עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eitany245,

שלום רב,אני מעוניין לקנות לוח אם ואיני יודע מה יהיה הכי מאוזן למפרט. אני צריך לוח אם שיתמוך טוב בחומרה,4 סלוטים לזכרון,צ'יפסט 67,מחברה:GIGABYTE. מעבד:I5 2500,חשוב לי לציין שאני לא אעשה אוברקלוק למעבד. כרטיס מסך:GTX 570. בנוגע למארז:אני צריך שתמליצו לי על לוח אם שיתאים למארז הזה:LNCOOL K62R ולמארז הזה:LANCOOL K59B. למה אני אומר להתאים?כי ל-K59B יש USB3 לעומת K62R שלו אין,אז אני צריך שזה יהיה בהתאם. חנות:תמליצו לי לוח אם מחנות TMS כי שם אני קונה. תקציב ללוח אם:לא יותר מ-470 ש''ח. ואם אפשר הסבר קטן מה ההבדל בין צ'יפסט 67 לבין 61,תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by Shlompy,

שששששששלום. שלושת הזכרונות של OCZ. OCZ Platinum 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) http://www.newegg.com/Product/ComboDealDetails.aspx?ItemList=Combo.442937 $268.98 OCZ Obsidian 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) http://www.newegg.com/Product/ComboDealDetails.aspx?ItemList=Combo.442939 $255.98 OCZ Special Ops Edition 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 http://www.newegg.com/Product/ComboDealDetails.aspx?ItemList=Combo.442945 $254.99 TIMINGS: ל PLATINUM יש 7-7-7-20 ל OBSIDIAN יש 9-9-9-24 ל SPECIAL OPS יש 8-8-8-24 כולם 1.65V רשום אני קונה את זה COMBO עם PHENOM II 965, הוא גם ככה תומך רק עד 1333MHZ, אבל האם 1600MHZ יעזור לי ב …

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by -=HOLY=-,

בניתי מחשב לגיימינג + OC + עריכה ואני מתלבט בין 2 לוח אם ספציפיים : 1. ASUS Z97-A 2. Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 איזה מהלוחות עדיף ולמה ? תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  4. Started by sdfzxc,

http://hwzone.co.il/news/1152729731/35746/ איפה ה wimax נכנס שם בדיאגרמה למטה ?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by ZooM,

התקציב עד 2500 , אפשר קצת יותר אני רוצה לקנות לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. להפעלת משחקים לרוב. לפני זה כמה שאלות : אם במארז שלי אין פתחים ל USB מקדימה ובלוח אם תהיה אפשרות כזאת. כדאי גם לקנות מארז ? האם כדאי לעבור כבר ל 64 ביט , או שהעסק עדיין בחיתוליו ? ואם 64 ביט , אז AMD ? תודה , ישראל

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by Noodlez04,

אז ככה, עברתי קצת באתרים של חנויות ישראליות, וראיתי שברוב הזכרונות רשום שהזכרון מותאם למעבדי אינטל. מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות 4GB KIT DDR3 1333Mhz שיעבדו בצורה אופטימלית עם AMD Phenom II X4 965 ולוח אם Gigabyte GA-790XTA-UD4 +SB750 CHIPSET או Gigabyte MA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET? טווח מחירים: עד 650 ש"ח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by D.A.Y.C,

שלום אתמול פתחתי את המחשב נייד שלי ופתאום אני שומע צפצוף ארוך מהכיוון של המאווררים במחשב. אני לא ממש מבין המאוררים של המחשב אז הזזתי קצת המחשב ונתתי דחיפה קלה בכיוון של המאוררים והצפצוף הפסיק. המשכתי להשתמש במחשב ופתאום המחשב נכבה (למחשב היה טעינה מלאה) הדלקתי מחדש את המחשב וזה שוב כבה. והבנתי שהמאווררים לא עובדים. סוביבתי את המחשב וראיתי שיש איפה שהמאווררים מדבקה שיוזמת את המאוררים להסתובב. הוצאתי את המדבקה ועדיין המאוררים לא פועלים. מה אפשר לעשות? והאם המאוררים קשורים לכיבוי?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  8. צריך כבל כזה: http://www.pccables.com/ig.php?image=07123.jpg לחבר ללוח P43/45 שכידוע ברובם מגיעים ללא היציאות המיושנות הללו, אבל כן עם הפינים כדי לחבר כזה (לפחות ה-EP43-DS3L). אין בעיה למצוא בחו"ל, רק שבשביל לשלוח כבל של 2-5 דולר רוצים ממני גם 25 דולר משלוח וזה מגוחך. אז תהיתי אם מישהו אולי יודע על מקום למצוא כאלו בארצנו.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין להרכיב HTPC, ומחפש המלצות למעבד+ לוח אם. המעבד אני חושב בכיוון של i3 (לא כל כך בקיא בדגמים השונים) כמו כן אני מעוניין להשתמש באינטרנט אלחוטי, האם חשוב שיהיה מובנה בלוח אם או שיותר פשוט להויסף כרטיס WIFI? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by romansah9,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מדגם dell xps l702x (מפרט בצד). בזמן האחרון- לאחר פירמוט מחשב, במהלך משחק באטלפילד 3 המערכת מתריעה על זכרון מועט. לכן החלטתי לשדרג זכרון ram. למחשב יש 4 סלוטים של זיכרון שתומכים עד 4 גיגה כל אחד במהירות 1333 Mhz. שתיים מהם תפוסים בזכרונות של 3 גיגה (6 גיגה סה"כ). השאלה שלי היא: אם אני הוסיף עוד שתי סטיקים של 4 גיגה (באותו התדר כמובן), זה לא מתכון לבעיות? או שכבר עדיף פשוט להחליף וזהו? אם אפשר את התשובה כמה שיותר מהר-armored kill בדרך. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  11. שלום אני צריך כבל שיש לו יציאה של VGA למחשב (לכונן) והיציאה השנייה היא פלאג כזה שמתחבר לפינים (תמונה למטה) איך הכבל הזה נקרא

12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hexus.net/content/reviews/review_print.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMjU1 כמובן אחרי אוברקלוק נחמד אבל עידין תראו חבל על הזמן זה חייה של מעבד וואלה אני חושב 3200+ כזה יספיק בהחלט לי לפחות

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  13. לאחר שהלך המעבד והלוח החלטתי להקצות תקציב של 2000 לרכישת לוח אם ומעבד , המעבד מיועד לעבור oc בינוני אשמח אם תיעצו לי עד לוח אם ומעבד ( הקירור כנראה יהיה MUGEN 4) . בברכה ,

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by tamir.fri,

הבנתי שלSLI הלוח אם הכי טוב לOC זה הDFI. אבל אני מחפש לוח אם טוב לOC שקע 939 חיבור PCI-E X16 אחד בלבד וsata2 כמובן, וNforce4ultra ציפסט(אם תשכנעו אותי שזה לא צ'יפסט טוב לOC אז אני אתפשר)

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by shai265,

מה ההבדל בינהם ומה יותר שווה לקנות בתושבת 478 PGA והאם זה מתאים לכל לוח אם של סוקט 478 ???

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by aderet,

אני רוצה לקנות כמה רכיבים.. מה דעתכם על plonter.co.il???

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by r-k,

שלום רב , ברשותי מחשב עם מעבד אינטל דור 8. אני מעוניין לשדרג ולעבור ל AMD רציתי לדעת אם מעבד AMD Ryzen 7 9800X3D 4.7GHz AM5 וכרטיס מסך 3070RTX הולכים ביחד? יש לי מסך עם 165HRZ 27 אינץ’ 2K העיקר השימוש הוא משחקים אשמח לקבל כמה חוות דעת לנושא

18. Started by Fontana,

אהלן אנשים אני חדש פו ואני רוצה לקנות מעבד intel2.8 וזיכרון samsung ddr 256 עכשו שתי השאלות שלי הם: 1) האם אני צריך לוח אם מיוחד בשביל intel 2.8 2) האם אפשר להרחיב את הזיכרון להמרות שזה פירמות שונות ושאלה אחרונה אם כדי לי בכלל יש לי עכשו מעבד 1.5 תודה לעוזרים :*)

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by iem,

אם אני לוקח זיכרון של 400 מגה הרץ ושם אותו בלוח שתומך עד 333 מגה הרץ, האם הוא ירוץ טוב ? מדובר בזיכרון DDR SDRAM לפחות לפי דיאגנוזת EVEREST.

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by danielk9,

שאלה לחברה הטובים!! ברצוני לרכוש מחשב חדש חודש הבא.מדובר על שילוש של לוח\מעבד\זיכרון (+OC לא מטורף). ואני מאד מתלבט בין מה שצינתי! אם בכלל יש צורך במעבדים מסוג זה ופה השאלה. במידה וכן אז איזה מהם ממליצים? חשוב לציין שהמחשב אמור להיות כמעת ורק למשחקים!! מה כן קחו בחשבון שבקרוב יצאו משחקים שיתמחו ב 4 ליבות!! ברמת העקרון המעבד ישב על לוח עם זיכרונות של 2 GB 800HZ מהסוג הטוב... ו כרטיס 8800GTS 512 G92. לוח כמובן בהתאם למעבד!! אשמח לקבל כל הצעה וטיפ בנושא או מפרטים שונים!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  21. יש לי מחשב נוסף בבית שיש לו לוח אם GIGABYTE GA-8I915PL-G ואני רוצה לדעת אם אני יכולה לשים עליו מעבד INTEL DUAL CORE 2.8 ?(לא CORE DUO). כיצד אפשר לדעת אם הלוח תומך?

22. כולם מדברים פה על ויכוח ענק על ה Chaintech http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=20206 אבל עשיתי חיפוש והוא לא מופיע באף מקום ....אם תוכלו לתת לי לינק אני יודע לכם מאוד

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by mavingadol,

יש לי כרגע מעבד I3 2100 שמותקן עליו קירור ThermalRight Ultra 120 . אני מעוניין לשדרג את המעבד מהיר יותר ומעבד שיכול לסחוב OC , ראיתי שיש 2 מעבדים טובים לנושא של ה OC אחד זה 3570K שעולה 1160 ש"ח , שזה פלטפורמה חדשה והשני זה 2500K שעולה 950 ש"ח , שזה פלטפורמה ישנה יותר . שתיהם מתאימים לי ללוח אם . איזה מעבד יותר משתלם מבין השניים ? עם איזה מעבד אני יכול להגיע ל OC גבוה יותר ? והאם שוה להוסיף את ההפרש של 210 ש"ח בין המעבדים בשביל מעבד בפלטפורמה חדשה יותר והוא מהיר ב 100MHZ יותר ?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by irina20,

ערב טוב הזמנתי את לוח האם GA-P55-UD3L עם צ'פסט P55 ובטעות הביאו לי GA-P55-UD3L עם לצ'יפסט H55 המעבד שרכשתי הוא INTEL I5 750 השמוש העיקרי שלי זה אינטרנט שרתים וירטואליים ואולי קצת משחקים אשמח לשמוע מה ההבדל בינהם והאם שווה ללכת להחליף תודה רבה על העזרה http://www.gigabyte.com.tw/search/search.aspx?kw=UD3L

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by ATk,

יש לי לוח אם GIGABYTE P35-DS3L והחום של הלוח אם(chipset ) מגיע ל 55C בעבודה זה לא קצת חם בשביל לוח אם?? אצל חברים שלי החום בלוח אם לא עובר את ה 30C (לא אותו לוח אם) השאלה שלי היא האם חום זה נורמלי ללוח אם ?והאם זה משפיע על הביצועים של המערכת ?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים