PRO SP תוכנת העריכה: avid liquid 7 נ.ב. באתר החבר לא מוזכר בדרישות המערכת את המעבד הנ"ל, גם לא בגדר המלצה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לא יודע אם מותר לפרסם את שם החנות.... אני החלטתי לחכות להורדת מחירים...ואני לא מכיר את החנות כל כך אבל זה יותר זול ב1000 ש"ח מינימום מכל השאר.... למה???????? האם ההוזלה הגיע? תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד ואני רוצה לשדרג כרטיס ראם אחד מתוך השניים שיש לי במחשב. יש לי Presario V2000 של קומפק. בכל כרטיס יש 256MB ראם. לפי מה שהבנתי משיחה (צ'יטוט) עם נציגת התמיכה של קומפק אני צריך כרטיס במהירות של 333mhz הבנתי גם שאני יכול לקנות כרטיס של יותר, אבל אז אני לא אנצל את המהירות הזאת. התבלבלתי מאוד. לא הצלחתי להבין לפי השיחה איתה עם אני צריך כרטיס DDR או אולי DDR או אולי בכלל DDRAM (משהו כזה) או SODIM. דיברתי קצת עם אחי, ולפי מה שהוא הסביר לי, SODIM מציין את הסלוט (יאני ה"שקע") וה-DDR מציין את הכרטיס עצמו ("תקע"). הנה החלק העיקרי בשיחה עם נציגת התמיכה: "Guy,I see that your model of presario notebook Supports PC2700 DDR333 memory modules. Two SODIMM slo…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך לקנות לוח אם מחנות ספציפית (לא משנה כרגע מה הסיבה) ולא בטוח שיש לה דגם אחד מסויים שאבקש ולכן אשמח למספר דגמים הנעים בין 350-700 ש"ח. ואני לא מתכוון לעשות OC... לשם התאמת לוח אם ראוי לרמת המחשב שלי, ציינתי את המפרט הנוכחי שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 2.00GB RAM 667Mhz ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לאחרונה מחשב עם מעבד זה, ועלי להתקין עליו לתוכנה מסויימת. התוכנה דורשת משהו שנקרא X86, ולמיטב הבנתי זהו סט פקודות בסיסי של המעבד. בשביל לוודא, המעבד הנ"ל תומך בסט זה, נכון?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום... אני הולך לקנות מחשב חדש עם Q6600 ו 8800GTS... איזה לוח אם כדאיי לי לשלב איתם? שמעתי שיש לו GIGABYTE ga-965p-ds3, שווה להשקיע עליו?? (עולה 600 שקל בערך)... תודה...!!
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים לדאבוני הלוח שלי נשרף (Socket 478) ואני מנסה להשיג חדש..(אפילו יד שנייה..) ואין לי מושג מאיפה אני קונה דבר כזה.. חיפשתי בכמה חנויות ואמרו שאי אפשר להשיג דבר כזה יותר...וחלק אמרו שאפשר אבל נתנו לי דגם של ASROCK לא יודע אם מישהו מכיר או אפילו יש לו למכירה חח..לוח כזה.. פשוט אני מנסה להשיג...כי שמעתי שיש לוחות של סוקט 478 שתומכים אפילו ב-PCI Express אבל לא אכפת לי העיקר שיהיה AGP חח.. (ויותר מ2 סלוטים לזיכרון, זה יעזור..) מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום חברה! איזה אחד אמר לי שב- לוח אם הזה GIGABYTE GA-965G-DS3 אין כרטיס קול מובנה זה נכון תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם ניתן למצוא בארץ לוח אם mini atx שיתאים למעבד intel pentium m 730 כך שיאפשר להרכיב HTPC? (כיום הדות'ן עובד על asus p4c800 e dlx עם מתאם של אסוס) תודות לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי ויש לי 3 אפשרויות: לא להוסיף כסף ולקחת את ה - E6750 להוסיף 400 ש"ח ולקחת Q6600 להוסיף 360 ש"ח ולקחת E6850 השימוש העיקרי שלי זה EMULE ועבודות (OFFICE), אני גם קצת משחק משחקים ואני עומד לעבור לויסטה. מה כדאי לי לעשות מבחינת יחס עלות תועלת. בתודה מראש על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-