עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם asus p5e deluxe לוח מעבד cpu Q6600 זכרונות 2 * 1GB 1066MHZ kingston DDR2 כ-מסך 8500GT nvidia גם של אסוס קניתי את האסוס הזה ואני כבר מצטער . התקנתי הכל כמו שצריך . בדקתי טוב טוב את כל החיבורים לפי המדריך --> לא עולה מסך . קראתי לחבר שבא עם זכרון 677 --> עלה מסך . נכנסנו לביוס ושינינו את ההגדרה DRAM FREQEUNCY ל - 667MHZ (היה על AUTO ) -- > קיבל את הסטיקים של ה 1066 . העלנו בביוס ל - 1066 --> שוב לא קיבל . ההגדרה שהכי התאימה הייתה 800MHZ אמרתי בטח צריך לעדכן את הביוס וכו' באתי שמח למחשב כדי להתקין OS וכו' ו ... שוב לא עולה . ואין לי כאן את ה - 667 שאיתו בטוח זה עולה . משהו לא יציב פה לגמרי ואין לי מושג מה לעשות מפה . לפני שאני הולך לחנות אודה לכם …

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  2. היי אני קונה מחשב השבוע,ורציתי לדעת ב100% האם המעבד AMD Athlon 64 X2 4200 תואם ללוח האם ASUS M3A78-EMH HDMI והאם גם כל שאר המרובעי ליבות של AMD תומכים בלוח האם. תודה

3. Started by Screw_Master,

הקדמה : אני לא יודע אם הת'ראד הזה שייך לפורום מעבדים ולוחות אם או לפורום קולנוע ביתי שהבנתי שאולי הטכנולוגיה שייכת לשם , המודר הראשון שעובר פה שישפוט בעצמו . שמעתי את השם דיי הרבה , אבל עוד אין לי מושג מה זה אומר , הדבר היחיד שאני כן יודע זה שמדובר בטכנולוגיה בלוחות אם של INTEL , שגם לוחות אם של חברות אחרות משתמשים בה, יש למישהו משהו להוסיף ?

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4PE . עכשיו ה"בעיה" שלו היא שהתזמונים הכי גבוהים שהוא מאשר הם 3-3-3-8 ואני רוצה לעלות עוד את התזמונים בכדי לנסות להגיע ליותר מגה הרצים למעבד. התזמונים הכי נמוכים בהם הלוח יכול לעבוד הם : 1.5 2 2 5 יש פתרון ל"בעיה" הזאת? אולי ביוס פרוץ או משו ?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by Falcon4g3,

אז כל השאלה בכותרת. מה עדיף ולמה?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  6. יש לי חבר שמוכר מחשב, זה המפרט: מעבד e6300 קרור למעבד TUNIQ TOWER 120 לוח אם ASUS P5N-E-SLI זכרון GEIL 1G 667mhz מארז cumpucase 6a19 שחור ספק ENERMAX LIBERTY 400 צורב דיוידי LG הרדיסק WESTREN DIGITAL 160 GIGA SATA עכשיו אני יודע שהוא עשה עליו אובר קלוק רציני המחיר הוא 1800 ש"ח האם זה כדאי????????

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by yl111,

אבא שלי נוסע בספטמבר לקנדה והשאלה האם יש חלקים ששווה להביא אותם וגם קל להבריח אותם במזוודה?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  8. אני בונה מפרט למחשב ביתי ובסיסי לאופיס, אינטרנט ומשחקי ילדים. הדרישות הם למחשב פשוט, שקט וחסכוני ב 2K. בנוסך, ארכוש מסך Samsung 2333T, אני צריך הסבר+עצה המפרט שבניתי (והומלץ בפורום מפרטי מחשב) הוא כדקלמן: AMD Athlon II X3 445 Box ₪373 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪267 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪210 אני רואה שיש המון סוגי לוחות-אם של gigabyte ורציתי לדעת מה ההבדל בינם ומה ממולץ לצרכי. חשוב שיהיה onBoard Graphics. האם Athlon II X3 הוא overkill עבורי והאם ,על מנת לחסוך בצריכת חשמל ולמקסם את השקט עדיף שאקנה Athlon II X2 או שלא יהיו כאלו הבדלים? האם הזכרון שבחרתי הוא overkill בהנחה שאתקין XP 32bit ואולי רק בעוד שנתיים-שלוש אתקין Win7?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Hartley,

השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. Started by yakirsh4,

שלום, פתחתי נושא בפורום מפרטי מחשב להמלצה על מפרט והציעו לי את המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪263 קירור למעבד: Intel Original 1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X10 USB3 + FSP 400W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪371 כרטיס מסך: Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪280 כונן אופטי: LG DVD-RW x…

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  11. Started by moshel7,

חוות דעת על הרכיהים הבאים : 1 -לוח אם : giga-byte ga-m61sme-s2 2- מעבד: amd athlon 64 x2 4200+ 3-כ.מסך : gigabyte 7300 gt pci expres

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by hagay,

איזה מבין המעבדים יהיה יותר טוב למחשב החדש שלי? המחשב הוא בעיקר למשחקים .. ואתם יכולים בנוסף למעבד להציע לי לוח אם טוב לכל אחד מהמעבדים? תודה

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  13. איפה אפשר להשיג בארץ את הלוח הספציפי הזה ואם מישהו יודע מתי יצאו השבבים החדשים של אינטל עם sli

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  14. יצא לי לקרוא את החידושים שיהיו במעבדים בWIKIPEDIA....אפשר לומר שאת מה שהבנתי - הייתי אומר שפרט לעובדה שהם שיפרו את המצב של הכרטיס מסך (שלא מעניין אותי בכלל כי אני גיימר עם כרטיס הרבה יותר רציני) - לא הבנתי כלום ! http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture) אשמח לעזרה בהסבר על המשמעות בעבודה יומיומית איפה יתבטא כל אחד מהשיפורים : Compared to Ivy Bridge (expected): Twice the vector processing performance. - מה זה ? At least 10% sequential CPU performance increase (8 execution ports per core versus 6). - זה גם מובן אך לא משמעותי ! Up to double the performance of the integrated GPU. (Haswell GT3 vs Ivy Bridge HD4000) - טוב את זה הבנתי :-) Confirmed new features: …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תיעוד מפת דרכים מעודכנת של AMD מאשר את הכוונה להשיק את דור ה-Ryzen 2000 כבר ברבעון הראשון של 2018, לכאורה לכתבה

16. ככל הנראה אני קונה לוח אם של אסוס P5W יש לי מעבד E6660 וכרטיס מסך 7950GX2 אוקיי אז עכשיו השאלה גלשתי באתרים וראיתי זכרון שנראה טוב ובמחיר מעולה: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=639 האם זה זכרון טוב? + אני חושב לעשות אוברקלוניג (לא שאני יודע מזה אבל כמו שהבנתי זכרון משפיע). +אני חושב לקנות דיסק קשיח Western Digital ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? אני לא כל כך מבין בזה אבל יש בזה 16 מגה וזה הכי הרבה שראיתי עד עכשיו אז אתם יכולים להסביר לי מזה? ואיך הדיסק קשיח?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by PolyMorphizem,

כרגע יש לי מחשב חדש לוח Asus p4p800 se Deluxe האם הוא טוב לאובר ???(אני שואל סתם לידע כללי היא לפרסקוט שלי אי אפשר לעשות OC - כי אז אני אשאר בלי מחשב) יש ליכרגע סטיק אחד של זיכרון 256 MICRON שהתיזמונים שלו General Size 256 MBytes Channeles # Single Performance Mode disables Modules Information DIMM#1 - Micron Technology DDR-SDRAM PC3200 - 256 MB Timing Frequency 199.9 MHz FSB:DRAM 1:1 CAS# latency 3.0 clocks RAS# to CAS# Delay 3 clocks RAS# Precharge 3 clocks Cycle Time (Tras) 8 clocks כל השדות אחרים ריקים ואני שומע לאחרונה הרבה אנשיםמדברים על ADATA PC 4000 האם כדאי יותר לקנות שתי סטיקים שלהם ????

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by mokisho,

מה זה ה CACHE 1 LEVEL ולמה כשר הרצתי בדיקה ב s@m היה רשום לי נכשל למה

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  19. חבר שלי קונה מחשב חדש אני רוצה לדעת מה המעבד הכי טוב שקיים עד היום

20. Started by lipa,

ראיתי כתבות על ערכות השבבים החדשים של אינטל 915 ו-925 עם DDR-2 533 ,הביצועים בקושי מתקרבים לערכות השבבים הקודמות 865 ו-875 בקיצור קודם פרסקוט ועכשיו הלוחות אם החדשים ,מה קורה פה ? משיהו מבין את ההגיון של אינטל ?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by LiorP23,

רק לפני 18 חודשים אינטל שינתה את הדרך שלה לשמות המעבדים מתדר למספור תלת ספרתי (סדרה 3xx הייתה Celeron D, סדרה 5xx הייתה Prescott 1MB L2, סדרה 6xx הייתה Prescott 2MB L2, סדרה 7xx הייתה Dothan לניידים, וסדרה 8xx הייתה Pentium D כפולי ליבה בתהליך ייצור של 90 נ"מ, וסדרה 9xx הייתה מיועדת לכפולי ליבה בתהליך ייצור של 65 נ"מ) עכשיו אינטל משנה שוב את שיטת השמות והיא תכלול מעתה רצף של 5 תווים התו הראשון יהיה אות באנגלית אשר תסמן את צריכת החשמל של המעבד כאשר E מסמלת צריכת חשמל של 50W ויותר T מסמלת צריכת חשמל בין 25W ל 49W L מסמלת צריכת חשמל בין 15W ל 24W U מסמלת צריכת חשמל של 14W ומטה ארבעת הספרות הבאות יסמנו את משפחת המעבד (בדומה לספרה הראשונה במספור התלת ספרתי), ואת ביצועיו לדוגמה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי, לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. זיכרונות:(8GB (2*4GB CROSAIR DOMINATOR PLATINUM DDR3 1600MHZ. מעבד:CORE i5-2500k. יש לי 2 סלוטים של זיכרונות,מסוג זה חדשים.כאשר על הלוח אם שלי,בסה"כ 4 סלוטים לזיכרונות. זאת אומרת,ששני סלוטים מלאים ושניים ריקים.בדקתי וזיכרונות אילו תואמים ללוח אם שלי (Z68). האם מצב XMP בהגדרת זיכרונות בביוס,מצריך את זה שכל 4 הסלוטים של הזיכרון - יהיו מלאים,כלומר על כולם יהיו מורכבים זיכרונות? *כי כאשר אני מרכיב את הזיכרונות על 2 סלוטים,ובודק אותם בעזרת Memtest:כעבור 20דק' בערך,מתחת לשורה הראשונה של תוצאות הבדיקה,שבה כתוב בפינה הימנית PASS+ERROR וכו'...ERROR נשאר=0.! ...אבל מתחת לשורה זו (הראשונה של תוצאות הבדיקה) - מופיעות איזה 7 שורות נוספות,שבהן כ…

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by fit3,

שלום אנשים רציתי לדעת אם אני יכול לדעת עם המעבד פרסקוט שלי 3GHZ הוא 64 או 32 ביט? ואם הוא 64 מזה אומר שאני צריך וינדוס 64 ביט וכול שאר הדרייברים של המחשב חייבים להיות תואמים גם ל 64 ביט??? בתודה אמיר

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by UNDERDOG,

האם יש הבדל במשחקים כשמתמשים בזיכרון DDR2 CL6 לעומת CL5?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. Started by avi112211,

מזה Q6600 stepping go? מה ההבדל בינו לבין Q6600 רגיל?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים