עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yl111,

אבא שלי נוסע בספטמבר לקנדה והשאלה האם יש חלקים ששווה להביא אותם וגם קל להבריח אותם במזוודה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  2. אני בונה מפרט למחשב ביתי ובסיסי לאופיס, אינטרנט ומשחקי ילדים. הדרישות הם למחשב פשוט, שקט וחסכוני ב 2K. בנוסך, ארכוש מסך Samsung 2333T, אני צריך הסבר+עצה המפרט שבניתי (והומלץ בפורום מפרטי מחשב) הוא כדקלמן: AMD Athlon II X3 445 Box ₪373 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪267 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪210 אני רואה שיש המון סוגי לוחות-אם של gigabyte ורציתי לדעת מה ההבדל בינם ומה ממולץ לצרכי. חשוב שיהיה onBoard Graphics. האם Athlon II X3 הוא overkill עבורי והאם ,על מנת לחסוך בצריכת חשמל ולמקסם את השקט עדיף שאקנה Athlon II X2 או שלא יהיו כאלו הבדלים? האם הזכרון שבחרתי הוא overkill בהנחה שאתקין XP 32bit ואולי רק בעוד שנתיים-שלוש אתקין Win7?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Hartley,

השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. Started by yakirsh4,

שלום, פתחתי נושא בפורום מפרטי מחשב להמלצה על מפרט והציעו לי את המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪263 קירור למעבד: Intel Original 1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X10 USB3 + FSP 400W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪371 כרטיס מסך: Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪280 כונן אופטי: LG DVD-RW x…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  5. Started by moshel7,

חוות דעת על הרכיהים הבאים : 1 -לוח אם : giga-byte ga-m61sme-s2 2- מעבד: amd athlon 64 x2 4200+ 3-כ.מסך : gigabyte 7300 gt pci expres

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by hagay,

איזה מבין המעבדים יהיה יותר טוב למחשב החדש שלי? המחשב הוא בעיקר למשחקים .. ואתם יכולים בנוסף למעבד להציע לי לוח אם טוב לכל אחד מהמעבדים? תודה

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  7. איפה אפשר להשיג בארץ את הלוח הספציפי הזה ואם מישהו יודע מתי יצאו השבבים החדשים של אינטל עם sli

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  8. יצא לי לקרוא את החידושים שיהיו במעבדים בWIKIPEDIA....אפשר לומר שאת מה שהבנתי - הייתי אומר שפרט לעובדה שהם שיפרו את המצב של הכרטיס מסך (שלא מעניין אותי בכלל כי אני גיימר עם כרטיס הרבה יותר רציני) - לא הבנתי כלום ! http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture) אשמח לעזרה בהסבר על המשמעות בעבודה יומיומית איפה יתבטא כל אחד מהשיפורים : Compared to Ivy Bridge (expected): Twice the vector processing performance. - מה זה ? At least 10% sequential CPU performance increase (8 execution ports per core versus 6). - זה גם מובן אך לא משמעותי ! Up to double the performance of the integrated GPU. (Haswell GT3 vs Ivy Bridge HD4000) - טוב את זה הבנתי :-) Confirmed new features: …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. תיעוד מפת דרכים מעודכנת של AMD מאשר את הכוונה להשיק את דור ה-Ryzen 2000 כבר ברבעון הראשון של 2018, לכאורה לכתבה

10. ככל הנראה אני קונה לוח אם של אסוס P5W יש לי מעבד E6660 וכרטיס מסך 7950GX2 אוקיי אז עכשיו השאלה גלשתי באתרים וראיתי זכרון שנראה טוב ובמחיר מעולה: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=639 האם זה זכרון טוב? + אני חושב לעשות אוברקלוניג (לא שאני יודע מזה אבל כמו שהבנתי זכרון משפיע). +אני חושב לקנות דיסק קשיח Western Digital ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? אני לא כל כך מבין בזה אבל יש בזה 16 מגה וזה הכי הרבה שראיתי עד עכשיו אז אתם יכולים להסביר לי מזה? ואיך הדיסק קשיח?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by PolyMorphizem,

כרגע יש לי מחשב חדש לוח Asus p4p800 se Deluxe האם הוא טוב לאובר ???(אני שואל סתם לידע כללי היא לפרסקוט שלי אי אפשר לעשות OC - כי אז אני אשאר בלי מחשב) יש ליכרגע סטיק אחד של זיכרון 256 MICRON שהתיזמונים שלו General Size 256 MBytes Channeles # Single Performance Mode disables Modules Information DIMM#1 - Micron Technology DDR-SDRAM PC3200 - 256 MB Timing Frequency 199.9 MHz FSB:DRAM 1:1 CAS# latency 3.0 clocks RAS# to CAS# Delay 3 clocks RAS# Precharge 3 clocks Cycle Time (Tras) 8 clocks כל השדות אחרים ריקים ואני שומע לאחרונה הרבה אנשיםמדברים על ADATA PC 4000 האם כדאי יותר לקנות שתי סטיקים שלהם ????

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by mokisho,

מה זה ה CACHE 1 LEVEL ולמה כשר הרצתי בדיקה ב s@m היה רשום לי נכשל למה

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  13. חבר שלי קונה מחשב חדש אני רוצה לדעת מה המעבד הכי טוב שקיים עד היום

14. Started by lipa,

ראיתי כתבות על ערכות השבבים החדשים של אינטל 915 ו-925 עם DDR-2 533 ,הביצועים בקושי מתקרבים לערכות השבבים הקודמות 865 ו-875 בקיצור קודם פרסקוט ועכשיו הלוחות אם החדשים ,מה קורה פה ? משיהו מבין את ההגיון של אינטל ?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by LiorP23,

רק לפני 18 חודשים אינטל שינתה את הדרך שלה לשמות המעבדים מתדר למספור תלת ספרתי (סדרה 3xx הייתה Celeron D, סדרה 5xx הייתה Prescott 1MB L2, סדרה 6xx הייתה Prescott 2MB L2, סדרה 7xx הייתה Dothan לניידים, וסדרה 8xx הייתה Pentium D כפולי ליבה בתהליך ייצור של 90 נ"מ, וסדרה 9xx הייתה מיועדת לכפולי ליבה בתהליך ייצור של 65 נ"מ) עכשיו אינטל משנה שוב את שיטת השמות והיא תכלול מעתה רצף של 5 תווים התו הראשון יהיה אות באנגלית אשר תסמן את צריכת החשמל של המעבד כאשר E מסמלת צריכת חשמל של 50W ויותר T מסמלת צריכת חשמל בין 25W ל 49W L מסמלת צריכת חשמל בין 15W ל 24W U מסמלת צריכת חשמל של 14W ומטה ארבעת הספרות הבאות יסמנו את משפחת המעבד (בדומה לספרה הראשונה במספור התלת ספרתי), ואת ביצועיו לדוגמה…

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  16. היי, לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. זיכרונות:(8GB (2*4GB CROSAIR DOMINATOR PLATINUM DDR3 1600MHZ. מעבד:CORE i5-2500k. יש לי 2 סלוטים של זיכרונות,מסוג זה חדשים.כאשר על הלוח אם שלי,בסה"כ 4 סלוטים לזיכרונות. זאת אומרת,ששני סלוטים מלאים ושניים ריקים.בדקתי וזיכרונות אילו תואמים ללוח אם שלי (Z68). האם מצב XMP בהגדרת זיכרונות בביוס,מצריך את זה שכל 4 הסלוטים של הזיכרון - יהיו מלאים,כלומר על כולם יהיו מורכבים זיכרונות? *כי כאשר אני מרכיב את הזיכרונות על 2 סלוטים,ובודק אותם בעזרת Memtest:כעבור 20דק' בערך,מתחת לשורה הראשונה של תוצאות הבדיקה,שבה כתוב בפינה הימנית PASS+ERROR וכו'...ERROR נשאר=0.! ...אבל מתחת לשורה זו (הראשונה של תוצאות הבדיקה) - מופיעות איזה 7 שורות נוספות,שבהן כ…

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by fit3,

שלום אנשים רציתי לדעת אם אני יכול לדעת עם המעבד פרסקוט שלי 3GHZ הוא 64 או 32 ביט? ואם הוא 64 מזה אומר שאני צריך וינדוס 64 ביט וכול שאר הדרייברים של המחשב חייבים להיות תואמים גם ל 64 ביט??? בתודה אמיר

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by UNDERDOG,

האם יש הבדל במשחקים כשמתמשים בזיכרון DDR2 CL6 לעומת CL5?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. Started by avi112211,

מזה Q6600 stepping go? מה ההבדל בינו לבין Q6600 רגיל?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by Bartleby,

אני שוקל שדרוג של הזכרונות. כרגע יש לי 2 סטיקים של מושקין, כל אחד 256 PC-3200 400MHz. הלוח שלי הוא: http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=276 מהם הזכרונות הכי טובים שמתאימים למחשב שלי (הייעוד של המחשב הוא משחקים) שאפשר לקנות ב-800 ש"ח? ועוד שאלה, האם ההבדלים בין DDR ל-DDR2 משמעותיים מספיק בשביל לשקול לבטל את השדרוג ופשוט לחכות לשדרוג כולל של הלוח, המעבד והזיכרון? תודה. נ.ב. אם תוכלו להמליץ על זכרונות מהאתר של פנד'ס (www.pandas.co.il) זה יהיה מצויין.

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  21. המחשב פשוט נכבה אחרי 3 שניות של הפעלה... יש לי לוח 7vrxp, בדקתי רכיבים אחרים, הארדיסק, זיכרונות, כרטיס מסך במחשבים אחרים והכל עבד מצויין.. מה שפועל ל3 שניות זה המאוורר של המעבד, ואז הוא נכבה, ויש LED צהוב על הלוח אם שנשאר דולק כל הזמן עד שאני מנתק לגמרי מהחשמל.. חיפשתי כמה פתרונות באינטרנט ומצאתי את זה: Anyway, we had the 2nd trip back to the store today. They took all components and put them together on antistatic matt. They used power supply from the case. It booted perfectly the first time. No problem at all. We put it all back in the case, and the problem came back. Store thought we must be shorting the board to the case. Finally we realized the only difference in the…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by Tsvi89,

שלום לכולם, המפרט שלי כרגע : כרטיס מסך 1070 מעבד i5 6500 לוח אם asus H110M-C זיכרון Kingston HyperX 2133 C14 1x16GB מסך 60hz המטרה שלי לקבל 60 fps ב 1080p. אני רוצה להחליף מעבד כי אני לא מקבל איתו 60 fps. המעבד כמעט תמיד ב100% במשחקים כבדים בזמן שהכרטיס מסך באיזור ה 50%. חשבתי על מעבד i7-7700k, אני צריך להחליף לוח אם? ואם כן לאיזה אתם ממליצים? תודה!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ZooM,

התקציב עד 2500 , אפשר קצת יותר אני רוצה לקנות לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. להפעלת משחקים לרוב. לפני זה כמה שאלות : אם במארז שלי אין פתחים ל USB מקדימה ובלוח אם תהיה אפשרות כזאת. כדאי גם לקנות מארז ? האם כדאי לעבור כבר ל 64 ביט , או שהעסק עדיין בחיתוליו ? ואם 64 ביט , אז AMD ? תודה , ישראל

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  24. ענקית השבבים נתנה לנו הצצה קטנה לעולם 10 הננומטרים האישי שלה בתערוכת הטכנולוגיה הגדולה ביותר - הכירו את הדור הבא של מעבדי ניידים לכתבה

25. Started by 2Wavas,

שלום, ברצוני לדעת מהם השינויים שיש בין הכרטיס: http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2631 ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=11125 מבחינת ביצועים, אורך חיים ואמינות. כי אני ממש בדילמה - אני רוצה לקנות AMD 3800+ Dual Core ויש לי כרטיס מסך AGP דיי חדש שאני לא רוצה להחליף כל כך ביינתים. האם ה ABIT תומך טוב יותר בליבה כפולה? האם כדאי לחכות קצת עם הקנייה ולקנות את ה ABIT + כרטיס מסך חדש או שעדיף לקנות עכשיו את הלוח אם של ASrock ולחכות שיהיה לי כסף בעתיד לכרטיס מסך חדש? אני ירגיש שינויים משמעותיים אם יהיה לי כפול ליבה ו ABIT או שיהיה לי כפול ליבה ו ASrock? (בהתיחסות לדגמים שהבאתי כמובן למעלה) 10X

• 7 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.