עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה ללוח אם שיגיע עם הביוס הכי נוח שאפשר (לא צריך 2 ביוסים, שפשוט יהיה אחד קל לשימוש). שיתאים ל-OC מסיבי ל-i7-920. אני לא מחפש שום פיצ'ר מיותר, הייתי לוקח את ה-EX58-DS4 אבל שמעתי שהביוס שלו לא נוח. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by ZooM,

התקציב עד 2500 , אפשר קצת יותר אני רוצה לקנות לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. להפעלת משחקים לרוב. לפני זה כמה שאלות : אם במארז שלי אין פתחים ל USB מקדימה ובלוח אם תהיה אפשרות כזאת. כדאי גם לקנות מארז ? האם כדאי לעבור כבר ל 64 ביט , או שהעסק עדיין בחיתוליו ? ואם 64 ביט , אז AMD ? תודה , ישראל

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by bneli,

יש לבן דוד שלי מחשב עם פנטיום D 3.3GH ויש שם לוח P5PE-VM של ASUS רציתי לדעת איזה זיכרון הולך שם? DDR2? או DDR1? וכמה גיגה הכי הרבה שאפשר לשים?

4. Gigabyte g41m-es2L אם תומך במעבד קוואד איזה מעבד הכי טוב שאפשר לשים ללוח הזה? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by BeBest,

שלום, יש לי 4 סטיקים של זכרונות DDR2 במתחים שונים: 2x1.8-1.9v 2x2.1-2.2v מה הסיכון שבחיבור כל ה-4 ללוח אם? האם יכול לשרוף את הסטיקים / סלוטים? האם כדאי לשנות את המתח ידנית ל"ממוצע" ביניהם (2.0v)? תודה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by bennnn,

הייי יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ עם 2 סלוטים של 512 מגה 400 הרץ די די אר 1 שעובדים בדואל צ'אנל. שאלתי היא האם אני אקנה 1 גיגה סטיק זה ממש יהרוס ביצועים? או עדיף לקנות עוד 2 של 512 וככה יהיה שוב דואל צאננל.השאלה ההם ההבדלים זניחים?בעיקר למשחקים. או שאני אקנה סטיק 1 של 1 גיגה ולא ירגיש ממש הבדל? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by sella,

שאני מוריד את השידרוג אז זה מסודר בתאריכים אני צריך להוריד אחד אחד לפי התאריך שיהיה לי הכל http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html כנסו תיראו

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, אני שוקל להחליף לוח, מעבד וזכרון במחשב שלי, כיום אני מחזיק מעבד Q9450, לוח אם של ג'יגהבייט מסדרת P45 (לאחר שהלוח X48-DQ6 הלך לעולמו מבלי לעשות עבודה טובה במיוחד), ו-2 זכרונות של מושקין בנפח של 2 ג'יגה כל אחד במהירות של 800MH. מכיוון שאני לא מצליח למצוא לוח אם נורמאלי למעבד שלי (המחשב שלי מכיל גם 4 דיסקים קשיחים, צורב DVD וכרטיס מסך RADEON 4870), אני חושב לרכוש שילוש חדש, התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח. אשמח לקבל עצות לרכישת שילוש אופטימלי לשימושים נרחבים (החל מגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים שנמצאים על המחשב וכלה במשחקים ועריכת וידאו חובבנית לבית). בתודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by xtract1,

המפרט שלי מופיע בצד. כשהתקנתי ת'WIN בפעם הראשונה התקנתי ת'דרייבר ללוח M ושם היה דרייבר למעבד... ממתי צריכים דרייבר למעבד? והאם יצא משהו חדש? כדאי לעדכן דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by nirbo,

מעולם לא היה לי לוח של חברה כלשהי חוץ מ- ASUS ו- INTEL. נאמר לי שהלוחות של Gigabyte טובים ואמינים. אני אשמח לשמוע דיעות של אנשים שמכירים ו/או משתמשים בלוחות של היצרן הזה. תודה!

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  11. סתם מעניין... לפי מה שהבנתי CL4 בעצם יותר מהיר כי לוקח לו פחות זמן להכניס ולהוציא דאטא מהזיכרון.. נכון או לא נכון?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by irina20,

ערב טוב הזמנתי את לוח האם GA-P55-UD3L עם צ'פסט P55 ובטעות הביאו לי GA-P55-UD3L עם לצ'יפסט H55 המעבד שרכשתי הוא INTEL I5 750 השמוש העיקרי שלי זה אינטרנט שרתים וירטואליים ואולי קצת משחקים אשמח לשמוע מה ההבדל בינהם והאם שווה ללכת להחליף תודה רבה על העזרה http://www.gigabyte.com.tw/search/search.aspx?kw=UD3L

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by shaikap,

אני בונה מחשב למשחקים עם כרטיס מסך 4890, אני מתלבט אם לבסס אותו על Q8300 או i3 530, המחיר עם לוח אם וזכרון יוצא דומה. באתר של אינטל רשום של-i3 יש יכולות גרפיות, הם קוראים לזה Integrated Graphics ,Intel® HD Graphics, וכל מיני דברים כאלה. שאלתי היא איזה מעבד עדיף למשחקים. תודה!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by o_O,

היי אני בהתלבטות קשה איזה לוח לקחת :\ אני יודע שיש על זה תארדים רבים אבל לא מצאתי תשובה לכן פתחתי תרד חדש אני מחפש שיהיה תמיכה ברייד גם בכונני ATA רגילים ולא רק בסיריאל וגם כרטיס קול ברמה הכי גבוהה שאפשר הבנתי שבאביט יש סאונדסטורם לא מלא מחלקים של realtek? ובאיפוקס יש כרטיס של cmedia מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by nir29nir29,

סליחה אם זאת שאלה דפוקה אבל יש הבדל בין מעבדי doul core לבין מעבדי core 2 due (איך שלא רושמים אותם) אם כן מה ההבדל ואיזה מהם עדיף תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by computer_freak,

רציתי לדעת למה אומרים ש100 מגהרץ זה לא כל כך משמעותי 100000000 מחזורים בשניה זה יכול להיות משמעותי מאוד בתדר העבודה של המעבד

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by shevah,

שלום לכולם, שאלה בסיסית למדי, מישהו יודע איך אני נכנס למצב בטוח? ניסתי F8 ואת כל השאר ואני פשוט לא מצליח. אם זה משנה משהו יש לי ויסטה 64 ביט.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by nirsul,

אני מעוניין לרכוש סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד - האם יש בארץ חנות שמוכרת כאלה? האם יש גם DDR2 והאם יש לצפות למחירים אסטרונומיים ? תודה

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by spin,

או קי קניתי היום שילוש amd 64 +3000 epox 8kda3+ geil golden dragon 3500 512 mb האם כדאי לי לשנות ל ams 64 3200 epox 8kdaj geil ultra platinum 3500 512 mb דרך אגב ההתלבטות שלי בשינוי היא מפני שללוח הראשון שכתבתי יש עדכון ביוס שנותן לו לבצע אוברקלוק גדול למדי ובשני אני לא יודע אם העדכון תקף לגביו תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by Real_Me,

אני כרגע בארהב ונתקלתי בלוח הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-491&depa=0 חסרים לו כמה מאפיינים של הפלטינום אבל לא נראה שאצטרך אותם יותר מדי. לא הצלחתי עם זאת למצוא ביקורות עליו. יש אותו למישהו או יכול להפנות לביקורת? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  21. שלום, אני משדרג את המחשב שלי ואני לא יודע על איזה לוח אם ללכת, אני צריך תמיכה ל - SLI + CROSSFIRE, USB3, SATA3, מעבד INTEL CORE I5, המטרה של המחשב היא משחקים וסרטים. תקציב ללוח 800 שח, בעתיד יכול להיות שאעשה OC, רוצה שיהיה ללוח תמיכה גם ב CROSSFRIRE ו SLI. אני מתכוון לרכוש בחנות WELLCOM. תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  22. יש לי במחשב 2 זיכרונות של TWINMOS 512*2=1GIGABETA. האם שווה לשדרג אותם לDDR2-667 זאת אומרת אותו הנפח רק מהירות יותר מהירה. או לקנות או 2 זכרונות כמו שיש לי כרגע. כי אני רוצה זיכרונות מהירים. יותר שיעבדו בסטוק ללא OC. האם יש הבדל בביצועים? או שעדיף ללכת על להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה זהים למערכת שלי. בתודה פרטוש...

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by Morfium,

שלום. אני מנסה להרכיב את המחשב המהיר ביותר שניתן כרגע ויש לי כמה קיטים של זכרונות שאני צריך לבחור מהם מה עדיף. אני אומר מראש שהלוח אם תומך בכל מה שאני אזרוק עליו ( ASUS MAXIMUS VI EXTREME ). מה יש לי עכשיו: יש לי קיט של 8GB X2 1600 של קינגסטון ועוד מודול של 8G 1600 של G.Skill, זה מה שמותקן אצלי עכשיו וזה עובד יופי. יש לי עוד קיט (לא מחובר עדיין) של קינגסטון 8GB X2 2400. השאלה שלי היא מה עדיף: 1. להישאר עם מה שיש לי עכשיו ? 2. להוריד את המודול של ה- 8G של G.skill ולהוסיף במקום את ה קיט של ה 2400 (במקרה כזה אני מניח שהמהירות הכללית תרד ל 1600) ? 3. להוציא את מה שיש לי ולהתקין רק את ה 2400 ? אשמח אם תוכלו לסייע לי בדילמה. נ.ב בסוף הפרויקט אשמח לשתף אתכם במפ…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by ForresT,

חברה י שלי בעייה חבר שלי בא אלי עם זכרונות של 512 pc3200 elexir 256 ram pc3200 digma 256 ram pc3200 geil זה הזכרונות שיש לי pc3200 digma pc2100 spectec הלוח שלי זה nforce4-k8nf9 עכשיו זה הבעייה בהתחלה שמנו את כול ה4 של 256 והמחשבלא עלה ניסינו אחד של 512 2 של 256 והמחשבלא עלה ניסינו את כול האפשרויות והמחשב לא עלה.. רק ככה הוא עלה- שמנו 512 ו256 מישו יודע מה זה לעזאזל יכולה להיות הבעייה? למה הלוח לא תומך בזכרונות האלה?או אולי זו בעייה אחרת?

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  25. לקחנו דגם בכיר חדש של אינטל ממשפחת ה-Alder Lake לסיבוב של מבחני ביצועים ויצאנו מרוצים. ה-Core i7 12700K אמור לגרום למתחרות לחשוב טוב על מהלכים עתידייםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים