עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by spider272,

צריך המלצה ללוח אם וזכרונות שיהיו עם i7 6700k+GTX660 מקסימום גיימינג מינימום מחיר תקציב 1000-1500 ועוד סתם שאלה האם I5 6600K מספק ביצועים נמוכים משמעותית מהi7 6700k או שאפשר להסתפק בI5?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by abarbotel,

שזיכרון עובד במהירות של הבאס אז הוא בעצם עובד בתדר כפול בגלל שזה די די אר כלומר אם הבאס הוא 200 אז הזיכרון הוא 400 זה לפי ההגיון כך אמור לעבוד זיכרון אבל זכרונות בדרך כלל עובדים מהר יותר מהבאס לא רק פי 2 אלא גם פי 3.. איך זה? ומה הדבר שאחראי לגרום להם לעבוד ככה? תודה ומצטער שפתחתי כמה הודעות במכה פשוט צצו לי שאלות בנושאים שונים..

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by below_z,

לא מזמן החלטתי להרחיב את הזיכרון במחשב החדש שלי מ4 GB ל8 והזמנתי מTMS כרטיס זיכרון זהה לנמצא ברשותי. http://tms.co.il/product/10059 אך כשה הגעתי לשלב התקנת הזיכרון במערכת גיליתי שהסטיק החדש גדול מהישן. (הישן למעלה והחדש למטה). Uploaded with ImageShack.us רציתי לוודא שהכל תקין, ולנסות להבין את הסיבה להבדל הגדלים.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  4. Started by zvovon,

היי, אני מעוניין ברכישת זיכרונת חדשים למחשב נייח. הזיכרונת מיועדים לאובר קלוק. לוח אם Gigabyte 770 ud3 מה הכי כדאי לקנות ? סטיק אחד או 2 ? איזו חבר'ה ? מהירות זיכרונות ? תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. קונה מאייבורי אני רוצה 8 gb עד 300 שח הזיכרונות מיועדים לאוברקלוק

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by ronenvvv,

אבא שלי בארה"ב עד יום שלישי, ואני רוצה להזמין זיכרונות דרך אייביי אליו לדירה... מה אתם אומרים על הזיכרונות שבקישור... כרגע יש לי 2*256 עובדים בדואל של מיקרון. המערכת שלי היא : פנטיום 4 2.8 , לוח אפוקס עד 4 גיגה(4 סלוטים) ,ווינדוס אקס-פי... שווה מבחינת חברה וביצועים... שווה המחיר? http://cgi.ebay.com/CORSAIR-2GB-DDR-400MHZ-2-GB-PC3200-2048MB-1GB-x-2_W0QQitemZ6799357534QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem תודה אם אפשר כמה שיותר מהר כי מחר יום חופש שם...!

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by roy-bono,

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  8. Started by motizkn,

שלום, ביום ראשון אני הולך לרכוש את הלוח הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&cat=47 ובקרוב אני הולך לחבר לו את המעבד החדש 3770K, איזה זיכרונות אתם מליצים לקנות עד 400 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Mr Gadget,

שלום, ברשותי זיכרונות מסוג G.skill F3-1600CL9 6GBRHD 6GB אני רוצה לשדרג ל 12GB לפחות. הבנתי שהלוח מפונק בכל הנושא של הזיכרונות וכל מה שחיפשתי ברשימה של Rampage III Extreme Memory QVL לא ניתן להשיג. האם יש לכם המלצות לזיכרונות מתאימים? גם אם זה אומר לקנות סט זיכרונות חדש.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by ass-s,

שלום לכולם! השבוע בשעה טובה הזמנתי מחשב חדש מ- WWW.LAMIR.CO.IL AMD ATHLON XP 1800+ ABIT NF7-SL CORSAIR VS512MB333 SPIRE FALCONROCK II FOR AMD S462 המליצו לי בחנות ללכת על הזיכרונות הנ"ל בגלל האמינות הגבוהה אבל אני קצת מרגיש ש"דחפו" לי את זה... שאלתי היא האם כדאי להחליף אותם למשהו אחר מתוך מגוון הזיכרונות שבחנות??? [b]עדכון האפשרויות הם: geil 333mhz bulk heat spreader (אחריות לכל החיים) geil 400mhz bulk heat spreader (אחריות לכל החיים) kingston 333mhz cl2.5 (אחריות לכל החיים) samsung original 333mhz (רק 3 שנים אחריות) micron 400mhz cl3 (אחריות לכל החיים) * כל הזיכרונות הם 512MB בתווך מחיר של בין 500-600 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. Started by uncommon,

אם יש תחום עם פערי מחירים מבלבלים לחלוטין זה הזכרונות. על מה לא הייתם מתפשרים ועל מה כן? המלצה על זיכרון שנותן יחס ביצועים-מחיר ראוי תתקבל בברכה. (כאמור מתייחס למעבד E6300).

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tom123,

אני צריך המלצה לזיכרונות << שאפשר להשיג אותם בארץ..!!!>> PC4000 1G 1700 ש"ח +- להזכירכם עד 2.8V :-\

• 19 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by Dj-L@g0la5,

שלום לכל חברי הפורום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. כבר יש מפרט חוץ מאשר זכרונות שאני עדיין לא בחרתי. אני מתלבט בין 2: Corsair Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512MB) 800Mhz CAS 4, 4-4-4-12, TWIN2X1024-6400C4 Geil Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512Mb) ULTRA PC2-6400 800Mhz אני לא יודע מי מבינהם יותר טוב, אז אשמח לקבל תשובה ואם יש משהו יותר טוב עד 1200 שח בדיגמה או ב-LogicPC אשמח אם תרשמו. (אני יודע שאין בחנויות האלה מבחר גדול, אך אין לי ברירה אחרת) תודה מראש, Dj-L@g0la5

14. Started by xiLike2Doitx,

הלוח שלי הוא dual Channel? במידה וכן, תהיה בעיה לחבר סטיק בודד בלבד? [8 בודד מול 2x4 למשל]. שאלה נוספת שמעניינת אותי, הלוח שלי למשל תומך בזיכרונות עד תדר 1600 ללא OC, וסתם לדוגמה 1866 עם OC. מה זה בעצם אומר? אם למשל אני קונה זיכרונות 1866, ומחבר למחשב שעדיין לא עבר המהרה, זה לא יעבוד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rino,

נכנסתי לפורום בחו"ל בנושא הלוח של ג'יגבייט - DS3 מסתבר שיש המון המון המון המון ...... בעיות של אי תאימות זיכרונות ללוח זה ולצערי גם לי יש אותו ואני לא מצליח להעלות את המחשב כלל . יש לי קונרו 6400 עם זיכרונות PQI 667 - 2 דימים של 512 אני מחפש המלצות לזיכרונות שניסיתם ועובד אצלכם. הנה תמונה מה קורה לי כשאני מפעיל את המחשב [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כרגע במפרט שלי נכללים הזיכרונות: G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-8500CL5D-4GBPI - Retail אני מתכנן OC - האם יש זיכרונות מומלצים יותר ולמה? תודה.

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by stojakovic,

על אילו זיכרונות אתם ממליצים לי ל6600 ולוח אם DS3 או S3 965 והדבר הכי חשוב, לא ל OC של אפילו MHZ אחד!!! אני רוצה 2 סטיקים של גיגה... אמנם אני לא מתכנן OC אבל חשוב לא מאוד שיהיו איכותיים ושיחזיקו לי להרבה שנים... לפי דעתי 667MHZ הכי משתלם אבל אם יש לכם משהו אחר להציע אני אשמח לשמוע... ועוד פעם חשוב לי לציין שאני רוצה איכותיים שלא יעשו לי בעיות... בקשר לתקציב... כמה שיותר נמוך יותר טוב - אבל לא להתפשר ואם יש התלבטות אז תביאו את כל האפשרויות... אבל בוא נגיד עד גג 1000שקל... אם יש משהו היסטרי שיקפיץ את הביצועים בוודאות אז עד 1200 אבל ממש ממש ממש עדיף שלא. תודה!!! עריכה- טוב, ראיתי שיש בעיה עם התקציב, אז תביאו משהו טוב שכמה שיותר זול... אני לא מכיר את המחירים אז אני לא יכול…

18. Started by TM101,

יש לי שתי מחשבים ובשניהם אותה הבעיה, הזכרונות מזוהים רק כ-SINGEL CHNNEL. בכל מחשב כמובן יש 2 כרטיסים והלוח תומך בDUAL CHNNEL. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  19. שלום. קניתי זכרונות XMS3 של קורסאייר במהירות 1600 אבל בביוס רשום 1330 וגם ב-CPU-Z ,רשום שהזכרונות עובדים במהירות זו. מה יכולה להיות הבעיה ? האם ישנה בעיה בהגדרות או שהמעבד לא תומך במהירויות הללו ? המעבד שלי הוא Intel I5 2400 והלוח אם הוא MSI - ZH77A - G41.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by peripushkin,

לפני מספר לא קטן של חודשים, המחשב שלי התחיל לעשות פריזים/ריסטרטים. בדר"כ זה היה קורה בשעתיים הראשונות אחרי הדלקת המחשב וגם בדר"כ תוך כדי הפעלת סרטון באינטרנט/שיר בWMP. בהתחלה חשבתי שזה כרטיס המסך אבל נאמר לי שהטמפרטורות תקינות. לאחרונה שמתי לב שלפעמים המחשב מזהה 4GB מתוך 6GB של הזיכרון RAM ולפעמים את כולם. פה חשדתי. כרגע מאז שהוצאתי את הזיכרון שהימרתי שיש סיכוי הכי גבוה שיהיה בעייתי (ליד המעבד) לא היו פריזים/ריסטרטים, טפו טפו. עכשיו, אני יודע שיש על זיכרונות אחריות לכל החיים, חיפשתי בגוגל וראיתי שיש גם כל מיני סעיפים של (אם נגרמו נזקי טבע כמו התחמצנות וכו וכו אז לא מחליפים.. חארות) כדאי לי לשלוח להם את הזיכרונות? החנות שקניתי ממנה כבר נכחדה (pandas.co.il).. יש מקום…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by mistaarvim,

צריך המלצה בקשר לזיכרונות לאוברקלוק ( DDR2 512*2) , בסכום בין 600-750 ככה, המעבד הוא D 805 , שאלה על הדרך..> בקשר ללוח אם לאובר, חשבתי על gigabyte 8I945P-G שעולה בערך 590 עכשיו אני בתקציב למפרט דיי לחוץ השאלה אם ממש שווה להוסיף איזה 100-120, בשביל ה ASUS

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by summer69,

אהלן כולם עוד חודש-חודשיים אני קונה מחשב, עם מעבד E6300, ואני מעוניין להגיע איתו לבאס של 430MHZ (כלומר מהירות מעבד של 3010 MHZ) רציתי לדעת אם זה בסדר לקנות זיכרונות במהירות 667, או שזיכרונות כאלה יגבילו אותי ועדיף לקנות זיכרונות במהירות 800 לפי מה שאני הבנתי, בשני המקרים הזכרונות יגבילו אותי וצריך גם ככה לעשות OC לזכרונות (או שאני טועה?) עוד שאלה שרציתי לשאול זה לגבי התיזמונים...... יש סיבה להשקיע ולקנות זיכרונות עם תיזמונים של למשל 4-4-4-12 או שאפשר להסתפק למשל ב 5-5-5-12 (סתם דוגמא) תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by AvIv`A,

יש לי סטיק של 256 במחשב כרגע, ואני מעוניין לקנות אחד חדש של 512. של איזה חברה כדאי לי לקנות? כיצד אני אשיג מהירות מירבית משני הזיכרונות (לחבר אותם יחד או רק את ה512?)? הנה תמונות מcpu-z : http://planet.nana.co.il/avivas/cpu.JPG http://planet.nana.co.il/avivas/mother.JPG

• 14 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by shlomibandit,

יש לי מחשב מעבד 3200 שהומהר ל 2550 מגה הרץ ג'יגה ראם 200 ג'יגה והיה לי 7800 הוא נשרף הבאתי עכשיו 7100 ג'י אס ב100 שקל רק שהמחשב יעבוד אני מוסיף עוד 250 ג'יגה כי אין לי מקום במחשב כבר והעלתי את המהירות של האינטרנט וזה סתם מבעס.. השאלה שלי אם שווה לי להוסיף עוד 512X2 של ראם גם על הדרך.. או שלא שווה להשקיע במחשב ההזה כבר? כי אני יקנה מחשב רק בעוד שנה + .. לא כרגע.. מה אתם אומרים? נ.ב: מפרט מימין .. הכל אותו דבר חוץ מהכרטיס שהוא עכשיו 7100 gs

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by adidas76,

הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים מה ההבדל בין סוגי הזיכרונות (ram)ומה נכון לצרכים שלי? כל ה- DDR למיניהם... תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.