עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by d_caspi,

שלום לכולם. לפני משהו כמו 3 שנ ים הרכבתי לעצמי את המחשב שלי, שמבוסס על מעבד 64bit של Amd (2Ghz) 512MB זכרון וכונן קשיח של 80GB. אני בצבא רוב הזמן, ככה שלא יוצא לי להתעסק הרבה עם המחשב, אבל בזמן האחרון האיטיות שלו מתחילה להעיק. אני משתמש בו בעיק לפעולות שיגרתיות - גלישה בפיירפוקס, סרטים, וכו', וקצת תכנות, ככה שאני לא צריך להפוך אותו למכונה אכזרית. רק משהו שיריץ את כל אלה בכיף. אני רוצה לקנות 2 דברים - 1GB זכרון כונן קשיח גדול. באשר לזכרון - אני זוכר מהעבר ש- Kingston היא חברה רצינית וראיתי את הכרטיס - KINGSTON 1GB DDR2 800Mhz (KVR800D2N5/1G( לצערי, אני כבר לא זוכר איזה DDR אני צריך וכמה MHz זה טוב, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם. בנוגע לכונן קשיח, חשבתי על Western Digital…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by pMor,

אני צריך המלצה לזכרונות למשחקים, בסטיק אחד של 512 MB, הגבלה של 850 שקל, אפשרי לגלוש עד 900 אבל לא רצוי. למקרה שיש בעיות תאימות עם הלוח, אז הלוח שלי הוא A7N8X מבית ASUS בתודה, חזן מור עריכה: שכחתי להגיד, אם אפשר אז להוסיף גם את החנות שבה זיכרון X עולה Z שקלים.. שוב, תודה

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  3. האם שווה ללכת על ה DDR3 1333MHZ 2GB או DDR2 1066 MHZ 2/4GB? ובהתאם לזה איזה לוח אם כדאי לקחת בתקציב בסביבות ה-400, 500 ש"ח?

• 14 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by dannyb123,

הייתי רוצה לקנות זכרון של 2GB, אני לא ממש מבין בנושא הזכרונות אז אם אפשר שמישהו יגיד לי בבקשה איזה סוג זכרון מתאים למחשב שלי ואיזה כדי לקנות. הנה פרטי לוח האם שלי: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset SiS 661FX System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (09/21/05) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) תודה רבה ;D

• 12 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by boom,

למידע על הזכרון החדש (יצא ב 13/1) http://www.corsairmemory.com/main/PR_lowlatency.html עולה 628 בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_513&products_id=2896&PHPSESSID=36b5ad01481df8a048434d56d3f472b8 לעומת 599 ללא ה LL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_513&products_id=2213&PHPSESSID=36b5ad01481df8a048434d56d3f472b8 לא יודע אם מותר לפרסם פה סתם חדשה כזאת ואת הכתבות של האתרים- אם לא- תמחקו.. תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by al_lot,

שלום אני רוצה לקנות זכרון חדש של 256מגה במהירות333 יש לי כרגע זכרןן 256מגה שלWINBOND במהירות של 333 השאלה שלי על איזה זכרון ללכת אני רוצה ש DUAL DDR ייפעל אם כדיא לי ללכת על הזכרון של Elixir? מKSP הוא הכי זול הוא זכרון של GEIL שהוא גם די זול הוא ללכת על זכרון של WINBOND בשביל שתהיה תאימות מקסמילת אבל הוא יותר יקר הכוונה היא אם זה יכול להיות שתי חברות שונות של זכרון בשביל DUAL DDR

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. שלום קניתי זכרון חדש 512mb pc3200 הכנסתי אותו אבל המחשב מסרב לפעול איתו יש לי את הלוח אם gigabyte 8irx שתומך בזכרונות רק עד pc2100 אבל שאלתי על זה ואמרו לי שהזכרון יעבוד פשוט על המהירות הנמוכה... שאני מכניס את הזכרון המחשב לא עולה למישהו יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by captaincaveman,

אני רוצה לקנות זכרון חדש. כרגע הלוח הוא 8RDA+ NF2 ULTRA של EPOX אבל יוחלף בעתיד הלא רחוק מדי ל-NF4U. הזכרון צריך להיות בנפח של 1GB ולעמוד ב-OC מכובד. אני לא מתכוון לשבור שיאים או משהו אלא לעבוד מהר יותר ביום יום. אפשר להמליץ גם על דברים בחו"ל, יש לי איך לקנות.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Rhx,

שלום , יש לי סטיק אחד של 512 זכרון ואני רוצה לקנות עוד אחד אבל לא פה אני רוצה לקנות מארה"ב יש לי תקציב של 50 דולר התייעצתי עם חבר (נמרוד:<) הוא אמר לי שכדאי לקח תאת הזכרון הזה מה אתם אומרים ? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227037 ובמקום זה אני אוותר על הארד דיסק חדש 160GB ובעוד 50 דולר אני אקנה משהו אחר... מה אתם אומרים Ocz+A-data ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Vladgi,

קניתי מודולה של הזכרון הזה לפני כחודשים ולפי מש-cpuz אומר לי שהזכרון משנת 2002???זה הגיוני??זה יכל להגביל אותי באובר קלוק?או שהתוכנה הזו סתם מחרבשת?ואם היא לא אני יכל לנצל את האחריות שלי?צירפתי תמונה

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by speed42,

קודם כל מדובר במערכת הישנה הבאה: e7400, 9600gt,hec 400w, לוח אם GIabyte זיכרון : DDR2 2gb+2gb אחד הזכרונות של KINGSTOM ואחד שהוספתי בהמשך של PATRIOT. המחשב עבר טוב עד לפני יומיים בערך , ואז הוא פשוט לא נדלק. בלוח אם יש 4 מקומות לזכרון , כך שניסיתי להכניס את הזכרונות בצירופים שונים : עם זכרון ה KINGSTOM המערכת עובדת בלי בעיה. כאשר אני מצרף את השני או השני לבד המערכת פשוט לא עולה , המחשב נדלק המאווררים פועלים אבל המסך שחור, וכלום לא עולה . פעם אחת המחשב נדלק עם 2 הזכרונות בילד, אך ה WINDOWS עלה והוא פשוט לא עבד כמו שצריך שוב דבר לא נטען בו כמו צריך במשך זמן (אינרטנט, תוכנות שאמורות לעלות בהתחלה). מה שכן ב safe mode המערכת עלתה אפילו עם אינטרנט. איך אפשר לבדוק את הזכרון בכל…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by bogdant,

שלום היום אני מזמין מחשב איזה זכרונות עלי לקחת?1G או שתים של 512תקציב 600שח ל למשחקים ? (על תצחקו על כרטיס המסך אין תקציב) ועם יש עוד בעיות המפרט ? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by mano4now,

איזה לוח יש לאסוס שתומך גם בDDR2 וגם בDDR3 ? תודה מראש מנו

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  14. Started by IdolAdmin,

איזה זכרונות מהאתר www.newegg.com מתאימים ללוח אם אסוס סטריקר? ואיזה כדאי לי לקנות (יש מצב לOC רק צריך ללמוד איך לעשות) אני רוצה 800 MHZ ושתי כרטיסים של ג'יגה..אני קונה גם מעבד E6600...

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Or ei,

אני מחפש זיכרון טוב לOC להגיע עד לפחות 230 איתו בתזמונים טובים שמתי עין על הtwnmos -http://www.pch.co.il/docs/pd299156302.htm ועל זה -http://pchardware.co.il/docs/pd1742426153.htmתנו ותיזמונים של 2-2-2 חשוב לי התאימות עם הלוחות NF2 הזיכרון שיש לי כרגע (ראה מפרט) עושה בעיות עם הלוח שלי (8rda 2.1+) וגם עם הישן a7n8x delux 1.4 בתקציב של עד 500 שקל

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by Dragongk,

לפי מה שראיתי יש כמה אפשרויות... קודם כל חשוב שיהיה 1GB בקיט של 512*2 יש את האפשרויות הבאות : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1356215&sku=G28-5010 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=618631 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1356217 המטרה היא OC (לא משהו שובר שיאים בשביל זה הייתי לקוח OCZ PLATINUM REV2) שיהיה גדול יחסית (600-700MHZ) אבל שלא יהרוס יותר מדי את התזמונים (או שזה לא ממש משנה ?) הלוח אם הוא DFI NF4 ULTRA-D והמעבד AMD 3200 VENICE BOX אני צריך את הזכרון שיתן לי מקסימום ביצועים עם OC בלי OC לא משנה... (אני חושב שOC יהיה יותר טוב אבל…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by royboy,

התקינו לי את המחשב ובגלל מאוורר לא ניתן להתקין זכרון בצד שמאל ( צד שנאמר ע"י היצרן הלוח שיש להתקין 2 סטיקים ) האם זה פוגע בביצועים ? אני מרגיש שמעל 2 GB זכרון בפועל יש בעיה במערכת לא זורם חלק

18. Started by ofer_mat,

קבלתי היום סוף סוף את ה P4P800 שלי ורציתי לחבר לו את ה GEIL 466 שקניתי משהו מה הזכרון לא עבד אז אני עכשיו עם זכרון ממש מעפן 2100 של משהו 1. האם זה יכול להיות שה GEIL לא רץ על הלוח שלי 2. האם זכרון כזה(2100 ) מאיט לי את המחשב משמעותית

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by Snoopy2006,

שלום, רכשתי מחשב בחנות וביקשתי זכרון RIPJAWS של גל. נאמר לי שהם לא מתאימים כי אני מתקין את המאוורר NH-14. מכרו לי זכרונות של KINGSTON במהירות 1600 ואמרו לי שהם אפילו מהירים יותר. בבית גיליתי להפתעתי שהדלקתי את המחשב שמהירות הזכרון היא ... 1333. אחרי שבדקתי את הסטיקים וראיתי שהמתקין לא התבלבל הגעתי למסקנה שכנראה הלוח בכלל לא תומף בהם. התוספת במחיר לא הייתה גדולה וגם יש להם גוף קירור אבל מרגיז שמוכרים רכיב לא מתאים ובבדיקה לאחר הרכבה (אם נעשתה) לא מגלים זאת. מה הייתם עושים ?

20. שלום לכולם אני לא מצליח להבין מCPUZ איך הזכרונות שלי עובדים. בהתחלה הם היו מוגדרים בביוס על 1300 (מכפלה על 6) והעלתי אותם חזרה ל1600. בשום תוכנת ניטור לא רשום באיזה תדר הם עובדים עכשיו. כמו כן, כשהוינדוס עולה המד שימוש זכרון (ניתן לראות בתמונה הראשונה) כבר נמצא על 25% למרות שכלום לא רץ ברקע, אמור להיות ככה? אשמח אם תעזרו לי להבין את תמונת המצב. (המעבד על OC ל3.8, לא יודע אם יש קשר). תודה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. למי שזוכר ומי שלא, יש לי בעיה שאחד הסלוטים בלוח "לא עובד". הזכרון לא מזוהה במערכת (רשום שיש 2GB, אפילו לא כתוב שיש 3GB ו1GB לא ניתן לשימוש..). בBIOS הוא גם לפעמים זוהה ולפעמים לא (ממה שבדקתי פעם, עכשיו עדיין לא בדקתי.). מה שמוזר לי זה שCPU-Z מזהה שיש לי 2 כרטיסים, מזהה את שניהם, ומעבר לכך, אפילו מזהה את הפרטים (חברה, נפח, סיריאל, דגם וכו') של שניהם (בעוד אחד מהם בכלל לא עובד לי..). מה הקטע פה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by ToMeRv32,

http://ksp.co.il/?uin=16375 כתוב בפרטים למטה את הצ'יפסטים הבאים: Z77 / P67 / Z68 / P55 / AMD7xx / 8xx / 9xx Series / FM1 אפשר הסבר למה הוא לא עובד באחרים? זה מהסיבה שאחרים לא יודעים לקרוא זכרון אחד של 8GB או שזה משהו בזכרון עצמו?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by arikbaron,

רכשתי לוח(epox pda2+()rev 2.0 .אבקש את עזרתכם להתאים זכרון mb512 שיתאים גם ל oc קראתי שה corsair הם הטובים ביותר אבל יש להם הרבה בעיות תאימות ללוחות שונים.איך הם עובדים עם הלוח שרכשתי? תודה מראש :

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  24. Started by Snoopy2006,

שלום, יש לי לוח די ישן של אסוס P4G8X. ע"פ מדריך המשתמש אני יכול להתקין זכרון PC2100 או PC1600 ב-4 SLOTS עד לסה"כ 4 GB. הלוח תומך ב-DUAL CHANNEL. האם תסכימו לסייע לי בשאלה - האם אוכל להתקין זכרון מהיר יותר על הלוח (DDR2) על מנת לחסוך בעלויות ואף על שזה לא נתמך באופן רשמי ע"י אסוס ? תודה רבה על הסיוע

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  25. Started by dagidag,

שלום יש לי כרגע זכון 512 CL3 400MH ואני רוצה להוסיף עוד השאלות שלי הן: 1. מה יעבוד יותר טוב אם יש בכלל הבדל זכרון אחד של 1024 או להוסיף עוד אחד של 512, יש לי DUAL CHANNEL. 2. הזכרון הנוסף חייב להיות זהה לחלוטין למה שיש לי כרגע במחשב לגבי כל הנתונים? תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.