עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by יניב51,

שלום לכולם, הסיפור בקצרה - הפעלתי בדיקת זכרונות של ווינדוס למחשב לפני שבועיים בבוקר המחשב כבר לא הגיב וצפצף בהפעלה מחדש. מפה לשם גיליתי שעם כרטיס מסך אחר המחשב עובד. הפעלתי אחרי שבוע שוב עם הכרטיס השני, ושוב לא עבד. השתגעתי ולקחתי למעבדה מצאו שכרטיס מסך שרוף, חריץ PCI שרוף, 2 חריצי זכרונות שרופים ואני מנסה להבין מה יכול היה לגרום לכל זה. האם סתם מהבדיקה? האם טעויות שלי בפיוק והרכבה של זכרונות / כרטיס מסך? יכול להיות שהספק כוח מזייף ועשה את כל זה? הטכנאי אמר לי ( ואני יודע גם ) שבלוח אם יש שני חריצי PCI-E, השאלה היא האם בשני לא יהיה הבדל מהירות? כלומר האם ניתן גם אליו לחבר כרטיס מסך שיריץ משחקים וכו'? מפרט: Intel Core i5-750 Scythe Ninja Rev. B Gigabyte GA-P55-UD2 Samsung…

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. אני קונה את הזיכרונות מקי אס פי ויש לי התלבטות: 2x2GB G.Skill Ripjaws cl 7-7-7-24 2n ב- 620 ש"ח או 2x2GB Patriot Viper II cl 7-7-7-20 ב- 595 ש"ח מה ההבדלים ביניהם ומה כדאי לי לקנות? מישהו?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. אני רוצה לשדרג את המעבד במחשב (כיום יש לי מעבד ממש ישן Intel Core 2 Duo E6300). אני יודע שגם לוח האם שלי ישן יחסית (GIGABYTE GA-EP45DS3L), אני צריך המלצה למעבד שיתאים ללוח האם הזה. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח למעבד. נ.ב. 1.הצורך העיקרי שלי במחשב הוא משחקים (לכן אני צריך מעבד חזק למשחקים). 2. הספק כוח שלי הוא CoolerMaster Extreme Power Plus 500W RS-500-PCARA3-UK, אני מקווה שהוא מספיק חזק למעבד שתמליצו לי עליו. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  4. יש את זה: gigabyte ga-7vax לינק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1009654218.htm יש את ABIT KX7-333 KT333 לינק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1851529622.htm יש את MSI KT4V-KT400 לינק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1219241005.htm ויש את EPOX 8K3AAE KT 333 לינק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-886649865.htm וכמו כן ב ASUS A7S533 PA SIS 745 לינק: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-230084909.htm תודה לגבר! שיעזור לי ממש כל הכבוד בבקשה אבל זה חשוב רק מי שיודע על מה הוא מדבר.. נ.ב לא מצאתי מידע ממש מפורט על הלוחות אז אני סומך על זה שאתם תדעו או תחפשו.. תודה!

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by !elad!,

תגידו יש כיום כבר סטיק אחד של 1024 זיכרון?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. עזבו רגע את E4300 שיש לו פוטנציאל OC מעולה. ואת E6600 שאין כרגע מעבד של AMD שמשתווה אליו בביצועים יחסית למחיר. אבל הרי הE6300 וה4600X2 עולים בערך אותו הדבר וה4600 נותן ביצועים טובים יותר. וכנ"ל לגבי 5200X2 וE6400. אז למה אנשים נוטים יותר להמליץ על אינטל(E6300,E6400)?

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by Nirbj,

האם הוא מתאים למעבד דואל קור ? ?P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E? קצת פרטים על הלוח. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1474&l1=3&l2=11&l3=473

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. RAMPAGE EXTRIME 2 מעבד קור I7 920 אשמח להמלצה של זיכרון טריפל 6 GB תודה.

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by Zoi proxy,

Lumiproxy, ספקית פרוקסי IP פרימיום עולמית Lumiproxy עם מספר רב של פרוקסי מגורים מתחלפים ברחבי העולם, Lumiproxy היא אחת הפרוקסי הטובות ביותר. LumiproxyLumiproxy● IP מגורים אמיתי 100%, טהור ובטוח. ● מספק מעל 90 מיליון משאבי IP, המכסים מעל 195 מדינות ואזורים. ● שיעור הצלחה של חיבור של 99.5%, תמיכה בסינון לפי מדינה, ספק אינטרנט ומיקוד, מהיר ויעיל. ● תמיכה באימות/רשימה לבנה של חשבונות. ● חבילות מרובות, המספקות אמצעי תשלום מרובים. ● מכסה מעל 195 מדינות ואזורים, מעל 90 מיליון משאבי IP מגורים אמיתיים. סוגי פרוקסי מרובים כדי לענות על צרכים שונים. כולל: ●פרוקסי למגורים ●פרוקסי למגורים ללא הגבלה ●פרוקסי למגורים סטטי ●פרוקסי סטטי למרכז נתונים ●ספק אינטרנט לטווח ארוך תמיכה בשתי שיטות …

10. שבת שלום , קניתי מחשב חדש ויש לי כמה שאלות 1. המעבד שלי על 25 מעלות בעבודה רגילה ( אינטרנט , מוזיקה וכו' ) בדקתי גם באברסט וגם בביוס. הגיוני או זיוף של הסנסור ? 2. אם זה הגיוני איך אני מוריד טיפה את המהירות של המאוורר של המעבד ? הוא על 3300 סל"ד וזה קצת מציק כי שומעים אותו כמו ציפצוף כזה מעצבן , לא איכפת לי שהמעבד יעלה ל 30 מעלות והמערכת תהיה יותר שקטה.. המאוורר הוא מקורי של AMD . תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by liranman,

כיום יש לי מחשב המורכב מהחלקים הבאים: מעבד P3 450 MHZ לוח אם ABIT BX6 זיכרון 512MB SDRAM כרטיס מסך RIVA TNT2 32 MB מהו השידרוג הטוב ביותר שאני יכול להשיג למחשב ב - 1200 ש"ח? חשבתי על מעבד AMD AXP1700, לוח אם תומך SDRAM + כרטיס מסך בכסף שישאר. מה דעתכם על Gigabyte GA-7ZXE VIA KT133A ב - 374 ש"ח + AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN ב - 402 ש"ח + ATI RADEON 9000 TV,DVI 64MB ב - 430 ש"ח סה"כ: 1206 ש"ח או כרטיס מסך Chaintech GF 4 MX440 DDR 64MB,TV ב - 340ש"ח לחילופין אני יכול לקנות כרטיס מסך שהמעבד והלוח הנוכחיים יוכלו לנצל אותו עד המקסימום (חשבתי על ATI RADEON 9100 64 MB), בת…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורם, יש לוח אם של Gigabyte מדגם GA-8I945GZME-RH. מפרט לוח אם: הזיכרון שיש לי כרגע: אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון, יש לי רק שתי מקומות בתוך הלוח אם ונשאר לי רק אחד פנוי. ראשית אני קצת מבולבל, אני לא סגור על כך שהלוח אם שלי תומך בזיכרונות במהירות 667Mhz? (הזיכרון שיש לי כרגע זה 533 או 667?)- דבר שלא הבנתי מתוך אפליקציית ה-CPUZ שנית אני יודע שלא מומלץ להוסיף זיכרון מחברה ודגם שונה אבל השאלה אם בכלל ניתן לשלב בלוח אם הנ"ל זיכרון במהירות מעל 667? רשימת זיכרונות מומלצת עבור לוח האם שלי: אשמח אם תעשו לי קצת סדר בבלאגן ותמליצו לי על זיכרון בתקציב עד 200 שח, תודה.[br]פורסם בתאריך: 11.01.2008 בשעה 20:56:16 לדעתי גם זה יכול לעזור-

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  13. היי, יש לי את הלוח שציינתי בכותרת.. קניתי SSD חדש ה-840 evo... יש לי רק שני חיבורי סטה 3 במערכת ? הלבנים ? כי הם תפוסים .. וראיתי בגוגל שיש את החיבורים של מרוול שזה GSATA 3 .. מה זה הG הזה ? יש לי כבר SSD וHDD במערכת, והם מחוברים כרגע בSATA 3 .. אני לא יכול לחבר עוד אחד ? או שיש עוד חיבור ? כרגע הם מחוברים לשניים הלבנים .. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Gal84,

לוחות של GIGABYTE המתאימים ל 805 , מתאים לשדרוג לבעלי AGP + DDR http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/TechGuide_List.aspx?NewTechID=96

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  15. אני מעוניין לשדרג זכרונות בלוח העתיק והמשובח - NF7, של ABIT (ז"ל). כרגע יש עליו שני זכרונות 256, 400Mhz ,DDR, היושבים על שני הסלוטים הראשונים (מתוך שלושה, כזכור..). נראה לי ש-1G יספיק לי. (על הלוח יושב Athlon XP 2600, של AMD, אם זה משנה.) עכשיו - אם הבנתי נכון מהספר של לוח-האם - כל האופציות פתוחות בפני: - החלפה של שני הזכרונות בשניים של חצי ג'יגה - בערך 200 ש"ח - החלפה של שני הזכרונות בזכרון אחד של 1 ג'יגה על אחד הסלוטים - 160 ש"ח - הוספה של זכרון נוסף, של חצי ג'יגה, על סלוט 3 - 90-100 ש"ח בשני המקרים הראשונים אני יכול להישאר על מהירות 400. במקרה השלישי אני מוגבל ל-333, אבל ממה שהבנתי מעיון פה בפורום - זה לא ממש קריטי. האם פספסתי משהו? האם ישנן אופציות נוספות? …

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  16. כי קראתי שמישהו כאן אמר ,שהווינדוס לא רוצה לחנוק את המשב שלך אז הוא מגביל אותך בצריכת הזיכרון!, או משהו כזה???

17. Started by gk,

שלום מחר אני מזמין מחשב המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט סרטים מוזיקה ועובדה משרדית אני צריך להחליט על המעבד המחשב יורכב מ לוח של אינטל 945 זכרון ddr2 667 עכשיו על מה שאני מתלבט נורא וצריך את עזרתכם האדיבה האם לקחת מעבד 3 גיגה עם באס של 800 mh"z? או לקחת את המעבד 805 שהוא הבאס שלו 533? (וא נקודה לציון אני לא מעונין לעשות אובר קלוק כלשהו למעבד) כמה זה חשוב הבאס של המעבד?? איפה שני רוצה לקנות אמרו לי שהעדיף לקחת מעבד עם bus 800 ושגם ככה אין עדין שימוש לכפול ליבה (ועוד הערה אין לי תקציב לקנות את ה820 )

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by jeyjey,

שלומות לחבר שלי נשרף משהו במחשב ואנחנו לא יודעים בוודאות מה זה... כשהדלקנו את המחשב היה ריח של שרוף ועם הזמן התחיל לצאת עשן מהלוח ממש קרוב לזכרונות, חוץ מזה גם ראיתי ניצוץ קטן מתחת לזכרון הוצאנו את שני הסטיקים שהיו קרובים יותר למקור העשן והשארנו את הסטיק הרחוק וזה קרה שוב אחרי שפירקנו את הלוח ראיתי ממש מתחת לסלוטים של הזכרונות כזה חלק שחור שמולחם ללוח אם, הוא היה קצת עקום ולא ישר כמו השני שהיה לידו אני כמעט בטוח שזה הלוח אם אבל אני לא רוצה שהוא סתם יזרוק כסף על לוח חדש כשהבעיה לא בלוח אם... מישהו יכול לעזור?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Little_AKA_Or,

אני מתכנן אוברקלוק בעתיד ורציתי לדעת מה עדיף, 2 סטיקים 512MB של A-DATA (הבנתי שהם מגבילים אותי באובקלוק, אבל בכל זאת זה ג'יגה ראם) או 512 של חברת זכרונות יותר טובה? ואם חברה יותר טובה, אשמח אם תמליצו לי על משהו בגבול ה- 800 ש"ח. תודה :]]

20. מעבר לOC שטוענים שהוא מצויין יותר מ 830. מה ההבדלים בינייהם חוץ מהמהירות שלהם 805 - 2.66 ו 830 - 3.00 האם גם ללא OC הוא נותן ביצועים יותר טובים ה 805D? ואיזה קירור יש לצרף לו על מנת שהOC יהיה בפול מייטבו?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by hai97,

אני מתכוון לשדרגל4 ג'יגה זיכרון ויש לי שתי שאלות 1:האם אקספי 32 ביט יפעל רגיל עם 4 ג'יגה? 2:אני מתלבט בין זיכרונות של http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm cl4 שעולים 275 לבין שלoczCL5 ב300 (ksp) מה עדיף? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by X-Gamer,

שיהיה גם טוב לאוברקלוק

• 12 תגובות
    • 671 צפיות
  23. חברים יקרים שלום! אני מחזיק עסק מחשבים ובתור מוכר אמין אני משתדל להשיג תשובות אמינות. אני צריך דעה לגבי זמן תגובה של מעבדי AMD אל מול האינטלים. לצערי לא פעם שמעתי תלונות ובעצמי נוכחתי לגלות שאיטלים מגיבים לאט יותר ולא ממש נותנים לך תחושה של מחשב חזק. לאחרונה הייתי אצל לקוחה שהמפרט שלה עלה לא פחות מ 10,000 ש"ח. הערכה כללה 2GB RAM 800MHZ המחולק ל-4 סלוטים (כל זוג דואלי) לוח מקורי של INTEL ומעבד E6600. לצערי נוכחתי לראות שבזמן תגובה בחלונות שהותקן מחדש עם כל הדרייברים העדכניים המחשב מגיב נורא לאט. המשמעות של מגיב לאט זה למשל חלון של אקספלורר נפת לאט יותר ותוכנות אופיס עולות "בכיף" שלהן. זה לא פעם ראשונה שאני רואה את זה. ולא סוד שאינטל מחזיקים בכתר הביצועים. דרך אגב, הרבה משו…

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by bennyma,

לפי המידע הידוע כרגע, אילו CHIPSETS יתאימו להפעלת קונרו? האם בורדים של 945 יוכלו תמוך בו?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by efraimy,

שלום קיבלתי זכרון למחשב נייח 4GB לא כתוב מאיזה חברה יש רק קוד ST-G3U816-B07 ניסיתי לחפש באינטרנט אבל יש מעט אינפורמציה הכרטיס מכיל 8 צ'יפים שכתוב עליהם PE901 האם מישהו יכול ליידע מהו סוג הזכרון DDR??? ומי החברה היצרנית ? תודה מראש אפרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.