מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
זה נכון שאני צריך זיכרונות שונים מSDRAM רגילים לP2? אמרו לי שאני צריך עם 8 או 16 צ'יפים, זה נכון או שסתם מנסים לרמות אותי ולקחת ממני יותר כסף? [אני לא יכול להשתמש בSDRAM רגיל של היום?]
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אוקיי , יש לי 450שקל בשביל זיכרונות , ואני בינתיים הולך על אלו : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-835&depa=1 , הם עולים טיפה יותר מ450שקל , אבל נסתדר עם זה , מבקש לא לחרוג לאיזור ה490אפילו , שלא יעבור את ה490שקל. האם יש משהו יותר משתלם מהזיכרונות האלו בניואג באותו מחיר?
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
לא מתכנן קניה סתם מתעניין מה יש. תודה לעוזרים :-*
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לזיכרונות: דבר ראשון האם יש הבדל גדול בין 333 ל 400 ועד כמה גדול והאם זה שווה תכסף. ומה ההבדל בין 256MB Kingston לבין 256MB Kingston CL2 ואם זה שווה תכסף
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
לכתבה ולאחר שקניתי .. מכספי החברה אומנם : RDRAM 1066 אני מתחיל לחשוב פעמיים לא הייתי קונה לוח גרניט ביי של אינטל עכשיו , וזיכרונות RDRAM 1066 נראו לי הכי מהירים או אולי זיכרונות DDR400 אם לוח אם אחר היו נותנים תוצאה טובה יותר או אולי רק תחת אובר קלוק , לא מעשי במחשב של החברה. האם האם אני יראה תוצאה , מהירות !!?? 512 M של זיכרון כזה עולים הון לא קטן. * הערה : המחשב לא מיועד למשחקים . כרגע המחשב לא פועל , משהו בהגדרת RAID לא בסדר , המחשב לא מזהה את הדיסקים : לא בעייה שלי אלא של האחריות .., אז אני לא נוגע.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אחד עם זיכרונות 400MHZ ומחשב חדש עם 533MHZ אני רוצה לקנות סט חדש של זיכרונות למחשב החדש. השאלה שלי היא האם ה533 יעבדו (כמובן שלאט יותר) ע"ג הלוח הישן ? חן
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני כנראה מחזיר את הזיכרונות שיש ברשותי(ראו מפרט) ויקח כנראה זכרונות חדשים ההתלבטות הפעם תהיה קשה ותיבחר בקפידה הזיכרונות שאני רוצה לקנות יהיו במהירות 1066MHZ אני מתבלט כרגע האם לקחת את OCZ Reaper
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אהלן יש לי זיכרון 1024MB DDr-2 533 MHZ של SAMSUNG, ואני מעוניין לקנות עוד זיכרון, אבל כל הכרטיסים של סאמסונג שמצאתי הם נורא יקרים. האם אפשר לקנות דגם של KINGSTON 512MB DDr-2 533 MHZ וזה יעבוד ביחד בלי בעיות? או שאסור לערב בין חברות שונות?
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי קיט של OCZ 2X2GB DDR2 PLATINUM 1066 וזיכרון AENEON DDR2 800 המתח של הזיכרונות בביוס מוגדר על 1.8 זה בסדר?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בלוח אם שלי 2 סלוטים של DDR ועוד 2 של SDRAM עכשיו, השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר גם וגם? יעני 2 כרטיסים של DDRAM של 256MB 333MHZ ועוד 2 כרטיסי זיכרון מסוג SDRAM אותו הדבר אם קיים? אגב בתוכנה everest רשום שזה 133 או 166 אבל כתוב על הכרטיס עצמו 333 מסוג PC2700 למי אני אמור להאמין?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבדיקות בסיסיות שערכתי ככל הנראה יש לי בעיה בכרטיס הזיכרון שגורם לקצר חשמלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463899.new#new) ולכן אני צריך להחליף את הסטיק (שווה לנסות, מקסימום יהיה לי מחשב עם פי 2 זיכרון). ע"פ CPUZ לוח האם הוא M3A78-EMH HDMI וחיפוש קצר באינטרנט העלה שהוא תומך בכרטיס מסוג DDR2 במהירויות שונות. מה שלא הצלחתי לראות זה האם הלוח תומך בכרטיסי CL6, CL5, משהו אחר או שזה כלל לא רלוונטי והוא תומך בכולם? האם בכלל יש לזה משמעות מבחינת מהירות העבודה? כלומר האם שווה להשקיע ב-CL6 לצורך העניין? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי זכרונות של OCZ Platinum Revision 2 שאמורים להיות מתוזמנים 4-4-4-15 אבל מתוזמנים 5-5-5-15.. אמרו לי פה לשנות את זה בBIOS.. אבל אני לא מוצא איפה... בנוסף כתוב שהם אמורים להיות 1.9V עד 2.1V.. אבל בCPU-Z כתוב שהם רק 1.8V.. וגם את זה לא מצאתי איפה לשנות.. יש לי לוח P35-DS3L של גיגהבייט.. אז אם מישהו יכול להגיד לי איפה לשנות.. תודה.. אני לא יודע אם זה קשור אבל אני אשאל בכל זאת.. המאוורר של המעבד (FAN1) לפי Fanspeed עובד ב100% אבל לא עובר את ה850RPM.. המאוורר הוא TT BIG TAYPHOON VX.. לפי מה שקראתי פה יכול להיות שיש הגבלה בביוס.. אבל גם את זה (שוב) לא מצאתי.. אז אם מישהו יכול לעזור תודה.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
חברים ראיתי ב KSP זיכרונות של סמסונג ב 110 ש"ח ליחידה אחת של GB 667MHZ שווה לקנות אותם?!?! הם מספיק אמינים לדעתכם?!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם המקצועית: אני מעוניין לקנות לוח אם Asus P5B Delux או Asus P5W DH Delux. 1. בשניהם מצאתי במדריך ההפעלה את ההודעה המצורפת לגבי מגבלות כרטיסי הזיכרון. האם מישהו נתקל בבעיה זו שASUS מפרטת? 2. ישנם בשוק עשרות חברות, עם עשרות כרטיסי זיכרון למחשבים. איזה כרטיסי זיכרון של 1024MB, תוכלו להמליץ שיעבדו על לוחות-אם אלו ( ביצועים הכי טובים ביחס לעלות , BandWidth : CL ) רב תודות. נ.ב: אינני מתכנן לעשות OC. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי AMD 2600 עם לוח של Abit NF7-S ו1GB זיכרונות של 400MHZ שביחד אמורים להפיק 800MHZ תמיד היה רשום לי בביוס DDR 400MHZ והכל היה תקין. איפסתי את הביוס לאחרונה וכשאני מפעיל את המחשב הוא רושם DDR 333MHZ איפה הבעיה? מה צריך לשנות?
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם@! רציתי לדעת האם זה נכון שלא קיים זיכרון של קינגסטון 2048MB DDRII 800MHZ ביחידה אחת, וצריך 2X 1024? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 499 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6071 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6070 יו ה1111MHZ מה זה יקר מעניין מי יקנה אותם אבל אין לוח שתומך במהירות כזאת
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הוספתי קיט:2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC לקיט הקיים(ocz gold 2gb 800Mhz cl5) ועכשיו כשאני מריץ 3d mark או משחק אז יש צליל שבוקע מהזיכרונות....מין צליל צורם כזה הייתי אומר אולי חשמלי...קשה לי לתאר.... איך אני משקיט את זה?האם הזיכרונות פגומים?מה הגורם לרעש?
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אני יכול לחבר אותו גם בכיוון השני כלומר שני כיוונים?? ומה לגבי זיכרון רגיל שהוא"SINGLE SIDE"גם אותו אני יכול לחבר משני כיוונים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את הזיכרונות שלי kingston kvr 2gb 1066 לזיכרונות של 1066 4gb OCZ Reaper יש לי לוח אם של גיגה בייט מדגם p35ds3l ומעבד Q6600 מקריאה בפורום ישראלי שאני כרגע לא זוכר את שמו הבנתי שזכרונות של OCZ עושים בעיות על לוחות של ג'יגהבייט , מישהו יכול לאשר טענה זו?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב (מופיע במפרט) טת המשב רכשתי עם 2 סטיקים 512MB 667 של TWINMOS אבל לאחר בדיקה בMEMTEST גיליתי שהם פגומים וכשבאתי לחנות הם אמרו לי שאין במלאי ונתנו לי במקןם 2 סטיקים של SUPERTALENT 512 MB 667 עם גוף קירור מאלומיניום האם הסופרטלנט שווים ברמתם לTWINMOS?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש לפני מספר ימים, עם זכירונות של ADATA 500 מגהרץ בנפח 2*512. היום הבחור בחנות ממנה אני קונה אמר לי שהייתה לו בעיה להזמן אותם והוא הזמין לי זיכרונות של TwinMOS שלטענתו הם יותר טובים. דבר ראשון, הם הוא צודק? האם ביצועיהם טובים יותר? (אני מתכנן אוברקלוקינג עוד שנה בערך) ודבר שני, האם יש הבדל מחירים ? אם הם יותר זולים הוא רימה אותי אם יותר יקרים אז הוא יצא גבר רצח תודה
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני בונה מחשב לסלון שיחובר לטלויזיה, מחלקים ישנים שיש לי. מה שחסר לי כרגע זה הזיכרונות, ורציתי לקנות זיכרונות מ EBAY. מצאתי זיכרונות DDR2 מאוד זולים אך כתוב שם במפורש שהזיכרונות הם לשרתים בלבד, עם ECC מופעל. האם הזיכרונות האלו יפעלו בלוח אם רגיל, לא של שרתים? יש שם זיכרונות רגילים במחיר קצת יותר גבוה אבל עדיין מחיר מצוין, פשוט חשבתי אולי אם הזיכרונות לשרתים יפעלו הם יעבדו בצורה יותר חלקה בגלל ה ECC? לוח האם של המחשב בסלון הוא Gigabyte GA-945GCM-S2L
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-